גלאס, לא קרירין.
נו, אז הבאת בעצמך סיבה אחת של מחיר שהפילה את הפור והפס1ניצח אז איך "אקסקלוסיבים" משפיעים פה? אני שוב אומר בפעם השלישית, הפס1 עולמית ישבה על 9M לפני סוף 96. לפני פפ7 לפי גראן טוריזמו, לפי MGS, לפני הכרזה שדרגון קווסט יערוק אליה, לפני טקן 3 שהתפוצץ עליה. קבל פלשבק שלי מהתקופה על חי איך סביבות 96 היו, הכל אמיתי חי מהזיכרון. שהפס1 היה הדבר החם והלוהט, והיו שמים לך אותו בפאקינג כל היפר טוי להדגמה ונותנים לך לשחק כמה דקות, ב96 כדי להדליק אותך לקנות אותו, עוד לא היה שום פפ7 או אקסקלוסיבי כזה המוכר בחנות היה נותן לך לשחק באיזה שלב מטומב ריידר כמה דקות וזהו ואז תבכה להורים שיקנו לך. וטומב ריידר? הוא לא היה שום אקסקלוסיבי היה אותו על המחשב, והיה אותו גם על הסאטורן למטורפים שהיה להם אותה.
אם אתה בא ואומר סוני ניצחו את סגה בגלל המחיר ובגלל שהחרימו את סגה ודברים אז אנחנו מסכימים אבל אתה אמרת שהמשחקים גרמו לה לנצח
פפ7 שיצא, הפס1 כבר ניצחה את הדור ופפ7 רק העצים את הניצחון והביא את המשחק לכמה שיותר בתים.. שהנינטנדו 64 יצאה הפס1 כבר ניצחה את הדור.
לגבי "אתה לא מבין מה הלך בפס2 באותה תקופה" שנינו נכנסנו בדוק באותם ימים לכל אתרי החדשות וקראנו את אותם חדשות והיינו מעודכנים על אותם דברים אז לא ברור לי מה יכולתי בדיוק לפספס.
אני לא אתיימר פה לטעון שאני יודע מהי האמת או שאתה יודע, או שמישהו בעולם יודע, כי אם מישהו היה יודע הוא היה מליונר, אפשר להמשיך את זה בלי סוף, אף אחד לא יודע את הנוסחא להצלחה זה משהו חמקמק.
אני רק אומר שמבחינתי הוכח שהפס1 ניצח בלי שום אקסקלוסיבים והוא קיבל אותם אחרי שהוא ניצח כבר את הדור.
אגב, אם הטיעון שלך הוא "לסוני תמיד יש יותר משחקים מהתחרות"
זה ימשיך להיות נכון לנצח נדב, אז לא ברור לי איך אתה יכול להאמין שמייקרוסופט יכולה להציל את המצב בעזרת אקסקלוסיבים כי שוב אם אתה מאמין שלסוני תמיד יש יותר משחקים מהתחרות,ולכן היא מנצחת כי תמיד יש לה עדיפות מספרית בספרייה שלה אז זה ימשיך להיות המצב.
כי לפי שעה...אינספור מפתחים יפנים עדיין מדלגים על הבוקס, רק ב2022 נספרו 20 משחקים יפנים שמדלגים על הבוקס בלי שום תאריך יציאה באופק. על נינטנדו גם כן תמיד ידלגו חלק בגלל הכוח.ואם בשנה מדלגים על הבוקס 20 משחקים אז כמה בדור? הרי בדור הONE המצב אפילו היה חמור יותר. ועדיין אתה אומר שאקסקלוסיבים ישנו את המצב.
אז גם אם הטיעון שלך זה "סוני מנצחת כי יש לה יותר משחקים בספרייה" עדיין לפי הטיעון שלך עצמך מייקרוסופט אמורה להמשיך להפסיד בברירת מחדל ואקסקלוסיבים לא יכולים מספרית ליצור שוויון בין סוני למייקרוסופט.
אני אומר בוא נחכה לדור הבא ונראה את המשחקים של מייקרוסופט, ונראה מה יהיה הטיעון אז
תן לי קצת לשחק בחיזוי עתידות אבל אני מהמר שהטיעון יהיה
"חמוד שהכנת רשימה גלאס, אבל משחק X דילג על הבוקס אז סוני ניצחה"
"TES6 קיבל 9.5 ונוטי דוג החדש קיבל 9.6 אז סוני ניצחה"
אתה ולאסקין לא הבאתם אפילו אקסקלוסיבי אחד שמייקרוסופט יכולה להביא שיגיד לאנשים "וואלה אני הולך לקנות אקסבוקס"
כי כולנו יודעים שזו לא הסיבה האמיתית היחידה שאנשים הולכים לקנות קונסולה בגללה. אנשים קונים את מה שהם חושבים שהיא הקונסולה הכי שווה של אותו דור, והמשחקים הם רק פרמטר אחד ואתה ולאסקין מתעקשים שהוא היחיד. שעליו מייקרוסופט יכולה לנצח, למרות שלמעלה אתה מודה שיש אינספור פקטורים אחרים.
לא ברור לי למה בן אדם שחושב שפייבל 4, סטארפילד, פורזה, כל אחד בפני עצמו לא שווה TES6 כל אחד בפני עצמו לא שווה רכישה של אקסבוקס, אבל פתאום אם הם יבואו כולם ביחד אקסבוקס כן שווה בעיניו? אם הם לא שווים בנפרד הם לא שווים ביחד.
האמת היא שכל המשחקים האלה שווים ושלמייקרוסופט תמיד היה משחקים שווים וגם לנינטנדו אבל הקונסולות שלהן הכשילו את המשחקים האלה.
וזה ימשיך להיות המצב לפי כל מה שרואים.
אני לא הולך לשכנע אתכם ואתם לא הולכים לשכנע אותי כי לאנשים יש דעות וקשה לשכנע ואנחנו כל אחד מאיתנו מאמין בדעות האלה שלו 20 שנה ליטרלי. זה כמו שאתה מאמין שהתנחלות היא אסון לביטחון ומביאה להרוגים בעוד אני משוכנע שהתנחלות טובה לביטחון כי איפה שיש מתנחלים יש חיילים ואיפה שיש חיילים יש בהכרח ביטחון, לעולם לא נזוז כל אחד מעמדתו בשום ויכוח, אבל בוא נראה מה יהיה התירוצים בדור הבא להפסיד של מייק אחי
לבוא ולהגיד שמשחק כמו Starfield שיושב על ממוצע 83 שזה ממוצע בסדר ומשחק שהיה מוכר 15M(ההערכות המקסימליות עוברות את ה30M+ בשקט) זה לא אקסקלוסיבי מספיק טוב... אז שום אקסקלוסיבי הוא לא טוב מספיק. זה האמא של המגהטון גם אם הוא לא בטעם של אף אחד בוקסלים חוץ ממני ואינטר.