המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Laskin כתב:כתבה נחמדה על התגובה של AMERICAN MCGEE על "שערוריית DOA XTREME 3"
מי שלא יודע - החליטו שלא לשווק אותו במערב בגלל פחד מחרמות ובלגאנים של צדקנים פוריטנים, לוחמי-צדק בשקל, PC BROS, שאין להם שום בעייה "לרצוח" דמויות וירטואליות בדם קר ובאכזריות רבה, אבל בחורות בביקיני?! איום ונורא, תרבות האונס וכל השיט הזה.
http://thegg.net/opinion-editorial/amer ... nce-again/
DrKeo כתב:זה יותר פחד מצדקנים שיעשו כל כך הרבה רעש סביב המשחק שבסוף הוא יקבל דרוג ao.
DrKeo כתב:אבל זה לא משחק ao, לחץ מזוייף יכול לגרום לו להיות כזה. אם זה הגיוני אז יאללה, בtr יש פיזיקת ציצים ובחורה במכנס צמוד ובוויצ׳ר יש מלא בחורות ערומות אז בכלל. הכי גרוע הוא שבmgs5 רואים את ביג בוס בלי חולצה, לדעתי זה ao אוטומטי לא? מזל שרוב המשחק מבוסס על שסוף גרונות ושבירת מפרקות אז המשחק דורג רק M :/
DrKeo כתב:כי תנועת הpc האמריקאית היא כל כך אלימה וכל כך בדיחה שסאות׳ פארק הקדישו לה עונה. לא פרק, עונה. Doa בסדר גמור, משחק חסר ערך שאף אחד לא יקנה, אבל עדין לא משהו שצריך למחות נגדו. הוא בידור מטומטם, בדיוק כמו קליפ של ראפר בmtv שמראה בול אותו דבר, בול באותה סיטואציה רק עם נשים אמיתיות שזה כמובן גרוע בהרבה.
הצביעות הזאת משעשעת בעיקר כי ב99% ממשחקי הוידאו יש אלימות מטורפת והיא לא מזיזה לאף אחד, בכלל. אבל רק תראה פטמה במשחק...
Laskin כתב:וואו, אני מת לראות את הניתוח שלך בסוף העונה של סאות' פארק...
"בסאות' פארק צוחקים בדיוק באותה המידה על המתנגדים לתנועה"
אין לי מושג איך לעזאזל הסקת משהו כזה מהעונה הזו... צריך ראש באמת מיוחד כדי לפרש את זה כך
kririn כתב:נו הסדרה הזאת עד כמה שאני זוכר ,תמיד נחשבה ירודה
ורק הגימיק של הבחורות בביקיני ,ובתנוחות מסוימות ,נתנו לה היפ
צריך להבדיל מאוד מDOA הרגילה ,שנחשבת סדרה בסדר
erezronen כתב:אמממם, לא. צריך פשוט להיות פתוחים לטקסטים תרבותיים שמאפשרים קריאות מרובות של הנאמר בהם. סאות' פארק תמיד ירתה לכל הכיוונים, תמיד פיזרה הרבה מאוד מסרים סותרים והעונה הזאת ממש לא יוצאת דופן. תומכי תרבות ה-PC יכולים לקרוא אותה כטקסט בעד התרבות הזה בדיוק כמו שמתנגדיה קוראים אותה כטקסט שמתנגד לה.
erezronen כתב:Laskin כתב:וואו, אני מת לראות את הניתוח שלך בסוף העונה של סאות' פארק...
"בסאות' פארק צוחקים בדיוק באותה המידה על המתנגדים לתנועה"
אין לי מושג איך לעזאזל הסקת משהו כזה מהעונה הזו... צריך ראש באמת מיוחד כדי לפרש את זה כך
אמממם, לא. צריך פשוט להיות פתוחים לטקסטים תרבותיים שמאפשרים קריאות מרובות של הנאמר בהם. סאות' פארק תמיד ירתה לכל הכיוונים, תמיד פיזרה הרבה מאוד מסרים סותרים והעונה הזאת ממש לא יוצאת דופן. תומכי תרבות ה-PC יכולים לקרוא אותה כטקסט בעד התרבות הזה בדיוק כמו שמתנגדיה קוראים אותה כטקסט שמתנגד לה.
מי שיודע להתמודד עם טקסטים מורכבים ולצאת רגע מראיית העולם שלו כנראה קורא את המסרים בסדרה לכאן ולכאן, ולכל הפחות תוהה למה היא כל כך אמביוולנטית ובסופו של דבר לא אומרת שום דבר מהותי על כלום (שינוי הכיוון בפרקים האחרונים לעלילת נונסנס לגמרי הוא בכלל לדעתי הודאה כמעט חד משמעית בכך שאין להם באמת מה להגיד על זה מעבר ל"יש אנשים צבועים בשני הצדדים". אני בסדר עם זה בעיקר כי זה נורא נורא מצחיק, אבל בחייאת, לנסות לדלות איזושהי אידיאולוגיה קונקרטית, מעבר למסרים סופר-שטוחים, מהעונה הזאת זו משימה בלתי אפשרית. וחבל. כי סאות פארק היו פעם מאוד חזקים באידיאולוגיה וידעו להציג אותה בצורה מעניינת גם אם לא תמיד הסכמתי איתה).
כך או כך, מעבר לעובדה הברורה מאליו ש"אפילו בסאות' פארק צוחקים על..." זה לא טיעון לכלום ושום דבר - לטעון שהסדרה הזו מתנגדת בצורה חד משמעית לתרבות ה-PC ולכל המשתמע ממנה על סמך קריאה מסויימת של עונה אחת מוכיח בעיקר שלא ראיתם, או שכחתם ממש ממש מהר, הרבה מאוד מהאידיאולוגיה שהסדרה הזאת העבירה בהרבה מאוד מהעונות הקודמות שלה.
(וזה בלי קשר לכל מיני דברים אחרים שנזרקו כאן או לחוסר השחרור של DoA במערב, כי בחייאת, למדתי מזמן לא להכנס לבורות הוויכוחים המטופשים האלה)
DrKeo כתב:מסיבת התה היא אוסף דגנרטים שאולי חושבים שהם ליברטריאנים אבל רק תגיד לידם את המילה "הפלה" או "fuck jesus". הם ליברטריאנים בערך כמו שאותם חבר'ה PC שסאות' פארק צוחקים עליהם מיצגים תקינות פוליטית. אולי הם ליברטריאנים (לא רק טרוי פארקר?) אבל הם חבר'ה של המרכז, לא ימין או שמאל קיצוני.
InterAl כתב:DrKeo כתב:מסיבת התה היא אוסף דגנרטים שאולי חושבים שהם ליברטריאנים אבל רק תגיד לידם את המילה "הפלה" או "fuck jesus". הם ליברטריאנים בערך כמו שאותם חבר'ה PC שסאות' פארק צוחקים עליהם מיצגים תקינות פוליטית. אולי הם ליברטריאנים (לא רק טרוי פארקר?) אבל הם חבר'ה של המרכז, לא ימין או שמאל קיצוני.
אידאולוגית, מסיבת התה די קרובה לליברטריאניזם. אגב, גם יש לא מעט ליברטריאנים דתיים וגם כאלה שמתנגדים להפלות, אין קונצנזוס בנושאים האלה. ואני לא יודע למה אתה קורא מרכז וימין קיצוני... ליברטריאנים הם בד"כ לא ימין קיצוני ולא מרכז.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים