המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
MGS FREAK כתב:ו I'll be damned, הכתום עשה את זה. הימורים אם\איך ביידן ידפוק אותנו באיזה הייל מרי אחרון?
InterAl כתב:שוב, זאת העילה המיידית. הוא רצה להעיף אותו בכל מקרה ועכשיו הגיעה ההזדמנות.
InterAl כתב:אין חשיבות לדרך שבה נסיים את המלחמה? אוקיי.
omerkot כתב:MGS FREAK כתב:ו I'll be damned, הכתום עשה את זה. הימורים אם\איך ביידן ידפוק אותנו באיזה הייל מרי אחרון?
לא חושב. בבסיס, ביידן לא עוין כמו אובמה ואני לא מאמין שהוא יעשה משהו בניגוד לדעתו של טראמפ. אם כבר, יותר סביר בעיני שהוא יוריד לחץ מישראל עכשיו כשהוא לא צריך לקרוץ לבוחרים הערבים במישיגן שגם ככה הצביעו לטראמפ.
Laskin כתב:אולי זה היה נכון אם ביידן באמת היה הנשיא כרגע
ברצינות אבל, אני לא יודע מי הנשיא כרגע, כנראה חבורת יועצים שלוחשים לו באוזן דברים והוא לוחץ על הכפתור, אז השאלה היא מה הם חושבים על ישראל והפלסטינים
DrKeo כתב:InterAl כתב:אין חשיבות לדרך שבה נסיים את המלחמה? אוקיי.
ביבי מעיף אותו כי הוא לא כלבה שלו, לא כי הם לא רואים עין לעין על איך לסיים את המלחמה. שכחת שהוא ניסה לפני שנה וחצי, חודשים לפני שהמלחמה בכלל התחילה? מתי ביבי בכלל פעל במהלכים כאלה מאידיאולוגיה? ביבי פועל רק מפוליטיקה קטנה. גלנט עף כי הקהל של קפלן התחיל לאהוד אותו, כי שרה שונאת אותו, כי ביבי שונא אותו וכי גלנט שונא את ביבי.
אז אני משער שעכשיו זה סבבה לעשות בחירות? אם אפשר להחליף שר בטחון באמצע מלחמה, ועוד באחד שאין לו שום נסיון בטחוני, אז אני משער שלהחליף ממשלה זה סבבה לגמרי.
InterAl כתב:לא שכחתי את הפיטורים הקודמים, הזכרתי אותם. גם אז הם היו מוצדקים. אין מקום לשר בממשלה שמנסה לחבל ברפורמה הכי חשובה שלה, בטח שר ביטחון שלא מתבטא נחרצות נגד סרבנות.
InterAl כתב:סבבה לעשות בחירות? התשובה לגמרי תלויית פוזיציה. לדעתי זה לא, כי הממשלה הבאה תסיים את המלחמה בהפקרות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים