עמוד 1 מתוך 6

נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 00:37
על ידי Golan
כולנו אוהבים לאכול, אז הבה ונדיין על מזון!

כמו כן, ניתן יהיה לצלם את המנות שהכנו, ולהשוויץ בהן. רונן נתן את הרעיון, והשקיע יפה עם תצלומים של סביח. ניתן לראות את התמונות המגרות כאן.

יש למישהו מתכונים טעימים לארוחת צהריים לאדם צמחוני? משהו שאפשר לקחת מהבית לבית הספר.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 07:10
על ידי bozeman
סנדוויץ סביח יכול להיות פתרון טוב (חומוס, חצילים, ביצה)

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 10:22
על ידי Death_119
GolanBerlin כתב:כולנו אוהבים לאכול, אז הבה ונדיין על מזון!

יש למישהו מתכונים טעימים לארוחת צהריים לאדם צמחוני? משהו שאפשר לקחת מהבית לבית הספר.

לביבות בטטה של אורנה ואלה בתוספת שמנת חמוצה עם מיונז. מתכון נהדר לארוחת צהריים קלילה.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 14:45
על ידי Mandellla
פסטה עם רוטב שמנת פטריות.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 18:39
על ידי Golan
bozeman כתב:סנדוויץ סביח יכול להיות פתרון טוב (חומוס, חצילים, ביצה)


נשמע מעולה, תודה!

Death_119 כתב:לביבות בטטה של אורנה ואלה בתוספת שמנת חמוצה עם מיונז. מתכון נהדר לארוחת צהריים קלילה.


אפשר מתכון, בבקשה?

Mandellla כתב:פסטה עם רוטב שמנת פטריות.


אפשר מתכון, בבקשה?

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 20:11
על ידי bozeman
הנה כמה מתכונים:

פיוז'ן רול סביח

המצרכים ל-2 מנות:
2יחידות טורטייה טרייה וחמימה
6-4 פרוסות חציל מתובל וקלוי בגריל
2 כפות טחינת יוגורט ואבוקדו (שעשויה מטחינה גולמית, אבוקדו רך, יוגורט דל שומן, מלח, שום ומיץ לימון)
2 ביצים חומות וקשות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מורחים את הטחינה במרכז הטורטייה, מוסיפים מעל את פרוסות החציל, הביצה והעגבנייה הטריה. מתבלים, מגלגלים, חוצים כל טורטייה לשניים ומגישים.

כריך עוף בנוסח השטן
המצרכים ל-2 מנות:
4פרוסות לחם דגנים
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
עלי רוקט טריים
4 נתחי חזה עוף פרוסים דק ומושרים במרינדה ועשויים בגריל או בטפלון (את המרינדה מכינים משמן זית, בזיליקום, אורגנו טרי, רוזמרין, פלפל שאטה, מלח, פלפל שחור ולימון).

אופן ההכנה:
מורחים את ממרח העגבניות על גבי פרוסות הלחם. מניחים מעל את עלי הרוקט ועליהם את נתחי העוף.

עוד משהו:
קציצות טונה
לקציצות מוסיפים בדרך כלל פירורי לחם, לספיגת הנוזלים. ניתן להעלות את הערך התזונתי ולהשתמש בנבט חיטה או סובין, בכמות קטנה, כי הם אלופים בספיחת נוזלים.

כמות: 4 מנות
זמן הכנה: 20 דקות

המצרכים:
2 קופסאות טונה (במים/בשמן), מסוננות מהנוזלים
1/2 בצל מגורר
1 כף נבט חיטה, או סובין
מיץ מ-1/2 לימון
1 ביצה
מלח ופלפל, לפי הטעם
6 כפות שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:
מערבבים יחד טונה, בצל, נבט חיטה, מיץ לימון וביצה. מתבלים במלח ובפלפל. מגלגלים פיסות מהעיסה לכדורים ופוחסים לצורת קציצות. במחבת מחממים שמן הזית, ומטגנים את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה. מגישים חם או קר, עם סלט עשיר ליד.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 20:26
על ידי Golan
וואו, ממש תודה! הבעיה היא שאני לא אוכל דגים (טונה), כי אני צמחוני, חחח. אבל אשתמש במתכון הראשון. תודה רבה!

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 21:27
על ידי Death_119
GolanBerlin כתב:
נשמע מעולה, תודה!



אפשר מתכון, בבקשה?



אפשר מתכון, בבקשה?

http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-437120,00.html
תשתמש בחמאה ולא בשמן.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 21:30
על ידי Golan
Death_119 כתב:http://www.ynet.co.il/ency/1,7340,L-437120,00.html
תשתמש בחמאה ולא בשמן.


תודה רבה, דודי. אשתמש בזה, ואודיע איך יצא.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 21:40
על ידי MagmaJet
מתכון לסקטי

תבשל פסטה לפי הוראות הכנה. בסיום הכנה קח קערה ושים בה חבילה שלמה של מרגרינה (רצוי עם טעם של חמאה מאחר ואתה צמחוני.. במקור זה חמאה) ותשים מלא מלא מלא קטשופ ותשים את הקערה במיקרוגל למשך 30 שניות. תערבב את התערובת ותשים בפסטה.
בתאבון

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 21:41
על ידי Golan
MagmaJet כתב:מתכון לסקטי

תבשל פסטה לפי הוראות הכנה. בסיום הכנה קח קערה ושים בה חבילה שלמה של מרגרינה (רצוי עם טעם של חמאה מאחר ואתה צמחוני.. במקור זה חמאה) ותשים מלא מלא מלא קטשופ ותשים את הקערה במיקרוגל למשך 30 שניות. תערבב את התערובת ותשים בפסטה.
בתאבון


אני אנסה. תודה רבה, לואיג'י. תגיד, למה זה משמעותי שאני צמחוני? מרגרינה זה לא בשר...

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 21:46
על ידי MagmaJet
GolanBerlin כתב:
אני אנסה. תודה רבה, לואיג'י. תגיד, למה זה משמעותי שאני צמחוני? מרגרינה זה לא בשר...


תקרא לי מגמהג'ט, אני כבר לא משחק במשחקי מריו..

והתבלבלתי לשניה.. חשבתי שאתה טבעוני
פשוט זה המצב שיש לך מלא חברים טבעונים
אז כן אתה יכול לשים חמאה

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 21:49
על ידי Golan
MagmaJet כתב:תקרא לי מגמהג'ט, אני כבר לא משחק במשחקי מריו.


בוגד. :lol:

ורגע, כבר בלבלת אותי. מה חלבי? חמאה או מרגרינה?

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 21:51
על ידי ShiTDemoN
MagmaJet כתב:
תקרא לי מגמהג'ט, אני כבר לא משחק במשחקי מריו..

אבל... מה רע במריו?

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 21:53
על ידי MagmaJet
GolanBerlin כתב:
בוגד. :lol:

ורגע, כבר בלבלת אותי. מה חלבי? חמאה או מרגרינה?


חמאה זה חלבי
ומרגרינה זה מן הצומח ויש בסופר מרגרינות בטעם חמאה

וטבעונים לא אוכלים חמאה

ובקשר למריו,
פשוט נמאס לי כבר ממנו, הפעם האחרונה ששיחקתי זה New Super Mario Bros Wii

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 21 אפריל 2013, 23:14
על ידי FreakinMoney
מישהו אכל את החומוס של מסעדת מאכלי המלכים בדיר אל אסד שבצפון ?
חומוס אחד המומלצים לכל מי שנמצא באיזור כרמיאל, צפת והסביבה. שירות אדיב, מחירים הוגנים, והפיתות השרופות שלהם להיט !!
לפי דעתי הוא מתעלה על סעיד בעכו, ושמעתי את זה מכמה אנשים שאכלו בשני המקומות.

יכול להיות שדיברתי סינית גמורה עבור חלק מהמשתמשים (מניח שעבור החבר'ה מהמרכז). סך הכל רציתי להמליץ על חומוסיה איכותית למי שמגיע לצפון ;)

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 22 אפריל 2013, 16:26
על ידי ShiTDemoN
בואו לחומוס חמודי בחדרה. אני בן בית שם :D

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 22 אפריל 2013, 17:08
על ידי MagmaJet

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 22 אפריל 2013, 19:14
על ידי FreakinMoney
GolanBerlin כתב:
איפה זה נמצא?


כתבתי - בדיר אל אסד על יד כרמיאל, פונים בפניה לכיוון הכפר וממשיכים כ- 2 ק"מ פנימה, זה אמור להיות מימינכם "מסעדת מאכלי המלכים". כל תושב האיזור יוכל להכווין אותכם 1;)

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 22 אפריל 2013, 19:15
על ידי Klayman
GolanBerlin כתב:
איפה זה נמצא?


בדיר אל אסד. בצפון. :roll:

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 22 אפריל 2013, 20:44
על ידי Nucleus_Dawn
אני מאוד אוהב שני חומוסים:
חליל, ברמלה, שיש לו אחלה של מסאבחה וחומוס נהדר.
חומוס אליהו, על כביש 4, דרומית לחיפה. ליד תחנת דלק פז ובורגר ראנץ', באיזה אזור תעשייה קטן. חומוס נהדר, של חב"דניק שמכוסה קעקועים.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 22 אפריל 2013, 20:46
על ידי Golan
LOL, חב"דניק עם קעקועים? :lol:

ואם מדברים על חומוסיות, אני אצטרף. אני מאד אוהב את חומוס גבעתיים, אבל יש גם חומוס מעולה לא הרחק מביתי, שנקרא בהדונס. ממש מעולה שם.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 22 אפריל 2013, 21:13
על ידי My_T
Nucleus_Dawn כתב:אני מאוד אוהב שני חומוסים:
חליל, ברמלה, שיש לו אחלה של מסאבחה וחומוס נהדר.
חומוס אליהו, על כביש 4, דרומית לחיפה. ליד תחנת דלק פז ובורגר ראנץ', באיזה אזור תעשייה קטן. חומוס נהדר, של חב"דניק שמכוסה קעקועים.

החומוס הזה מוכר? :shock:
אני לא נוהג לאכול אצלו, אבל הוא ממש קרוב לבית שלי.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 22 אפריל 2013, 21:16
על ידי SHAPIRA500
מסכים עם שחר, חומוס חליל בין הטובים בארץ עם לא הטוב שבהם. המקום הקבוע שלי נמצא בכרם התימנים.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 23 אפריל 2013, 01:39
על ידי Nucleus_Dawn
My_T כתב:החומוס הזה מוכר? :shock:
אני לא נוהג לאכול אצלו, אבל הוא ממש קרוב לבית שלי.


איזה מהם?
להבנתי, חליל ממש ממש מוכר, בכל הארץ.
אין לי מושג כמה אליהו מוכר.