המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Fanta כתב:טוב אחרי ויכוחים מוזרים עם לאסט פריז אני אמור לסגור איתם מחר על 4300 לא כולל התקנה (99 לח.י) עבור טלוויזיה LG OLED55CS6LA 4K 55 אינטש
DrKeo כתב:Fanta כתב:טוב אחרי ויכוחים מוזרים עם לאסט פריז אני אמור לסגור איתם מחר על 4300 לא כולל התקנה (99 לח.י) עבור טלוויזיה LG OLED55CS6LA 4K 55 אינטש
כבר בזאפ היא 3900 ובטח עם קצת מיקוח אפשר לרדת טיפה
glass man כתב:מה עוד לא הבאת טלווזיה? יאללה כבר פאנטה תנעל על משהו מכל הparadox of choice הזה אתה לא תראה את המונדיאל כמו שצריך בסוף.
glass man כתב:נשבע לך פאנטה, בתור אחד שלא מרוצה מלאסטפרייס אתה עושה להם אחלה פרסומת, בחיים לא שמעתי עליהם לפני זה.
DrKeo כתב:לא בדיוק טלביזיה, אבל יש למישהו פה מערכת סראונד של סונוס? חשבתי לבנות לי אחת לאט לאט, חלק חלק. מעניין אותי לשמוע ממישהו שהתעסק איתם מעבר לסתם רמקול בודד לפאן ומוסיקה.
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:לא בדיוק טלביזיה, אבל יש למישהו פה מערכת סראונד של סונוס? חשבתי לבנות לי אחת לאט לאט, חלק חלק. מעניין אותי לשמוע ממישהו שהתעסק איתם מעבר לסתם רמקול בודד לפאן ומוסיקה.
אני יודע שזו לא התשובה שרצית, אבל במידת האפשר, תנסה להימנע מכל מיני סטים של 5.1 למינהם שבעיקר נראים לא רע אבל בפועל לא נותנים חוויה מספקת. בHomeTheater.co.il וב-AVForums יש חבר׳ה רציניים שיודעים להתאים אחלה פתרונות לפי תקציב גם בלי להידרדר לסטליטים.
Uncle Pey'j כתב:תלוי את מי אני מניח
אישית, עוד לא חוויתי סטליט שנותן חוויה טובה יותר מזוג רצפתיים סביר וסנטר טוב (רצוי מאותה סדרה של הרצפתיים)+ סאב עוצמתי כמו של SVS למשל (גם לא שובר את הכיס ביחס לאחרים, אבל כן עלול לשבור את הרצפה..), והיופי הוא שלרוב סטליט סביר ייתן תוצאה זהה לסט מורכב אישית שעלה הרבה פחות. אבל יש פה הרבה שיקולים אחרים כי זה בהחלט יותר התעסקות, נסיעות להתרשמות, וכמובן שידוך של רסיבר מתאים ובעיקר מקום.
erezronen כתב:קיבלתי בירושה לפני כשבוע LG G2 בגודל 77 אינץ׳, וזו אמנם הדרך הכי מבאסת לקבל טלויזיה חדשה אבל שיואו, איזה דבר זה.
לא חשבתי שהשדרוג (מה-C9 בגודל 65 אינץ׳ שקניתי בתחילת הקורונה) יהיה משמעותי במיוחד, אבל הוא בהחלט ניכר לעין באיכות תמונה מוצלחת ובהירה יותר מבמסך הקודם, ובאופן כללי חווית ה-Plug and Play כאן מוצלחת יותר, עם מצבי תמונה הרבה יותר מאוזנים גם ללא כיול. גם מצב ה״גיימינג״ החדש (שכולל תפריט הגדרות מצומצם יותר עם עיצוב קצת מצועצע) חמוד בסך הכל. שווה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים