This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
DrKeo כתב:אני שחקתי את GOW באיחור של 3 שנים והספויילר היחיד שקבלתי, הלהבים, הגיע מלאסקין בדפי הפורום הזה
Laskin כתב:DrKeo כתב:אני שחקתי את GOW באיחור של 3 שנים והספויילר היחיד שקבלתי, הלהבים, הגיע מלאסקין בדפי הפורום הזה
היית חוטף את זה בל מקרה, ואתה יודע את זה!
Laskin כתב:DrKeo כתב:אני שחקתי את GOW באיחור של 3 שנים והספויילר היחיד שקבלתי, הלהבים, הגיע מלאסקין בדפי הפורום הזה
היית חוטף את זה בל מקרה, ואתה יודע את זה!
Klayman כתב:שוב, הכל טוב You do you וזה. חושבים שאין כאן היתממות? אחלה. אולי 'היתממות' זו לא המילה הנכונה, אלא פשוט חוסר מודעות והבנה כיצד דברים עובדים בימינו.
מוזמנים לעשות בלאקאאווט או להתקין חוסמי תכנים כאלה ואחרים. כאילו חסר מנוולים שיעשו סרטון שייקרא משהו כמו "God of War : Ragnarock silly moment" ובת'אמבנייל שלו יהיה את התמונה של המוות של קרייטוס בידיים של אודין. מי שירצה לייצר ספויילרים, יצליח.
זו לגמרי, במלוא מובן המילה, האכלת אלגוריתם. אם אני לאחרונה התחלתי להתעניין בעבודה עם עור (לא קשור לגיימינג), אז אני לא מופתע שפתאום יוטיוב מציף אותי בבורסקאים למיניהם, שמראים איך הם מכינים ארנקים, תיקים ונעליים. אני האכלתי את יוטיוב בזה. הוא לא הביא לי את זה מהשמיים. כוחה של ההאכלה יפה שבעתיים גם לפייסבוק (שכידוע עוקבת אחריך גם כשאתה לא באתר שלה עצמו, אלא קורא תוכן על GOW באתר אחר). מקווה מאוד שבאמת לא תחטפו שום ספוילר. אני את GOW:R הזמנתי מראש.
אגב, לרוב אני מתנתק מתכנים בעיקר על משחקים שמאוד מעניינים אותי (נגיד על קונטרול לא ראיתי דבר מעבר לטריילר הראשוני). לביקורות על המשחק אני לרוב מקשיב בלי לצפות בתוכן עצמו, ואם אני זוכר, עושה זאת מחלונית אינקוגניטו, שלא יקושר לי לחשבון.
Stick כתב:Klayman כתב:שוב, הכל טוב You do you וזה. חושבים שאין כאן היתממות? אחלה. אולי 'היתממות' זו לא המילה הנכונה, אלא פשוט חוסר מודעות והבנה כיצד דברים עובדים בימינו.
מוזמנים לעשות בלאקאאווט או להתקין חוסמי תכנים כאלה ואחרים. כאילו חסר מנוולים שיעשו סרטון שייקרא משהו כמו "God of War : Ragnarock silly moment" ובת'אמבנייל שלו יהיה את התמונה של המוות של קרייטוס בידיים של אודין. מי שירצה לייצר ספויילרים, יצליח.
זו לגמרי, במלוא מובן המילה, האכלת אלגוריתם. אם אני לאחרונה התחלתי להתעניין בעבודה עם עור (לא קשור לגיימינג), אז אני לא מופתע שפתאום יוטיוב מציף אותי בבורסקאים למיניהם, שמראים איך הם מכינים ארנקים, תיקים ונעליים. אני האכלתי את יוטיוב בזה. הוא לא הביא לי את זה מהשמיים. כוחה של ההאכלה יפה שבעתיים גם לפייסבוק (שכידוע עוקבת אחריך גם כשאתה לא באתר שלה עצמו, אלא קורא תוכן על GOW באתר אחר). מקווה מאוד שבאמת לא תחטפו שום ספוילר. אני את GOW:R הזמנתי מראש.
אגב, לרוב אני מתנתק מתכנים בעיקר על משחקים שמאוד מעניינים אותי (נגיד על קונטרול לא ראיתי דבר מעבר לטריילר הראשוני). לביקורות על המשחק אני לרוב מקשיב בלי לצפות בתוכן עצמו, ואם אני זוכר, עושה זאת מחלונית אינקוגניטו, שלא יקושר לי לחשבון.
מה שנחמד הוא שהדפדפן חסם לי את התגובה שלך, אז כנראה שגם מהספוילר התאורטי שציינת הייתי מצליח להתחמק .
בכל מקרה זה סתם עניין של העדפה. אתה מעדיף לא לראות כלום כלום על משחק שבטוח מעניין אותך? סבבה, זכותך, תהנה.
אני אוהב לראות ראיונות ותאוריות של מעריצים במהלך השנים עד להשקה במשחקים שמאוד מאוד מעניינים אותי. גם בסרטים אגב, בכל דבר, אני נהנה מזה. לוותר על זה רק כי אני עשוי לחטוף ספוילר מסוים כמה ימים לפני ההשקה זה לא רלוונטי בעיניי, כי אני נהנה מכל התוכן שיוצא עד שבועיים לפני ההשקה.
מעבר לזה, ברור שיש אלגוריתם ושהוא מבין מה מעניין אותך, אני רק אומר שאף אחד לא מופתע פה. אתה מסתכל על זה כאילו אנחנו זועקים פה: "אוי לא! יש ספוילרים לGOW!! מיה היה מאמין! מה נעשה??". לא, מה שאמרו פה זה "שימו לב, הספוילרים מתחילים לצאת, תעשו מה שאתם רוצים".
לגביך זה לא אומר הרבה ואתה לא צריך לשנות כלום, כי אתה כנראה לא תחשף לספוילרים בעקבות הרגלי (ורצון) צריכת התוכן שלך. מבחנתי זה אומר שים לב עכשיו לגבי התוכן שאתה צורך, מתחילים להסתובב דברים שאתה לא רוצה לראות. זה הכל.
Klayman כתב:שוב, הכל טוב You do you וזה. חושבים שאין כאן היתממות? אחלה. אולי 'היתממות' זו לא המילה הנכונה, אלא פשוט חוסר מודעות והבנה כיצד דברים עובדים בימינו.
Stick כתב:הוא באמת כל כך יותר יפה מהורייזן על הps5, נניח?
לא שיחקתי בשניהם אבל מהיוטיוב אני לא מבחין באיזה הבדל קיצוני, ורקוויאם הוא משחק מסדרונות שנעול על 30, וגם את זה לא ממש מחזיק על הps5 לפי DF.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים