GTA V - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: GTA V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2013, 23:55

InterAl כתב:לא, כי זה תלוי בעוד גורמים. למשל בסוג המשחק - משחקי מולטי נפגעים פחות מפיראטיות מאשר משחקי סינגל (או בעיקר סינגל). זה תלוי גם בפופולריות/תחרותיות של המשחק, כי משחקים שהם יחסית קטנים נשכחים לחלוטין לאחר שנה, בעוד שמשחק כמו GTA לא יסבול יותר מדי מדחייה של כמה חודשים, כי הוא אירוע נדיר שכולם מצפים לו ואין לו הרבה תחרות.

האמת שאפילו אקטיוויז'ן החמדנית לא הולכת בדרך הזאת עם COD שעושה 20-30 מליון עותקים כל שנה. מן הסתם אני לא מתכווח איתך שחברות עושות את זה, יוביסופט ידועה בזה שהיא עושה את זה הרבה עם משחקים כמו AC אבל אפילו היא מוציאה את גרסת הPC כמה שבועות אחרי גרסת הקונסולה (נדמה לי ש3 אפילו יצא רק חודש אחרי), פשוט אני לא רואה את ההגיון לחכות חצי שנה או שנה מסיבה כזאת, חודש, חודשיים גג (ובגלל זה אני גם מקווה לנובמבר).
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 ספטמבר 2013, 01:24

דרך אגב, אני חושב שזה הGTA שיהיה הכי כיף לשחק בו שוב, כי המשימות הגדולות ביותר והכיפיות ביותר, הן משימות שאפשר לשחק בצורה שונה לחלוטין.
לא ממש חשבתי על זה קודם, אבל זו בעצם הסיבה העיקרית שאני מאוד רוצה לקנות את המשחק לPC. אני פשוט אבצע בחירות שונות ואבצע משימות שונות לגמרי, שזה ממש מגניב. המשחק לא רק יראה כמו משחק חדש. הוא גם ירגיש ככה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 ספטמבר 2013, 10:52

DrKeo כתב:האמת שאפילו אקטיוויז'ן החמדנית לא הולכת בדרך הזאת עם COD שעושה 20-30 מליון עותקים כל שנה. מן הסתם אני לא מתכווח איתך שחברות עושות את זה, יוביסופט ידועה בזה שהיא עושה את זה הרבה עם משחקים כמו AC אבל אפילו היא מוציאה את גרסת הPC כמה שבועות אחרי גרסת הקונסולה (נדמה לי ש3 אפילו יצא רק חודש אחרי), פשוט אני לא רואה את ההגיון לחכות חצי שנה או שנה מסיבה כזאת, חודש, חודשיים גג (ובגלל זה אני גם מקווה לנובמבר).

זה תלוי עד כמה המשחק גדול ומצופה ועד כמה הפיראטיות פוגעת בו. COD הוא עם רכיב מולטי חזק, ולכן סובל פחות מפיראטיות. הוא גם יוצא כל שנה, ולכן לפיראטים לא יכאב לחכות כמה חודשים בשביל גרסת פיסי פרוצה. לחכות ל-GTA5, לעומת זאת, זה כבר הרבה יותר קשה...

והאמת שמשחקי GTA, מאז השלישי, תמיד יצאו באיחור של 7-8 חודשים ל-PC, כך שלא הייתי שם את מבטחיי על נובמבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2013, 11:32

InterAl כתב:זה תלוי עד כמה המשחק גדול ומצופה ועד כמה הפיראטיות פוגעת בו. COD הוא עם רכיב מולטי חזק, ולכן סובל פחות מפיראטיות. הוא גם יוצא כל שנה, ולכן לפיראטים לא יכאב לחכות כמה חודשים בשביל גרסת פיסי פרוצה. לחכות ל-GTA5, לעומת זאת, זה כבר הרבה יותר קשה...

והאמת שמשחקי GTA, מאז השלישי, תמיד יצאו באיחור של 7-8 חודשים ל-PC, כך שלא הייתי שם את מבטחיי על נובמבר.

פעם היה קטע של בלעדיות לפס2 ששם הם עשו את הבנק ואז התחילו לעבוד על פורטים, אני מקווה שהיום זה יהיה קצת שונה. לפחות LA נואר יצא רק 4 חודשים אחרי השיגור. לא יודע, ברור לי שרוב הסיכויים זה בערך חצי שנה אבל אפשר לקוות.
We're just normal men. We're just innocent men

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 22 ספטמבר 2013, 15:38

ואו המשחק הזה פשוט טוב!
הרבה פעמים בחיים שיצא משחק טוב שיחקתי בו הרבה אבל לא ברמות כאלה... אני כבר ב-62% ואני פשוט לא רוצה שהוא ייגמר.
אם הוא ייצא ל-PC אני בטוח יקנה גם את הגרסה הזאת.

יש אבל דבר מאוד מוזר, לפעמים שאני בא למשימה צדדית האייקון של הסימן שאלה פשוט נעלם.. זה באג או שזה לפעמים זמין ולפעמים לא?
הבנתי גם שיש אפשרות לעשות תחנת רדיו משלכם, איך עושים את זה?

תודה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 ספטמבר 2013, 17:11

יש משימות צדדיות שלא זמינות כל הזמן, וחוזרות מאוחר יותר, זה לא באג.
לא התעסקתי עם הרדיו מספיק, וגם לא אעשה זאת... הוא פשוט טוב מדי כמו שהוא :)

אה, וממש קשה לי להאמין שהם יוציאו את גירסת המחשב לפני הקיץ הבא. המשחק הזה כל כך הרבה יותר גדול מכל מה שעשו לפניו, וזה יהיה אפשרי רק אם הם באמת עושים פורט בלי יותר מדי שיפורים, וזה לא נראה לי מה שהם רוצים. אל תשכחו שיש להם את המולטיפלייר שהם בטוח עובדים עליו עדיין, והם ירצו לראות גם מה עובד טוב יותר ומה פחות וכד', לפני שיוציאו את הגרסאות הבאות.
אני מנחש שנראה אותו על קונסולות הדור הבא בסביבות מאי, וביוני על המחשב.
אני מנחש שזה יהיה בערך באותו זמן שנראה את הDLC הראשון.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 22 ספטמבר 2013, 19:10

המשחק בהחלט טוב מאוד, אבל אני חושב שהמשימות מתוסרטות מדי ולא נותנות לך שום חופש להתבטא ולשחק בדרך שלך. בתכלס זה כמו קול אוף דיוטי - ערכי הפקה מפוצצים ותסרוט מצוין, אבל אנטיתזה לסנדבוקס. אם אתה מנסה לזוז מילימטר מהתסריט - mission failed. חוץ מזה שאין בו שום חידוש מלבד ה-switching, שגם הוא מאוד מתוסרט ומחוץ למשימות מסוימות שכופות עליך להשתמש בו (וגם, בצורה מתוסרטת לחלוטין), אין ממש טעם להשתמש בזה בעולם הפתוח.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 ספטמבר 2013, 22:37

^ נשמע מבאס האמת...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 ספטמבר 2013, 01:15

Klayman כתב:^ נשמע מבאס האמת...

כן... ואז אתה רודף אחרי מטוס מתרסק באיזה רבע מפה, עם אופנוע שטח, אז אין לך זמן להתבאס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 23 ספטמבר 2013, 08:09

קטע. המשחק אצלי מאתמול ולא ידעתי. עכשיו במקרה ראיתי אותו נח על השולחן בסלון. מסתבר שהפעם הדוור תחב לי את המעטפה לתיבת הדואר (דוור כישרוני), במקום להשאיר אותו בסניף הדואר הקרוב. מתקין כעת.

שווה להשקיע בגרסת ריטיילר. מקבלים מפה :)

אגב, בדיוק השבוע מכרתי את GTAIV ב-100 ש"ח. מחיר טוב במיוחד כי קניתי אותו מוזל. בקרוב אמכור לאותו בן אדם את האוסף, אב ובן שקונים אצלי באופן קבוע משחקים. לאט לאט אקטין את ספריית ה-PS3 שלי, לקראת ה-PS4.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 23 ספטמבר 2013, 17:49

InterAl כתב:המשחק בהחלט טוב מאוד, אבל אני חושב שהמשימות מתוסרטות מדי ולא נותנות לך שום חופש להתבטא ולשחק בדרך שלך. בתכלס זה כמו קול אוף דיוטי - ערכי הפקה מפוצצים ותסרוט מצוין, אבל אנטיתזה לסנדבוקס. אם אתה מנסה לזוז מילימטר מהתסריט - mission failed. חוץ מזה שאין בו שום חידוש מלבד ה-switching, שגם הוא מאוד מתוסרט ומחוץ למשימות מסוימות שכופות עליך להשתמש בו (וגם, בצורה מתוסרטת לחלוטין), אין ממש טעם להשתמש בזה בעולם הפתוח.

אני דווקא חושב, לפחות איפה שאני נמצא, שהאיזון בין חופש עולם פתוח לבין משימות מתוסרטות נשמר יפה מאוד. זה גם עניין של העדפה אישית, כי אני מעדיף משימות יותר מורכבות שמטבען חייבות להיות מתוסרטות מאשר עוד "הסע את דמות X מנקודה a לנקודה b באיזו דרך שתבחר", אבל גם בתוך המתוסרטות יש מספיק קטעים שנותנים חופש, במיוחד כשצריך לברוח מהמשטרה בסוף משימות מסויימות או במשימות אקשן של טרוור שבתכל'ס נותנות הרבה יותר חופש ממה שאולי נראה בהתחלה (גם אם כל פני שטחים קטנים יחסית). יש אמנם קטעים שההגבלות המתוסרטות בהחלט מעצבנות, ובחלק מהמשימות רציתי למרוט את השיער ולצעוק "אבל למה אתם לא נותנים לי לגשת לזה כמו שאני רוצה ולא בדרך העקומה והמעצבנת שלכם", אבל בסופו של דבר, יחסית לכמות התוכן, מדובר במספר מאוד מועט של משימות.

לגבי חידושים זה דיון אחר. אני חושב שיש מעט מאוד דברים שאפשר לשנות בנוסחא של GTA ועדיין לשמור על נאמנות של הקהל, ורוקסטאר דווקא עשו עבודה יפה. ההייסטים זה חידוש שלא היה במשחקים הקודמים, וסביבם כל המשחק הזה בנוי.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 23 ספטמבר 2013, 10:05

המשחק נראה יפהפה. עוד לא הגעתי למשימות המעניינות באמת, אבל אני כבר נהנה. רואים שרוקסטר הפיקה לקחים רבים ביחס לקודמו, מלבד בעיה אחת די מהותית: צריך להביט במפה הקטנה כדי להתמצא בדרך, וזה מוביל להרבה הסחות והתנגשויות. אפילו גרסת ה-DS של GTA טיפלה בכך והייתה יעילה מאוד. מדוע לא לצייר שביל על גבי הכביש, במקום על המפה הקטנה? זה נראה כל כך טריוויאלי, שמוזר שדווקא כאן אין שיפור.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 ספטמבר 2013, 14:38

רונן כתב:המשחק נראה יפהפה. עוד לא הגעתי למשימות המעניינות באמת, אבל אני כבר נהנה. רואים שרוקסטר הפיקה לקחים רבים ביחס לקודמו, מלבד בעיה אחת די מהותית: צריך להביט במפה הקטנה כדי להתמצא בדרך, וזה מוביל להרבה הסחות והתנגשויות. אפילו גרסת ה-DS של GTA טיפלה בכך והייתה יעילה מאוד. מדוע לא לצייר שביל על גבי הכביש, במקום על המפה הקטנה? זה נראה כל כך טריוויאלי, שמוזר שדווקא כאן אין שיפור.

אני חושב שזה במטרה לשדר סוג של ריאליזם. בלי קשר יש הכוונה קולית בGPS (לפחות ב-4 היה) ככה שאתה לא באמת צריך להסתכל במפה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 ספטמבר 2013, 14:56

Death_119 כתב:אני חושב שזה במטרה לשדר סוג של ריאליזם. בלי קשר יש הכוונה קולית בGPS (לפחות ב-4 היה) ככה שאתה לא באמת צריך להסתכל במפה.

בעשרות השעות ששיחקתי במשחק, לא שמעתי הכוונה קולית, אז לא נראה לי שיש את זה בV.זה לא באמת מפריע אחרי שעה, בערך.
בהתחלה באמת שיחקתי במיני-מפה ולא הסתכלתי על הכביש, אבל זה פשוט לא עובד. אחרי שתי דקות, בערך, כבר למדתי לקרוא את המפה ולהבין ממנה איפה אני נמצא, ככה שאני לא צריך יותר מזריקת מבט פה ושם ושאר הזמן אני מתרכז בכביש עצמו, כדי לא לעשות תאונות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 ספטמבר 2013, 16:26

גם בארץ מתייחסים לתופעה ששמה GTA5 וערוץ 2 ערך כתבה על הטירוף סביב המשחק שעשה אותו למוצר הבידורי הכי נמכר אי פעם וכמובן לא מפספס הזדמנות להתייחס לתכניו "השערורייתיים" שמאפשרים לך אפילו לרצוח (לראשונה בעולם משחקי המחשב כמובן):
http://reshet.tv//ch2/News/programs/EconomicNewscast/alleconomic/Article,134039.aspx

הממוצע של המשחק דרך אגב עדיין נשאר על אותו ציון אבל באופן מוזר למדי זה בעיקר בגלל שלא נוספו כמעט ביקורות,סכ"ה 40 ביקורות כשאמורות להיות לפחות 100,לא יודע על מה העיכוב יכול להיות שמדובר באתרים שלא קיבלו עותקים מוקדמים ולוקח להם זמן לסיים אותו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 ספטמבר 2013, 17:58

הם כאילו מטומטמים בארץ. תקשורת הבידור בארץ מטומטמת. עוסקים אך ורק בהגדלות חזה של כוכבות ריאליטי בעוד שעולם הבידור מבוסס בעיקרו על תעשיית משחקי המחשב בכל הקשור לרווחים. כן, GTA הוא המשחק הראשון המציג אלימות. נו באמת. ולחשוב שבטח בGTA4 הם חזרו על אותו מסר מטופש.

עריכה, יופי עכשיו בלונדון וקירשנבאום מביאים מומחה לGTA 5.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 23 ספטמבר 2013, 18:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 ספטמבר 2013, 17:59

Nucleus_Dawn כתב:
בעשרות השעות ששיחקתי במשחק, לא שמעתי הכוונה קולית, אז לא נראה לי שיש את זה בV.זה לא באמת מפריע אחרי שעה, בערך.
בהתחלה באמת שיחקתי במיני-מפה ולא הסתכלתי על הכביש, אבל זה פשוט לא עובד. אחרי שתי דקות, בערך, כבר למדתי לקרוא את המפה ולהבין ממנה איפה אני נמצא, ככה שאני לא צריך יותר מזריקת מבט פה ושם ושאר הזמן אני מתרכז בכביש עצמו, כדי לא לעשות תאונות.

