המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Uncle Pey'j כתב:העונה הראשונה של היילו הייתה מזעזעת עבורי כמעריץ של הסדרה ובעיקר של ה-Lore מסביב, פשוט יריקה בפנים למעריצים מהדברים הכי בסיסיים ועד לכל מיני שטויות woke שהם פשוט היו חייבים לדחוף פנימה. והם הצליחו, איכשהו, לכער את קורטנה אפילו יותר בעונה השנייה.
DrKeo כתב:קפטן מארוול 2 סיים את הריצה הקולנועית שלו בארה״ב וברוב העולם, הטוטאל הוא 205 מליון דולר, ההכנסה הנמוכה ביותר של סרט מארוול. השיא השלילי הקודם היה הענק הירוק שעשה 265 מליון, אפילו הענק הירוק של אנג לי שנחשב לכישלון קומיקס מטורף בתחילת המילניום וכמעט סיים לו את הקריירה עשה כמעט 250. אנטמן האחרון שהיה סמל הכישלון של פייז 4 עשה כמעט 500 מליון, ואפילו האלמנה השחורה, סרט על דמות מתה שיצא בשיא המגיפה, הכניס 380 מליון.
בקיצור, מדובר בכישלון מטורף. כלל האצבע לרווח סרטים הוא x2.5 התקציב, מה שאומר שסרט עם תקיצב 275 מליון כמו קפטן מארוול 2 היה צריך להכניס 700 מליון רק כדי להתאפס. אני משער שהולך להיות ניעור גדול במארוול.
Stick כתב:ראיתי את שר הטבעות השבוע אחרי המון זמן, ואומנם יש שם חלקים שהתיישנו כצפוי, אבל מדהים שסרט בן 22 נראה רוב הזמן טוב יותר מפרוייקטי מאות מיליוני דולרים אחרים שיצאו בשנים האחרונות.
לא שאי אפשר לעשות CGI טוב שנראה כמו קפיצה מודרנית, אבל כמו שקיאו אמר, אין תחליף לארגון נכון של הסרט כבר מהשלב הראשוני ביותר.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Stick כתב:ראיתי את שר הטבעות השבוע אחרי המון זמן, ואומנם יש שם חלקים שהתיישנו כצפוי, אבל מדהים שסרט בן 22 נראה רוב הזמן טוב יותר מפרוייקטי מאות מיליוני דולרים אחרים שיצאו בשנים האחרונות.
לא שאי אפשר לעשות CGI טוב שנראה כמו קפיצה מודרנית, אבל כמו שקיאו אמר, אין תחליף לארגון נכון של הסרט כבר מהשלב הראשוני ביותר.
Laskin כתב:תראה כבר את שלושת סרטי Berserk במקום השטות הזאת
ואני חייב להתחיל את הדב… תמיד רוצה ובסוף מתחיל משהו אחר
bozeman כתב:אני מניח שהם היו רוצים לשים אותה - אבל לא אמורה להיות איזו ביקורת קטנה?
זה נכון שכל הסיווג היום נהיה הזוי, וסדרות רוקדות על כל המוטיבים האפשריים - אבל קומדיה זה קצת רחוק מדי. טוב שלא הלכו על תוכנית אירוח... (זה לא פחות רחוק)
Death_119 כתב:הפרק בדנמרק בעונה השנייה הוא מאסטר פיס, סופר מעניין. גם נתן לי הצצה (שאין לי מושג אם היא אוטנטית) למורכבות של עולם הFine dining.
אבל טעמי יש המון פרקים פשוט לא מעניינים, לדוגמא זה של הארוחת חג. כן - קומדיה זה לא, אחלה סדרה, אבל אני לא מצליח להבין את הגאונות שכל כך רבים מייחסים לה.
Succession זה לא.
DrKeo כתב:bozeman כתב:אני מניח שהם היו רוצים לשים אותה - אבל לא אמורה להיות איזו ביקורת קטנה?
זה נכון שכל הסיווג היום נהיה הזוי, וסדרות רוקדות על כל המוטיבים האפשריים - אבל קומדיה זה קצת רחוק מדי. טוב שלא הלכו על תוכנית אירוח... (זה לא פחות רחוק)
בזמנו האולפן קטלג את The Martian כקומדיה כדי לזכות בגלובוס הזהב, אז היי, הכל הולךDeath_119 כתב:הפרק בדנמרק בעונה השנייה הוא מאסטר פיס, סופר מעניין. גם נתן לי הצצה (שאין לי מושג אם היא אוטנטית) למורכבות של עולם הFine dining.
אבל טעמי יש המון פרקים פשוט לא מעניינים, לדוגמא זה של הארוחת חג. כן - קומדיה זה לא, אחלה סדרה, אבל אני לא מצליח להבין את הגאונות שכל כך רבים מייחסים לה.
Succession זה לא.
הפרק בדנמארק היה באמת מדהים, וכך גם הפרק שריצ'י מתמחה במסעדת משלן ושוטף שם כל היום מזלגות. שני פרקים פשוט מדהימים שגורמים לך להסתכל על מסעדות יקרות אחרת לגמרי. הפרק חג מולד מעולה, אבל הוא בסגנון אחר לגמרי וגם אני אהבתי הרבה יותר את הפרקים של ה-fine dining מאשר הפרקים של המשפחה שקורסת תחת עצמה. וכן, הדב היא לא succession, אבל איזו סדרה היא כן?
DrKeo כתב:וכן, הדב היא לא succession, אבל איזו סדרה היא כן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים