המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
bling כתב:ממש אהבתי את שמונת השנואים אבל אולי כי באתי עם ציפיות נמוכות אחרי שהרבה אנשים דירגו אותו נמוך יחסית. קיל ביל 1 ו 2 וספרות זולה בטופ אצלי.
היו זמנים בהוליווד ודת׳ פרוף בתחתית.
בתכלס יכול להנות מכמעט כל סרט שהוא עושה ברמה כזאת או אחרת, גם אם יחליט לעשות סרט על נמלים בגינה שלי אני מאמין שזה לא יהיה רע לצפייה לכל הפחות. במאי נדיר בכישרון שלו.
אה ולא הבנתי את הקטע של אופנהיימר באיימקס, זה לא סרט של ראשים מדברים 3 שעות וחצי? מה כל כך חשוב באיימקס בשבילו.
swiss-the-engine כתב:צפיתי בסטאר טרק החדש ובאתי עם ציפיות האמת ודי על הפנים. לא כמו הסדרה של נטפליקס אבל די גרוע. בפרק האחרון יש קטע שקירק אומר well blow them out of the sky והם בכלל בחלל מן הסתם *facepalm*
swiss-the-engine כתב:צפיתי בסטאר טרק החדש ובאתי עם ציפיות האמת ודי על הפנים. לא כמו הסדרה של נטפליקס אבל די גרוע. בפרק האחרון יש קטע שקירק אומר well blow them out of the sky והם בכלל בחלל מן הסתם *facepalm*
DrKeo כתב:אני לא בטוח שאפשר לספוג בלייב אקשן מה שמוכנים לספוג בבדרת אנימה
Uncle Pey'j כתב:גם פלורנס פיו לפי אותה שמועה קיבלה הצעה לתפקיד, ואני דווקא אשמח אם היא תלוהק- בארי הזו אומנם נראית כמעט 1:1 כמוה אבל פיו כנראה שחקנית הרבה יותר טובה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים