DrKeo כתב:Laskin כתב:היום ב-16:00 יעלו הביקורות של אלן ווייק 2…
מצד אחד - רשמים סופר דופר חיוביים, וחברה שעושה משחקים ממש מיוחדים שיש להם קהל הארד קור שמעריץ אותם.
מצד שני - קונטרול על ממוצע 82, קוונטים ברייק על 77 ואלן ווייק ממוצע 82.
מצד שלישי הפעם זה ממש משחק אימה והוא נראה מטורף…
חתיכת דילמה.
אם המשחקים הקודמים שלהם היו מצליחים יותר בביקורות הייתי מנחש 92-94, אבל נראה לי שאסתפק ב-87
אגב - metacritic ואחרי 60 ביקורות (לקונטרול בגרסת הפס4 יש 70 ביקורות אז אני משער ש-60 זה מספר הגיוני) בגרסה הפופולרית שכנראה תהיה הפס5.
שלומיקס - 88
קאו - 88
לאסקין - 87
פייג' - 86
חנן -85
גלאס - 84
Laskin כתב:המכתב לא נראה לי נענה בחיוב, לפחות לא פומבית.
שמח שאני לא הולך לראות את זה בשידור חי, ולהעביר את כל הפרסומות, הפעם מעבר לבזבוז הזמן…
מקווה ששנינו טועים.
Uncle Pey'j כתב:אם כבר פוליטיקה ותעשיית המשחקים, אחד מתחביביי בכמה שבועות שעשיתי מילואים עם שעות רבות של חוסר מעש בתחילת המלחמה היה לפתוח משתמשים פיקטיביים ב-X ולהטריל בלי הפסקה חבר'ה כמו רמי איסמעיל שבשלב מסוים כבר התייאש מלחסום אותי כל פעם, וטאמור חוסיין העורך של גיימספוט שהוא פרקטיקלי טרוריסט וגם אימרן קהאן חטף לא מעט. לא יודע אם הצלחתי לעצבן אותם או לא, אבל זה בהחלט עזר לי לשחרר כל כך הרבה רפש עליהם
Laskin כתב:זה הוא רק 50 דולר וערכי הפקה פסיכיים (עבדו עליו איזה 6 שנים וזה משחק של כולה 8 שעות בערך) בהחלט עוזר
אני ממש מקווה שהעלילה תהיה טובה, הקודם התעסק במחלת נפש והיה בו עומק מסוים שמאוד עזר למבקרים להתחבר אליו ולהתעלם מהגיימפליי הקליל והמאוד רפטטיבי, שיותר התאים למשחק מובייל, וה"חידות" המעפנות. ועדיין, הוא היה חוויה מאוד מגניבה וייחודית בזמנו, אשתי סיימה אותו גם כן ומאוד נהנתה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים