Kazz כתב:כן, המציאות הוכיחה כל כך אחרת שגות'אם קיבל קיטונות ועל PT התפתח שיח סביב העדר מצב 60FPS.
Kazz כתב:דיברת על 'המציאות שהוכיחה', ומה שהיא הוכיחה עד כה הוא שמשחקים שמציעים רק 30FPS מקבלים במקרה הטוב הרמת גבה.
Kazz כתב:אתה מסרב להבין שמשחק חדש שיוצא ב 2022 ועל הפס5 הוא רץ בפריימרייט כפול, באפס זמני טעינה, בפירוט גרפי ורזולוציה גבוהים יותר כאשר על הפס4 הוא ב 30FPS ודקות של זמני טעינה = revelation לשחקנים. זה קו פרשת מים. רוב השחקנים לא יוכלו לחזור אחורה. ולכן זה 'זכאי' להיקרא קפיצה דורית. כי לא הכל סובב סביב גרפיקה.
כל משחק בדור הזה יהיה משחק ש'מכוון ל 60FPS' כי כל משחק ייצא למחשב ושם הוא ירוץ על 60 FPS ויותר. כל מה שנשאר זה לראות מה הפרופיל הגרפי שיציע 50-60 FPS על החומרה של הקונסולות ולתת אותו כבחירה כבמשחק.
swiss-the-engine כתב:לא נראה לי שנושא השנמוך לs מקשה בנושא הfps, למיטב זכרוני יש להם את אותו המעבד.
glass man כתב:קבלו אותו במחיאות כפיים סוערות NFS הדור הבא. :roll תודו שאתם לא מצליחים לדמיין את זה רץ על הפס4ספויילר: הצג
Laskin כתב:סוף סוף יוצאות לאט לאט עוד ועוד ביקורות של NFS החדש...
אבל - הן לא הכי משהו משהו :/ כרגע המשחק יושב על ממוצע 77, שזה מאוד דומה למשחק הקודם בסדרה, שלא פותח ע"י קריטריון... צר לי אבל כנראה שהחברה הזו איבדה הרבה מהכשרון, ויש מצב שEA באמת רוצה להפטר מהם.
אגב, גם FF VII REUNION שהוא רימייק של משחק PSP מקבל ביקורות דומות, ויושב על ממוצע 77.
MIDNIGHT SUNS מקבל ציונים טובים יותר ויושב על ממוצע 83 כרגע.
קדימה HIGH ON LIFE - אתה התקווה האחרונה שלנו! (ב-2022)
אני כל כך רוצה שזה יהיה המשחק הראשון שאשחק במחשב החדש, וזה יעלה לי 3.80 ש"ח דרך גיימפאס, אז כדאי שיהיה שווה את זה
אין לי מושג מתי האמברגו ביקורות יורד, אבל המשחק עצמו יוצא רק עוד 5 ימים.
Laskin כתב:כן, הקודמים היו עם ממוצעים של 61 ו-72... השניים הקודמים לפחות.
העניין הוא שהREMASTER של NFS:HP קיבל ממוצע טוב יותר מהמשחק החדש, אז הנה המסר מEA - רימאסטרים ב-2 שקל עדיפים על פני משחק חדש בעשרות מליונים
הוא גם קיבל יותר סיקור תקשורתי, שזה מרתיח, אבל כבר חפרתי על זה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים