This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
עכשיו כשהסגן שלו יחנון את טראמפ לא יהיה לדמוקרטים מה לומר.
משעשע לראות איך כבר לא אכפת לביידן משום דבר.
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
InterAl כתב:התלונה להאג הוגשה בחודשים הראשונים, קצב ההרג אז היה חריג ביחס לעימותים צבאיים אחרים, למשל מלחמות עיראק ואפגניסטן.
ובעזה חסרים מים ומזון, בעיקר כי יש מי ששודד אותם.
בכל מקרה, אני לא חושב שהמקרים האלה כ"כ דומים.
bozeman כתב:InterAl כתב:התלונה להאג הוגשה בחודשים הראשונים, קצב ההרג אז היה חריג ביחס לעימותים צבאיים אחרים, למשל מלחמות עיראק ואפגניסטן.
ובעזה חסרים מים ומזון, בעיקר כי יש מי ששודד אותם.
בכל מקרה, אני לא חושב שהמקרים האלה כ"כ דומים.
אף אחד לא באמת יודע את מספר ההרוגים האמיתי. לא חמאס שמנפח את המספרים, וגם לא אנחנו (שמשום מה היה נוח בהתחלה להסכים לחלק מההערכות, כחלק מלוחמה פסיכולוגית)
אין ספק שזה כנראה -הרבה (הרבה) פחות ממה שמפורסם.
בהשוואה לכל עימות אחר, יחד עם היוון סגנון הלחימה (אוכלוסיה לוחמת, מנהרות ועוד) אין ספק למומחים שאומרים שאין ולא היה כזה עימות עם כ"כ *מעט* הרגים מטעם האוכלוסיה, ושזה כנראה סונדרט שאף צבא אחר לא היה עומד בו.
(מצד שני, כנראה לא יהיה ממש עוד עימות כזה בעולם. או כי אין להם סוג העימות (נניח אם אוקראינה או רוסיה יכבשו עיר - היא לא מלאה מנהרות טרור וכל מבנה ממלוכד וכל האוכלוסיה תומכת טרור) או כי זה לא סוג העימות (נניח מלחמה צבאית ספציפית בארגור טרור תימני שלא מעניין כי זה לא ליד גבול של מדינה מערבית)
Laskin כתב:נראה לי שייפנו לירדן קודם
בכל אופן - נראה שכבר מרחיבים את שטח ישראל… אני מקווה שבחורף הקרוב נקבל עוד כמה מסלולים יפים באתר הסקי בחרמון
InterAl כתב:אין ספק שהם מנפחים, השאלה כמה. גם הדוח הזה לא מספק תשובה ברורה לשאלה הזאת. שוב, אם נסתמך על הערכות צה"ל, 17 אלף מחבלים חוסלו. ביחס של 1:1 מדובר על 34 אלף. בצוק איתן, לפי צה"ל, 44% מההרוגים היו מחבלים, 36% אזרחים ו-20% לא ידועים. כלומר כבר ב-2014 היחס די קרוב ל-1:1, וצוק איתן היה פיקניק לעומת המלחמה הנוכחית. צה"ל הפעם אגרסיבי יותר לאין שיעור, ולכן מתבקש שזה יטה את אחוז האזרחים ההרוגים כלפי מעלה.
Laskin כתב:ו״הם״ (התומכים וכו) יגידו שזה שבן אדם חולה עם סרטן לא אומר שאי אפשר לפוצץ אותו, לירות עליו, או לעשות ממנו מצות, וגם אם לא עשינו את זה - אז הוא מת מסרטן רק בגלל שחסמנו את משלוח הכימו, או שחיסלנו באופן ממוקד את הרופאים, או שהמטפל שהיה אמור להגיע לבית החולים, שהופצץ גם כן כמובן - לא קיבל את הדיפלומה שלו כי שיטחנו את האקדמיה היחידה באיזור, שהיא בכלל לא מפעל לנשק ואין מתחתיה שום מנהרה.
omerkot כתב:המערכת הפוליטית שם היא מטונפת לא פחות מכאן ואתה בהחלט יכול למצוא שם תופעות טבע מזעזעות בנוסח ג'ורג' גאלוויי
omerkot כתב:גאלוויי הפסיכופט, שהודיע רשמית שהוא תומך במפלגה של פרג', הוא מהאנשים של קורבין. אותה מנטליות סוציאליסטית קיצונית שרואה בגלובליזציה גורם שפוגע אנושות במעמד הפועלים והאיחוד האירופאי הוא הדוגמא הכי קיצונית לגלובליזציה שכזו באיזורים ההם אבל זה לא שונה מהותית מהטיעונים של סנדרס כנגד הגלובליזציה בצד השני של השלולית.
omerkot כתב:ידידינו הצבעוני, ג׳ורג׳ גאלוואי, זכה במושב בפרלמנט במסגרת בחירות מיוחדות לפני מספר חודשים רק בשביל לאבד אותו בבחירות האלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים