אני הבאתי מאמר של Eurogamer שהם משתלחים בStarfield וחופרים שם כמה סייברפאנק 2077 טוב לעומתו, אתה יכול ללכת לקרוא את המאמר ולהיווכח בזה זה מאמר מערכת של מבקרים.ככה שלא תפרתי על המבקרים עלילת דם הם אכן משתלחים בסטארפילד בשביל להבליט משחקים אחרים.
אתה לא תמצא מאמרים כאלה של מבקרים חופרים כמה TF נחות לעומת, ריימן או מריו, ולכן יהיה אבסורדי לטעון את זה במקרה הזה.
אי אפשר לקחת טיעון על "קנוניה" שנאמר על מקרה מאוד ספציפי תוך כדי קישור לעדויות ואז להגיד "הי, גלאס אמרת שיש קנוניה על סטארפילד, אז עכשיו תתמודד עם טיעון נגד שהיתה גם קנוניה נגד TF "
אין לי בעיה להתייחס ברצינות לאפשרות שהיתה קנוניה נגד TF אבל מי שטוען את זה צריך להביא מאמרים של מבקרים שהקדישו מזמנם לנסח ולפרסם מאמרי מערכת שעושים את זה.
שוב, אתה לא חייב לקבל אפילו מילה ממה שכתבתי, על הקנוניה נגד Starfield אבל לחכות לי בסיבוב על איזו דעה שהבעתי תוך כדי קישור לעדויות זה לא משהו שמתאים לך.
זה בדיוק כמו שמישהו פה יעיר לי על תגובות שהוא לא חושב שהן מתאימות לי (נגיד אני אתן לך דוגמא על חברים שלי שמעירים לי על יציאות גזעניות וכוללניות לא פה אבל בכללי), אני יכול להגיד להם לדחוף לתחת את הביקורת שלהם, כמו שאתה יכול לדחוף להגיד לי לדחוף לתחת את הביקורת שלי, והכל סבבה אבל מי שמפריע לו עדיין יעיר מה שמפריע לו.
אינטר היפסטר, אם המבקרים היו נותנים לTF ממוצע של 93, הוא היה טוען שזה חרא משחק ושהסדרה הגיעה לPeak עם CR, זה חלק מתרבות הנגד שלו.