DrKeo כתב:דבר ראשון אתה לא מעלה כי אין שם יותר אנשים, דבר שני הם אפילו אנטרקטיבים וזזים כל אחד אנדבדואלית? יש לך נגיד קישור לסרטון?
Klayman כתב:לא. אני לא חושב שמדובר במשחק רע.. אני פשוט מאוכזב מאוד, אחרי שממש נהנתי מהקודמים, ופשוט לא בא לי להשלים את את AC3.
Klayman כתב:אני אגיע ל4 רק כשהוא יעלה 10-13$ כנראה, כמו שהגעתי ל3. קצת איבדתי את האמון בסדרה הזאת.
DrKeo כתב:שוב, אפשר קישור לסרטון? פשוט אין לי מושג מה לחפש ביוטיוב כי אין לי מושג מה השם של המשימה או מה ההקשר שלה.
ששון כתב:סליחה על ההפרעה אבל אני חייב לומר שהמתנקש הזה שמתרוצץ באמצע קרב מהמאה ה-18 נראה ממש לא קשור לכלום.
(אבל אולי ככה עשו את זה פעם)
DrKeo כתב:אותו מודל עם אותה אנימציה שאי אפשר אפילו להגיע אליו לפי מה שאני מבין (כלומר סוג של SKYBOX) זה ממש אבל ממש לא מדרחוב צפוף של אנשים מגוונים שמתנועים, מתנגשים, הולכים ממקום למקום עם אנימציות שונות ואתה יכול לבצע איתם אנטרקציה.
Nucleus_Dawn כתב:
מודלים שונים, עם כמה אנימציות של הכנת הנשק וירי, שאפשר להגיע אליהם. הבנת לא נכון.
יש סצינות נוספות, עם עשרות רבות של דמויות שונות על המסך.
מספר המודלים הוא לא אחד הדברים שבהם AC3 מפגר מאחור. זה הכל.
DrKeo כתב:מהסרטון זה נראה כמו אנימציות חוזרות ומודלים חוזרים ללא כל אנטלגנציה או יכולת של השחקן להיות איתם באנטרקציה. כשאתה מסתובב בקהלים בתוך עיר שהדמויות מגוונות ועם יכולת אנטרקציה ומסתובבות, אני ממש בספק אם יש שם יותר מכמה עשרות דמויות על המסך.
Nucleus_Dawn כתב:
סבבה, שנראה לך ככה.
אתה חושב שיש 30. אני ראיתי, בכמה עשרות שעות משחק, שיש כמה מאות. המספר הרשמי של הPR של יוביסופט הוא 2000. כל אחד והמספר המועדף עליו.
DrKeo כתב:אז הלכת ברחוב בעיר בac3 ונדחפת בין מאות אנשים צפופים?
Nucleus_Dawn כתב:
ברוב המקרים, לא. בסימטאות קטנות, יש מעט אנשים. ברחובות ובנמלים המאוד רחבים של ניו יורק ובוסטון היה הרבה מקום, למרות שהיו עשרות אנשים.
המקום היחיד שבו זה קרה (לפי מה שאני זוכר), היה באחד השווקים (בבוסטון, אני חושב), שהיה צפוף ברמה שהזכירה את התמונה שהבאת.
זו לא השוואה רלוונטית כל כך, כי במאה ה18, באמריקה הצפונית, לא היו בכלל מקומות עם צפיפות האוכלוסין של צ'יינה טאוון, או מעבר חצייה בטוקיו.
בכל מקרה, הטענה שלך על 30 דמויות על המסך, לא נכונה עובדתית. מניסיון אישי, יש מאות דמויות על המסך. לפי PR בולשיט יש 2000. מספר דמויות על המסך זה לא משהו שAC3 מפגר בו.
מעבר לזה, כמובן שללכת בין הרבה אנשים ברחוב, זה סימן ההיכר של AC. היו משימות כאלה עוד במשחק הראשון (המשימה שבה צריך להתנקש במישהו שנמצא על במה ומול הבמה יש כמה עשרות אנשים) וזה משהו שרק הלך והשתפר, ככל שהם הפכו את המנוע ליותר יעיל.
עם כל המחמאות שהיטמן מקבל, אני בטוח שזה נעשה שם בצורה מצוינת, אבל אתה מדבר כאילו AC לא המציא את זה עוד בתחילת הדור.
DrKeo כתב:אני מעולם לא ראיתי דבר כזה מAC, ראיתי ללכת בתוך ערים וגם ראיתי שיש כמה עשרות דמויות מסתובבות שם אבל מעולם לא ראיתי ממש מקום כל כך דחוס כמו בהיטמן, בהיטמן זה פשוט נראה כמו המקסימום שבכלל תרצה ברחוב, כמו איזו רחבת יום העצמאות מול הבמה כשכולם אנטרקטיבים וממש דמויות, לא סתם קישוטי רקע. יש לך איזה שלב של AC3 שעושים את זה בו?
Nucleus_Dawn כתב:
מעולם לא היה סטינג שהצדיק צפיפות כל כך חריגה, אבל לא ברור לי למה פתאום הדחיסות הזאת משנה.
כן היו כמה וכמה מקרים, שבהם היו כמויות גדולות מאוד של דמויות על המסך, אבל בשטחים גדולים יותר. כן היו, במשחק הראשון, התקהלויות צפופות של הרבה אנשים, שצריך לעבור דרכם ולהגיע למטרה שלך.
DrKeo כתב:אי אפשר אפילו להתחיל להשוות את המשחק הראשון להיטמן. מה זאת אומרת "לא היה צריך", אתה מתכוון להגיד "המנוע שלהם לא מסוגל אז אין". תהיה שבAC5 או איזה AC שלא יהיה בלעדי לדור הבא יהיה פתאום "צורך" כי המנוע שלהם יוכל להתמודד עם זה.
Nucleus_Dawn כתב:
אבל כבר הראתי שיש מאות דמויות על המסך. פשוט לא היה מצב שיש מאות דמויות על המסך, בסמטא קטנה וחשוכה. היו מאות דמויות בשדה גדול ופתוח. היו מאות דמויות בנמל גדול ופתוח. היו מאות דמויות בשווקים קצת יותר צפופים.
זה לא שיש בעיה לanvil next להציג מאות (ולפי יוביסופט, אלפי) דמויות, בו זמנית. אין בכלל ספק שהמנוע שלהם מסוגל. זו עובדה, שלא ברור לי למה אנחנו ממשיכים לדבר עליה.
גם הטענה שבדור הבא המנוע פתאום יהיה מסוגל, תמוהה.
היטמן הוא משחק דור נוכחי, ככה שהמנוע שלו בטח לא מציג הרבה דמויות, בגלל יותר כוח עיבוד, או משהו כזה. מספר הדמויות בPC, אני מתאר לעצמי, לא שונה ממספר הדמויות בקונסולות. אולי המגוון שלהן ושל האנימציות קטן יותר. בוודאי שהפירוט שלהן מרשים פחות, אבל גם בהיטמן וגם בAC3, יש מאות דמויות על המסך, בקונסולות בנות 7-8 שנים.
במשחק הראשון באמת היו הרבה פחות דמויות על המסך, מבכל משחק שבא אחריו. זה משהו שהם שיפרו בכל משחק והגיעו איתו לשיא מרשים בAC3. לא זו הנקודה שלי. אני רק אומר שמדובר במשהו שAC עשה עוד ב2007 והוא שיפר ושיכלל את זה ככל שעבר הזמן.
לעבור ברחוב הומה אדם, להשתחל בין האנשים ולהגיע ככה למטרה שלך, זה משהו שAC עשה מזמן. אתה מדבר כאילו זה משהו שהיטמן עשה ואף משחק אחר לא עשה קודם.
DrKeo כתב:הראת לי SKY BOX זז, זה יכל להיות 30 אנשים מ10,000 פוליגונים כל אחד, זה יכל להיות 300 אנשים מ1000 פוליגונים כל אחד וזה יכל להיות 3,000 אנשים מ-100 פוליגונים כל אחד. זה גם יכל להיות חללית אחת מ300,000 פוליגונים, זה לא באמת משנה כי זה בדיוק מה שזה, רקע. ברגע שמדובר בגורם סטאטי בשלב ללא כל AI, ללא כל יכולת לאנטרקציה עם השחקן וללא כל דרישה מהמערכת חוץ מאשר לצייר אותם (שזה אפילו יותר קל לקונסולה לרנדר מאשר גוף אחד גדול שמורכב מאותה כמות של פוליגונים) אז באותה מידה זה יכל להיות חמישה פסלים וציור של חתול, כל עוד אלה לא דמויות "אמיתיות" שהמשחק מנהל זה לא באמת רלוונטי לדיון. דמויות אמיתיות יש לך כשאתה נמצע בערים ובערים לא ראיתי משהו שאפילו מדגדג את קצה האצבע של היטמן. היטמן עשה משהו שלא ראיתי בעבר, נתן לך להתחבא ממש משדה הראיה של האוייב בקהל כל כך גדול וכל כך צפוף שזה היה אשכרה אמין שהוא מתחבא שם ולא מגלים אותו. הסיבה לדעתי שבהיטמן כן עשו את זה וב-AC לא (ממה שאני ראיתי, אתה כמובן מוזמן להביא סרטון מאזור שחווית במשחק שכן עושה את זה) היא שהיטמן זה לא משחק עולם פתוח ופשוט יש לו יותר משאבים, זה הפיצ'ר המרכזי של המנוע שלהם והם אוהבים להשוויץ בו.
בחלק הראשון אתה מתחמק מקבוצות החיילים הללו מולך כשהם יורים בך (קבוצה קבוצה). אתה יכול להיכנס לתוך אחת הקבוצות ואז גם כל אחד ילך בך בנפרד (קרה לי) אבל תמות די מהר כי יש לכולם רובים והם די יורים בך מהר...
Nucleus_Dawn כתב:
מה לא ברור לך בכך שמדובר בדמויות רגילות, עם AI, שאפשר לבצע איתם אינטראקציה?
מה שחנן אמר לא מספיק לך?
אתה רוצה לחשוב שזה סקיי בוקס, שאי אפשר לעשות איתו שום דבר? תחשוב ככה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים