Stick כתב:נגיד את זה ככה, בזמן אמת דיאבלו 2 היה משחק מעניין, עמוק יחסית, יפה עיצובית אני מניח (מעיניים של ילד בן 8 בערך), וממכר.
InterAl כתב:איזון גרוע של לוט או איזון גרוע של אויבים, זה די שקול... הבעיה שלא תיקנו את זה עד היום. ניסיתי אותו שוב לפני כמה שנים, הגעתי לאמצע של אקט 2 בלי משהו שדגדג אותי. לא הייתה לי מוטיבציה להמשיך.
Stick כתב:לא שדיאבלו 2 כזה קשה, שיחקתי לא מזמן ברימאסטר וסיימתי אותו כברברי בלי בעיות. האויבים עושים הרבה נזק אבל אתה פשוט מספים את הכפתור של השיקוי חיים ומנצח.
מה שכן, לפחות יש שם תחושה של בילדים שונים עם משמעות. לא שהייתי צריך לשבור על זה את הראש כדי להבין מה פחות או יותר יהיה טוב לי, אבל זה סך הכל במידה שאתה מסתכל על זה וזה באמת גורם לך להרגיש שאתה מתחזק כמו שאתה רוצה כדי להתמודד עם העולם.
מתתי כמה פעמים לעומת דיאבלו 3, אבל כילד זכרתי איך אני מתקשה מחדש כמעט בכל act ובדיעבד זה בעיקר בגלל שהייתי ילד ולא כי המשחק באמת דורש יותר מדי.
ובכל זאת, אני מניח שקשה לעשות קושי שירגיש טוב במשחק כזה שכולו מבוסס לוט, אבל דיאבלו 3 הוא הדוגמה הקיצונית לעיצוב רע של הקושי.
Laskin כתב:אני חושב שגם ב-4 אין ״מחוייבות״ שכזו…
אבל במקביל גם לחפצים יש פחות משמעות כי אתה יכול לקחת את היתרונות שלהם בלבד ולשים בחפצים אחרים, בערך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים