Stick כתב:בסדר, הוא נראה יפה מאוד. אבל לא מפיל אותי יותר מראצ'ט נניח. אבל שניהם מהיוטיוב .
גם ראצ׳ט מרשים יותר ונראה יותר ״דור הבא״ מהורייזן
וגם ראצ׳ט דוגרי משחק AA, ביחס לסוני לפחות
Stick כתב:בסדר, הוא נראה יפה מאוד. אבל לא מפיל אותי יותר מראצ'ט נניח. אבל שניהם מהיוטיוב .
Laskin כתב:זוכרים שהורייזון עולם פתוח, כן?
Laskin כתב:זה לא נכון ש*שום דבר* לא מגיב לאלוי, זה נכון לגבי הראשון אולי, בשני לא. יש צמחיה שמגיבה, מים, עצים שניתן להפיל... כל אלו לא היו בקודם וכן נמצאים בשני.
יש הרבה משחקי עולם פתוח שאינם סאנדבוקס ואינם מאוד אינטראקטיביים, בדיוק כמו הורייזון, והם עדיין עולם פתוח, והם תמיד נראים פחות טוב ממשחקים שאינם עולם פתוח.
אבל זה גם פחות רלוונטי... הוא עדיין עולם פתוח וצריך לחשב מלא דברים שמשחק לינארי ומסדרוני לא צריך, גם אם הם נועלים הרבה ארגזים כדי שלא יזוזו.
בכל אופן הנקודה הייתה שאתה משווה פה משחק בלעדי לדור הבא ושאינו עולם פתוח או משהו שקרוב לזה, לעומת קרוס ג'ן עולם פתוח, והקרוס ג'ן עולם פתוח מנצח כמעט בכל ההיבטים הגרפיים.
Stick כתב:נו בסדר, אנחנו שופטים איכות גראפית פר דולר פיתוח או שאנחנו שופטים באופן כללי?
הוא משחק של 60$, אז אני שופט אותו כמשחק במחיר מלא. התקציב שלהם הלך לדברים כמו GI במקום אנימציות, וזה נראה ככה. להורייזן היה תקציב גם לאנימציות, וזה נראה ככה.
Klayman כתב:המנוע של אסובו אולי יפה, אבל הוא די זבל... גם על מחשב ממש ממש חזק, המשחק הראשון די מגמגם על הגדרות די בינוניות(שיחקתי על מחשב עם כרטיס 6700 של amd - בסדר בסדר, amd זה זבל הכל טוב, אבל בואו, זה כרטיס שאמור לאכול את המשחק הזה בהגדרות גבוהות אפילו, אבל אפילו בנמוכות ביותר הוא גמגם בצורה נוראית).
והורייזן הראשון הוא משחק משעמם כ"כ... יווו.. חזרתי אליו לפני כמה שבועות וממש ניסיתי להכריח את עצמי להתקדם בו. הוא פשוט נו ר אי. ובואו, אני אוהב משחקי עולם פתוח של יוביסופט, לא בדיוק איזה אנין טעם. אבל אם שמים את AC: V אפילו, שהוא ac:o אבל יותר מתיש מולו, אין מה להשוות.
DrKeo כתב:Klayman כתב:המנוע של אסובו אולי יפה, אבל הוא די זבל... גם על מחשב ממש ממש חזק, המשחק הראשון די מגמגם על הגדרות די בינוניות(שיחקתי על מחשב עם כרטיס 6700 של amd - בסדר בסדר, amd זה זבל הכל טוב, אבל בואו, זה כרטיס שאמור לאכול את המשחק הזה בהגדרות גבוהות אפילו, אבל אפילו בנמוכות ביותר הוא גמגם בצורה נוראית).
והורייזן הראשון הוא משחק משעמם כ"כ... יווו.. חזרתי אליו לפני כמה שבועות וממש ניסיתי להכריח את עצמי להתקדם בו. הוא פשוט נו ר אי. ובואו, אני אוהב משחקי עולם פתוח של יוביסופט, לא בדיוק איזה אנין טעם. אבל אם שמים את AC: V אפילו, שהוא ac:o אבל יותר מתיש מולו, אין מה להשוות.
אתה בטוח שזה לא עניין של דרייברים של AMD? כי הוא רץ מעולה על ה-2080 שלי.
ובנוגע להורייזן, לא שחקתי בראשון אבל השני הוא AC ממוצע שכזה. שחקתי בו רק 6 שעות ואז יצא אלדן רינג ונטשתי (ואולי אני אחזור עוד מעט) אבל לבנתיים הוא לגמרי משחק AC אמצע הדרך.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Kazz כתב:https://www.youtube.com/watch?v=xHJNVCWb7gs
אלכס מ DF מדגים ש Plague's Tale הוא ברובו GPU-limited, ושמצב 60FPS בקונסולות הוא סביר לגמרי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים