נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2025, 01:21

Laskin כתב:וגם יש את דום ועוד כמה ממש בקרוב, לעומת זאת בקיץ כלום… למה לא חיכו עם זה עוד כולה 3 חודשים, היו יכולים ליצור גם הייפ לגיימפאס בתקופה הכי טובה שלו, ולמשוך שחקנים לחודשים נוספים, במקום זה הם מרכזים הכל בתקופה של חודשיים כדי שאנשים כמוני ינצלו מנוי קצרצר.

יש להם מסיבת עיתונאים 4 שבועות אחרי שיוצא דום. הם יכלו להכריז על הרימייק של אובליביון ולהוציא אותו ב-shadow drop, זה היה יכול להיות אפי. אבל לא, אין שכל.

קאז אני רואה שגם הIQ שלך לא חוצה את 50.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אפריל 2025, 01:40

Hypno כתב:שניהם משחקי RPG. מיקרוסופט שילמו כיסף ל expedition כדי להיות בגיימפאס דיי 1, הקדישו להם סגמנט בדיירקט.
כל שבב של סיכון שאובליביון יטיל צל על ההשקה של המשחק מספיק כדי להימנע מלעשות את זה. שטות גמורה של מיקרוסופט.

מה בוער להכריז ולשחרר משחק כשאחד המשחקים הכי גדולים שהשגת לגיימפאס מגיע? הרימאסטר הוא משחק מושלם לשבץ איפה שאין לך משחקים כדי להמשיך רצף משחקים ורצף של שחקנים שממשיכים את המינוי. למה לעזאזל לשחרר שני משחקים אחד על השני?

פייבל נדחה. יש לכם משחק RPG במקומו שיכולים לשחרר מאוחר יותר השנה. למה בכלל לשחרר את זה השנה ולא ב 2026 כשיהיו בדיוק 20 שנים למשחק? לעשות את זה year of elder scrolls עם תצוגה של המשחק החדש בסדרה בקיץ עם תאריך של 2028. הכרזה על ריימייק של מורווינד לאור ההצלחה של אובליביון.

המשחק הולך להגיע ל 150 אלף שחקנים בו"ז בסטים ביום ה shadowdrop עם 130GB הורדה באמצע השבוע. מה זה ה counter programming המטומטם הזה כאילו אחד המשחקים היה בלעדי לסוני והאחר ל XBOX.

--

נדב, עדיין לא הפנמת שמיקרוסופט רוצים שהמשחקים שלהם ימכרו? שאין יתרון לבלעדיות ל XBOX? שמשחקים בגיימפאס לא מוכרים? לא למדת מאינדיאנה ג'ונס?

קאז באמת לא הבנתי מה הבעיה פה אחי. אז מה אם שניהם RPG זה אמור לשמח את מי שאוהב RPG שיש לו יותר משחקים כאלה לשחק.
יש לך בAMAZON PRIME סדרה חדשה על דוד המלך (נו זאת עם איילת זורר) ויש לך סרט קולנוע באמזון פריים על דוד המלך... למה שמישהו עם מנוי שאוהב סרטים היסטורים יתבאס שהוא קיבל במנוי את שניהם? more the merrier!

אני כאילו מדמיין לקוח גיימפאס כמו דודי נגיד, למה שהוא יתבאס שקיבל את TES4 וגם את המשלחת 33? יש לו יותר דברים לשחק בהם.
מייקרוסופט מרוצים מהסידור כי אנשים סוף סוף מרגישים ששני קילר אפים הגיעו לשירות, וישארו בו. מה רע?

לגבי הדאגה שTES4 יגמד את המשלחת 33 ושכולם עכשיו יתעלמו ממנו כי יתחילו לשחק בTES4 פתאום.
זה גם לא ברור לי ממה הדאגה.TES4 הוא ריימיק, משלחת 33 הוא משחק חדש לגמרי. משחק חדש לגמרי תמיד יהיה יותר מרגש.
אני לא אשקר לך, כרגע אני מתלהב הרבה יותר מTES4 ריימיק, ברור שכן, אבל אם משלחת 33 יקבל ציונים של 9? או 89 88? אני אומר לTES4 זוז הצידה והולך לשחק במשלחת 33 כי הוא חוויה חדשה שזוכה לשבחים אז הוא יקבל עדיפות. רק אם המשלחת 33 יהיה משחק פושר של 7 אני אשים את TES4 בתור לפניו.

בעיני הפיגור של מייקרוסופט זה:
1. למה משלחת 33 לא בלעדי זמנית לאקסבוקס- כבר שילמתם כל כך הרבה שלמו גם על בלעדיות לשנה בגיימפאס- תעשה לי כבר FOMO ספנסר!
2. למה TES4 מגיע כמו שנדב כבר אמר Day one לPS5 ? מה בוטי עישן? פסדר אתם חברת צד ג' אין בעיה אבל תעשו FOMO.
אני הייתי קונה אקסבוקס על הכרזה כזו הם טמבלים מוסמכים או לפחות נדלה שמכריח אותם.
בתור בן אדם שאין לי גיימפאס, אני מרגיש פרייאר, כי שוב בפעם המליון, אנשים כמו דודי ונדב, מקבלים בגיימפאס מה שאני הולך לקנות במחיר מלא :lol

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2025, 09:55

גלאס, אתה לא מוציא שני RPG של 100+ שעות באותו שבוע. זה מהלך מטומטם. יכלו להוציא אותו עוד חודש וחצי וזה היה נטו ניצחון בשבילם - גם הכרזה חזקה לתצוגת E3 שלהם, גם מרחיק אותו מ-E33 ודום וגם נותן להם משחק גדול לקיץ. להוציא את אובליביון השבוע זאת החלטה נוראית. אפילו אי אפשר להגיד שזאת החלטה פיננסית כי השבוע הזה והשבוע של E3 הם באותו רבעון. זה מטומטם בכל רמה שתסתכל על זה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אפריל 2025, 11:49

E33, הוא 30 שעות :-) יש גם אנשים שלא מתלהבים בכלל מריימיקים וידלגו לא משנה איזה ריימיק זה ורוצים משחק חדש בשירות. E33 הוא בשבילם.
לרוב השחקנים יהיה גם ברור ששווה להם להתחיל עם E33 כי הזמן שלו בגיימפאס קצוב והוא יעזוב יום אחד, אז מי שרוצה לקבל תמורה לכסף שלו בגיימפאס יתחיל איתו, בעוד TES4 תמיד יהיה קבוע בשירות ואין מה למהר איתו.

אם E33 יהיה משחק מעפן של 7, אז כן TES4 יאפיל עליו וכולם ישחקו אותו, אבל אם הוא יהיה משחק של 7 אז אף אחד לא ישחק אותו בכל מקרה :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2025, 12:19

glass man כתב:E33, הוא 30 שעות :-) יש גם אנשים שלא מתלהבים בכלל מריימיקים וידלגו לא משנה איזה ריימיק זה ורוצים משחק חדש בשירות. E33 הוא בשבילם.
לרוב השחקנים יהיה גם ברור ששווה להם להתחיל עם E33 כי הזמן שלו בגיימפאס קצוב והוא יעזוב יום אחד, אז מי שרוצה לקבל תמורה לכסף שלו בגיימפאס יתחיל איתו, בעוד TES4 תמיד יהיה קבוע בשירות ואין מה למהר איתו.

אם E33 יהיה משחק מעפן של 7, אז כן TES4 יאפיל עליו וכולם ישחקו אותו, אבל אם הוא יהיה משחק של 7 אז אף אחד לא ישחק אותו בכל מקרה :-)

ברור לך שיש חפיפה גדולה בין השחקנים של שני ה-RPG הללו, נכון? ואתה יודע מה, אפילו אם אחד היה JRPG והשני משחק מירוץ זה עדין מטומטם להוציא אותם באותו שבוע. צריך לפרוש את התוכן, תמיד תיהיה חפיפה בין הקהלים לא משנה מה.

איזו סיבה יש להוציא אותם ביחד? אחרי דום אין למיקרוסוט כלום ודום יוצא עוד 4 שבועות. מה המטרה של זה? אתה לא חושב שהמפתחת של E33 רואה את זה כבגידה ענקית? ועכשיו שמיקרוסופט חברת צד ג׳ זה אומר שהבלגן לא רק בפלטפורמה של אקסבקוס בלבד, הם מוציאים את אובליביון בכל מקום אפשרי. זה בוגד בהם בסטים, בפס5, בכל מקום. פשוט סכין בגב, אין דרך אחרת לתאר את זה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אפריל 2025, 13:45

יש חפיפה בין השחקנים של שני הRPG האלה, אבל אחד הוא משחק שרוב העולם שיחק ב2006, אין בו תוכן חדש, הוא פשוט מביא את TES4 לרמת ההפקה של סטארפילד.
השני הוא חוויה חדשה לגמרי שאף אחד לא חווה עדיין.

אני קונה היום בלילה את E33 ואת TES4 ישר אחרי שמסיים אותו איפה E33 נפגע פה? נדב, אתה זוכר את הסכומים שראינו שמייקרוסופט משלמת למשחקים שיבואו לגיימפאס? מייקרוסופט פותחת את הארנק אחושלינג, ומשלמת עשרות ומאות מליוני דולרים על משחקים שמגיעים DAY ONE, רוב הסיכויים שהמפתחים של E33 יצאו מסודרים כלכלית מהדיל הזה, עד רמה שהם הפכו למליונרים בין לילה+מימן להם את המשחק הבא.

אולי בשביל איזה צוציק שנולד ב1999 שני המשחקים האלה מתחרים אחד בשני כי הוא לא שיחק בTES4 אבל צוציק כזה, מימלא לא מתעניין באף אחד מהמשחקים האלה ובטח חורש על מיינקראפט וFC25.(מבוסס על בן דוד צוציק שלי, שלא מתעניין בשני המשחקים)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2025, 14:04

גלאס, לא כל אחד מעריץ כמוך שיעשה את מה שאתה עושה. במקרה הטוב מעריץ של ES4 שרצה לקנות את E33 יקנה אותו במקביל ולא ישחק בו כמה שבועות, כמו שאתה אמרת, ויגרום לפגיעה ב-user count כשמודדים את ההצלחה של השיגור. במקרה הפחות טוב הוא יקנה אותו באיחור של כמה שבועות או חודשים וכתוצאה מזה יהנה ממבצעים והמפתחת תקבל פחות כסף על העותק. במקרה היותר גרוע הוא ידחה את הקניה של המשחק, יגיד כל הזמן שהוא מתישהו יקנה אותו ובסוף ישכח מהמשחק.

סליחה, אבל שיגור של מפלצת כמו רימייק של ES4 שעות לפני שהמשחק שלך יוצא הוא פאקינג קטסטרופה. למה אתה חושב שמפתחות מתרחקות מתאריך השיגור של GTA6 כמו מאש? זה כל כך no brainer שאני לא בטוח איך להסביר לך שהעובדה שמיקרוסופט נתונת לשחקנים שלה RPG סופר אטרקטיבי אחר פוגע בשיגור של E33.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אפריל 2025, 14:08

אני בחיים לא שיחקתי בשום ES חוץ מסקיירים...
מה אומרים? שווה להכנס לרימאסטר הזה? מבחינת סיפור ועולם - הוא עדיין מחזיק?
ראיתי רק עכשיו את הגיימפליי כמו שצריך - הוא נראה ממש טוב. כאילו, הרבה יותר ממה שציפיתי.
עוד משהו שאולי אנצל בגיימפאס שחידשתי הרגע :P

אה, וגם יש את הטריילר הזה שראיתי עכשיו:

וזו ההוכחה הכי גדולה עבורי שדיאבלו 4 הוא כשלון - אני לא מתגרש מזה בכלל.
אבל אולי אחרי שאצפה בגיימפליי... מי יודע :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אפריל 2025, 14:31

בטח ש4! עדיין מחזיק, הקווסט ליין של הDark brotherhood בTES4 הוא מהדברים הכי טובים שבטסדה עשו אי פעם איזה כייף לך לאסקין. אני מעדיף יותר את סקיירים ואת מורויינד אבל זה ממש לא מוריד מאובליביון הוא משחק מהמם. אם העולם שלו והגרפיקה עושים לך את זה אז כן הוא שווה את זה, במיוחד שבטסדה טוענים שהם הביאו את רמת מערכת הקרב לרמה של סטארפילד ואם זה נכון השידרוג אמור להיות פסיכי מבחינת כמה שהוא מלוטש וכיפי.

חחחח על הטריילר, אתה לא מעריץ ממש ענק של Berserk ?? אני די בטוח שאתה היית זה שגרם לי לשים את הסדרה בdo list שלי. ולא אמרו שדיאבלו 4 ממש טוב מבחינת סינגל פלייר? מה הבעיה איתו? למה שהקרוס אובר לא ייצא טוב?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אפריל 2025, 14:50

DrKeo כתב:גלאס, לא כל אחד מעריץ כמוך שיעשה את מה שאתה עושה. במקרה הטוב מעריץ של ES4 שרצה לקנות את E33 יקנה אותו במקביל ולא ישחק בו כמה שבועות, כמו שאתה אמרת, ויגרום לפגיעה ב-user count כשמודדים את ההצלחה של השיגור. במקרה הפחות טוב הוא יקנה אותו באיחור של כמה שבועות או חודשים וכתוצאה מזה יהנה ממבצעים והמפתחת תקבל פחות כסף על העותק. במקרה היותר גרוע הוא ידחה את הקניה של המשחק, יגיד כל הזמן שהוא מתישהו יקנה אותו ובסוף ישכח מהמשחק.

סליחה, אבל שיגור של מפלצת כמו רימייק של ES4 שעות לפני שהמשחק שלך יוצא הוא פאקינג קטסטרופה. למה אתה חושב שמפתחות מתרחקות מתאריך השיגור של GTA6 כמו מאש? זה כל כך no brainer שאני לא בטוח איך להסביר לך שהעובדה שמיקרוסופט נתונת לשחקנים שלה RPG סופר אטרקטיבי אחר פוגע בשיגור של E33.

אני מסכים שES4 מפלצת, אבל הנה גם לאסקין שלא שיחק עדיין בTES4 ראיתי שהוא יותר מתלהב להתחיל את E33 וTES4 הוא גם מתלהב ושוקל לשחק אותו בגיימפאס אבל
(ותקן אותי אם אני טועה לאסקין) נראה שהוא יתחיל עם E33 קודם.

כאילו, המפתחים של E33 עשו עסקה יהודה לוי סטייל עם המכירה של WIZ. לא משנה כמה המשחק היה מוכר Day one בסטים+פליייסטישן+אקסבוקס אני בטוח שביחד E33 לא היה מגיע לרמת המכירות שמתשווה לעשרות המליונים/מאות המליונים שמייקרוסופט שילמה :-)

זה נכון שרמת המיינסטרים של TES4 היא הרבה יותר גדולה מE33.
הטריילר חשיפה של TES4 ריימיק הוא עם 5M מליון צפיות אם אתה מחבר את כל הערוצים שהוא פורסם בהם.
הטריילרים של E33 לא מגיעים ל400K צפיות גם אם אתה מחבר את כל הערוצים.
זה דוד מול גוליית, אין פה בכלל ויכוח :-)

אבל E33 מראש לא היה לו סיכוי, זו לא תקופת הPS2 שמליוני בני אדם נכנסו הביתה עם עותק של FFX חרמנים על המשחק.
E33 הוא משחק שמיועד רק להארדקור, ואלה שהוא מיועד להם (לאסקין, אתה אני, כל ווקסלים, ERA GAF וכו' וכו')
אנחנו לא מתעלמים ממנו. המיינסטרים יתעלם ממנו בכל מקרה עם TES4 ריימיק או בלעדיו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2025, 15:01

אבל מה זה משנה מה אדם אחד ספציפי מחליט לעשות? גם ES4 וגם E33 רוצים לעשות מליוני עותקים, מדובר במליוני אנשים. רוב האנשים לא עושים ג׳אגלינג בין שני משחקי RPG ענקיים במקביל, כלומר כל מי שיחליט לשחק קודם ב-E33 לא ישחק עכשיו ב-ES4 וכל מי שיחליט לשחק ב-ES4 לא ישחק עכשיו ב-E33. הם דורסים אחד את השני. וזה לא משנה אם בן אדם רק דחה את הקניה, קנה ודחה את המשחק, או לעולם לא יקנה את המשחק. בסופו של יום מדובר במשחקים שאותה מפיצה מקדמת והיא אוכלת לעצמה את הארוחת צהריים.

אין לזה שום סיבה. שום דבר טוב לא יוצא מזה. אז למה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 אפריל 2025, 15:46

glass man כתב:
חחחח על הטריילר, אתה לא מעריץ ממש ענק של Berserk ?? אני די בטוח שאתה היית זה שגרם לי לשים את הסדרה בdo list שלי. ולא אמרו שדיאבלו 4 ממש טוב מבחינת סינגל פלייר? מה הבעיה איתו? למה שהקרוס אובר לא ייצא טוב?

הכוונה שאפילו Berserk לא גורם לי לרצות לחזור לדיאבלו 4, אז זה מעיד על הכשלון שהוא היה עבורי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אפריל 2025, 16:09

DrKeo כתב:אבל מה זה משנה מה אדם אחד ספציפי מחליט לעשות? גם ES4 וגם E33 רוצים לעשות מליוני עותקים, מדובר במליוני אנשים. רוב האנשים לא עושים ג׳אגלינג בין שני משחקי RPG ענקיים במקביל, כלומר כל מי שיחליט לשחק קודם ב-E33 לא ישחק עכשיו ב-ES4 וכל מי שיחליט לשחק ב-ES4 לא ישחק עכשיו ב-E33. הם דורסים אחד את השני. וזה לא משנה אם בן אדם רק דחה את הקניה, קנה ודחה את המשחק, או לעולם לא יקנה את המשחק. בסופו של יום מדובר במשחקים שאותה מפיצה מקדמת והיא אוכלת לעצמה את הארוחת צהריים.

אין לזה שום סיבה. שום דבר טוב לא יוצא מזה. אז למה?

זה הקטע איזה בן אדם שהיה בהייפ על E33 יגיד לעצמו ממש עמדתי לקנות את EO33 אבל בגלל שTES4 נחשף אני לא מעוניין בו יותר ולא קונה?
אם מישהו הוא כל כך הפכפך שהוא עמד לקנות את E33 במחיר מלא והשאדו דרופ של TES4 הרס לו את זה אז הוא לא כזה בעניין של EO33 מההתחלה :-)

AVOWED יצא כולה 12 יום אחרי Kingdom Come 2 אז מה KC2 אכל לו את ארוחת הצהריים? אני מתכוון כן הוא לגמרי אכל לAVOWED את הארוחת צהריים, אבל בגלל הציונים הגרועים של AVOWED לא בגלל שהם צמודים[b]

מה אנשים שמתעניינים באמת בE33 ורואים שהוא יושב על פאקינג ממוצע 92.. פשוט יגידו "זהו הייתי לגמרי משחק אבל עכשיו ירד לי כי יש כבר TES4 ?"
ממה שאני רואה ביוטיוב בקושי 400K אנשים, טרחו לצפות בטריילרים של E33... זה מתקשר לדיון הקודם שלנו, שאנשים היום הרבה יותר מתלהבים מאקשן RPG, וTES4 הוא אקשן RPG.

שE33 עשה רק 400K צפיות, הוא לא עשה את זה באשמת הריימיק של TES4, אנשים לא ידעו שיהיה TES4 ריימיק. הוא עשה 400K צפיות כי רוב האנשים ראו את הטריילרים פיהקו בגלל שזה בתורות וזה לא הפך לויראלי, זה לא שאם TES4 לא היה בתמונה אנשים היו כזה...

"אתה יודע מה? אני ממש שונא משחקים בתורות, וששני טמבלים עומדים בלי לזוז עד שאני בוחר להגיד להם מה לעשות, אבל אתה יודע מה אין לי מה לשחק, וזה מקבל ממוצע 92 אז נזרום" ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אפריל 2025, 16:21

הטבע האנושי הוא הטבע האנושי. רוב האנשים שקונים משחקים לא מסיימים אותם, אחוז לא מבוטל אפילו לא מנסה אותם. אלה החיים. היציאה של ES4 בצמוד ל-E33 פוגע בו בכל מובן אפשרי, מבחינת זמן מסך באתרי חדשות ומדיה חברתית, מבחינת מכירות, מבחינת מספר השחקנים שישחקו בו זמנית בסטים וכו׳. אין שום דרך אחרת להסתכל על זה, ואין שום סיבה שזה יקרה כי התאריך של ES4 רנדומאלי לגמרי. shadow drop שיכל לקרות בכל יום בשנה אבל בטיפשות גמורה קרה על השיגור של E33. זה חוסר כבוד בסיסי במקרה הטוב, פיגוע עסקי במקרה הרע.

אה, ורוצים לשחק בגרסה הכי טובה של פורצה הורייזן 5? תמכור את האקסבוקס שלכם ותקנו פס5. פחחח, אלוהים מיקרוסופט כל כך מטומטמים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אפריל 2025, 23:48

גולן, רואה למה היית צריך ללכת על הPS5 פרו במקום על הפס5 הבסיסי? תראה את ההבדלים ברמות הפירוט של הצמחיה בין הPS5 לPS5 PRO אלה הבדלים דרמטים.היית מקבל את הגרפיקה של ה Quality mode בפריים רייט הכי טוב שהקונסולות מסוגלות.
ב5:19.

נדב שייצא פורצה הוריזון 6 שנה הבאה מייקרוסופט ירגישו את זה הכי חזק, לא יפתיע אותי אם הוא ימכור הכי טוב על הפס5 הם פשוט נותנים לסוני את הIP הכי יקר שלהם במתנה.
פורצה זה הקילר אפ הכי רציני שהיה להם מאז היילו.

ולגבי E33 מסתבר שהוא מקום 2 במכירות בסטים כרגע? מעניין מה יהיה שיא השחקנים שלו :-) זה כל כך סוריאליסטי לראות משחק כזה כובש את רשימת המכירות של סטים.
לפחות לפי הטבלה הזו בסטים אנשים לא מתעלמים ממנו, אבל כן אני מבין מה אתה אומר שבלי אובליביון הוא כנראה היה במקום הראשון, אז מסכים שיש פגיעה מסוימת בו היא פשוט לא קריטית לדעתי.

אבל כן היה עדיף שיהיה לו את הזמן לעצמו כדי למקסם תשומת לב בו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אפריל 2025, 08:40

לדעתי הסיבה שמשחקים כאלה בדרך כלל לא עובדים בסטים היא שדווקא להפך ממה שנהוג לחשוב - ה״יפניות״ של רובם היא חסרון ולא יתרון, עבור הרבה מאוד אנשים במחשב.
סוף סוף משחק בוגר בלי רגעי קרינג׳ מגוחכים….
אני אוהב קרינג׳ יפני פה ושם, אבל לדעתי הרבה מאוד אנשים נרתעים מזה במערב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אפריל 2025, 10:13

אין לי ספק שפורצה הורייזן 6 ימכור יותר טוב על הפס5 מאשר על ה-XSX. הרי עד שהוא יצא יהיו 100+ מכשירי פס5 בשוק ואקסבוקס בחיים לא תעלה יותר מדי מעבר ל-30 מליון כי היא רצחה את הפלטפורמה שלה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 אפריל 2025, 11:14

לאסקין אתה צודק לדעתי הרבה מהמשחקים האלה הם מה שנקרא not safe for work/family וקרינג'ים המשחקים הרצינים של הז'אנר (מבחינת תוכן רציני ובוגר וחוסר קרינג ) באופן פרדוקסלי אף פעם לא יצאו למחשב חוץ מTactics Ogre וגם הוא לקח לו 20 שנה להגיע לפלטפורמה וערכי ההפקה שלו נמוכים מדי לעשות אימפקט על שחקני הPC היום :-)

במובן הזה המשחק הזה באמת הישג לז'אנר, אני מקווה שהוא יצליח גם כדי שהוא יוכיח שיש שוק לנישה הזו של משחקים בוגרים בסגנון הזה.

נדב, זה פשוט הזוי :-) אם היה לי אקסבוקס היה לי עכשיו התקף טנטרום ממשי על זה ששחקני הPS5 מקבלים גרסה טובה יותר משלי.
אני מאמין שחלק משחקני האקסבוקס לא הלכו על הSeries X רק כי הם נאמני אקסבוקס, מאמין שחלק האמינו באמת ובתמים שהSeries X תהיה הקונסולה החזקה של הדור, לא רק שסוני דפקו אותם והוציאו PS5 PRO גם מייקרוסופט בעצמם מוציאים לPS5 PRO גרסה שנראת פי אלף משלהם? בושה.

גם אם ספנסר בוטי ונדלה משחקים 4D CHESS והכל זה לטובת הענן בעתיד, זה לא שווה את זה שהאקסבוקס הבאה שלהם תמכור 15M או משהו כזה.
האמון שלי במייקרוסופט ירד לשפל חסר תקדים, אם חשבתי להביא את האקסבוקס הבאה לצד הPS6 בדור הבא, זה ירד מהפרק סופית? למה לי? אני אחכה והPS6 יקבל את הגרסאות הכי טובות במיוחד שלאור ההדלפות סוני מתכננת שהוא יהיה החזק מבין השניים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אפריל 2025, 11:21

לרוב שחקני האקסבוקס יש פלייסטיישן על פי סטטיסטיקות של ה-X1 והפס4. אלה אם יש להם מנוי GP, רוב הסיכויים שהם פשוט יתחילו לקנות את המשחקים שלהם לפס5 כי כל אדם עם חצי תא מוח עובד יקנה פס6 ולא יקנה XSX כי איזו מטרה יש בלהחזיק קונסולה שיש לך כבר את כל המשחקים שלה לפס6? אז ההגיון אומר לקנות את המשחקים של אקסבוקס לפס5, לא ל-XSX, כי אתה רוצה שהספריה שלך תמשיך איתך לדור הבא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 אפריל 2025, 11:34

עשיתי את המנוי לגיימפאס אתמול, והורדתי כבר מראש את דום, E33, וגם הורדתי את SOM ושני משחקי COD, ועוד כמה אינדיז כמו ANOTHER CRAB'S TREASURE שאמור להיות ממש טוויסט מדליק על משחקי סולס ותכננתי לרכוש בסטים... ובנוסף התחלתי את אינדיאנה ג'ונס. הPT שם מאוד מרשים ועל הגדרות מקסימליות עם DLSS וFG הוא נראה ורץ פשוט מדהים. בינתיים משחקיות ככה ככה עבורי, אבל אתן לו צ'אנס.

היום אתחיל את E33 שהוא הכי חשוב לי לסיים כל עוד יש לי גיימפאס, ביחד עם דום.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 24 אפריל 2025, 23:58

DrKeo כתב:אה, ורוצים לשחק בגרסה הכי טובה של פורצה הורייזן 5? תמכור את האקסבוקס שלכם ותקנו פס5. פחחח, אלוהים מיקרוסופט כל כך מטומטמים.

והנה לכם מה שקורה כשהופכים בלעדיות לברית דמים פנאטית. תגובה לדיראון עולם.

משחק יוצא 3 שנים אחרי על חומרה חדשה וחזקה, ואבוי, הוא מנצל את החומרה לדברים נוספים! חברה עושה אקסטרה במקום פורט בסיסי. עושים מוצר טוב ללקוחות, איך הם מעזים.

איזה תגובה עצובה ובזויה. הפנאטים של הבלעדיות מחפשים כל עצם ל console wars. אוקיי, פורצה כבר לא בלעדי ל XBOX אבל בבקשה בבקשה שהפורט לא יהיה יותר מדי טוב ושמיקרוסופט לא תתאמץ לעשות משהו נוסף ושיהיה parity גם אם המשחק רץ בחומרה חזקה פי כך כך. תנו לנו פירור שנרגיש טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אפריל 2025, 22:22

Hypno כתב:
DrKeo כתב:אה, ורוצים לשחק בגרסה הכי טובה של פורצה הורייזן 5? תמכור את האקסבוקס שלכם ותקנו פס5. פחחח, אלוהים מיקרוסופט כל כך מטומטמים.

והנה לכם מה שקורה כשהופכים בלעדיות לברית דמים פנאטית. תגובה לדיראון עולם.

משחק יוצא 3 שנים אחרי על חומרה חדשה וחזקה, ואבוי, הוא מנצל את החומרה לדברים נוספים! חברה עושה אקסטרה במקום פורט בסיסי. עושים מוצר טוב ללקוחות, איך הם מעזים.

איזה תגובה עצובה ובזויה. הפנאטים של הבלעדיות מחפשים כל עצם ל console wars. אוקיי, פורצה כבר לא בלעדי ל XBOX אבל בבקשה בבקשה שהפורט לא יהיה יותר מדי טוב ושמיקרוסופט לא תתאמץ לעשות משהו נוסף ושיהיה parity גם אם המשחק רץ בחומרה חזקה פי כך כך. תנו לנו פירור שנרגיש טוב.

תפתח את העיניים שלך, אקסבוקס קורסת. אבל ואו הם יעשו 0.2% מההכנסות שלהם על גרסת פס5 של פורצה, ואו! מסדרים את הכיסאות על הטיטאניק.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 26 אפריל 2025, 01:17

מה הקשר בין המצב של אקסבוקס לבין ההודעה המביכה שלך שמנסה לעשות 'שיימינג' למפתחת שעושה מוצר טוב ללקוחותיה, וממשיכה להנציח גישה פנאטית ושבטית לעסק הזה כשאתה מתרעם שמיקרוסופט לא 'ניחמו' אותך בכך שתמכו בפס5 פרו כמו שצריך.

אם אקסבוקס קורסת, אז על אחת כמה וכמה צריך להעלות הילוך במולטיפלטפורם.
אקסבוקס ינסו שוב בדור הבא, ולדעתי הסוגיה של 'איך אנשים יתחייסו לקונסולה כאשר בדור הקודם מיקרוסופט הוציאו את המשחקי לפלייסטיישן' תהיה נמוכה בדירוג המכשולים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אפריל 2025, 09:57

Hypno כתב:מה הקשר בין המצב של אקסבוקס לבין ההודעה המביכה שלך שמנסה לעשות 'שיימינג' למפתחת שעושה מוצר טוב ללקוחותיה, וממשיכה להנציח גישה פנאטית ושבטית לעסק הזה כשאתה מתרעם שמיקרוסופט לא 'ניחמו' אותך בכך שתמכו בפס5 פרו כמו שצריך.

אם אקסבוקס קורסת, אז על אחת כמה וכמה צריך להעלות הילוך במולטיפלטפורם.
אקסבוקס ינסו שוב בדור הבא, ולדעתי הסוגיה של 'איך אנשים יתחייסו לקונסולה כאשר בדור הקודם מיקרוסופט הוציאו את המשחקי לפלייסטיישן' תהיה נמוכה בדירוג המכשולים.

הוא לא לומד...

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 אפריל 2025, 00:15

מייקרוסופט הביאו את זה על עצמם קאז. אף אחד לא כעס על סגה שהפכה לצד ג' כי אנשים הבינו שאין להם כסף להמשיך להשתתף במלחמת הקונסולות.
פה יש לך חברה (מייקרוסופט) שהפסידה במלחמה ובמקום לפרוש, היא מתעקשת להמשיך להיות שחקנית במלחמת הקונסולות, בלי לתת לנו (הצרכנים בסופו של יום) סיבה להמשיך לתמוך בקיום שלה כמתחרה.

לא רק זה, הם גם היו עמומים לגבי זה זמן רב. כבר חפרתי פה שאני הלכתי ובניתי מחשב PC יקר רצח, בגלל העמימות שלהם.
אוקיי, אז הרוויחו ממני כי קניתי את סטארפילד לPC שבניתי במקום לPS5 אבל הם איבדו אותי כלקוח, איבדו כל אפשרות שאני ארצה לתמוך בקונסולה שלהם בעתיד, וכן שסוני מקבלת את הפורטים העדיפים זה נותן לי תמריץ להחלטה ללכת על סוני על מלא. לראיה גם את EO33 קניתי אצל סוני למרות שזו לא הגרסה הכי מתקדמת טכנית, כי אני חושב על זה שאני רוצה את המשחק באקוסיסטם של סוני, איפה שאני הולך לשחק בעשורים הקרובים בלעדית.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] ו־ 45 אורחים