Hypno כתב:שניהם משחקי RPG. מיקרוסופט שילמו כיסף ל expedition כדי להיות בגיימפאס דיי 1, הקדישו להם סגמנט בדיירקט.
כל שבב של סיכון שאובליביון יטיל צל על ההשקה של המשחק מספיק כדי להימנע מלעשות את זה. שטות גמורה של מיקרוסופט.
מה בוער להכריז ולשחרר משחק כשאחד המשחקים הכי גדולים שהשגת לגיימפאס מגיע? הרימאסטר הוא משחק מושלם לשבץ איפה שאין לך משחקים כדי להמשיך רצף משחקים ורצף של שחקנים שממשיכים את המינוי. למה לעזאזל לשחרר שני משחקים אחד על השני?
פייבל נדחה. יש לכם משחק RPG במקומו שיכולים לשחרר מאוחר יותר השנה. למה בכלל לשחרר את זה השנה ולא ב 2026 כשיהיו בדיוק 20 שנים למשחק? לעשות את זה year of elder scrolls עם תצוגה של המשחק החדש בסדרה בקיץ עם תאריך של 2028. הכרזה על ריימייק של מורווינד לאור ההצלחה של אובליביון.
המשחק הולך להגיע ל 150 אלף שחקנים בו"ז בסטים ביום ה shadowdrop עם 130GB הורדה באמצע השבוע. מה זה ה counter programming המטומטם הזה כאילו אחד המשחקים היה בלעדי לסוני והאחר ל XBOX.
--
נדב, עדיין לא הפנמת שמיקרוסופט רוצים שהמשחקים שלהם ימכרו? שאין יתרון לבלעדיות ל XBOX? שמשחקים בגיימפאס לא מוכרים? לא למדת מאינדיאנה ג'ונס?
קאז באמת לא הבנתי מה הבעיה פה אחי. אז מה אם שניהם RPG זה אמור לשמח את מי שאוהב RPG שיש לו יותר משחקים כאלה לשחק.
יש לך בAMAZON PRIME סדרה חדשה על דוד המלך (נו זאת עם איילת זורר) ויש לך סרט קולנוע באמזון פריים על דוד המלך... למה שמישהו עם מנוי שאוהב סרטים היסטורים יתבאס שהוא קיבל במנוי את שניהם? more the merrier!
אני כאילו מדמיין לקוח גיימפאס כמו דודי נגיד, למה שהוא יתבאס שקיבל את TES4 וגם את המשלחת 33? יש לו יותר דברים לשחק בהם.
מייקרוסופט מרוצים מהסידור כי אנשים סוף סוף מרגישים ששני קילר אפים הגיעו לשירות, וישארו בו. מה רע?
לגבי הדאגה שTES4 יגמד את המשלחת 33 ושכולם עכשיו יתעלמו ממנו כי יתחילו לשחק בTES4 פתאום.
זה גם לא ברור לי ממה הדאגה.TES4 הוא ריימיק, משלחת 33 הוא משחק חדש לגמרי. משחק חדש לגמרי תמיד יהיה יותר מרגש.
אני לא אשקר לך, כרגע אני מתלהב הרבה יותר מTES4 ריימיק, ברור שכן, אבל אם משלחת 33 יקבל ציונים של 9? או 89 88? אני אומר לTES4 זוז הצידה והולך לשחק במשלחת 33 כי הוא חוויה חדשה שזוכה לשבחים אז הוא יקבל עדיפות. רק אם המשלחת 33 יהיה משחק פושר של 7 אני אשים את TES4 בתור לפניו.
בעיני הפיגור של מייקרוסופט זה:
1. למה משלחת 33 לא בלעדי זמנית לאקסבוקס- כבר שילמתם כל כך הרבה שלמו גם על בלעדיות לשנה בגיימפאס- תעשה לי כבר FOMO ספנסר!
2. למה TES4 מגיע כמו שנדב כבר אמר Day one לPS5 ? מה בוטי עישן? פסדר אתם חברת צד ג' אין בעיה אבל תעשו FOMO.
אני הייתי קונה אקסבוקס על הכרזה כזו הם טמבלים מוסמכים או לפחות נדלה שמכריח אותם.
בתור בן אדם שאין לי גיימפאס, אני מרגיש פרייאר, כי שוב בפעם המליון, אנשים כמו דודי ונדב, מקבלים בגיימפאס מה שאני הולך לקנות במחיר מלא :lol