נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 10 נובמבר 2024, 16:42

אבל תראה את כל הכבישים שהוא בנה איזה יופי... בזכותו אין פקקים בכלל!
*תודה על התיקון להטמעה ;)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2024, 16:53

Klayman כתב:אבל תראה את כל הכבישים שהוא בנה איזה יופי... בזכותו אין פקקים בכלל!
*תודה על התיקון להטמעה ;)

אני עושה את זה בסתר כל הזמן :!:
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 נובמבר 2024, 10:41

המינויים של טראמפ בינתיים… ממש *נשיקת שף*
וואו. חלום לכל ישראלי (טוב, למעט אולי ישראלים שונאי ישראל)
ציפיתי לשיפור משמעותי, אבל זה… זה משהו שלא חלמתי עליו. מדובר על כמה אנשי מפתח, גם בצבא וגם בשגרירות ומשרד החוץ - כולם אוהבי ישראל ושונאי אויבינו, בלי ״אבל״ ובלי תירוצים והנחות.
וגם בהיבט הפנים-אמריקאי - נראה מעולה, בין אם זה ענייני הגירה או מאסק שיהיה אחראי על המשרד החדש עם השם ההטרלתי Doge שזה קיצור לdepartment of government efficiency ועוד ועוד…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 נובמבר 2024, 14:28

Laskin כתב:המינויים של טראמפ בינתיים… ממש *נשיקת שף*
וואו. חלום לכל ישראלי (טוב, למעט אולי ישראלים שונאי ישראל)
ציפיתי לשיפור משמעותי, אבל זה… זה משהו שלא חלמתי עליו. מדובר על כמה אנשי מפתח, גם בצבא וגם בשגרירות ומשרד החוץ - כולם אוהבי ישראל ושונאי אויבינו, בלי ״אבל״ ובלי תירוצים והנחות.
וגם בהיבט הפנים-אמריקאי - נראה מעולה, בין אם זה ענייני הגירה או מאסק שיהיה אחראי על המשרד החדש עם השם ההטרלתי Doge שזה קיצור לdepartment of government efficiency ועוד ועוד…

מינויים מעולים עד שהגיעו ה-24 שעות האחרונות שהוכרזה טולסי ויש דיבור על טאקר קארלסון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 נובמבר 2024, 17:47

קשה לי להאמין שטאקר יקבל תפקיד, וטולסי לא נוראית ותתעסק במודיעין

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 נובמבר 2024, 00:12

לא יכולנו לבקש אנשים טובים יותר, אבל לפחות מבחינת מדיניות חוץ, טראמפ בעיקר עושה שרירים כדי לחלץ עסקאות טובות. סיכוי קלוש שיתקוף באיראן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2024, 00:33

אני מסכים. אבל הוא כן יפעל לחנוק אותם כלכלית, וזה בדיוק ההפך מהממשל הנוכחי, אז זה גם משהו.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 15 נובמבר 2024, 01:01

בין השורות נראה שהצוות של טראמפ חושב שזה נכון לחמש את ישראל באופן שיאפשר לנו לתקוף באיראן כשהם בצד.
בכל מקרה, הוא רוצה למנות את קנדי לשר הבריאות. ללא ספק מינוי חשוב גם בלי קשר ישיר לישראל (למרות שיש פה כנראה כמה חברים של בורלא שהולכים לא לישון טוב בלילה).

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 נובמבר 2024, 10:33

הדפקט שטוען שחיסונים גורמים לאוטיזם?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 נובמבר 2024, 10:39

כל עוד לא התגלה הגורם לאוטיזם (כנראה כי זה שילוב של גנטיקה+גורמים סביבתים) איך אתה יכול לשלול על הסף שחיסונים מסוימים יכולים להיות טריגר לאנשים עם גנטיקה מסוימת? ועוד להכריז שזה דפקטי להעלות סברה כזו?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 נובמבר 2024, 11:16

כי היו מוצאים קשר סיבתי במחקר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2024, 11:24

glass man כתב:כל עוד לא התגלה הגורם לאוטיזם (כנראה כי זה שילוב של גנטיקה+גורמים סביבתים) איך אתה יכול לשלול על הסף שחיסונים מסוימים יכולים להיות טריגר לאנשים עם גנטיקה מסוימת? ועוד להכריז שזה דפקטי להעלות סברה כזו?

מעטים הדברים שנחקרו ביסודיות כמו הקשר בין אוטיזם וחיסונים (בעיקר חיסון mmrv) בגלל כמות הדיסאינפורמציה בנושא והמחקר המזויף שהתחיל את השטות הזאת.

יש הרבה מה לחקור בחיסונים ולא מעט מהם עם תופעות לוואי מסוכנות אבל חיסונים ואוטיזם זה לא אחד מהם.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 15 נובמבר 2024, 12:52

המינוי של קנדי חשוב ביותר משום שרמת האמון במערכות הבריאות בארה״ב נמצאת במקום איום ונורא. זה לא קשור לאוטיזם מחיסון ספיציפי כמו שזה קשור בשחיתויות רגולטוריות, משבר האופיואידים וקרנבל הקוביד.
אין בריאות ציבור בלי אמון הציבור ובלי אמון הציבור אנשים לא ילכו לרופא ולא יסכימו להתחסן וכדי לזכות באמון הציבור אתה לא יכול להעמיד בראש המערכת כל מני פאוצ׳יז אלא דמויות כמו קנדי.

במאמר מוסגר, הבחירה המחודשת בטראמפ קשורה ישירות בתוצאות קרנבל הקוביד. גם רפואית וגם כלכלית.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 15 נובמבר 2024, 12:56

זה סתם meme גרוע שיצא מפרופורציה והפך למפלצת חסרת שליטה שמטילה אימה בקבוצות הורים. באותה מידה היו יכולים לחרטט שאכילת גמדים, כימיקלים בחיתולים, צפיה ממושכת בטלויזיה ועוד וואטאבר מה שילדים צעירים מאוד עושים, גורמים לאוטיזם.

לגבי כל המינויים של טראמפ, לא יודע. מצד אחד זה מעולה שהוא ממנה חבר'ה שהם באמת אוהבי ישראל על מלא ואין ספק שזה טוב לנו פי אלף מכל קונסטלציה שהאריס הייתה רוקחת איכשהו. אבל מצד שני יש לי מין תחושת "היזהר במשאלותיך" לגביהם ולגבי כל ההתלהבות (המוצדקת) מטראמפ, חייבים לזכור שבתמורה לכל המתנות שהוא הביא לנו הוא עדיין לא קיבל כלום מאיתנו ואני לא אופתע אם יגיע שלב שכגודל המתנות כך יהיה גודל הויתורים שהוא יצפה או יכפה עלינו לקבל במיוחד בחזית הפלסטינאית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2024, 13:51

ועכשיו מונה דאג בורגום, ממשלת ישראל על מלא.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 נובמבר 2024, 15:47

InterAl כתב:כי היו מוצאים קשר סיבתי במחקר.

DrKeo כתב:
glass man כתב:כל עוד לא התגלה הגורם לאוטיזם (כנראה כי זה שילוב של גנטיקה+גורמים סביבתים) איך אתה יכול לשלול על הסף שחיסונים מסוימים יכולים להיות טריגר לאנשים עם גנטיקה מסוימת? ועוד להכריז שזה דפקטי להעלות סברה כזו?

מעטים הדברים שנחקרו ביסודיות כמו הקשר בין אוטיזם וחיסונים (בעיקר חיסון mmrv) בגלל כמות הדיסאינפורמציה בנושא והמחקר המזויף שהתחיל את השטות הזאת.

יש הרבה מה לחקור בחיסונים ולא מעט מהם עם תופעות לוואי מסוכנות אבל חיסונים ואוטיזם זה לא אחד מהם.

MGS FREAK כתב:זה סתם meme גרוע שיצא מפרופורציה והפך למפלצת חסרת שליטה שמטילה אימה בקבוצות הורים. באותה מידה היו יכולים לחרטט שאכילת גמדים, כימיקלים בחיתולים, צפיה ממושכת בטלויזיה ועוד וואטאבר מה שילדים צעירים מאוד עושים, גורמים לאוטיזם.

לגבי כל המינויים של טראמפ, לא יודע. מצד אחד זה מעולה שהוא ממנה חבר'ה שהם באמת אוהבי ישראל על מלא ואין ספק שזה טוב לנו פי אלף מכל קונסטלציה שהאריס הייתה רוקחת איכשהו. אבל מצד שני יש לי מין תחושת "היזהר במשאלותיך" לגביהם ולגבי כל ההתלהבות (המוצדקת) מטראמפ, חייבים לזכור שבתמורה לכל המתנות שהוא הביא לנו הוא עדיין לא קיבל כלום מאיתנו ואני לא אופתע אם יגיע שלב שכגודל המתנות כך יהיה גודל הויתורים שהוא יצפה או יכפה עלינו לקבל במיוחד בחזית הפלסטינאית.

אינטר: מה זאת אומרת "היו מוצאים קשר סיבתי?" כאילו אתה מחפש מצב שתמיד חיסון X תמיד יגרום לתגובה Y בכל האנשים? לא על זה אני מדבר, מה אם יש אנשים מסוימים שרק אצלם החיסון יגרום לאוטיזם כי הוא גורם לאיזושהי תופעה דלקתית שמפריעה למוח באמצע ההתפתחות שלו אבל אותו חיסון לא יגרום את אותה תופעה לאנשים שלא רגישים אליהם? ואולי השינוים האלה נגרמים ברמה המולקולרית אחרי החיסון עם מנגנונים שטרם ידועים לנו או ברורים לנו מספיק? אתה מדבר כאילו האנושות הבינה ב100%
את הinterplay המסובך להדהים בין המוח למערכת החיסון וכאילו מישהו יכול להגיד בוודאות משהו על תחום שעוד לא הבנו במלואו... אז לקרוא לבן אדם דפקט על הבעת דעה?

נדב: שמע אני לא בא מרקע של ביולוגיה או פיזיקה מולקולרית או אפילו סתם רפואה, אז זה סה'כ דיון של 50 סנט, אז אני לא אתיימר להגיד שאני יודע הכל אבל יש לך דבר אחד, שזה עלייה מטורפת מטורפת! כאילו עלייה של 125% עולמית באנשים עם אוטיזם. זה זינוק מטורף, שאי אפשר להסביר אותו לדעתי עם הסבר פשוט של
"מה לעשות, היום אנחנו מאבחנים כל אחד ופעם פספסנו את כולם" יש פה גם פקטורים חיצונים (אולי גם חיסונים) לדעתי כמו שכתבתי לאינטר האינטרקציה של המוח והמערכת החיסונית הרבה יותר מדי מסובכת ועולם ומלואו מכדי שאפשר יהיה בהגיון לפסול ב100% שהחיסונים גורמים לאיזושהי אינטרקציה/דלקת במוח שבתורה מפריעה להתפתחות אבל שוב זו רק דעתי.

MGS פרייק: חחח כן אני מודע לכל הקונספרטורים האלה, ולדעתי כל הקונספרטורים האלה מקומם באיזה הוסטל :-) אנשים מאותו הז'אנר של ההזוים שמאמינים באנשי לטאה ושטראמפ בונה חופשי, ושתכף יראו לנו חייזרים שישעבדו את כולנו, מכיר את כל החרא הזה מן הסתם :) אבל אני לא בא לעניין הזה מהכוונה הזו. כאילו אני לא מנסה לרמוז שאני אחשוש לחסן את הילדים שלי מאיזשהו חשש שיהיה להם אוטיזם (ממש לא, אם כבר אני אחשוש שמחלות יכולות לגרום לזה) אבל עדיין אינטר שלל את האפשרות הזו בביטחון כזה מוחלט שלדעתי צריכה להיות שמור רק לכוח עליון, אין לדעתי לאף בן אנוש יכולת לדעת את זה בכזו וודאות.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 נובמבר 2024, 16:15

יש נתונים על מיליוני ילדים, היו רואים לפחות קשר סטטיסטי. הוא דפקט כי הוא ההגדרה של covid crank בצורה ההזויה ביותר שלה. הוא למשל הפיץ תאוריות קונספירציה שהן למעשה עלילות דם אנטישמיות במסווה "מחקר" שטענו שקוביד נוצר כנשק ביולוגי שמטרגט שחורים ולבנים וחס על יהודים וסינים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2024, 20:07

ועדיין, עדיף משר בריאות שחושב שהוא אשה :)
ובכל אופן לא חושב שיש בעיה עם שר בריאות שממש יוצא נגד תעשיית הפארמה, שיש לה באמת המון בעיות רציניות, במיוחד בארה״ב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2024, 20:33

יש מחקרים על ליטרלי מליונים, ורואים בהם אחוזי אוטיזם נמוכים יותר אצל מחוסנים ב-mmrv מאשר לא מחוסנים. וזה לא שחיסון מונע אוטיזם, זאת סתם סטיה סטטיסטית קלה.

אוטיזם אולי עלה, אבל אין לזה קשר לחיסונים, כי בדקו את זה ספציפית על מליונים לעומת קבוצת ביקורת. רוב הסיכויים שהעליה קרתה בגלל שינוי שיטות האבחון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 נובמבר 2024, 00:36

טוב, זה קצת מצחיק אבל העובדה שהיא חושבת ככה על המינויים של טראמפ רק מחזקת את העובדה שהם נהדרים.

היא הולכת להיות חמוצה עכשיו 4 שנים…

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 נובמבר 2024, 20:38

מה פיספסתי? למה היא תהיה חמוצה 4 שנים עכשיו? :D
לא יודע אם זה קשור אבל אני כל כך שמח לראות שטראמפ כבר מחזיר את העולם לשפיות והוא הולך להוציא מהחוק ניתוחים טרנסג'נדרים בילדים. תודה לאל. יאלה שיתחיל כבר את הקדנציה., אם בסוף יתברר שחמינאי בקומה אז הכל יהיה מושלם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 נובמבר 2024, 21:21

כי היא מגה פרוגרסיבית

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 26 נובמבר 2024, 17:57

הצעד הראשון של מאסק בתפקידו החדש כשר ליעילות ממשלתית זה לבטל את האפשרות של עבודה מהבית
הוא מקווה שהרבה עובדים יעדיפו לעבור לסקטור הפרטי, וזה יעזור לקצץ משרות.
אפשר לקבל את זה ביותר מטומטם?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 26 נובמבר 2024, 19:29

יש בזה לא מעט הגיון...

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 26 נובמבר 2024, 23:14

אין בזה שום הגיון.
אתה רוצה לצמצם הוצאות? סבבה. תסגור פונקציות שאינן מועילות או כפולות. תפטר את אלו שאינם מוכשרים. אפילו אפשר לפטר את אילו שעולים הכי הרבה כסף.
ה"שיטה" הזו היא רנדומלית לחלוטין. היא גם מבוססת על הנחה שאין מאחוריה שום ביסוס (העובדים יחזרו לעבוד במשרדים אבל תהיה התמרמרות גדולה. מה הרויח מזה? כלום)
יתרה מזאת, סביר להניח שאילו שבטוחים ביכולת המקצועית שלהם הם אלו שיעזבו לשוק הפרטי. מי שיישאר הם אלו שמוכנים להמשיך עם הרעה משמעותית בתנאים. מעניין מי אלו באמת...

האיסטרטגיה צריכה להיות "צבא קטן ומקצועי": לשמר או לגייס מספר קטן של עובדים מוכשרים ולוותר על שומן עודף.

כבר היה עושה הגרלה של מספרי מוות היה מקבל תוצאה טובה יותר.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים