This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:זכור לי שיש פה כמה חובבי לגו...
אז יש עכשיו לגו בפורטנייט, והוא נראה ממש מגניב!
אפילו יש הרס ממש יפה
InterAl כתב:מבחינתנו זאת טרגדיה, אבל מבחינה עסקית זה טמטום לא לשים את הכשרונות הגדולים על הפרויקטים עם פוטנציאל הרווח הגדול ביותר.
InterAl כתב:אני לא חושב שזה כזה שונה. היסטורית מולטי וסינגל באו בחבילה אחת באותו משחק, וחברות כמו אפיק, באנג'י, בליזארד, iw, ריספון, רליק, רוקסטאר ועוד - ידעו לייצר את שני הרכיבים באיכות גבוהה. אז כן, אולי לייצר מפות מולטי זה לא ממש gaas, אבל זה גם לא מאוד רחוק משם. במולטי יש אולי שיעור כשלונות גבוה יותר, אבל לא חושב שזה בגלל שמפתחת סינגל "לא יודעת" לפתח מולטי. לי לפחות די ברור שלמפתחת סינגל איכותית יש יותר סיכוי להצליח ממפתחת מולטי בינונית (כמה כאלה יש?)
InterAl כתב:זה עניין של פוקוס לדעתי. לנוטי דוג יש את היכולת לייצר מולטי טוב, זה פשוט לא היה הפוקוס של uc ו-tlou. חושב שגם היסטורית זה היה המצב. חברות שהשקיעו באמת במולטי יצרו מולטי טוב. זה לא אומר שהוא הצליח, כי להצליח במולטי (קהילה גדולה שמשחקת לאורך זמן) - זה קשה יותר מלפתח משחק סינגל שמוכר כמה שמוכר וזהו. אבל יש פה פקטורים אחרים שלא בהכרח קשורים לאיכות נטו.
Laskin כתב:הם יכולים להשאיר צוות של 20 אנשים להמשיך לעבוד על תוכן עבורו עד שיצא המשחק השלישי ולהוסיף אותו לשם בחינם, אם יתפוס ממש חזק - שיביאו לצד ג׳ לטפל בתחזוקה והעדכונים שלו. אם הבסיס שלו טוב ויש בו את ״מגע הקסם״ של נוטי דוג - אפשר גם כבר עכשיו להעביר לצד ג׳ לעשות זאת במקום ה-20 האלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים