המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:הייתי אומר שאפוקליפס, דארק פיניקס, last stand, וולברין הראשון, אפוקליפס ו-new mutants היו נוראיים למדי
גם הייתי מוסיף את ״הוולברין״ למרות שהוא סרט סביר, אבל החומר מקור שהוא מבוסס עליו פאקינג אדיר אז באופן יחסי הוא נוראי.
ואם כבר סרטי קומיקס חסרי פוטנציאל, ה-8 דק׳ הראשונות של קרייבן אם מישהו רוצה לעשות את זה לעצמו:
DrKeo כתב:סופרמן של ג׳יימס גאן:
נראה.. לא משהו. לא בטוח מה לחשוב על זה, יש בטריילר הזה כל כך הרבה דברים שאני שונא. הוא כל כך גנרי, והשוט פתיחה נראה כמעט כאילו ממערכון של SNL. והכלב, אוי הכלב, למה.
DrKeo כתב:סופרמן של ג׳יימס גאן:
נראה.. לא משהו. לא בטוח מה לחשוב על זה, יש בטריילר הזה כל כך הרבה דברים שאני שונא. הוא כל כך גנרי, והשוט פתיחה נראה כמעט כאילו ממערכון של SNL. והכלב, אוי הכלב, למה.
DrKeo כתב:
הסרט הזה נראה כמו קומיקס שניה לפני שיש אירוע קרייסס שחותך 90% מהשומן ומחזיר את היקום למסלול פשוט וישיר. הוא נראה כמו השלב שבו יש 30 גיבורים/נבלים, הכל נראה מגוחך ויש לסופרמן פאקינג סופר כלב; זה לרוב השלב שבו רוצחים את היקום וחוזרים לבסיס. נראה שמשום מה ג׳יימס גאן חושב שמהשלב הזה דווקא מתחילים.
MGS FREAK כתב:DrKeo כתב:
דמויות הגיבורים שזיהיתי הן הוקגירל, מיסטר טריפיק, גרין לנטרן (גאי גרדנר) ואלמנטל מן. אני מהמר שלפחות אחד מהם (אם לא יותר) לא באמת מקבל זמן מסך של יותר מדקה במצטבר בתור הופעת אורח קצרצרה בשביל איזה סטאפ עתידי ביקום החדש הזה.
.
MGS FREAK כתב:הסרט הבא של נולאן הוכרז רשמית ל2026: האודיסאה. הקאסט כולל בין היתר את מאט דיימון, זנדאיה, טום הולנד ואן התוואי.
נשמע... מעניין?
משתמשים הגולשים בפורום זה: sharonbn ו־ 4 אורחים