Laskin כתב:DF עשו סרטון של "גרפיקת השנה" ובמקום הראשון ובאופן לא מפתיע - הורייזון 2 זכה במקום הראשון...
קרוס ג'ן או לא - הגרפיקה באמת מטורפת במשחק הזה, להפך מGOW - מדובר בממש עליית מדרגה מהמשחק הראשון.
Laskin כתב:אבל פורטל RTX לא באמת כל כך מרשים *לעין*… הוא מרשים טכנית על הנייר ויש כמה אפקטים ממש יפים אבל כמעט כל שוט בהורייזון 2 הוא משמיט-לסתות, ותשומת הלב לפרטים הקטנים בטבע היא משהו שלא ראינו במשחק עולם פתוח. אז כן, הוא קרוס ג׳ן, אבל בקלות יותר יפה ממשחקים שפותחו רק לדור הבא, גם אם אין מליון כאלו כרגע… נניח ראצ׳ט או PT או NFS או tlou p1, Gotham Knights, DS… ושוב, הוא עולם פתוח. האמת שגם מתוך כל המשחקים של שנה הבאה (שאנחנו ראינו) אני לא יודע אם משהו ״ישפיל״ אותו בהיבטים רבים. בטח שיהיו לספיידרמן ופורצה יתרונות אבל ככלל? לא בטוח שיהיו מרשימים הרבה הרבה יותר. אני רואה את יחידת המתאבדים או ג׳דיי הבא למשל - והם לא נראים רמה מעל. גם לא סטארפילד. הלבלייד אולי כן.
Stick כתב:לא שיחקתי בו אומנם, אני חושב שהורייזן 2 ממש יפה. הוא קרוס ג'ן, אז אין שם יותר מדי אפקטים חדשניים או דברים משוגעים, אבל הם ניצלו את הבסיס שרץ על הPS4 כדי לאפשר לPS5 פשוט להיות מלאה באינסוף פרטים קטנים. זו תחושה כזאת שהעין לא מצליחה בכלל לקלוט את כל הפרטים אלא אם אתה מתמקד כל זמן בחלק ספציפי של המסך, וזו תחושה מיוחדת שיש כמעט בכל פריים של המשחק הזה שאני ראיתי. אז הוא לא "דור הבא" קלאסי, כמו מה שאנחנו מקווים לראות לפחות, וגם כנראה שמשחקים לא יבחרו בסגנון הזה כשהם באמת ינצלו את החומרה לדברים אחרים (נדמה לי שDF ממש אמרו את זה בניתוח שלהם כשהמשחק יצא), אבל הוא כן נותן משהו ייחודי ומאוד מרשים.
וגם GOW בא לו בול בזמן, משחק שלא באמת עושה שימוש בPS5. הוא אומנם נראה מצוין כי זה מגה AAA של סנטה מוניקה, אבל הוא משחק PS4 שרץ מהר יותר וברזולוציה גבוהה יותר על הPS5, בגדול. גרילה כן עשו שימוש בPS5, לפי מה שאני ראיתי מסרטונים בלבד אומנם, וגם אם זה לא השימוש הכי "דור הבא" שיש, כל עוד אנחנו בתקופת קרוס ג'ן מתמשכת אני לא חושב שיש משחק בפרופיל גבוהה שעשה שימוש בדור הבא בצורה טובה ממנו, מאז ההשקה של הדור.
וכן, כמו שלאסקין אומר, יש לנו כבר סרטונים של משחקי דור הבא בלבד שיצאו שנה הבאה ואף אחד מהם לא עושה בכלל את מה שהורייזן עשה, שלא לדבר על מעבר לזה. אני כן מאמין שמתישהו זה יקרה, אבל כל עוד זה נשאר בתאוריה כל כך הרבה זמן... אולי "זכה מההפקר" זה נכון, אבל הוא גם המשחק היחיד שעשה משהו בסיטואציה שהוא נקלע אליה.
DrKeo כתב:כבר הורדתי את דיאבלו אתמול, זה מספיק.
Laskin כתב:לא הבנתי… רכשת פעמיים?
idan כתב:הורדתי היום NBA2K23, לפי האפליקציה הוא שוקל "רק" 154GB
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים