עמוד 2 מתוך 6

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 23 אפריל 2013, 12:04
על ידי My_T
אליהו, שכחתי לכתוב :lol:

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 23 אפריל 2013, 22:10
על ידי Golan
טוב, אמא שלי הכינה לי סביח ביתי ויצא ממש מעולה!

פעם ראשונה שאני אוכל סביח עם תפוחי אדמה בפנים. זה ממש מוסיף. ממליץ בחום.

אגב, מישהו מכיר סביח טוב ברמת גן-גבעתיים? אני כמובן מכיר את עובד, אבל יש עוד משהו טוב?

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 27 אפריל 2013, 02:10
על ידי רונן
GolanBerlin כתב:אגב, מישהו מכיר סביח טוב ברמת גן-גבעתיים? אני כמובן מכיר את עובד, אבל יש עוד משהו טוב?


ברור, הסביח שלי. אני לא מרמת-גן, אבל ממש קרוב (ולא התלהבתי ממש מעובד: אין קציצות, והחצילים נראים כסמרטוטים. בסה"כ חצילים וביצה, כאשר הסוד הוא בפיתה הטרייה והביצים החומות. תוסיף לזה את הגימיקים - והשטויות - של עובד).

הסביח יכול להיות מוגש גם עם תפוח אדמה מבושל, ועם קציצת ירק או בשר שנקראת בעיראקית, עֲרוּק.

הנה הסביח שלי:

תמונה
קציצות ירק וביצים קשות

תמונה
קציצות ירק, חצילים וביצים קשות

תמונה
חצילים, קציצות ירק וביצים קשות

תמונה
פיתת סביח דחוסה, לצד סלט ירקות

תמונה
תקריב על הפיתה הדחוסה

אני מציע לתבל, תרתי משמע, את הדיון הזה גם בתמונות של מנות שהכנו, עם מתכון או ללא. גולן, אני מציע שתערוך את ההודעה הפותחת שלך בהתאם, נייעד את הדיון הזה גם לצילומי מנות.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 27 אפריל 2013, 11:47
על ידי Tamir
רונן, ממה קציצת הירק עשויה?
ממש נחמד שיש נושא אוכל אבל תזכרו שבנושא כזה רצוי לעלות תמונות ולהשוויץ באוכל שאתם מכינים (כמו שרונן התחיל). חנן אני מדבר גם עליך!!
אם היה לי זמן הייתי גם מכין דברים (ומעלה...)

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 27 אפריל 2013, 20:10
על ידי Golan
בכיף, רונן. כעת אערוך.

ובהחלט עשית לי תאבון. אתה אופה גם חלות? תן איזה מתכון נחמד לחלות לשבת, שנכין פעם אחת חלות בעצמנו. תמיד כיף לאכול חלות שאתה הכנת.

ואם אוכל לקפוץ אליך כדי לצפות במסיבות העיתונאים של E3, כמו שסיכמנו, אז אוכל גם לקבל מעט מהמזון אשר אתה מכין? נראה טעים מאד!

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 27 אפריל 2013, 22:35
על ידי רונן
Tamir כתב:רונן, ממה קציצת הירק עשויה?


תמיר, יש בקציצות מחית תפו"א, עגבניות, בצל, פטרוזיליה (כולם קצוצים), ביצים, קמח, אבקת מרק, מלח ופלפל, פפריקה מתוקה.

Golan כתב:אתה אופה גם חלות? תן איזה מתכון נחמד לחלות לשבת, שנכין פעם אחת חלות בעצמנו. תמיד כיף לאכול חלות שאתה הכנת.


עוד לא יצא לי להכין חלות, אך זה בקנה. אני כותב ועורך מדריך בישול רציני (כבר 300 עמודים), ומתכון לחלות זה אחד המתכונים בו שאצטרך לבדוק ולערוך.

בינתיים, הנה כיכר לחם שהכנתי:

תמונה

ואם אני כבר פה, הנה פאד תאי שהכנתי:

תמונה

אלה אטריות תאילנדיות שהקפצתי עם אינספור דברים טובים.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 27 אפריל 2013, 22:42
על ידי Golan
אבל למה התעלמת מהשאלה הכי חשובה? :cry:

GolanBerlin כתב:ואם אוכל לקפוץ אליך כדי לצפות במסיבות העיתונאים של E3, כמו שסיכמנו, אז אוכל גם לקבל מעט מהמזון אשר אתה מכין? נראה טעים מאד!


ואם מישהו חוץ ממני ומרונן נכנס לאשכול הזה, אני רוצה להמליץ על פיצה שמש ברמת גן, ברחוב ז'בוטינסקי. מגש פיצה ב-20 שקל זה תמיד מבורך.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 28 אפריל 2013, 14:12
על ידי ShiTDemoN
GolanBerlin כתב:אבל למה התעלמת מהשאלה הכי חשובה? :cry:



ואם מישהו חוץ ממני ומרונן נכנס לאשכול הזה, אני רוצה להמליץ על פיצה שמש ברמת גן, ברחוב ז'בוטינסקי. מגש פיצה ב-20 שקל זה תמיד מבורך.

בוא אלינו לחדרה - כל הפיצות באיזור ה20 שקל... חוץ מדומינוס היקרנים.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 28 אפריל 2013, 19:18
על ידי רונן
GolanBerlin כתב:ואם אוכל לקפוץ אליך כדי לצפות במסיבות העיתונאים של E3, כמו שסיכמנו, אז אוכל גם לקבל מעט מהמזון אשר אתה מכין? נראה טעים מאד!


אתה תהיה מוזמן, בהתאם לשעה של המסיבות, אך לא אוכל להתחייב שתהיה לי מוזה להכין דברים. אבל חטיפים וכיבודים אחרים תמיד יהיו. כך בכל שנה.

ובשנה שעברה הברזת לי, נסעתי עד אליך במיוחד כדי לאסוף אותך, רק כדי שתסביר לי שאיבדת את המפתח (או שהסיבה הייתה אחרת?) ואתה לא יכול לצאת מהבית, בגללך פספסתי את הדקות הראשונות של המסיבה :)

ואם מישהו חוץ ממני ומרונן נכנס לאשכול הזה, אני רוצה להמליץ על פיצה שמש ברמת גן, ברחוב ז'בוטינסקי. מגש פיצה ב-20 שקל זה תמיד מבורך.


עד לאחרונה הם מכרו את הפיצה ב-10 ש"ח. באמת פיצה לא רעה.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 28 אפריל 2013, 21:22
על ידי Golan
רונן כתב:אתה תהיה מוזמן, בהתאם לשעה של המסיבות, אך לא אוכל להתחייב שתהיה לי מוזה להכין דברים. אבל חטיפים וכיבודים אחרים תמיד יהיו. כך בכל שנה.

ובשנה שעברה הברזת לי, נסעתי עד אליך במיוחד כדי לאסוף אותך, רק כדי שתסביר לי שאיבדת את המפתח (או שהסיבה הייתה אחרת?) ואתה לא יכול לצאת מהבית, בגללך פספסתי את הדקות הראשונות של המסיבה :)


חחח, קודם כל, זה לא היה בשנה שעברה, זה היה לפני שלוש שנים נראה לי, או לפני שנתיים. דבר שני, זה היה בגלל שדפקתי את הראוטר והמודם מרוב שאני טמבל, והייתי צריך לסדר את זה. אני ממש מתנצל על שדפקתי גם אותך, ובגללי הפסדת.

תאמין לי שזה לא יקרה שוב, כי למדתי את הלקח: לא להיות מטומטם. ואגב, אם תרצה, אני יכול להגיע אליך. אתה לא חייב לקחת אותי.

רונן כתב:עד לאחרונה הם מכרו את הפיצה ב-10 ש"ח. באמת פיצה לא רעה.


וואלה? העלו את המחיר?

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 28 אפריל 2013, 22:16
על ידי רונן
כן. מגש פיצה ב-20 ש"ח. גנבים.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 28 אפריל 2013, 22:17
על ידי SHAPIRA500
רונן כתב:כן. מגש פיצה ב-20 ש"ח. גנבים.

הפיצה שלהם באמת טובה או שזה בסגנון פיצה כמעט חינם(שלמעשה זה פיצה כמעט הקאתי).

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 28 אפריל 2013, 22:40
על ידי omerkot
הפיצות שלי עולות פחות...
תמונה

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 29 אפריל 2013, 00:45
על ידי DrKeo
סביך פרישמן, אם יש לך כוח ללכת לתל אביב. עובד לא באמת רמה לידו, היתרון היחיד של עובד הוא שיש לו תחלופה כל כך מהירה שהחצילים שלו תמיד נורא טריים אבל גם כאן הוא מתגמד ליד התור שיש מול סביך פרישמן במשך בערך 8 שעות ביום.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 29 אפריל 2013, 00:55
על ידי SHAPIRA500
DrKeo כתב:סביך פרישמן, אם יש לך כוח ללכת לתל אביב. עובד לא באמת רמה לידו, היתרון היחיד של עובד הוא שיש לו תחלופה כל כך מהירה שהחצילים שלו תמיד נורא טריים אבל גם כאן הוא מתגמד ליד התור שיש מול סביך פרישמן במשך בערך 8 שעות ביום.

אתה מדבר על הסביך ליד בית ליסין נכון? הוא לא עבר להיות סניף של עובד? או שהוא פתח אחד אחר ברחוב?

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 29 אפריל 2013, 03:21
על ידי Fanta
DrKeo כתב:סביך פרישמן, אם יש לך כוח ללכת לתל אביב. עובד לא באמת רמה לידו, היתרון היחיד של עובד הוא שיש לו תחלופה כל כך מהירה שהחצילים שלו תמיד נורא טריים אבל גם כאן הוא מתגמד ליד התור שיש מול סביך פרישמן במשך בערך 8 שעות ביום.

בתכלס עובד יכול לא לעשות לעצמו תור
פשוט הוא גורם לתור הזה עם כל הכדורגל שלו, הוא בכוונה יוצר תור למשוך קהל

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 01 מאי 2013, 19:53
על ידי רונן
אני מגיע לחוף פרישמן בקיץ. אנסה לבדוק את סביח פרישמן.

SHAPIRA500 כתב:הפיצה שלהם באמת טובה או שזה בסגנון פיצה כמעט חינם(שלמעשה זה פיצה כמעט הקאתי).


פיצה טובה מאוד.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 02 מאי 2013, 21:05
על ידי DrKeo
SHAPIRA500 כתב:אתה מדבר על הסביך ליד בית ליסין נכון? הוא לא עבר להיות סניף של עובד? או שהוא פתח אחד אחר ברחוב?

כן, פרישמן דיזינגוף. הוא לא הפך לעובד, הוא עדין סביך פרישמן. הסניף התל אביבי של עובד זה ברחוב קרליבך.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 04 מאי 2013, 13:43
על ידי infected aviad
רק אני לא מבין את ההתלהבות מעובד?

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 04 מאי 2013, 16:22
על ידי DrKeo
infected aviad כתב:רק אני לא מבין את ההתלהבות מעובד?

יש לעובד בדיוק שני קטעים, הראשון הוא השטויות כדורגל שהוא עושה והשני הוא שבגלל שאוכלים שם הרבה אנשים יש לו תחלופה מאוד מהירה של החצילים מה שאומר שכמעט כל מנה שתאכל שם תהיה עם חציל מאוד טרי שרק ירד מהמטגן ולא משהו ספוגי שישב שם שעתיים. מעבר לזה מדובר בסביך מאוד סתמי.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 04 מאי 2013, 18:10
על ידי infected aviad
DrKeo כתב:יש לעובד בדיוק שני קטעים, הראשון הוא השטויות כדורגל שהוא עושה והשני הוא שבגלל שאוכלים שם הרבה אנשים יש לו תחלופה מאוד מהירה של החצילים מה שאומר שכמעט כל מנה שתאכל שם תהיה עם חציל מאוד טרי שרק ירד מהמטגן ולא משהו ספוגי שישב שם שעתיים. מעבר לזה מדובר בסביך מאוד סתמי.

ובינינו, הקטע הזה עם הכדורגל זה לא אחד הדברים היותר מפגרים שנתקלת בהם?

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 04 מאי 2013, 19:03
על ידי SHAPIRA500
infected aviad כתב:רק אני לא מבין את ההתלהבות מעובד?

אני מאד אוהב את הסביח שלו, הכל טרי מאד וגם החומוס ממש טעים לי. לשטויות של הכדורגל אף אחד כבר לא מתייחס.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 04 מאי 2013, 21:38
על ידי Golan
מה, אתם לא אוהבים לחצלל, לבצבץ ולפטרל? :lol:

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 06 מאי 2013, 01:26
על ידי רונן
infected aviad כתב:רק אני לא מבין את ההתלהבות מעובד?


איך אתה אומר דבר כזה? אני בעצמי כתבתי דבר דומה, וגם אחרים. סביח טרי, אך קצת סתמי. הייתה חסרה לי קציצה בפיתה.

וגם המחיר זוועתי למנה שכזו.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 06 מאי 2013, 16:51
על ידי swym
SHAPIRA500 כתב:הפיצה שלהם באמת טובה או שזה בסגנון פיצה כמעט חינם(שלמעשה זה פיצה כמעט הקאתי).

אם מישהו מוכר לך פיצה משפחתית בודדת ב-20 ש"ח, זו לא יכולה להיות פיצה טובה - זה פשוט זבל עם תחליף גבינה מחלבון צמחי שלא תמצא קשר בינו לבין מוצרלה אמיתית. יש סיבה שכמעט הקאת את זה.

DrKeo כתב:סביך פרישמן, אם יש לך כוח ללכת לתל אביב. עובד לא באמת רמה לידו, היתרון היחיד של עובד הוא שיש לו תחלופה כל כך מהירה שהחצילים שלו תמיד נורא טריים אבל גם כאן הוא מתגמד ליד התור שיש מול סביך פרישמן במשך בערך 8 שעות ביום.

אח, געגועים לפרישמן...
אגב, יצא לך לדגום את הסביח של אפי בטשרניחובסקי? שמעתי עליו דברים טובים אבל לא יצא לי עדיין לדגום, והוא בתכלס מגיע מהבחור שהקים את הסביח בפרישמן (האנשים שמריצים את פרישמן היום קנו אותו רק מאוחר יותר).