המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
bozeman כתב:נראה מדליק. אולי הפעם יצליח להם יותר..
DrKeo כתב:אני שונא את סופרמן, הוא אחת מהדמויות הבדיוניות הכי גרועות שנוצרו, אבל הסרט הזה נראה נהדר בעיניי. מקווה לא להתכאזב.
SHAPIRA500 כתב:מה עם משחקכס חברים, אחלה עונה עד עכשיו. למרות שדחסו ל3 פרקם איזה 250 עמודים ושינו קצת פרטים שנראה לי שיהיה קשה לתקן אחר כך. אני עומד על כך שכל עונה של משחקכס תתארך לפחות ב50 אחוז. עם זאת, הסדרה עדיין שומרת על רף גבוה ואני מאד נהנה.
Nucleus_Dawn כתב:הוא באמת דמות מחורבנת. הוא שטוח כמו בריסטול והוא לא מעניין, כי הכוח שלו, פחות או יותר, בלתי מוגבל. הוא חזק, כמה שהוא צריך להיות ואם הוא צריך להיות יותר חזק מזה, אז הוא יותר חזק.
הוא היה קצת מעניין, מדי פעם, כשסיפרו עליו ביקומים מקבילים, כשהוא מרושע, אבל גם אז הוא לא היה משהו.
DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:הוא באמת דמות מחורבנת. הוא שטוח כמו בריסטול והוא לא מעניין, כי הכוח שלו, פחות או יותר, בלתי מוגבל. הוא חזק, כמה שהוא צריך להיות ואם הוא צריך להיות יותר חזק מזה, אז הוא יותר חזק.
הוא היה קצת מעניין, מדי פעם, כשסיפרו עליו ביקומים מקבילים, כשהוא מרושע, אבל גם אז הוא לא היה משהו.
אני חושב שהדרך היחידה לעשות את סופרמן זה להציב לו גבולות, להגדיר שהוא מסוגל להרים X קילו ולספוג Y לפני שהוא מת. האל מוות שלו בשילוב עם כוח בלתי סופי הורג כל דרך לעשות סיפור שגם מעניין באיזושהי צורה.
bozeman כתב:DrKeo כתב:Nucleus_Dawn כתב:הוא באמת דמות מחורבנת. הוא שטוח כמו בריסטול והוא לא מעניין, כי הכוח שלו, פחות או יותר, בלתי מוגבל. הוא חזק, כמה שהוא צריך להיות ואם הוא צריך להיות יותר חזק מזה, אז הוא יותר חזק.
אני חושב שהדרך היחידה לעשות את סופרמן זה להציב לו גבולות, להגדיר שהוא מסוגל להרים X קילו ולספוג Y לפני שהוא מת. האל מוות שלו בשילוב עם כוח בלתי סופי הורג כל דרך לעשות סיפור שגם מעניין באיזושהי צורה.
אף פעם לא הפכו אותו לבלתי מנוצח. בנוסף, חלק נכבד מהדמות היא לא היא אלא שיקוף לחברה שהוא חי בה. הוא אולי לא יפגע - אבל מה עם הסובבים?
DrKeo כתב:האמת שהוא נוצר בדיוק שנה לפני בטמן שהיה דווקא גיבור מאוד מעניין, ביחוד בשנה הראשונה של הקומיקס שבו הוא היה גם הורג.
DrKeo כתב:אני חושב שהוא באמת הפך למעניין בשנות ה80, דווקא הממש התחלה שלו הייתה מאוד אפלה ביחס למה שהלך שם בין שנות ה40 לשנות ה80. אני רואה את בטמן כסוג של גרף פעמון הפוך, התחיל למעלה, ירד למטה וחזר למעלה בשנות ה80 ומאז הוא רק נוסק.
Nucleus_Dawn כתב:
הוא היה מאוד אפל ואלים בהתחלה, אבל לא מעניין כמו שהוא הפך בהמשך, לפי דעתי.
DrKeo כתב:אני חושב שהדרך היחידה לעשות את סופרמן זה להציב לו גבולות, להגדיר שהוא מסוגל להרים X קילו ולספוג Y לפני שהוא מת. האל מוות שלו בשילוב עם כוח בלתי סופי הורג כל דרך לעשות סיפור שגם מעניין באיזושהי צורה.
bling כתב:ומה הגבולות של באטמן בסרטים? יש בכלל רגע שבו חוששים לחייו בכל אחד מהסרטים?
המתח נובע מדברים שיכולים לקרות לקרוביו כמו בסרט השני עם אהובתו,זה נכון שהוא גם יותר פגיע וחוטף הרבה מכות ולעיתים גם מובס אבל אתה יודע שתמיד הוא ינצל,יתאושש (ולא משנה אם אלפרד יסחוב אותו חצי מעולף למקום מבטחים או משהו אחר) ואז בקרב הבא הוא יכסח לרעים את הצורה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים