נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוקטובר 2024, 10:49

אוקיי, באסתם את כל הבינג' במתוכנן אבל חסכתם לי איזה 15 שעות אז תבורכו :)
MW1 2019 היה נהדר, את 2 לא יצא לי לשחק אבל עכשיו שהם שייכים למיקרוסופט אני אמתין שהוא יגיע ל-GP. אז אני הולך לצלול ישר ל-BO6.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 28 אוקטובר 2024, 14:29

האמת שאתמול בלילה אחרי ששלחתי את ההודעה נעשה לי חשק וישבתי עליו כשעה לפני השינה. ציפיתי להעביר שעה כיפית בפיצוצים ויריות, ובסוף מלבד השלב הראשוני והקצר העברתי את רוב השעה בפתירת פאזלים מהנים (ברמה של אנצ'רטד כן, לא משהו מטורף) וחקירה של הhub המרכזי של המשחק :).
שכחתי כבר שגם לcold war היה את המבנה הזה של הקמפיין. די מגניב, אני אוהב את זה שהם מצליחים לייצר איזשהי הפרדה מסוימת בין ההרגשה של משחקי BO מול משחקי MW.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 אוקטובר 2024, 20:16

Stick כתב:ל4 אין סינגל פלייר אז אין לו כל כך משמעות היום כמשחק. ב3 לא שיחקתי מעולם ואני לא מומחה גדול לCOD אבל הקמפיין שלו נחשב לאחד הגרועים בסדרה ממה שאני יודע. עתידני מאוד ועם סיפור לא לינארי שמנסה להיות מיינד פאק מד"בי טראשי מהנה אבל קורס לחלוטין, שוב, ממה ששמעתי עליו רק.
ב5 (cold war אני מניח) שיחקתי כשיצא והוא חמוד, אבל לא הפיל אותי מהכסא והוא די נשכח ברובו (יש שלב מגניב בסוף שלו שלא מרגיש מפס הייצור של אקטוייזן).
אין ממש מה לחפש בבינג' בלאק אופס, בסוף זה כולה COD... לא שיש פה איזה לור מרתק לעקוב אחריו ממשחק למשחק וגם ככה כולם מתרחשים בהפרשים של עשרות ומאות שנים אחד מהשני גם אם יש פה ושם הופעות אורח של דמויות ממשחק אחר.
כל הכיף בקמפיינים האלה זה ה5-6 של המיינדלס פאן ההוליוודי פעם בכמה זמן, וזה השיחוק של COD בגיימפאס. קשה לי להאמין שתצאו מרוצים באותה צורה מבינג' של 30 שעות קמפייני COD :).

אני הורדתי אותו מהגיימפאס ומאמין שאתן עליו ישיבה או שתיים בימים הקרובים. המולטי האחרון ששיחקתי איזו תקופה מסוימת היה של MW2 החדש, לפני שנתיים, אז נראה לי שעל המולטי של BO6 אני אוותר. לא עבר מספיק זמן כדי שידגדג לי :).
את הקמפיין שלו אגב אף פעם לא יצא לי לשחק כשאני חושב על זה, אז יש לי שני קמפיינים להשלים אם אני ארצה. ולדעתי גם MW3 מחולק בגיימפאס אבל הבנתי שצריך להתרחק ממנו כמו מאש...

אני אישית חרשתי חודשים את המולטי של MW3, הוא מעולה. שיחקתי קצת בבטא של BO6, היה גם מעולה.
הסינגל לא מעניין אבל המולטי יהיה מצויין כמו תמיד, מה שכן המצב זומבים נראה מעולה בBO6, אחרי המצב זומבים הנוראי של MW3 יהיה מעניין לראות.

אני הולך להתחיל את המולטי השבוע.
תמונה

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 28 אוקטובר 2024, 21:12

כן המולטי מאוד מהנה, היה לי אחלה זמן עם המולטי של MW 2 לפני שנתיים.
הבעיה שלי עם משחקי מולטי כאלו היא שהם שואבים לי את כל זמן הגיימינג הלא רב שיש לי בדרך כלל ביום יום. אחרי שלושה חודשים שאתה נהנה מהמולטי אתה מסתכל אחורה וקולט שלא שיחקת כלום בזמן הזה, כל הסדרות שרצית לראות נדחקו החוצה, ואתה שם לב שהסרטים שרצית לראות בקולנוע כבר ירדו מהמסכים :).

אני כמובן מגזים, אבל הנקודה היא שכבר עברו מבחנתי הימים שהייתי יכול לחרוש על המולטי של COD 4 בלי סוף. קשה לי עם משחקים בלי נקודת סיום מוגדרת כיום, אפילו בהשוואה למשחקי RPG של 100+ שעות שאתה לפחות יודע מתי להגיד שסיימת.
ובכל זאת זה מאוד מהנה אחת לכמה זמן, פשוט בשבילי עוד לא עבר מספיק זמן כדי להשאב לזה שוב. אולי בCOD של 2026 :).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2024, 23:12

IGN פרסמו PREVIEW של אינדיאנה ג'ונס והם אומרים שהוא המשחק הכי טוב של machine games.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 30 אוקטובר 2024, 01:13

DrKeo כתב:IGN פרסמו PREVIEW של אינדיאנה ג'ונס והם אומרים שהוא המשחק הכי טוב של machine games.

משמח לשמוע. וולפנשטין Youngblood לא היה משהו בכלל. מקווה שאחרי זה נקבל משחק חדש של וולפנשטיין שבאמת ימשיך את 2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אוקטובר 2024, 07:32

אומרים שהוא שומר ממש על הרוח של אינדיאנה ג׳ונס…
מצד שני זה לא שוטר ויש בו המון רוח שטות שלדעתי האישית אמנם מתאימה לאינדיאנה אבל זה כן קצת פחות מושך אותי ולכן מאכזב אותי

מקווה מאוד שהם גם עובדים על וולפנשטיין חדש

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 אוקטובר 2024, 08:08

נראה שילוב נהדר בין היטמן, דאוס אקס, וThief, זה לא משחק שאשחק ישר שיגיע כי צריך להיות במצב רוח מאוד מסוים למשחק שהוא באמת משחק התגנבות טהור עם מעט מאוד אקשן אבל הוא נראה נהדר. אני עדיין חושב שמבחינה כלכלית המשחק הזה הוא פספוס למייקרוסופט, היה להם צאנס לעשות פה את הuncharted שלהם, המשחק שהם עשו הרבה יותר לטעמי מאנצ'רטד אבל לא נראה לי שהוא יזיז למישהו חוץ מלגיימרים רצינים וגם אלה יקחו את הזמן עד שיגיעו אליו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אוקטובר 2024, 08:24

לא חושב שיש בו טיפה של דאוס אקס… הוא פשוט היטמן ממבט ראשון, עם סט פיזז ועלילה נורמלית.
שזה ממש יכול להיות סבבה… ואני די בטוח שאעשה גיימפאס כדי לשחק בו, אבל כנראה אמתין לstalker 2 ועוד כמה, כדי להספיק הכל בחודש או חודשיים :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 אוקטובר 2024, 14:29

DrKeo כתב:IGN פרסמו PREVIEW של אינדיאנה ג'ונס והם אומרים שהוא המשחק הכי טוב של machine games.

זה אומר המון כי וולפנשטיין פשוט משחקים מעולים. אבל מטריד אותי שאין בו כמעט Gun play והוא דיי Stealth, Stealth במבט ראשון לרוב נכשל.
,
תמונה

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 30 אוקטובר 2024, 17:58

סיימתי את הקמפיין של bo6. וואלה, ממש אחלה קמפיין, אני חושב שזה הקמפיין בסדרה שהכי נהנתי ואהבתי מאז תור הזהב של הסדרה בימי הps3.
מה שבאמת הפתיע אותי זה שלא מהסיבות שציפיתי. יש כאן כמה משימות cod קלאסיות מוצלחות ומהנות כמו בcold war, אבל אם הוא היה משחק שרק השתעשע עם משימות מעט מחוץ לקופסא, אז bo6 ממש הולך על זה. יש פה ממש משימות שנלקחו כאילו מביושוק מבחינת האווירה שלהן ולא ממשחק cod, עם אלמנטים קלים של אימה, נרטיב ויזואלי, הכל.
זה עדיין cod ולא הכל פוגע באותה הרמה, אבל מאוד מרענן ומהנה. ממליץ בחום למי שמחפש קמפיין fps מוצלח של כמה שעות.
זה מזכיר לי בעיקר את הקמפיין של titanfall 2. לא ברמה שהם דומים בצורה כלשהי, אבל בכך שזה קמפיין מפתיע ומושקע שעושה דברים מחוץ למה שמצפים מהבסיס של המשחק.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 אוקטובר 2024, 12:39

Stick כתב:סיימתי את הקמפיין של bo6. וואלה, ממש אחלה קמפיין, אני חושב שזה הקמפיין בסדרה שהכי נהנתי ואהבתי מאז תור הזהב של הסדרה בימי הps3.
מה שבאמת הפתיע אותי זה שלא מהסיבות שציפיתי. יש כאן כמה משימות cod קלאסיות מוצלחות ומהנות כמו בcold war, אבל אם הוא היה משחק שרק השתעשע עם משימות מעט מחוץ לקופסא, אז bo6 ממש הולך על זה. יש פה ממש משימות שנלקחו כאילו מביושוק מבחינת האווירה שלהן ולא ממשחק cod, עם אלמנטים קלים של אימה, נרטיב ויזואלי, הכל.
זה עדיין cod ולא הכל פוגע באותה הרמה, אבל מאוד מרענן ומהנה. ממליץ בחום למי שמחפש קמפיין fps מוצלח של כמה שעות.
זה מזכיר לי בעיקר את הקמפיין של titanfall 2. לא ברמה שהם דומים בצורה כלשהי, אבל בכך שזה קמפיין מפתיע ומושקע שעושה דברים מחוץ למה שמצפים מהבסיס של המשחק.

בזבזתי שעה בבוקר לרוץ עם פנס אולטרסגול :), יש פואנטה בחידות באחוזה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2024, 12:54

מסתבר שאחד התחביבים של דודי הוא למצא כתמים של זרע.

סיימתי אתמול את הקמפיין של space marine 2, ככל שעובר הזמן אני אוהב את המשחק הזה יותר ויותר. אני ממשיך לשחק במשימות GAAS עם חברים, הן כיפיות אבל יש גבול כמה אפשר לשחק את אותו תוכן שוב ושוב. כרגע יש רק 7 משימות, בשיגור היו 6 כך שרק אחת התווספה מאז. אם הם לא יגבירו את הקצב הם יאבדו שחקנים כמוני שימאס להם מהרפטטיביות.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 31 אוקטובר 2024, 13:02

Death_119 כתב:
Stick כתב:סיימתי את הקמפיין של bo6. וואלה, ממש אחלה קמפיין, אני חושב שזה הקמפיין בסדרה שהכי נהנתי ואהבתי מאז תור הזהב של הסדרה בימי הps3.

בזבזתי שעה בבוקר לרוץ עם פנס אולטרסגול :), יש פואנטה בחידות באחוזה?

כן, כי זה מהנה..? :)
לא יודע, אני נהנתי מהשטויות "ג'יימס בונד" של המשחק הזה, כמו לחפש, כן מה שקיאו אמר, או לפרוץ למחשבים ולשמוע את החידות הקריפיות שהסובייטים השאירו כביכול.
אין פה משהו מורכב, זה כמו השבירת שגרה של אנצ'רטד עם הפאזלים שלו לדוגמה.
יש את המקבץ פאזלים של הhub, ויש כאלו שפזורים בשלבים, בדרך כלל בשבילים צדדיים יחסית.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 אוקטובר 2024, 13:42

DrKeo כתב:מסתבר שאחד התחביבים של דודי הוא למצא כתמים של זרע.

סיימתי אתמול את הקמפיין של space marine 2, ככל שעובר הזמן אני אוהב את המשחק הזה יותר ויותר. אני ממשיך לשחק במשימות GAAS עם חברים, הן כיפיות אבל יש גבול כמה אפשר לשחק את אותו תוכן שוב ושוב. כרגע יש רק 7 משימות, בשיגור היו 6 כך שרק אחת התווספה מאז. אם הם לא יגבירו את הקצב הם יאבדו שחקנים כמוני שימאס להם מהרפטטיביות.

כתמי זרע של הKGB, לא סתם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 אוקטובר 2024, 14:01

וואי הרגתם :lol:
אז COD החדש, הפך לפאקינג לואיג'י מנשן 4 ועל זה כל ההילולה?... אין לי זמן להתחיל אותו בעצמי כרגע ולהתרשם אבל לדעתי זה ממש מעפן לשים גיימפלי איטי בקמפיין שכולו איזה 6 שעות, למה לשים רגעים משעממים כאלה במה שאמור להיות קמפיין לפורקן עצבים?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 31 אוקטובר 2024, 15:30

החקירה של האחוזה היא אופציונלית, אפשר להתעלם ממנה לגמרי.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 31 אוקטובר 2024, 18:30

glass man כתב:וואי הרגתם :lol:
אז COD החדש, הפך לפאקינג לואיג'י מנשן 4 ועל זה כל ההילולה?... אין לי זמן להתחיל אותו בעצמי כרגע ולהתרשם אבל לדעתי זה ממש מעפן לשים גיימפלי איטי בקמפיין שכולו איזה 6 שעות, למה לשים רגעים משעממים כאלה במה שאמור להיות קמפיין לפורקן עצבים?

אמממ... לא.
וכמו שאמרתי הוא לא ממש קמפיין cod קלאסי והוא הזכיר לי בכמה מובנים יותר קמפיין של ביושוק מאשר של mw (לפרקים, גם פה לא צריך להסחף, יש כאן לא מעט 'רגעי cod'), אבל אלו לא הפאזלים האופציונלים.
הוא גם מעט ארוך יותר אגב, אבל אולי זו היכולת (האופציונלית, שוב) להסתובב קצת בחלק מהשלבים, כולל שלב אחד שהיה ממש שלב סמי עולם פתוח עם רכב והכל, למרות שזה לא אחד מהשלבים המוצלחים במיוחד בעיניי שגרמו לי לאהוב את הקמפיין.
יותר באזור ה8 שעות מאשר ה 5 שעות הסטנדרטי לתחושתי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 נובמבר 2024, 10:34

עשיתי את החקירה באחוזה, לקח בערך 5 דקות, זה דיי מטומטם, כל ההתקדמות בין החידות היא ליניארית, אחת מובילה לאחרת. חשבתי שאקבל משהו מגניב, בסוף סתם 1000 דולר.

הגעתי למשימה במדבר שצדים סקאדים, מרגיש כל כך הרבה יותר טוב כשלב Open World מהזבל שהם עשו בשלבי Sand box בMW3. גם השני שלבי התגנבות היו מאוד טובים. אני ממש מרוצה מהסינגל, אני חושב שמאז BO הראשון לא נהנתי כל כך.
באופן כללי אני לא כל כך משקיע בסינגל, קופץ איליו פה ושם, מבלה רוב הזמן במולטי ובדגש על המוד זומבים כי הוא לטעמי עשה את הקפיצה האמיתית. הרעיון שהם חזרו לHorde, שהשני שלבים יחסית מאוד קטנים ככה שמאוד קל להתמצא והשדרוגים השונים, פשוט כיף טהור. מרגיש רענן כמו Horde mode בGears 2 לתקופתו.

המולטי הוא ממש אותו הדבר, לא הרגשתי שום הבדל מMW3 חוץ מהאפשרות לקפוץ קדימה והעובדה שהניהול נשקים הרבה יותר נוח בתפריט, שום דבר מרגש. המולטי כמובן סופר מהנה כמו תמיד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2024, 18:04

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2024, 22:39

נראה ממש אחלה, קצת חושש מהאזורים הפתוחים, שלא יתחיל לשעמם מרוב תוכן. הCombat גם נראה כעקב אכילס, אני לא מת על Meele only ורק התגנבות. כתבו בסוף שגרסאת הפלייסטישן תצא בין מרץ-יוני 25.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 נובמבר 2024, 09:41

לא צפיתי כי עוד שנייה (טוב, שלושה שבועות) הוא יוצא, ואם יצא טוב אז אני אעשה מנוי לחודש אחד לגיימפאס ואשחק בו, בcod ובstalker ואשתדל לסיים אותם בחודש הזה.
את cod בטח לא תהיה בעייה לסיים בשלושה ימים, וגם אינדיאנה בטח לא יהיה משחק ארוך מאוד, אבל אין לי מושג מה לגבי stalker ואם אני בכלל אתחבר אליו.
אם הוא ממש ארוך והביקורות יהיו ממש ממש טובות - אני אולי אעשה מנוי לשלושה חודשים, אם זה נותן לי הנחה על פני כל חודש בפני עצמו… ואז אולי גם טיפה אשתעשע עם MSFS 2024 בVR, שכנראה הולך להיות המשחק הכי טוב של מיקרוסופט השנה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 12 נובמבר 2024, 10:02

הרבה חישובים והשתדלויות בשביל לחסוך 40 שקל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 נובמבר 2024, 10:23

איך 40?
COD עולה 80 דולר, אינדיאנה בטח 70 (לא בדקתי) וגם stalker, וכמובן MSFS… זה 300 דולר בערך. מנוי לחודש עולה איזה 10 דולר.
או שהתכוונת להבדל בין חודש לשלושה חודשים?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 12 נובמבר 2024, 10:27

בין חודש לחודשיים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים