המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:אני עוד זוכר שבאוקטובר 23' אתה וחנן חשבתם שביבי הולך להכריז על בחירות מוקדמות ברגע שהמלחמה נגמרת ושהוא לא ירוץ שוב. איזו תמימות של 2023
bozeman כתב:DrKeo כתב:אני עוד זוכר שבאוקטובר 23' אתה וחנן חשבתם שביבי הולך להכריז על בחירות מוקדמות ברגע שהמלחמה נגמרת ושהוא לא ירוץ שוב. איזו תמימות של 2023
אפילו אני כבר לא זוכר מה בדיוק אני אמרתי, השנה הזאת נראית כמו נצח...
אני כן זוכר בגדול מה כן חשבתי ועדיין אני חושב:
הממשלה צריכה ללכת אפילו אם היא הייתה הכי טובה (והיא לא) - כי מי שיש כזה מחדל במשמרת שלו - צריך לשלם את המחיר. (ובלי תירוצים "אבל עכשיו למדנו איך כן".) ושזה כולל גם את כל מערכת הצבא והבטחון הכללים (המטכ"ל, שב"כ ומוסד).
אחרי זה כמובן צריכים לשלם את המחיר כל אלו שהביאו לזה ובעלי תפיסות שהביאו לזה: חברי ממשלה ושרי בטחון קודמים, רמטכלים ואלופים קודמים. כן, כל אלו שעכשיו גם במפלגות אחרות...
אז נכון, זה לא משאיר כמעט אף אחד בפוליטיקה הנוכחית שלא צריך ללכת הביתה מכל המפלגות, אבל זה מה שצריך לקרות.
Laskin כתב:אמן^
אני אישית עדיין מאמין שהרבה מהם אכן ילכו אחרי המלחמה ובראשם ביבי כמובן.
ואני עדיין מתכנן שלא להצביע לשום מפלגה קיימת, אופוזיציה וקואליציה, צריך לנקות את המערכת הפוליטית מכל מי שנגע בה ב-30 שנה האחרונות. כולם.
אגב, בינתיים הפסקת האש הזו מעניינת למדי… הם מפרים ואנחנו מגיבים על כל הפרה, ומונעים הברחות נשק פה ושם… צרפת של מקרון הפכה להיות לגמרי בצד הפלסטיני והלבנוני, זה מדהים לראות מה קורה שם וכמה רחוק הם הולכים רק כדי למנוע מהומות ענק ברחובות, הכניעה הצרפתית הקלאסית, הפעם בפני הטרוריסטים שבפנים. ״המוות המוזר של אירופה״ מול עינינו.
במקביל - מה שקורה בסוריה גם כן מעניין… מגדל הקלפים של איראן מתנדנד, רק צריך לתת לו פליק קטן במתקן הגרעין ותעשיית הנפט
InterAl כתב:מבחינת מס' הרוגים באותו פרק זמן, אין מה להשוות את ההתקפות על הכורדים להתקפות על עזה.
InterAl כתב:לא רק, מס' ההרוגים הוא גם פקטור מרכזי. וזאת לא ממש אותה לוגיקה כי מביאים מים ממקומות מרוחקים יותר, וממילא התושבים יכולים לנוע למקום אחר שבו יש מים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים