נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

Re: נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

הודעהעל ידי InterAl » 07 נובמבר 2024, 14:53

תלוי, תעשה סקר ותבדוק. במקרה הזה, אין לי ספק שרוב הליכודניקים לא ירצו לאבד שלטון כדי להעביר חוק גיוס שממילא יוכלו להעביר עוד שנתיים בלי חרדים.
ואגב, אם חוק הגיוס כל-כך חשוב לאופוזיציה, הן יכולות להציע לנתניהו להיכנס במקום החרדים.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 07 נובמבר 2024, 15:02

למה להן? הן רואות בנתניהו את הסכנה הכי גדולה למדינה, יש להן פחות אמון בביבי משלביבי יש בגלנט ואין להן שום אינטרס לחלץ אותו מהבור הזה שהוא כרה לעצמו.
אם לליכוד כל כך חשוב השלטון, שיעיפו את ביבי ויחזרו אליהן עם הצעה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 07 נובמבר 2024, 15:25

כדי להעביר את החוק, אם זאת באמת טובת המדינה לשיטתם. אחרי שעבר, שום דבר לא מונע מהן להפיל את הממשלה וללכת לבחירות. הבעיה שגם ביבי כנראה מודע לכך שהם משענת קנה רצוץ, לפיד כבר עשה לו תרגיל כזה ואני משער שגם גנץ לא יבחל באמצעים לאור יחסי העבר.
כמו שזה נראה נכון לעכשיו, לליכודניקים חשוב השלטון תחת הנהגת נתניהו. להחליף אותו באמצע זה אולי כשר, אבל מסריח. הליכוד בשלטון רק בזכות נתניהו, אין להם מנדטים בלעדיו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2024, 15:48

עזוב את חוק המעונות או חוק הגיוס, הליכודניקים יתנו לליכוד 20 מנדטים אפילו אם הם יהיו אחראיים לשחיטה של 1000+ ישראלים על ידי מחבלים בגבול עזה. זה לא אומר שחוק המעונות או שחיטה של 1000 ישראלים זה טוב לבייס של הליכוד, רק שהליכוד ישרוד למרות הדברים הללו כי ככה הבייס שלהם עובד.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 07 נובמבר 2024, 15:54

אוקיי, אז אם הבייס מרוצה, איפה הבגידה בו?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2024, 16:40

הוא לא מרוצה, הוא קהל שבוי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 07 נובמבר 2024, 16:54

מדינה חופשית, אף אחד לא מכריח אותם להצביע ביבי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 נובמבר 2024, 17:17

כן, ברור, רק חבל שפועלים כל היום נגד האנטרס של המצביע כדי לשמר את הממשלה ועוד יותר חבל שאין לזה השלכות אלקטורליות.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 07 נובמבר 2024, 18:29

שוב, האינטרס של הליכודניק הממוצע הוא שביבי ימשיך לנהל את המדינה, גם במחיר גיוס חרדים. אתה יכול להמשיך לדמיין עולמות אידאליים, בעולם המציאות הליכוד נשען על הברית עם החרדים וזה המחיר של ברית כזאת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 נובמבר 2024, 10:17

במציאות ביבי עושה כל מה שהוא יכול כדי ללכת נגד האידיאולוגיה הליכודניקית. זה לא אידאל מול לא אידאל, זה פשוט הזיה. כלכלית, בטחונית ומבחינת כספים שחולקו בשנתיים האחרונות מדובר במהלך אחרי מהלך שנוגד את האידיאולוגיה של הליכוד.

אתה מסמן מטרת על, שביבי ישאר בשלטון, כאילו זה האנטרס היחידי של הליכודניקים ולכן הכל בטל בשישים. אפשר להרוס את הכלכלה, לשחוט אלפי יהודים, ומה לא כל עוד האנטרס העליון נשמר - ביבי ראש ממשלה.

ואתה יודע מה? אני לא בטוח איך ביבי בשלטון משרת את הליכודניקים. הם לא מקבלים שום דבר שהם רוצים כשהוא בשלטון, רק השותפות הקואליציוניות. היה להם הרבה יותר טוב עם מנהיג ליכוד ש.. אשכרה דואג למצביעי הליכוד. שמפוצץ אוהל חיזבאללה שנבנה בשטח שלנו בשניה שהוא מוקם, שמשנה את המערכת המשפטית בעדינות ובחוכמה, שמקדם כלכלה חופשית.. אתה יודע, מה שהליכודניקים אשכרה אמורים ליצג?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 08 נובמבר 2024, 14:21

זה לא האינטרס היחידי, אבל זה אינטרס מאוד חזק שגובר על הרבה אינטרסים אחרים. ברור למשל שאם ביבי היה מחליט לסיים את המלחמה אחרי חודשיים עם עסקת חטופים ״כולם תמורת כולם״ והשארת חמאס בשלטון (= כניעה מוחלטת), גם הביביסטים הגדולים במדינה היו מעיפים אותו על טיל. אבל בשביל חוק גיוס? אני בטוח שיעדיפו המשך שלטון על פני להעביר אותו בכל מחיר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא ה-PP הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 09 נובמבר 2024, 16:42

[quote="Laskin"]

אגב גלאס - טראמפ לא יתמודד ב-2024. גם אם ינסה - המפלגה הרפובליקנית לא תבחר בו שוב, אבל הוא לא ינסה, הוא הולך להתמודד עם התוצאות של ההתנהגות שלו עכשיו בעולם העסקים וגם בבית המשפט. הוא גמור, וטוב שכך... המפלגה צריכה מישהו ראוי. או מישהי... אני ממש מקווה שזו תהיה ניקי היילי. אם לא אז אולי מועמד שחור כמו לארי אלדר. אבל בסוף הם יבחרו בבן של טראמפ (דונלד ג'וניור) במקרה הטוב, או טד קרוז, והם יפסידו למי שתעמוד בראש הדמוקרטים, אחרי שביידן יפרוש, והוא יפרוש אחרי 4 שנים, זה ברור לכולם... אם בכלל יצליח בכלל להחזיק כל כך הרבה זמן.
הוא "נשיא מעבר", הוא הודה בזה כבר, וכולם יודעים שבפועל האריס תהיה הנשיאה כבר בקדנציה הנכחית. לדעתי היא לא תצליח לזכות בפריימריז אם יחליטו שיהיו כאלה בגלל אחרי שביידן יעביר לה את המושכות, בטח לא אם מישל אובמה תרוץ, וזו אופציה ריאלית.

שאפו לאסקין, לפחות הצלחת לחזות ב100% נכון את ההחלפה של ביידן בהאריס ;)

העולם חזר לנורמליות אפשר לנשום לרווחה ואני מאמין שאתה מרוצה גם אם זו לא ניקי היילי.

אינטר: אני לא מבין למה אתה תומך בפיטורין של שר ביטחון מצוין והחלפתו ביס מן כמו כץ שאף פעם לא העיז לצאת על ביבי בשום דבר מהותי? כאילו אני מבין שיש טענות שגלאנט היה הייס מן של ביידן והאריס אבל אין לזה שום הוכחה בטח לא בביצועים הנהדרים של צהל וכוחות הביטחון שעשו את עבודתם.

אם כבר אנחנו מנצחים זה בזכות צהל כוחות הביטחון וגלנט ולמרות ביבי... ולא בזכותו.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 09 נובמבר 2024, 17:58

אם זה היה תלוי בגלנט ודומיו, המלחמה כבר הייתה נסגרת מזמן עם עסקת חטופים מופקרת, נסיגת צה״ל מכל עזה כולל פילדלפי, ואולי השלטת רשות המחבלים הפלסטינית על עזה. אי אפשר שהעמדות של שר הביטחון יהיו הפוכות מאלה של רה״מ בנושאים הקריטיים ביותר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 נובמבר 2024, 19:58

Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2024, 20:24

הנקודה שזה "מקצועי" הייתה יותר טובה אם ביבי היה ממנה שר בטחון עם נסיון במקום בובת כפפה עם חיוך קריפי.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 09 נובמבר 2024, 21:47

הוא כנראה הבן אדם עם הכי הרבה נסיון מיניסטריאלי במדינה, כולל 5 שנים כ"שר המודיעין" כשברמה העקרונית, אני מעדיף שר בטחון שהוא לא גנרל בדימוס ולא מביא איתו לשולחן חברויות או יריבויות היסטוריות עם האנשים שהוא אמור לנהל.
אני גם לא חושב שכץ הוא בובה של ביבי, זה לא אוחנה, מירי רגב או הבוט לוין.

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 10 נובמבר 2024, 10:00

הנסיון המיניסטריאלי שלו כולל כהונה במשרד האוצר שכל מה שהוא עשה זה לריב עם הדרג המקצועי ולא להעביר תקציב. מסתבר שאפשר לריב עם כפופים בלי ״יריבויות היסטוריות״
אם כי ״לטובתו״ יאמר שהוא רצה להעביר תקציב אולם נכשל מול התחבולות של נתניהו.
אז הוא לא בובה של ביבי, הוא פשוט חסר יכולת עמידה מול רוה״מ.
ככל הנראה תכונה אטרקטיבית בעת הזו.
נערך לאחרונה על ידי sharonbn ב 10 נובמבר 2024, 10:42, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2024, 10:37

omerkot כתב:הוא כנראה הבן אדם עם הכי הרבה נסיון מיניסטריאלי במדינה, כולל 5 שנים כ"שר המודיעין" כשברמה העקרונית, אני מעדיף שר בטחון שהוא לא גנרל בדימוס ולא מביא איתו לשולחן חברויות או יריבויות היסטוריות עם האנשים שהוא אמור לנהל.
אני גם לא חושב שכץ הוא בובה של ביבי, זה לא אוחנה, מירי רגב או הבוט לוין.

אולי זה יכל להיות אחלה אם לא היינו באמצע במלחמה והמטרה הייתה לללחוץ על הגנרלים של הצבא בכדי לאזן את תקציב הבטחון המשתולל. אבל אנחנו באמצע המלחמה, וצריך מישהו שיכול להכנס לעניינים בריצה.

