InterAl כתב:הרוב לא עושים מנוי, וגם אם עושים לא עושים ברצף למשך שנים. לגבי rtx 3080, כנראה ששכחת שב-2020 המחיר של 3080 rtx לבדו היה בסביבות 8000 שקל בארץ (ובחו"ל זה לא היה מאוד רחוק).
InterAl כתב:ספטמבר 2020 היה עמוק בתוך הקורונה, היה כבר מחסור.
3080 של msi ב-4200 שקל בשיגור https://web.archive.org/web/20200928173 ... onter.com/
לגבי פלוס, זה יותר בכיוון 60-40 נגד פלוס, כלומר הרוב לא עושים. בכל מקרה, אתה מקבל שם משחקים בשווי של אלפי דולר בדור. כמובן שרובם לא מעניינים, אבל ה-500$ שהזכרת רחוק מלשקף את העלות נטו לשחקן.
InterAl כתב:התכוונתי שיש ספליט 40-60% בין מנויים ללא מנויים, לא שזה עולה 40$. אני משער שרוב מנויי הפלוס נמצאים שם בגלל המשחקים ולא כי הם באמת צריכים גישה למולטיפלייר 365 ימים בשנה. מה שאומר שאי אפשר להחשיב את המספר 500$ כעלות אמיתית.
לגבי אפיק, סורי, המשחקים שם לא רמה (אולי חוץ מחלוקות סוף השנה) וכמעט כל מה שהם מחלקים רץ יופי על מחשב דור קודם עם 1070. זה לא טיעון בזכות קניית מחשב גיימינג חדש לדור הנוכחי.
לגבי 3080 או 3070, ההבדלים במחיר בשיגור לא היו מאוד גדולים. שורה תחתונה היא שמחשב כזה בשיגור היה עולה פי 2 או 3 מקונסולה ומספק ביצועים נחותים בגלל פורטים קטסטרופה.
InterAl כתב:סטוקר מלא באגים. כנראה ששווה לחכות שרוב הבעיות יתוקנו.
Laskin כתב:STALKER 2 מאכזב מאוד בינתיים בביקורות, אחרי 50 ביקורות בMC הוא עומד על ממוצע של 74.
נו טוב, יש את MSFS שהוא בוודאות מוחלטת הולך להיות איזה 95, ויש את אינדיאנה ג׳ונס ש… אין לי מושג. יכול להיות ההפתעה הכי גדולה השנה ויכול להיות אכזבה. אני מהמר על בערך 86.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים