נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי sharonbn » 02 דצמבר 2024, 18:29

קבלו דיס המלצה על גלדיאטור 2. עלילה קישקוש מבולבל. פעלולים/cgi אין שום דבר שלא ראינו לפני 24 שנה
ולמה פול מסקל כל הסרט מחייך כאילו הוא מדגמן איזה אייפון???

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 דצמבר 2024, 18:36

אני חשבתי שהוא היה מאוד בסדר, לא מתקרב לסרט הראשון אבל סרט סביר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 02 דצמבר 2024, 20:14

DrKeo כתב:הייתי אומר שאפוקליפס, דארק פיניקס, last stand, וולברין הראשון, אפוקליפס ו-new mutants היו נוראיים למדי :)
גם הייתי מוסיף את ״הוולברין״ למרות שהוא סרט סביר, אבל החומר מקור שהוא מבוסס עליו פאקינג אדיר אז באופן יחסי הוא נוראי.

ואם כבר סרטי קומיקס חסרי פוטנציאל, ה-8 דק׳ הראשונות של קרייבן אם מישהו רוצה לעשות את זה לעצמו:

The wolverine סרט מעולה, לא מבין על מה הקובלנה.

לא זוכר שום דבר רע על the last stand, הסרטים הראשונים מתחילת שנת 2000 פשוט מאוד מיושנים ביחס להיום.

לא ידעתי שnew mutants קיים בכלל. זה הסרט אימה שהשתבש?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 דצמבר 2024, 21:40

הוולברין היה מאוד בסדר, אבל הוא מבוסס על הספר וולברין השני הכי טוב אחרי old man logan שהיה הבסיס (בערך, מאוד רופף) ללוגן. לראות את ההפרש איכות בין לוגן לוולברין, אפילו שהם נעשו על ידי אותו במאי, עושה את הבינוניות שלו לרעה. ובקשר ל-last stand, הוא לדעתי אולי הסרט אקסמן הכי גרוע מכולם.

ה-new mutants היה סרט של פוקס שסבל מהמיזוג עם דיסני. אם אני זוכר נכון הוא שוחרר בשקט בשקט בזמן הקורונה אחרי המיזוג עם דיסני. הרבה reshoots, כל הקאסט חדש, סרט ״אימה״ (בכל זאת מדורג מגיל 13) קטן של חבורה של מוטנטים צעירים שכלואים במוסד כשמשהו רע קורה בו. קונספטואלית רעיון לא רע, ביצוע מאוד רע. דיסני פלוס עדין מנסה להציע לי אותו מדי פעם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2024, 22:20

הספינאוף של ג'ון וייק:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2024, 11:31

בבקשה תהיה טוב..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2024, 15:13

הבא של אלכס גרלנד:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 דצמבר 2024, 20:00

טריילר של סופרמן מחר:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2024, 16:11

סופרמן של ג׳יימס גאן:

נראה.. לא משהו. לא בטוח מה לחשוב על זה, יש בטריילר הזה כל כך הרבה דברים שאני שונא. הוא כל כך גנרי, והשוט פתיחה נראה כמעט כאילו ממערכון של SNL. והכלב, אוי הכלב, למה.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 19 דצמבר 2024, 18:55

DrKeo כתב:סופרמן של ג׳יימס גאן:

נראה.. לא משהו. לא בטוח מה לחשוב על זה, יש בטריילר הזה כל כך הרבה דברים שאני שונא. הוא כל כך גנרי, והשוט פתיחה נראה כמעט כאילו ממערכון של SNL. והכלב, אוי הכלב, למה.

קשה להתרגל שוב לתחתונים על החליפה אחרי שהסופרמן של הנרי קאויל היה נראה כל כך טוב בלי. וכן, הכלב לא מתאים בכלל לאווירה של הטריילר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 דצמבר 2024, 21:18

כן, הכלב לא קשור… ונראה שהוא דוחס שם המון, המון תוכן ונבלים. יותר מדי מכדי שתהיה לי תקווה שזה יכול לצאת טוב. אבל הלוואי.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 19 דצמבר 2024, 22:09

לי דווקא נראה לא רע בכלל, סרט מבוסס קומיקס שלא מתבייש בזה שהוא סרט מבוסס קומיקס בניגוד לאיש הפלדה שיצא בעידן הפוסט נולאן.

אבל מה השיער ברוקולי הזה שיש לו כשהוא בתחפושת קלארק? נראה כמו זומר בן 16, fr fr no cap.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2024, 01:52

מדוייק קומיקס זה אחלה. אבל ככל שעובר הזמן, הקומיקיסים נעשים דחוסים בדמויות, מלאים בקוי עלילה פתוחים שנצברו לאורך שנים ונעשים מגוכחים עד שבשלב כלשהו DC מבינים שהם אבדו את הצפון והם מפשטים הכל בחזרה לשלדה בעזרת אירוע גדול סטייל קרייסס.

הסרט הזה נראה כמו קומיקס שניה לפני שיש אירוע קרייסס שחותך 90% מהשומן ומחזיר את היקום למסלול פשוט וישיר. הוא נראה כמו השלב שבו יש 30 גיבורים/נבלים, הכל נראה מגוחך ויש לסופרמן פאקינג סופר כלב; זה לרוב השלב שבו רוצחים את היקום וחוזרים לבסיס. נראה שמשום מה ג׳יימס גאן חושב שמהשלב הזה דווקא מתחילים.

ובנוגע לסופרמן עצמו, עיצובית ומבחינת שחקן אי אפשר לנצח את קאוויל, הוא סופרמן מהקומיקס שקם לתחיה. סניידר הצליח לדייק אותו בצורה בלתי רגילה מבחינת לוק. אני לא יודע איך קורנסווט יהיה בדמות, אבל קומבו לוק שחקן וחליפה כמו באיש הפלדה לא יחזור. והאמת שראיתי את קורנסווט בפרל ואני בקושי זוכר אותו. זה אומר שהוא יהיה אחלה קלארק :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 דצמבר 2024, 09:54

DrKeo כתב:סופרמן של ג׳יימס גאן:

נראה גרוע, מיליון דמויות של נבלים, סופר פאקינג כלב (ואפילו לא מגזע שנראה מגניב), fuck this shit.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2024, 11:29

אחחח, טוב שחזרת בלינג :!:

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 20 דצמבר 2024, 11:42

DrKeo כתב:
הסרט הזה נראה כמו קומיקס שניה לפני שיש אירוע קרייסס שחותך 90% מהשומן ומחזיר את היקום למסלול פשוט וישיר. הוא נראה כמו השלב שבו יש 30 גיבורים/נבלים, הכל נראה מגוחך ויש לסופרמן פאקינג סופר כלב; זה לרוב השלב שבו רוצחים את היקום וחוזרים לבסיס. נראה שמשום מה ג׳יימס גאן חושב שמהשלב הזה דווקא מתחילים.

אתה לא טועה אבל אם נשווה את זה לאיש הפלדה אז גם שם היו יכולים לדחוס לטריילר את זוד+שני הקריפטונים האחרים+מכונות הטרפורמינג הענקיות האלה+קטעים מהשמדת קריפטון בתחילת הסרט שגם מראים את ג'ור אל וכו וכו' (ואולי זה באמת מה שהיה, אין לי כוח לבדוק בטריילרים שלו :) ) וזה גם היה נראה עמוס ומפוזר מדי.

דמויות הגיבורים שזיהיתי הן הוקגירל, מיסטר טריפיק, גרין לנטרן (גאי גרדנר) ואלמנטל מן. אני מהמר שלפחות אחד מהם (אם לא יותר) לא באמת מקבל זמן מסך של יותר מדקה במצטבר בתור הופעת אורח קצרצרה בשביל איזה סטאפ עתידי ביקום החדש הזה.

בנוסף, אפשר להסתכל על זה ככה ולראות עומס דמויות כנקודה מתקדמת על ציר הזמן של יקום שאחריו מגיע ריסט בלתי נמנע. מנגד אפשר לגשת אל זה בצורה אחרת ופשוט לראות יקום.. שהוא יקום? עם דמויות רבות ומגוונות, זה לא אומר שזאת נקודת הקצה.

אבל מי יודע, נחיה ונראה. אחרי ביב השופכין של יחידת המתאבדים (הראשון) למדתי לסמוך על טריילרים כמו שאני סומך על דיווחי משרד הבריאות העזתי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 דצמבר 2024, 13:05

אני לא מאלה שיש להם בעיה עם קורנווסט, אני דווקא חושב שהוא יותר סופרמן מאשר קאוויל (נעזוב לרגע את ה-jawline,למרות שגם לקורנווסט לא חסר) מבחינת נתונים כמו גובה (1.93 מול 1.84, בטריילר הוא ממש towering מעל בערך כל מי שאיתו בסצינה) וכמות השריר שהוא שם על עצמו בשביל התפקיד.
לגבי קריפטו, גם עם זה אין לי בעיה, גאן פשוט מכוון לטון אחר בסרט שלו, אופטימי והרבה יותר uplifted ופחות לוקח את עצמו ברצינות כמו זה של סניידר, משהו שהרבה יותר in line עם קומיקסים כמו All Star Superman שמאוד אהבתי. לא חסרות דמויות אחרות ב-DC שהטון של הסרטים שלהן יכול וצריך להיות אחר, לא קשה לנחש למי אני מתכוון.
סופרמן לא צריך להיות איזה מאסטרפיס כדי להיות אחלה נקודת הזנקה (קולנועית לפחות, אם אני מתעלם מ-Creature Commandos) ליקום החדש של DC, במיוחד כשהתוצרים של מארוול לאחרונה בירידה מתמדת.
ואני לא חושב שאי פעם יימאס לי לשמוע את ה-theme של סופרמן בגרסת חשמלית, וואו, תפס אותי בהפתעה.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 20 דצמבר 2024, 13:31

MGS FREAK כתב:
DrKeo כתב:

דמויות הגיבורים שזיהיתי הן הוקגירל, מיסטר טריפיק, גרין לנטרן (גאי גרדנר) ואלמנטל מן. אני מהמר שלפחות אחד מהם (אם לא יותר) לא באמת מקבל זמן מסך של יותר מדקה במצטבר בתור הופעת אורח קצרצרה בשביל איזה סטאפ עתידי ביקום החדש הזה.
.

אם כבר מדברים על גרין לנטרן... מה זה העיצוב הזה?
וגם הוקגירל נראית פה חצי כוח.
אפשר להתלונן הרבה על הסניידר וורס אבל ויזואלית הדמויות שם נראות פי אלף יותר טוב מכל מה שבא אחריו עד כה.
קבצים מצורפים
471150994_10233079683190711_6654226536298921104_n.jpg
471150994_10233079683190711_6654226536298921104_n.jpg (33.01 KiB) נצפה 2947 פעמים
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 דצמבר 2024, 13:44

בשביל ההגינות הלנטרן הזה הוא גיא גרדנר והתסרוקת פטריה הנוראית הזו לא מאוד רחוקה מאיך שהוא נראה בקומיקס, ואני די בטוח שזו תהיה ההופעה הראשונה והאחרונה שלו ב-DCU כי הפוקוס אחרי זה עובר לסדרת טלוויזיה שתהיה עם האל ג'ורדן וג'ון סטיוארט שהרבה יותר מוכרים ממנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2024, 17:44

אין לי בעיה עם עיצוב כזה או אחר, לא משנה לי אם זה ראליסטי או קומיקסי וצבעוני. אבל יש משהו בעיצוב בלא מעט שוטים שפשוט נראה רע. השוט שסופרמן מרוסק בשלג לא נראה טוב, גיא גרנר לא נראה טוב, החליפה של סופרמן נראת meh, יש המון אלמנטים שמרגישים לא מתאימים או זולים. אני לא בטוח למה גאן מלווה כל כך הרבה מתקופת הכסף של DC, היא הייתה טפשית וגאן אפילו לא נולד כשהיא רצה. מרגיש שהוא שואב משם רק כי היא הייתה מוזרה, איזוטרית וטפשית וגאן מת על להביא למיינסטרים את הדמויות הכי איזוטריות וטפשיות (שלום אגו או איש הנקודות).

כמות הדמויות מדאיגה. אני לא חושב שאפשר היה לעשות אותו דבר עם טריילר של איש הפלדה. יש שם נבל אחד, האחרים הם הנצ׳מנים ידועים של זוד. ושאר הדמויות הן דמויות סופרמן בסיסיות קלאסיות כמו ההורים שלו בקריפטון וקנזס או הצוות של הדיילי פלאנט. זה לא דומה למקרה פה שיש את לקס, יש קייג׳ו, יש 4-5 גיבורי על כלליים מה-DCU, קריפטו שבטח יהיה דמות בפני עצמה וכל שאר הקאסט הקלאסי. אי אפשר להגיד שזה לא נראה קצת דחוס. יכול להיות שגאן ינהל את זה נהדר, יכול להיות שיש סצנה אחת שבה קייג׳ו תוקף ושאר הגיבורים באים לעזור ולא מופיעים יותר. אבל כרגע זה מדאיג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2024, 18:43

אה, ואני שונא שגאן משתמש במוסיקה של דונר. מה קשור? זה סופרמן חדש. לאיש הפלדה היה אחד הסאונדטרקים הכי טובים בהסטוריה של הקולנוע. קצת מקוריות.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 24 דצמבר 2024, 11:00

הסרט הבא של נולאן הוכרז רשמית ל2026: האודיסאה. הקאסט כולל בין היתר את מאט דיימון, זנדאיה, טום הולנד ואן התוואי.

נשמע... מעניין?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 דצמבר 2024, 22:58

MGS FREAK כתב:הסרט הבא של נולאן הוכרז רשמית ל2026: האודיסאה. הקאסט כולל בין היתר את מאט דיימון, זנדאיה, טום הולנד ואן התוואי.

נשמע... מעניין?

אני לגמרי בעניין
אני סאקר של מיתולוגיה, רק שלא יהיה סרט יותר מדי ״מלא בעצמו״. תן לי סיפור פשוט עם ויזואליות מטורפת וסאונד מיוחד וזהו :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 דצמבר 2024, 22:07

אם אתה סאקר של מיתולוגיה, קרא אותו ותבין שזה לא משהו.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 דצמבר 2024, 19:34

The Batman Part II מקבל תאריך חדש- 1 באוקטובר 2027, דחייה של שנה שלמה.
אני מקווה שאיזה עיתונאי ירים את הכפפה ונקבל סיקור של מה לעזאזל הולך שם מאחורי הקלעים, כי אנחנו מדברים פה על כמעט 6 שנים הפרש בין הסרט הראשון לשני, בהנחה והאחרון אשכרה יקרה.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: sharonbn ו־ 4 אורחים