המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Laskin כתב:בדיוק בזמן, יצא עכשיו:
ממליץ לצפות בעיקר למי שלא קרא וראה את הסרט, אבל גם לכולם, כי הסרטונים שלהם מעולים
Stick כתב:לא קראתי את הספרים, אבל כבר "חולית חלק 1" מפלרטט עם התחושה הזו שיש כאן יותר וייב ורעיון מסיפור, אז אני לא רוצה לדעת בכלל על מה אתה מדבר .
וממש אהבתי את הסרט, פשוט אני יודע על המון חברים עם קצת פחות סבלנות ממני שסבלו בו נורא.
Uncle Pey'j כתב:לגמרי תמיד אהבתי את TMNT אבל לא ממש התעמקתי בעולם, אחרי ההכרזה של המשחק התחלתי קצת לברר והתגובות על The Last Ronin היו יותר מדי טובות בשבילי מכדי להתעלם, הרעיון נשמע מקורי והוייב והארט בדיוק מה שאני אוהב.
Baba Yaga כתב:Uncle Pey'j כתב:לגמרי תמיד אהבתי את TMNT אבל לא ממש התעמקתי בעולם, אחרי ההכרזה של המשחק התחלתי קצת לברר והתגובות על The Last Ronin היו יותר מדי טובות בשבילי מכדי להתעלם, הרעיון נשמע מקורי והוייב והארט בדיוק מה שאני אוהב.
סיימתי לקרא אותו לא מזמן, גם בהארד קופי.
לא סתם אומרים שהוא "האביר האפל" של יקום tmnt, קומיקס נהדר.
בשנים האחרונות לא ראיתי טעם לקנות בבוק דיספוזטרי כי תמיד אמזון הציעו לי מחיר יותר טוב על ספרים...
Baba Yaga כתב:Baba Yaga כתב:Uncle Pey'j כתב:לגמרי תמיד אהבתי את TMNT אבל לא ממש התעמקתי בעולם, אחרי ההכרזה של המשחק התחלתי קצת לברר והתגובות על The Last Ronin היו יותר מדי טובות בשבילי מכדי להתעלם, הרעיון נשמע מקורי והוייב והארט בדיוק מה שאני אוהב.
Baba Yaga כתב:Uncle Pey'j כתב:לגמרי תמיד אהבתי את TMNT אבל לא ממש התעמקתי בעולם, אחרי ההכרזה של המשחק התחלתי קצת לברר והתגובות על The Last Ronin היו יותר מדי טובות בשבילי מכדי להתעלם, הרעיון נשמע מקורי והוייב והארט בדיוק מה שאני אוהב.
סיימתי לקרא אותץ לא מזמן, גם בהארד קופי.
בשנים האחרונות לא ראיתי טעם לקנות בבוק דיספוזטרי כי תמיד אמזון הציעו לי מחיר יותר טוב על ספרים...
Klayman כתב:Baba Yaga כתב:Uncle Pey'j כתב:לגמרי תמיד אהבתי את TMNT אבל לא ממש התעמקתי בעולם, אחרי ההכרזה של המשחק התחלתי קצת לברר והתגובות על The Last Ronin היו יותר מדי טובות בשבילי מכדי להתעלם, הרעיון נשמע מקורי והוייב והארט בדיוק מה שאני אוהב.
ואוו מעניין.. אני מנסה לעשות pre order לספר עבור אישתי, והם רוצים ממני מעל 55$ כולל משלוח( הספר משום מה לא נכלל באלה שהם בשילוח חינם מעל 49$).
את הספר הקודם בסדרה הזאת הזמנתי ב bookdepository ויצא 85 ש"ח ב pre order.... יש לי הרגשה שמחירי הספרים הפיזיים הולך לעלות משמעותית כעת.
sharonbn כתב:שמעתי את PHM באודיו. ספר נהדר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 2 אורחים