המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:אם אתה קונה OLED אז רק בA אין 120. אל תקנה את הA. גם יש לה בהירות ממש נמוכה ביחס לB ומעלה, אין בVRR ואין לה 120. ההבדל בינה לבין B או C הוא ממש קטן בגדלים האלה ולפספס בהירות טובה, VRR ו-120 (וכתוצר מזה, כמו שסטיק אמר, 40fps) כשקונים OLED בשביל הפרש של 400₪ זה לדעתי לא משתלם.
אגב, שישי השחור עוד חודש אז כדאי לחכות למבצעים.
Stick כתב:אם אתה קונה OLED אז אין לך מה לדאוג. תקנה מסדרה B ומעלה ואתה מסודר עם כל מה שאתה יכול לרצות מדור הקונסלות הנוכחי. כלומר 4K, HDR, VRR, 120FPS. האמת שלדעתי קשה למצוא טלוויזיה חדשה בימנו שלא תתמוך בדברים האלו, בטח אם אתה מסתכל על תג המחיר של הOLED 65''. אבל אני לא יודע, לכן אמרתי שאין לך סיבה להפוך את העולם ולהחליף טלוויזיה רק בשביל 120FPS. אבל הOLED תתמוך לך בכל מהכל וגם תראה נהדר תוך כדי.
ההרץ שאתה מדבר עליו זה רק קצב הרענון של הטלוויזיה. בטלוויזיות של היום, בטווח המחיר של הOLED, אין לך מה לדאוג מהדברים האלה. הטלוויזיה שלך תעשה הכל מ24 ועד ל120 FPS בהתאם למה שהיא צריכה.
התנין כתב:Stick כתב:אם אתה קונה OLED אז אין לך מה לדאוג. תקנה מסדרה B ומעלה ואתה מסודר עם כל מה שאתה יכול לרצות מדור הקונסלות הנוכחי. כלומר 4K, HDR, VRR, 120FPS. האמת שלדעתי קשה למצוא טלוויזיה חדשה בימנו שלא תתמוך בדברים האלו, בטח אם אתה מסתכל על תג המחיר של הOLED 65''. אבל אני לא יודע, לכן אמרתי שאין לך סיבה להפוך את העולם ולהחליף טלוויזיה רק בשביל 120FPS. אבל הOLED תתמוך לך בכל מהכל וגם תראה נהדר תוך כדי.
ההרץ שאתה מדבר עליו זה רק קצב הרענון של הטלוויזיה. בטלוויזיות של היום, בטווח המחיר של הOLED, אין לך מה לדאוג מהדברים האלה. הטלוויזיה שלך תעשה הכל מ24 ועד ל120 FPS בהתאם למה שהיא צריכה.
ואיך בדיוק אפשר להבדיל בין סדרה A לסדרה B כשאני מחפש טלוויזיה?
DrKeo כתב:אני הייתי מוסיף 500₪ וקונה 55 B1. בשישי השחור היא בטח תהיה גם פחות מזה.
DrKeo כתב:Oled וכל המשמעויות של זה ו-120 פריימים. אפילו אם לא תשחק ב120 בשום משחק (ואני בטוח שלאורך הדור תמצא כמה שתרצה, אפילו אם זה אינדי שפשוט מספק את זה כי הוא לא דורש את כל הכוח של הקונסולה), הולך להיות לך ממש מבאס לא להיות מסוגל להשתמש במצב 40fps.
התנין כתב:וואו ענתיקה.
אבל השאלה אם בכלל בטווח המחירים הזה אפשר להביא משהו טוב יותר. לי חשוב שיהיה 65 אינץ
DrKeo כתב:אני לא מכיר את מספר הדגם אבל לדעתי זאת טלביזיה מ-2016.
ומחירים תמיד יורדים בשישי השחור.
DrKeo כתב:עריכה:
יש מצב שה-cs ששלחת בהתחלה היא סוג של שחרור מחדש של ה-c1, אני לא בטוח לגמרי, אני לא מכיר את הדגם. אבל כשמסתכלים על המפרט היא נראת ממש דומה ל-c1.
בכל מקרה, נחזיק אצבעות שה-c2 תרד לטווח המחירים שלך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים