sharonbn כתב:קודם כל, אני מסכים עם לאסקין, היורשים היתה אובררייטד בצורה קיצונית. העונה הרביעית ה"מהוללת" היתה ממש עינוי בשבילי. מה שכן, מוזיקת הפתיחה הכי טובה אוור.
חוץ מזה הלכתי לראות את מסכנים שכאלה. סרט הזוי, מוזר וגם מגעיל ודוחה. זה הפער הכי גדול שאני זוכר בין מה שקראתי ברשת למה שהרגשתי כשראיתי.
כאילו, יש קטעים טובים, הויזואליות של הסרט מרשימה (קצת כמו ווס אנדרסון אבל לא עם צבעי פסטל) המשחק של אמה סטון באמת מרשים, אבל המוזרות של הסרט הרגה אותי.
אני כמעט מסכים איתך על המנגינה… לא הכי טובה אי פעם, משחקי הכס למשל לוקחת די בקלות אצלי בספר ויש עוד כמה, אבל מעולה בהחלט.
לגבי מסכנים שכאלה - באסה לשמוע. לא שחשבתי לראות בקולנוע אבל הוא ברשימה שלי. אתן לו סיכוי אבל מהנסיון שלי בשנים האחרונות עם ״סרטים מוזרים״ - אני לרוב פחות מתחבר ואפילו פורש באמצע.
בנושא אחר - סיימתי את העונה השלישית של Mythic Quest - היא סבבה… דווקא הפרק ״דרמה״, בדיוק כמו בעונה הקודמת - היה הפרק הכי טוב בהפרש גדול. הסדרה לא קורעת מצחוק אף פעם, לפחות אותי לא, ואני לא בטוח שאפילו צחקתי פעם אחת מעבר לחיוך, אבל היא קצרצרה וקלילה ואני חצי נהנה ממנה. שווה רק בשביל שני פרקי הדרמה
אה, וסיימתי סוף סוף את ״פלוטו״ ומצד אחד אחלה אנימציה והרבה רעיונות נחמדים, ומצד שני מאוד לא אמינה ומלא רעיונות נדושים ולעוסים ו״על האף״ בקטע שמקשה עליי להמליץ עליה.
צפו כבר ב Scavengers Reign !!!