כתבת השער של גיים אינפורמר החודש היא GOW:R
ויש כבר פרטים חדשים על מערכת הקרב:
https://www.gameinformer.com/2022/08/30 ... -your-foodבקצרה:
- רוצים יותר לחזור לקטע של "לשחק עם האוייבים שלך" שהיה חזק במשחקים הישנים
- נחשף מגן אלטרנטיבי שלא מאפשר PARRY כמו הרגיל, הוא נועד "לספוג" נזק ואז "לשחרר" את כל הנזק שהוא אגר לפיצוץ/וואטאבר, בדומה לשריון של בלאק פנתר אם אני זוכר נכון... למגן הזה יש גם חסרון, כי ככל שאתה משתמש בו יותר כך קרייטוס גם יהיה חשוף יותר למכות מסויימות של אוייבים. יהיו מגנים נוספים במשחק, כל אחד עם "כח" אחר, יתרונות וחסרונות ותהיה יותר אסטרטגיה בקרבות סביב המגן הנכון לכל אוייב, ואיך להשתמש בו.
- בינתיים ב-7 הדקות שהם צפו - נחשפו אוייבים חדשים, חצים חדשים לאטריוס והמגן החדש אבל עוד לא נחשפו נשקים "מרכזיים" חדשים לקרייטוס. אישית אני מאוד מקווה שאם יש נשק חדש - שלא יספיילרו אותו, גם לא בביקורות (אם כי מן הסתם סיכוי גדול שיהיה הפטיש של ת'ור, בתקווה עם גימיק שהוא לא רק לחזור אלייך כי את זה כבר יש

)
- כפתור המשולש שהיה במשחק הקודם אחראי רק לחזרה של הגרזן ליד שלך ואז לא עשה כלום, וכשיש לך את הנשק השני הוא היה רק מחליף בחזרה לגרזן - יהפוך עכשיו לכפתור של תקיפה חדשה שתגרום לנזק של קרח או אש, בהתאם לאיזה נשק מחזיקים (ומי יודע, אולי חשמל בנשק הצפוי?)... בקיצור כפתור תקיפה נוסף אז יותר אפשרויות לקומבואים.
יאללה, שיצא כבר TLOU:P1 כדי שנוכל להתמקד בGOW... ההייפ שלי מתחיל לעלות. אני בדיוק משחק במשחק הראשון, כרגע בסביבות ה-20%, שכחתי כמה שהוא מהנה וכמה שאהבתי אותו, הפעם אני קצת "רץ" עליו בNG+. מעניין אם אוכל להמשיך עם כל הציוד שלי במשחק ההמשך.
אגב, היום הביקורות של TLOU יעלו.