דודי: אני יודע שאתה צודק הקונסולות הן באמת כולה מחשבים חלשים, אבל אני אישית פשוט מרגיש יותר
מחויב לסיים עליהן משחקים יותר מאשר נגיד על STEAM או מאשר על גיימפאס בפיסי. אני מרגיש מחויב לסיים לפחות 20 או יותר משחקים על הPS5 כדי להרגיש שהרכישה היתה שווה לי, אני מרגיש מחויב לשחק ולסיים במשחקים הכי מתקדמים גרפית, זו מחויבת שאין לי למשל כלפי נטפליקס/דיסני פלוס/גיימפאס במחשב. אני אף פעם לא מרגיש שאני חייב לראות X סרטים וסדרות להצדיק את המנוי, לנטפליקס אף פעם לא מרגיש שאני חייב לסיים X משחקים על גיימפאס בשביל להצדיק את המנוי...
לא יודע, אולי זה בעצם דבר טוב ולא דבר רע, אבל יוצא ככה שהקונסולות "מחייבות" אותי לשחק ביותר משחקים ולהתחייב אליהם.
אני יודע שמה שאתה מדבר עליו (היפרדות מהקונספט של הקונסולות) זו המציאות וזה רק עניין של זמן ואפילו חברה שמרנית כמו נינטנדו אמרו שהענן והיפרדות מהקונסולות זו לא שאלה של "אם" אלא רק שאלה של "מתי" אני פשוט חושב שמייקרוסופט ממהרת מדי.
השוק עוד לא מוכן להיפרד מהקונספט ומייקרוסופט ממהרת מדי, ככה נדמה לי לפחות, אולי אני שמרן/מפחד משינויים/בומר, אבל אם הם יהרגו את האמון בקונסולות שלהם לפני שהעתיד הזה מגיע, מי יהיה מעוניין לשחק בהם גם בענן?. אני מתכוון, אם HALO לא יחזור לגדולתו בדור הבא על הקונסולות, מי ירצה לשחק בסדרה הזו בענן? אם לא יהיו להם אקסקלוסיבים מדהימים בקונסולות
מי ירצה לעבור לשלם להם בענן בעתיד?
ראינו בדור הקודם את הקטסטרופה שהיתה, מאטריק חשב שהוא ישבור שיא של כל הזמנים עם הXbox one ופינטז ברצינות על שיא מכירות של 200 מליון יחידות, וגם שם הם חשבו שהם מביאים את בשורת העתיד לפני כולם.
"המכשיר שיעשה בשבילך הכל עם הקינקט וכו'" הם אפילו הקדימו את זמנם עם הסדרה הזו של קוונטום ברייק, כי אתה רואה היום שבאמת סדרות על משחקים זה ה
דבר החם היום אבל בגלל שכל כך הקדימו את זמנם (וטוב גם שהביצוע היה על הפנים) הם אכלו אותה.
כאילו אתה יודע יותר טוב ממני שהעתיד שאנחנו מדברים עליו עדיין לא בשל לגמרי, היה לך מנוי לGEFORCE NOW או משהו, לא? ושיחקת בענן משחקים בהגדרות סבבה לחלוטין ועדיין הלכת וקנית מחשב בהמה אחרי זה
לאסקין: נכון, תכלס זה לא שונה במיוחד בגלל שכמו שאמרת זה החזון האמיתי שלהם, להכניס את הגיימפאס והחנות שלהם לכל מוצר שקיים, אבל עדיין כאילו, אתם מוכרים קונסולות, מה התכלית בלהמשיך לייצר קונסולות ייעודיות אם אתם פשוט זמינים על כל מכשיר שקיים? כאילו הם הולכים גם לייצר ניידת משלהם, המטרה שלהם לא אמורה להיות עדיין שאני אעדיף לקנות
דווקא את הניידת שלהם? כי בניידת שלהם הם יודעים בוודאות שרק החנות שלהם היא היחידה שתפעל ולא תהיה לי הזדמנות לעשות sideload לחנויות מתחרות כמו אפיק, סטים וכו'?
כאילו אלוהים, אתם עדיין מייצרים מכשירים שאתם רוצים למכור, למה למייקרוסופט לייצר ניידת אם מחר אסוס תוציא ניידת XBOX הרבה יותר חזקה טכנית, למה שמישהו ימשיך לבחור בזו של מייק? מרגיש לי כאילו מייקרוסופט מתפזרים לכל הכיוונים, והכל רנדומלי אצלם.