גם ספציפית כץ, חוץ מלהיות שר תחבורה סביר בערך הוא היה מעפן למדי בתפקידים אחרים, לא בדיוק סופר סטאר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2024, 11:27

אין לנו ״סופר סטאר״ וגם לא משהו נורמלי אחד כרגע, מתוך כל 120 חברי הכנסת. כמעט כל מינוי פוטנציאלי היה פח אשפה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2024, 11:32

Laskin כתב:אין לנו ״סופר סטאר״ וגם לא משהו נורמלי אחד כרגע, מתוך כל 120 חברי הכנסת. כמעט כל מינוי פוטנציאלי היה פח אשפה.

לא שאני מעריץ גדול של הקומוניסט הזה, אבל אתה לא חושב שלמשל דיכטר היה מינוי קצת יותר מקצועי?

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 10 נובמבר 2024, 11:36

מתוך כל ה120 בוודאי שיש מינויים יותר מתאימים, למשל גנץ, אייזנקוט, אלעזר שטרן (שאפילו כיהן בתור שר המודיעין). ככל הנראה התכוונת למאגר של חברי קואליציה.
אני גם מזכיר שאפשר למנות שר שאינו חבר כנסת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 נובמבר 2024, 11:44

InterAl כתב:אם זה היה תלוי בגלנט ודומיו, המלחמה כבר הייתה נסגרת מזמן עם עסקת חטופים מופקרת, נסיגת צה״ל מכל עזה כולל פילדלפי, ואולי השלטת רשות המחבלים הפלסטינית על עזה. אי אפשר שהעמדות של שר הביטחון יהיו הפוכות מאלה של רה״מ בנושאים הקריטיים ביותר.

מה זאת אומרת "אם זה היה תלוי בגלנט המלחמה כבר היתה נגמרת מזמן" חחחח אבל עובדה שהיא לא נגמרה מזמן.... זו עובדה כמו שזו עובדה שנכון לשעת ההקלדה שלי השעה היא 11:33. גם אם גלנט היה רוצה שהיא תסתיים יש לו בוס שבמקרה הזה הבוס הזה הוא ראש הממשלה וגלנט במקצועיות עושה מה שאומרים לו...

אם לקוח שלך או הבוס שלך מבקשים ממך לעשות X ואתה חושב שהדרך העדיפה היא Y את מי זה מעניין מה אתה מעדיף אם אתה עושה את העבודה שלך במקצועיות תוך כדי הבאת היכולת של צהל ושאר הכוחות למיצוי יכולת שלא לומר ביצועים שיכנסו להיסטוריה הצבאית העולמית?

ביבי לא מעיף את גלנט כי הוא חושב שגלנט מפריע למלחמה הוא יודע שהוא לא, מה שהוא כן יודע זה שני דברים.
1 שגלנט יש לו חלק גדול בהצלחות האחרונות שלנו.
2. שגלנט בעד גיוס חרדים והוא לא הולך לעזור לביבי לחרבש את המהלך.

כמובן שאתה מכיר אותי לא מהיום ואתה יודע שאני לא מאמין שזה הזמן לגייס את החרדים כי אני מטיל ספק ענק באיכות הOutput הנוכחי שיביאו לצהל. ביבי מספיק יעיל כדי לדעת איך לשבש את המהלך בלי להעיף שר ביטחון מצוין, פשוט רוצה להעיף את גלנט מהדרך שלו.עכשיו אם אתה אומר שביבי חייב לעשות את המהלכים האלה כלומר לשחד חרדים כדי להישאר בשלטון אז ביבי פועל נטו לפי אינטרסים אישים כלומר אם היה רוצה לגייס את החרדים ופשוט לא עושה את זה בשביל להישאר בשלטון. אפשר היה לגרום לגלנט להתגמש לגבי חרדים ביבי פשוט רוצה להתפס על זה כדי לשרוף את גלנט פוליטית.

עומר, אולי יש לו הכי הרבה ניסיון ניהולי, אבל לא זכור לי שהוא היה standout באף אחד מהם

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2024, 12:52

DrKeo כתב:
Laskin כתב:אין לנו ״סופר סטאר״ וגם לא משהו נורמלי אחד כרגע, מתוך כל 120 חברי הכנסת. כמעט כל מינוי פוטנציאלי היה פח אשפה.

לא שאני מעריץ גדול של הקומוניסט הזה, אבל אתה לא חושב שלמשל דיכטר היה מינוי קצת יותר מקצועי?

שניהם לא מינויים טובים, אז לא מאוד משנה.
וכן, היה עדיף להביא מישהו מבחוץ, אבל לביבי אין ביצים למנות שר בטחון שאינו ח"כ.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 נובמבר 2024, 16:31

כשר חוץ הוא עשה עבודה נהדרת בהפצת מידע כזב!

וגם אחלה פוסטים עם תמונות מג'ונרטות ברמה נמוכה.
:). אחלה שר. כמו שאמר מתן חלק, מגיע לנו שר כזה!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2024, 16:40

וזוכר שכשר תחבורה הוא אסר על הכניסה של אובר לארץ כי הוא הכלבה של ועד נהגי המוניות במרכז הליכוד? רק fun.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים