עמוד 3 מתוך 6

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 06 מאי 2013, 20:17
על ידי ShiTDemoN
swym כתב:אם מישהו מוכר לך פיצה משפחתית בודדת ב-20 ש"ח, זו לא יכולה להיות פיצה טובה - זה פשוט זבל עם תחליף גבינה מחלבון צמחי שלא תמצא קשר בינו לבין מוצרלה אמיתית. יש סיבה שכמעט הקאת את זה.

לא הייתי אומר את זה היות וכל הפיצות בחדרה הן במחיר הזה :)
(וכן, יש פה פיצות טובות)

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 11 מאי 2013, 20:55
על ידי swym
ShiTDemoN כתב:לא הייתי אומר את זה היות וכל הפיצות בחדרה הן במחיר הזה :)
(וכן, יש פה פיצות טובות)

זה אומר שכל הפיצות בחדרה הן לא פיצות אמיתיות. אתה לא יכול למכור במחיר הזה פיצה אמיתית כי הגבינה עולה לך בערך כמו כל הפיצה...

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 11 מאי 2013, 20:56
על ידי Golan
swym כתב:זה אומר שכל הפיצות בחדרה הן לא פיצות אמיתיות. אתה לא יכול למכור במחיר הזה פיצה אמיתית כי הגבינה עולה לך בערך כמו כל הפיצה...


למה? כבר אכלתי כמה פיצות מעולות ב-20 שקל.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 11 מאי 2013, 20:59
על ידי ShiTDemoN
swym כתב:זה אומר שכל הפיצות בחדרה הן לא פיצות אמיתיות. אתה לא יכול למכור במחיר הזה פיצה אמיתית כי הגבינה עולה לך בערך כמו כל הפיצה...

אני מזמין אותך לטעום את הפיצות של ח'ג'ג', אמריקן פיצה.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 14 מאי 2013, 19:02
על ידי treao
פיצה ב20 שח לא נתקלתי. כאן פיצה טובה אבל ממש ממש טובה(ואני עוד בררן פיצות) עולה 56 שח עם שלוש תוספות אבל לא כולל שתיה.
עזבו אתכם תכינו לבד הכי טעים.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 15 מאי 2013, 11:32
על ידי swym
GolanBerlin כתב:
למה? כבר אכלתי כמה פיצות מעולות ב-20 שקל.

אתה יכול לאכול גם פיצה בבית מחצי פיתה ותחליף גבינה של הצהובה הטובה ולהחליט שהיא מעולה. זו עדיין לא פיצה אמיתית. בפיצה אמיתית יש גבינה אמיתית, לא זיוף.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036085,00.html

ShiTDemoN כתב:אני מזמין אותך לטעום את הפיצות של ח'ג'ג', אמריקן פיצה.

אוקי. ואיך זה קשור לנושא? אתה יכול באותה הזדמנות להזמין אותי לטעום קפה נמס של עלית, חומוס של אחלה, וגלידה עם שומן צמחי של שטראוס.
אם אתה רוצה לוודא האם בפיצריה האהובה עליך יש גבינה אמיתית, כל מה שצריך זה לגשת לשם ולבקש לראות באיזו גבינה או תחליף הם משתמשים.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 15 מאי 2013, 11:38
על ידי ShiTDemoN
swym כתב:אוקי. ואיך זה קשור לנושא? אתה יכול באותה הזדמנות להזמין אותי לטעום קפה נמס של עלית, חומוס של אחלה, וגלידה עם שומן צמחי של שטראוס.
אם אתה רוצה לוודא האם בפיצריה האהובה עליך יש גבינה אמיתית, כל מה שצריך זה לגשת לשם ולבקש לראות באיזו גבינה או תחליף הם משתמשים.

התכוונתי שתבוא לטעום ותראה אם זה עונה לך על הדרישות, אבל אם אתה אומר שאי אפשר להבדיל והטעם יהיה אותו דבר - אז מה אכפת לי? אם אני אוהב את זה למה אני צריך להפסיק לאכול את זה אם יש בזה תחליף גבינה כלשהוא?
בכל מקרה, אברר את זה פעם הבאה שאלך לאכול פיצה..

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 15 מאי 2013, 14:46
על ידי treao
עשיתם לי חשק לפיצה עם כול הדיבורים האלה.
הנה תעיפו מבט פה:http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-bread/Recipe-df29cf2e4721731006.htm&sCh=949ac3bdc7f26110&pId=258168615
אני מכין כול הזמן. מומלץ.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 15 מאי 2013, 18:20
על ידי omerkot
treao כתב:עשיתם לי חשק לפיצה עם כול הדיבורים האלה.
הנה תעיפו מבט פה:http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-bread/Recipe-df29cf2e4721731006.htm&sCh=949ac3bdc7f26110&pId=258168615
אני מכין כול הזמן. מומלץ.

200 מעלות עד להשחמה? כבר עדיף פיצה/פיתה בטוסטר אובן... לפחות שם הלחם לא מתיימר להיות בסיס של פיצה.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 15 מאי 2013, 23:10
על ידי SHAPIRA500
משה בתיבה שהכנתי היום, זה עוד לא מאסטר שף כמו חברה אחרים פה אבל צריך להתחיל ממשהוא לא? מבטיח שזה יותר טעים ממש שזה נראה.
תמונה

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 15 מאי 2013, 23:26
על ידי ShiTDemoN
SHAPIRA500 כתב:משה בתיבה שהכנתי היום, זה עוד לא מאסטר שף כמו חברה אחרים פה אבל צריך להתחיל ממשהוא לא? מבטיח שזה יותר טעים ממש שזה נראה.
תמונה

יא אללה! זו פעם הייתה הארוחה האהובה עליי ועל אחותי. זה באמת היה טעים.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 15 מאי 2013, 23:40
על ידי treao
omerkot כתב:200 מעלות עד להשחמה? כבר עדיף פיצה/פיתה בטוסטר אובן... לפחות שם הלחם לא מתיימר להיות בסיס של פיצה.

לא לכולם יש תנור פיצה. מה שבטוח זה טעים יותר מפיצה/פיה.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 16 מאי 2013, 00:08
על ידי omerkot
treao כתב:לא לכולם יש תנור פיצה. מה שבטוח זה טעים יותר מפיצה/פיה.

אין לי תנור פיצה וגם תנור רגיל מגיע ל250 מעלות.
אם קונים אבן פיצה (זה עולה פחות מ100 שקל) אז אפשר להכין פיצות מצוינות בבית אבל גם בלי אבן, פשוט מחממים את התנור למקסימום ומניחים את הפיצה בתחתית התנור (על הרצפה של התנור). עדיין מקבלים משהו שהוא הרבה הרבה יותר טוב מאשר סתם לתקוע פיצה באמצע תנור שמחומם ל200 מעלות.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 16 מאי 2013, 10:30
על ידי swiss-the-engine
SHAPIRA500 כתב:משה בתיבה שהכנתי היום, זה עוד לא מאסטר שף כמו חברה אחרים פה אבל צריך להתחיל ממשהוא לא? מבטיח שזה יותר טעים ממש שזה נראה.
תמונה

אני לא מבין איך אנשים עדיין אוכלים נקניקיות. תכין מכל בשר אחר, רק לא נקניקיות.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 16 מאי 2013, 18:59
על ידי DrKeo
מאוד קל לעשות את זה גם מדברים קצת יותר איכותיים כמו צ'וריסוס.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 17 מאי 2013, 09:24
על ידי SHAPIRA500
זה רק מה שהיה בבית, חלק מהגדולה של שף היא לדעת לפעול עם מה שיש. :D

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 18 מאי 2013, 15:21
על ידי infected aviad
swiss-the-engine כתב:אני לא מבין איך אנשים עדיין אוכלים נקניקיות. תכין מכל בשר אחר, רק לא נקניקיות.

הנקניקייה זה לא סוג הבשר, רק צורת העיבוד.
אם תקנה נקניקיות מכובדות\טובות לא תצטרך לחשוש מציפורניים וכל מיני שטויות שאנשים הנפיצו שיש בנקניקיות.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 18 מאי 2013, 21:15
על ידי DrKeo
infected aviad כתב:הנקניקייה זה לא סוג הבשר, רק צורת העיבוד.
אם תקנה נקניקיות מכובדות\טובות לא תצטרך לחשוש מציפורניים וכל מיני שטויות שאנשים הנפיצו שיש בנקניקיות.

זאת לא הנפצה, לנקנקיות זולות (כלומר זוגלובק ושות') באמת מכניסים הכל כולל ציפורניים ומקור.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 18 מאי 2013, 21:18
על ידי Nucleus_Dawn
DrKeo כתב:זאת לא הנפצה, לנקנקיות זולות (כלומר זוגלובק ושות') באמת מכניסים הכל כולל ציפורניים ומקור.


ורקטום. מממממ... רקטום.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 18 מאי 2013, 21:24
על ידי DrKeo
Nucleus_Dawn כתב:
ורקטום. מממממ... רקטום.

אין על רקטום!

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 18 מאי 2013, 21:30
על ידי bozeman
DrKeo כתב:אין על רקטום!

תמונה

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 18 מאי 2013, 21:35
על ידי infected aviad
DrKeo כתב:זאת לא הנפצה, לנקנקיות זולות (כלומר זוגלובק ושות') באמת מכניסים הכל כולל ציפורניים ומקור.

בגלל זה צריך לדעת לקנות נקניקיות, כמו כל אוכל :geek:

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 18 מאי 2013, 22:47
על ידי bozeman
DrKeo כתב:זאת לא הנפצה, לנקנקיות זולות (כלומר זוגלובק ושות') באמת מכניסים הכל כולל ציפורניים ומקור.

כבר מזמן זה לא ככה. הבעיה היא חומרים אחרים, אבל אין שם ציפורניים ושטויות אחרות כאלו

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 19 מאי 2013, 00:33
על ידי DrKeo
bozeman כתב:כבר מזמן זה לא ככה. הבעיה היא חומרים אחרים, אבל אין שם ציפורניים ושטויות אחרות כאלו

אני לא יודע אם ראית פעם את מפעל היצור שלהם אבל הבשר שנכנס לשם... באמת שחוץ מנוצות ועצמות לא היה משהו שלא זורקים לשם. הגרסה הכי פשוטה לתאר נקנקיה זולה זה שלוקחים עוף וחותכים ממנו את הבשר ומוכרים את זה בתור עוף. מה שנשאר? זורקים למן מיכל ענק שנראה כמו מיקסר למאות אם לא אלפי ליטרים ומערבבים /טוחנים בתוספת של בשר נורמאלי. לזה מוסיפים המון תבלינים ומעבירים את התערובת הזאת הלאה להכנסה לשרוולים. שלא תחשוב שאני לא חוטה בנקניקיות זבל מדי פעם (בעצם יותר ממדי פעם, רק בשבועות עשינו על האש וטחנתי איזה חמש) אבל כשחושבים על קונספט שלהן הן די דוחות.

Re: נושא האוכל הרשמי

פורסם: 19 מאי 2013, 00:48
על ידי omerkot
כרבולות ומקורים עוד לא הרגו אף אחד...