glass man כתב:אף פעם לא הבנתי למה המעריצי דיאבלו הוותיקים כל כך שנאו אותו? כאילו פסדר מסכים שהוא לא נראה יפה ומושך כמו דיאבלו 1 ו2 ולא אפל כמוהם אבל על זה לשנוא משחק כזה עם Top tier גיימפלי? אבל כנראה דווקא בגלל שאני כזה קאזואלי בסדרה הזו אני גם לא מבין מה הוא עושה לא טוב, עדיין הרבה יותר טוב מtorchlight 2 לדעתי.
ארבע סיבות:
1) הוא שוגר שבור לגמרי והיה בלתי שחיק (אני משער שהמבקרים לא יכלו לדעת את זה כי כשהם בקרו את המשחק כנראה היו על השרתים רק כמה אלפי אנשים ולא מליונים).
2) הוא לא נראה כמו משחק דיאבלו, הוא נראה כמו WOW במבט מלמעלה. הוא אבד את כל הזהות של דיאבלו וזה לא רק היה בלוק, זה היה גם בכתיבה ובמשחק.
3) הקמפיין היה ממוצע מינוס ועלילתית הוא היה פשוט לא טוב.
4) המערכת Loot הייתה ממש גרועה, כי היא נכתבה מהיום הראשון להחמיא ל-auction house שהיה שיקוץ שהפך את המשחק לסימולטור ebay.
מעבר לזה יש לי המון תלונות לרוב השינויים שהם עשו במערכות, כמו למשל העובדה שעליה בדרגה שהייתה אחד הדברים הכי מהנים בדיאבלו 1-2 הפכה ב-3 לכמעט חסרת משמעות או שהסירו את הרנדומליות ביצור השלבים, אבל מה שרשמתי למעלה היו ארבעת הגדולים בספר שלי.
.I am tired of Earth, these people. I am tired of being caught in the tangle of their lives