זה היה כבוי by defualt ב-4, צריך להפעיל את זה בהגדרות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 ספטמבר 2013, 18:25

Death_119 כתב:זה היה כבוי by defualt ב-4, צריך להפעיל את זה בהגדרות.

וואלה... אני זוכר עכשיו.
אני אבדוק אם יש את זה V, כשאגיע הביתה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 ספטמבר 2013, 18:30

Death_119 כתב:הם כאילו מטומטמים בארץ. תקשורת הבידור בארץ מטומטמת. עוסקים אך ורק בהגדלות חזה של כוכבות ריאליטי בעוד שעולם הבידור מבוסס בעיקרו על תעשיית משחקי המחשב בכל הקשור לרווחים. כן, GTA הוא המשחק הראשון המציג אלימות. נו באמת. ולחשוב שבטח בGTA4 הם חזרו על אותו מסר מטופש.

עריכה, יופי עכשיו בלונדון וקירשנבאום מביאים מומחה לGTA 5.

דווקא בלונדון וקירשנבאום יכולים להיות דיונים לא רעים,אני אנסה לתפוס את השידור החוזר בלילה.

ומה זאת אומרת תעשיית הבידור מבוססת בעיקר על משחקי מחשב כשזה נוגע לרווחים? אין ספק שמשחקי מחשב הם חלק חשוב בעוגה אבל סרטים וטלוויזיה הם עדיין התעשייות הכי גדולות.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 ספטמבר 2013, 02:57

ממש לא. תעשיית המשחקים העולמית עמדה בשנת 2012 על כ-70 מיליארד דולר הכנסות. תעשיית הסרטים על כ55 מיליארד. תעשיית המוסיקה בכלל הרחק מאחור עם 16 מיליארד דולר. ובטלוויזיה מעולם לא היה כסף ואין לי מושג אם היא בכלל נספרת. ואתה יכל לנחש מי מבין השלושה היא היחידה עם גידול מתמיד משנה לשנה.

אם נלך על פי היחסיות הזאת הציצים של קורטנה היו צריכים להיות לפחות על פני 50% מהזמן של צינור לילה, גיא פינס ועוד תוכניות מסוגן.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 23 ספטמבר 2013, 19:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 23 ספטמבר 2013, 19:15

Death_119 כתב:ממש לא. תעשיית המשחקים העולמית עמדה בשנת 2012 על כ-70 מיליארד דולר הכנסות. תעשיית הסרטים על כ55 מיליארד. תעשיית המוסיקה בכלל הרחק מאחור ובטלוויזיה מעולם לא היה כסף ואין לי מושג אם היא בכלל נספרת. ואתה יכל לנחש מי מבין השלושה היא היחידה עם גידול מתמיד משנה לשנה.

אתה יודע שיש הבדל בין הכנסות לרווחים, נכון? ההכנסות של תעשיית המשחקים אכן גדולות מתעשייות אחרות. ברווחים התמונה שונה לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 ספטמבר 2013, 19:52

erezronen כתב:
אתה יודע שיש הבדל בין הכנסות לרווחים, נכון? ההכנסות של תעשיית המשחקים אכן גדולות מתעשייות אחרות. ברווחים התמונה שונה לגמרי.

אתה מוזמן להראות סיכום של רווח של תעשיית המשחקים לעומת הקולנוע. אין סיכוי שהקולנוע מדגדגת את כמות הכסף שתעשיית המשחקים עושה גם ברווח. סרט הוליוודי ממוצע (בלוקבאסטר קיצי) עולה בין 100-200 מיליון דולר ועושה במקרה הטוב פי שתיים מהכנסה שלו. משחק AAA ממוצע עולה בין 20-50 מיליון דולר (GTA4 הוא הספקולציה היחידה שעלתה 100$ מיליון דולר) ומכניס מעל חצי מיליארד. ממש לא אותם סידרי גודל. להשכיר את אנג'לינה ג'ולי לסרט עלה כמו לעשות את אנצ'רטד 2.
תמונה

Almogj
Minion

הודעהעל ידי Almogj » 23 ספטמבר 2013, 20:44

אני מפסיק את הדיון המטופש והoff topic שלכם בשביל להגיד משהו.

עד היום שחקתי בהרבה משחקים. משחקים טובים,ומשחקים רעים ועוד המון אחרים. אבל אף אחד מהם לא היה טוב כמו GTA V. אף אחד מהם לא היה מיוחד כמו GTA V. זה פשוט המשחק הכי טוב ששיחקתי בחיי :D

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 23 ספטמבר 2013, 21:21

זה בהחלט משחק ברמת הפקה שלא רואים באף משחק אחר. ממש טוב ומרשים, גם טכנית.

אגב, הוא גם המשחק הכי יפה בלילה. בדרך כלל אני לא אוהב לילות במשחקים כי הם תמיד נראים פחות טוב, אך כאן הם מרהיבים.

העולם מעוצב באופן מגוון, מרהיב ומעניין הרבה יותר מ-GTAIV. גם המשימות יותר מעניינות, והאפשרות לתמרן בין הדמויות השונות מוסיף נופח משחקיות מעניין.

ולעזאזל, אני משחק בו כבר כל היום, ועד עכשיו לא יצאתי מהעיר. גם לא פגשתי את טרוור :)

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 ספטמבר 2013, 00:22

^ דודי, אל תשכח שתעשיית "הסרטים" סופרת רק את מכירות הכרטיסים בקולנוע, בזמן שלשוק הסרטים בפועל יש גם מסלול מאד ברור לשווקים משניים (מכירות ביתיות של עותקים פיזיים ודיגיטליים) ושלישיים (מכירת זכויות לערוצי טלוויזיה). כשמשקללים את כמות הכסף שנכנסת שם תעשיית הסרטים עדיין גדולה מתעשיית המשחקים.

bling כתב:קודם כל הדירוגים שהבאת של AC3 מוכיחים את מה שאמרתי,המערכת הזו לא בהכרח משקפת את דעת הקהל של המעריצים או לפחות מה שרווח לגבי המשחק.
דבר שני על פניו אני מסכים עם ההיגיון שלך,הבעיה היא שהוא לא אחיד לכל הכותרים,זאת אומרת על סמך ההיגיון הזה גם לאנצ'רטד 2 היה צריך להיות קהילת שונאים שהיו אמורים להציף את הדיון ברשת לגביו בעוד שאלו שאהבו את המשחק "לא יוצאים למלחמות",מה אני אגיד לך,לא קונה את זה שמדובר באיזה מקרה סטנדרטי של משחק שהצליח יותר מדי.

אני חושב שהדירוגים דווקא עקביים עם מה שאמרתי: GTA IV זכה לממוצע של 90 ומשהו וקיבל דירוג משתמשים של 4.5 כוכבים - שמקביל ל-9. AC3 זכה לממוצע של 80 ומשהו וקיבל דירוג משתמשים של 4 כוכבים - שמקביל ל-8.
בכל מקרה, ההיגיון הזה לא אחיד לכל כותר וכותר. יש כותרים שנוטים להיות יותר שנואים אבל הדגש הוא (מבלי כניסה לסקטורים שונים) על פרנצייזים סופר פופולריים עם היסטוריה ארוכה יחסית, בעוד ל-UC2 לא היו כאלו. זה בסופו של דבר משחק שני בסדרה.

בכל מקרה, קונאן אובריין מבקר את המשחק, ואני חייב לציין שמינון בדיחות הרקע שלו היה נמוך מהרגיל. ולעומת זאת מינון הפרצופים שמעידים שהוא ממש נכנס חזק למשחק...
http://teamcoco.com/video/conan-highlig ... gamer-gta5
אבל הוא ללא ספק מספק את ביקורות הוידאו הכי טובות כרגע ברשת.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים