omerkot כתב:כרבולות ומקורים עוד לא הרגו אף אחד...
ברור, גם לא רקטומים. פשוט לא הרעיון הכי אטרקטיבי שאפשר לחשוב עליו.
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
omerkot כתב:כרבולות ומקורים עוד לא הרגו אף אחד...
DrKeo כתב:ברור, גם לא רקטומים. פשוט לא הרעיון הכי אטרקטיבי שאפשר לחשוב עליו.
omerkot כתב:אבותינו גדלו על רגל קרושה וגריוולעך. סבתא שלי היתה מכניסה רגליים של עוף למרק ונותנת לנו לאכול את זה בסוף ורקטום זה בסה"כ הקצה של המעי ככה שזה בהגדרה חלק מנקניקיות ודווקא מהזן האיכותי יותר.
בקיצור, סתם יפי נפש
infected aviad כתב:הנקניקייה זה לא סוג הבשר, רק צורת העיבוד.
אם תקנה נקניקיות מכובדות\טובות לא תצטרך לחשוש מציפורניים וכל מיני שטויות שאנשים הנפיצו שיש בנקניקיות.
omerkot כתב:כרבולות ומקורים עוד לא הרגו אף אחד...
treao כתב:עשיתם לי חשק לפיצה עם כול הדיבורים האלה.
הנה תעיפו מבט פה:http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-bread/Recipe-df29cf2e4721731006.htm&sCh=949ac3bdc7f26110&pId=258168615
אני מכין כול הזמן. מומלץ.
DrKeo כתב:אני לא יודע אם ראית פעם את מפעל היצור שלהם אבל הבשר שנכנס לשם...
infected aviad כתב:שינוי חד בנושא-
איפה נראה לכם ההמבורגרים הכי טעימים?
infected aviad כתב:שינוי חד בנושא-
איפה נראה לכם ההמבורגרים הכי טעימים?
infected aviad כתב:בתכלס הבעיה שלי באה אחרי שאכלתי בסופש המבורגרים בשלושה מקומות שונים, ומשם ההתלבטות...
אגב, אני גם מאד ממליץ על הקניבר בחיפה...
DrKeo כתב:אם כבר חיפה אז היית צריך לעבור את הכביש ולאכול בסינטה בר שמעבר לכביש מהקניבר
לדעתי אגב וולף נייטס מזעזע, לפחות הסניף בלילינבלום שצמוד לעבודה שלי. אגדיר פשוט מעולה אם לוקחים את האנגוס ולא ההמבורגר הרגיל ומוזס מככבים אך ורק כשיש להם את ההמבורגר טוקיו הסופר מגניב שלהם, ההמבורגר הרגיל והארטבורגר די מעפנים. באילת יש המבורגר לא רע בשם ברביז אבל ברגע שמשלבים את הרטבים הסופר סופר מגניבים שיש להם שאין באף מקום אחר זה מעלה אותו להיות המבורגר ממש ממש טוב. אבל אם בא לך משהו באמת טוב, המיטשוס בקצרין בגולן. הם מגדלים לבד את הבקר, הבשר שם נשחט באותו יום ויש שם בשר מהסוג שיש בחו"ל ואין בארץ כי הכל פה עובר הקפאה והשמדת טעם על ידי הרבנות. בקיצור, מיטשוס, בשר מדהים, גם ההמבורגר שלהם מדהים בזכות הבשר אבל אם הייתי כבר נמצא במיטשוס לא הייתי מבזבז את הביקור שלי על המבורגר
infected aviad כתב:איפה אחי, לא יודע מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת בסינטה בר, אבל היום הוא המבורגר די סתמי ולא עומד מול הקניבר. לפי מה שהבנתי פעם זה באמת היה נחשב להרבה יותר טעים (בתכלס כל המקום השתנה).
אמממ, מה זה ההמבורגר טוקיו? לא מצאתי באתר של מוזס:
http://www.mosesrest.co.il/
מה שכן, סיקרנת אותי עם הרטבים של הברביז האלה
omerkot כתב:אצל אשכנזים כל דבר הולך טוב עם חריין. זה מוטבע בגנטיקה שלנו...
omerkot כתב:אצל אשכנזים כל דבר הולך טוב עם חריין. זה מוטבע בגנטיקה שלנו...
DrKeo כתב:האמת שלא הייתי בסינטה כבר 5 שנים. הטוקיו נמצא באתר של מוזס במיוחדים. הם מערבבים וואסאבי לתוך הרטבים של ההמבורגר וזה יוצא מגניב לגמרי.
רונן כתב:עוגת קוגלהוף שהכינותי כעת. הכנתי אותה כמה פעמים במהלך השבועות האחרונים כדי לערוך את המתכון שלה במדריך הבישול שאני כותב.
העוגה מכילה צימוקים ורום, אשר הצימוקים הושרו בו כשעה לפני הכנת הבצק, ומעל מפוזרות פרוסות שקדים מולבנים. בתום האפייה הספגתי את העוגה בסירופ סוכר שהכנתי ושהכיל מים, סוכר, שקדים טחונים ורום, ומעל כל זה, פידרתי אבקת סוכר.
אך תם ולא נשלם. בקרוב אתנסה בעוגת בבקה, הגרסה הפולנית של הקוגלהוף.
infected aviad כתב:בכל מקרה, למה יש חלקים עם שקדים מולבנים וחלקים בלי? זה הורס את כל הכיף, כי תמיד יהיה המסכן שיידפק עם החלק הפחות מגניב...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים