המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Uncle Pey'j כתב:אני יודע שרוב הפורום כבר השתדרג אבל עדיין מגניב לראות התקדמות טכנולוגית אמיתית בגזרת ה-OLED גם מרחוק
אני חושב שגם דיברתי על זה כאן לפני כמה חודשים טובים,אבל סוף סוף יש טלוויזיות OLED עם מטריצת פיקסלים שאפשר להגדיר כ-True RGB מבית Samsung Display,מה שמוביל לשיפור משמעותי בבהירות,בכיסוי גאמוט צבעים רחב יותר,פחות רפלקטיביות מהמסך ואפילו זמני תגובה טיפונת יותר מהירים וצריכת אנרגיה משופרת פלוס מסכים דקים (אפילו)יותר כיוון שלמעשה שיטת ההרכבה של הטכנולוגיה הזו פשוטה יותר אם להשתמש ב-layman terms.
הסנוניות הראשונות של הפאנל החדש יהיו הטלוויזיית היי-אנד של סוני A95K (שאר המסכים עדיין מגיעים עם פאנל WRGB של LG) וטלוויזיה של סמסונג שעוד לא הוכרזה רשמית.
הפאנלים גם מגיעים עם קצב ריענון משופר מעט של 144HZ כבונוס למשתמשי פיסי.
אני לא מעריץ גדול של ליינוס אבל הוידאו שלו מסכם בצורה לא רעה את מקצה השיפורים שהפאנל החדש מביא איתו:
סביר להניח שבגלל שמדובר במוצר דור ראשון תג המחיר יהיה די קשוח,אבל זו כבר נקודה שאני באמת שוקל לקפוץ ל-OLED,להתקדמות הזו חיכיתי כמה שנים.
ורק בשביל תיאום ציפיות,בשום מקרה לא מדובר במיקרו לד,לא נראה כאן בהירות של 2000nits צפונה וכמובן שהפאנל הזה עדיין חשוף לחסרונות שטבועים בטכנולוגיה כמו Burn in וכו'
Fanta כתב:רק לצורך ידע, כמה עולה טלוזיה שמנצלת את יכולות הX1?
מעניין אותי טווח המחירים ואולי לקנות אחת אם זה יהיה נגיש בזמן המונדיאל
DrKeo כתב:Fanta כתב:רק לצורך ידע, כמה עולה טלוזיה שמנצלת את יכולות הX1?
מעניין אותי טווח המחירים ואולי לקנות אחת אם זה יהיה נגיש בזמן המונדיאל
תלוי למה אתה מתכוון עם יכולות. אם אתה מתכוון VRR, 120 וכו׳ אז ה״B1 55 עולה בערך 4000.
Fanta כתב:אני מתכוון טלווזיה שממש תנצל את יכולת המכשיר מבחינת תצוגה וגראפיקה וכו
Fanta כתב:ולמה לא ללכת נניח על B1 55? יהיה שוני בתצוגה בינו לבין B1?
אגב המכשירים בכלל יכולים להגיע לתצוגה של 8K?
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 5 אורחים