DrKeo כתב:עריכה:
אה סליחה, הם העלו כבר את אולטימייט ל-17$ מ-15$ לפני כמעט שנה, אז זה בעצם אקסטרה 36$ בשנה, לא 60$. ועדין, זאת עליה אסטרונומית בשביל הוספה של משחק אחד בשנה שאולי לא מעניין אותך בכלל.
Laskin כתב:DrKeo כתב:עריכה:
אה סליחה, הם העלו כבר את אולטימייט ל-17$ מ-15$ לפני כמעט שנה, אז זה בעצם אקסטרה 36$ בשנה, לא 60$. ועדין, זאת עליה אסטרונומית בשביל הוספה של משחק אחד בשנה שאולי לא מעניין אותך בכלל.
כן, אבל במקביל גם ההיצע שלהם בכל הקשור לצד א' וגם ג' DAY 1 הולך להיות פי כמה וכמה יותר טוב בשנתיים הקרובות, לפי התצוגה האחרונה שלהם.
DrKeo כתב: ומן הסתם ככל שתעלה מחיר כך תשכנע אנשים לבטל את המנוי ולעשות חודש פה חודש שם במקום להיות מנוי רציף.
DrKeo כתב:אתה המקרה הנדיר קליימן. לא רק שאנשים לא עושים את זה, הם "שוכחים" מנויים שהם לא נוגעים בהם.
DrKeo כתב:אתה המקרה הנדיר קליימן. לא רק שאנשים לא עושים את זה, הם "שוכחים" מנויים שהם לא נוגעים בהם.
DrKeo כתב:במחירים של הקונסולה מה שאתה אומר לא רלוונטי. הילד שלי משחק 95% מהזמן בפס5 ואת רוב המשחקים שהוא משחק קניתי או שהם F2P ותאמין לי שאני אפילו לא קרוב לקצה הקצה של 240$ לשנה בקניית משחקים לילד. רוב המשחקים שהילד משחק אני קונה לו באיחור והם עולים 5$ או גג 20$, זאת לא הוצאה בכלל ביחס למחיר של GP אולטימייט.
240$ זה מחיר מאוד גבוה, יותר מ-3 משחקים מלאים. קבלת ב-GP את מלחמת הכוכבים ו-DS באיחור של שנה? אתה יכול לקנות כל אחד מהם באיחור של שנה ב-15$, זה יוצא 30$. מה עם ה-210$ האחרים? כן, מן הסתם הספריה שאתה מקבל עם GP שווה יותר מ-240$ סה"כ, אבל בכמה משחקים כבר תשחק? אם אני אטעין 240$ לחשבון שלי כל שנה, כנראה שאני אוכל לשחק ביותר משחקים לטעמי מאשר עם GP כי אני אשכרה זה שבוחר אותם, וכמובן שהם נשארים שלי לנצח.
במחיר של ה-PC גיימפאס מאוד משתלם, אבל מדובר כמעט בחצי מחיר.
Stick כתב:אני חושב שבאספקט הזה הם צריכים להשען על משחקים שאתה אף פעם לא מסיים. משחקי GAAS, סתם משחקי מולטיפלייר, משחקי אסטרטגיה גדולים או משחקי חבר'ה שנשלפים פעם בכמה זמן כשבאים אנשים. התקופה הרציפה הכי ארוכה שבה הייתי מנוי הייתה ככשיחקתי בCK3. וזה לא ששיחקתי בו כל יום, אבל שיחקתי בו און ואוף במשך שנה בערך וכל הזמן הזה היה לי מנוי לGP כי שם הוא היה לי, למרות שבסוף שילמתי על הזמן הזה יותר מאשר אם סתם הייתי רוכש את המשחק כשהוא יצא.
כמובן שבזמן הזה שיחקתי עוד כמה משחקים, בעיקר אינדי קצרים, שהיו בGP, אבל אם לא הייתי ממשיך לשחק בCK3 מדי פעם למשך תקופה כזו ארוכה, הייתי מבטל את המנוי הרבה קודם.
זה ההבדל בין מנוי של משחקים לבין כאלו כמו נטפליקס. מה שקליימן מציג זה אכן המודל הצרכני הכי נכון, והוא בעיקר עובד בשירותים עם תוכן סופי כמו סדרות שאתה רוצה לעשות עליהן בינג' באיזה חודש נתון. אם כל מה שתשחק בGP זה שני משחקי AAA ששמת בצד ותרצה לסיים בחודש בודד, זה עובד. אם מה שתשחק בGP זה משחקים בלי סוף שאפילו אם לא תשחק תמיד תרגיש פסיכולוגית שאולי תרצה להפעיל מדי פעם - הסיכוי ש"תתקע" עם GP פעיל לאורך זמן הוא הרבה יותר גבוהה.
Death_119 כתב:שמע, שלי אפילו צורך את המשחק דינוזאורים המוזר של Capcomאין סיכוי שהייתי משקיע גם 15 דולר בפיסת צואה הזאת. אבל כן, ילדים הם לא צפויים, יש תקופת Fortnite אז זה סבבה, יש תקופת משחקים בתשלום ועכשיו בכלל שלי כל הזמן עם החברים בBrawl stars.
דרך אגב, הילדים שלי בטוחים שהמשחק הכי טוב בעולם זהAstro boy הזה, הם שמו כבר איזה 70 שעות על זה בפלייסטישן 5, נשבר לי הלב לספר להם שיש משחקי מאריו ואבא שלהם פשוט אכזר ומלמד אותם שעולם ה3d platforming הוא אקסקלוסיבית Astro boy במקום לקנות להם Switch.
DrKeo כתב:אסטרו בוט החדש יהיה הקניית 70$ היחידה שלי לפס5 השנה
DrKeo כתב:כן, במחשב זה מאוד זול ואין ספק בכלל שזה משתלם, אבל בקונסולה זה הפך להיות יקר ממש.
וברור שאפשר לעשות לחודש אחד ולטחון תוכן ואז לבטל. אבל מיקרוסופט לא רוצה שתעשה את זה, זה רע להם וכמו שאמרת להרוויח הם לא יצליחו ממשתמשים כאלה. ומן הסתם ככל שתעלה מחיר כך תשכנע אנשים לבטל את המנוי ולעשות חודש פה חודש שם במקום להיות מנוי רציף.
Laskin כתב:אני מוכן להתערב איתך שזה לא נכון
DrKeo כתב:Laskin כתב:אני מוכן להתערב איתך שזה לא נכון
מה עוד יש לפס5 שאני אוציא עליו 70$? כלום. לא היה השנה ולא יהיה השנה חוץ מאשר אסטרובוט. איזה משחק יוצא עד דצמבר שאתה כל כך בטוח להתערב איתי שאני אקנה אותו ב-70$?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים