Stick כתב:ל4 אין סינגל פלייר אז אין לו כל כך משמעות היום כמשחק. ב3 לא שיחקתי מעולם ואני לא מומחה גדול לCOD אבל הקמפיין שלו נחשב לאחד הגרועים בסדרה ממה שאני יודע. עתידני מאוד ועם סיפור לא לינארי שמנסה להיות מיינד פאק מד"בי טראשי מהנה אבל קורס לחלוטין, שוב, ממה ששמעתי עליו רק.
ב5 (cold war אני מניח) שיחקתי כשיצא והוא חמוד, אבל לא הפיל אותי מהכסא והוא די נשכח ברובו (יש שלב מגניב בסוף שלו שלא מרגיש מפס הייצור של אקטוייזן).
אין ממש מה לחפש בבינג' בלאק אופס, בסוף זה כולה COD... לא שיש פה איזה לור מרתק לעקוב אחריו ממשחק למשחק וגם ככה כולם מתרחשים בהפרשים של עשרות ומאות שנים אחד מהשני גם אם יש פה ושם הופעות אורח של דמויות ממשחק אחר.
כל הכיף בקמפיינים האלה זה ה5-6 של המיינדלס פאן ההוליוודי פעם בכמה זמן, וזה השיחוק של COD בגיימפאס. קשה לי להאמין שתצאו מרוצים באותה צורה מבינג' של 30 שעות קמפייני COD .
אני הורדתי אותו מהגיימפאס ומאמין שאתן עליו ישיבה או שתיים בימים הקרובים. המולטי האחרון ששיחקתי איזו תקופה מסוימת היה של MW2 החדש, לפני שנתיים, אז נראה לי שעל המולטי של BO6 אני אוותר. לא עבר מספיק זמן כדי שידגדג לי .
את הקמפיין שלו אגב אף פעם לא יצא לי לשחק כשאני חושב על זה, אז יש לי שני קמפיינים להשלים אם אני ארצה. ולדעתי גם MW3 מחולק בגיימפאס אבל הבנתי שצריך להתרחק ממנו כמו מאש...
DrKeo כתב:IGN פרסמו PREVIEW של אינדיאנה ג'ונס והם אומרים שהוא המשחק הכי טוב של machine games.
DrKeo כתב:IGN פרסמו PREVIEW של אינדיאנה ג'ונס והם אומרים שהוא המשחק הכי טוב של machine games.
Stick כתב:סיימתי את הקמפיין של bo6. וואלה, ממש אחלה קמפיין, אני חושב שזה הקמפיין בסדרה שהכי נהנתי ואהבתי מאז תור הזהב של הסדרה בימי הps3.
מה שבאמת הפתיע אותי זה שלא מהסיבות שציפיתי. יש כאן כמה משימות cod קלאסיות מוצלחות ומהנות כמו בcold war, אבל אם הוא היה משחק שרק השתעשע עם משימות מעט מחוץ לקופסא, אז bo6 ממש הולך על זה. יש פה ממש משימות שנלקחו כאילו מביושוק מבחינת האווירה שלהן ולא ממשחק cod, עם אלמנטים קלים של אימה, נרטיב ויזואלי, הכל.
זה עדיין cod ולא הכל פוגע באותה הרמה, אבל מאוד מרענן ומהנה. ממליץ בחום למי שמחפש קמפיין fps מוצלח של כמה שעות.
זה מזכיר לי בעיקר את הקמפיין של titanfall 2. לא ברמה שהם דומים בצורה כלשהי, אבל בכך שזה קמפיין מפתיע ומושקע שעושה דברים מחוץ למה שמצפים מהבסיס של המשחק.
Death_119 כתב:Stick כתב:סיימתי את הקמפיין של bo6. וואלה, ממש אחלה קמפיין, אני חושב שזה הקמפיין בסדרה שהכי נהנתי ואהבתי מאז תור הזהב של הסדרה בימי הps3.
מה שבאמת הפתיע אותי זה שלא מהסיבות שציפיתי. יש כאן כמה משימות cod קלאסיות מוצלחות ומהנות כמו בcold war, אבל אם הוא היה משחק שרק השתעשע עם משימות מעט מחוץ לקופסא, אז bo6 ממש הולך על זה. יש פה ממש משימות שנלקחו כאילו מביושוק מבחינת האווירה שלהן ולא ממשחק cod, עם אלמנטים קלים של אימה, נרטיב ויזואלי, הכל.
זה עדיין cod ולא הכל פוגע באותה הרמה, אבל מאוד מרענן ומהנה. ממליץ בחום למי שמחפש קמפיין fps מוצלח של כמה שעות.
זה מזכיר לי בעיקר את הקמפיין של titanfall 2. לא ברמה שהם דומים בצורה כלשהי, אבל בכך שזה קמפיין מפתיע ומושקע שעושה דברים מחוץ למה שמצפים מהבסיס של המשחק.
בזבזתי שעה בבוקר לרוץ עם פנס אולטרסגול , יש פואנטה בחידות באחוזה?
DrKeo כתב:מסתבר שאחד התחביבים של דודי הוא למצא כתמים של זרע.
סיימתי אתמול את הקמפיין של space marine 2, ככל שעובר הזמן אני אוהב את המשחק הזה יותר ויותר. אני ממשיך לשחק במשימות GAAS עם חברים, הן כיפיות אבל יש גבול כמה אפשר לשחק את אותו תוכן שוב ושוב. כרגע יש רק 7 משימות, בשיגור היו 6 כך שרק אחת התווספה מאז. אם הם לא יגבירו את הקצב הם יאבדו שחקנים כמוני שימאס להם מהרפטטיביות.
glass man כתב:וואי הרגתם
אז COD החדש, הפך לפאקינג לואיג'י מנשן 4 ועל זה כל ההילולה?... אין לי זמן להתחיל אותו בעצמי כרגע ולהתרשם אבל לדעתי זה ממש מעפן לשים גיימפלי איטי בקמפיין שכולו איזה 6 שעות, למה לשים רגעים משעממים כאלה במה שאמור להיות קמפיין לפורקן עצבים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים