ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2025, 12:19

אולי. אני לפחות קניתי את הקונסולה כקונסולת נינטנדו קלאסית בלי יותר מדי גימיקים. לא ראיתי את זה כמשהו חדשני, ראיתי אותה כחזרה למקורות. קונסולה סטנדרטית ונורמאלית אחרי כל כך הרבה שנים של נפנופי שלטים, שטיקים וטריקים. ואני רואה את הסוויצ׳ 2 כבדיוק אותו דבר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 17 יולי 2025, 12:41

היא הייתה חלשה דרסטית מהתחרות, זה לא ממש חזרה למקורות. היו לה גם שני משחקי 97 בשנה הראשונה, זה משהו שקשה להתעלם ממנו. mkw ו-dk לא מתעלים לאותה רמה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יולי 2025, 12:43

בלי קשר להגיע היום ל 97 זה ממש קשה. לא חושב שגם המריו הראשי הבא או זלדה בהכרח יצליחו. כנ״ל GTA6.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 17 יולי 2025, 12:54

totk, bg3, elden ring על 96... גם מזה הם רחוקים. ובוא, אם totk עשה 96, משחק שהוא כמעט rehash מוחלט עם עוד כמה כוחות מגניבים, זה נשמע לי לגמרי סביר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יולי 2025, 13:00

כן, לגמרי אפשר להגיע לממוצע מעל 95 גם היום. יצירות מופת מגיעות לזה למרות שיש הייטרים ואתרים שעושים "דווקא" כדי לקבל קליקים.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 יולי 2025, 13:03

DrKeo כתב:ב-2017 שלמת כנראה קצת יותר מ-1500 על פלייסטיישן 3+ ניידת, ב-2025 נינטנדו רוצה שתשלם קצת יותר מ-2000 על פלייסטיישן 4 ניידת. אני לא רואה הבדל גדול בין הסוויצ׳ 1 לסוויצ׳ 2 בתקופה המקבילה, גם לא במחיר אגב להתחשב באנפלציה. אם משתינים עליך בקשת עכשיו, השתינו עליך בקשת גם ב-2017.

מה שאינטר רשם, זו היתה קונסולה מסקרנת, שילוב של ניידת עם נייחת בעידן שלא היו בו קונסולות נייחות חזקות כל כך וגם שם חיכיתי עד שיהיה פה יבוא חצי נורמלי בזמינות סבירה. את botw שיחקתי על הwiiu. בwiiu לא היו נפנופי שלטים...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2025, 13:24

ה-wiiu הייתה גרועה כמו ה-wii, שטיקים וטריקים. אולי טיפה פחות, אבל אותו קונספט.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 17 יולי 2025, 13:36

ה-Wii U הייתה הפרוטוטייפ הכושל של הסוויץ׳. הסוויץ׳ עשה את מה שהווי-יו נכשל לעשות בו: קונסולה היברידית שמשלבת בין ניידות לנייחות. הסיבה שהיא נכשלה זה כי השלט היה ממש לא נוח, וכמובן השיווק הגרוע שכולם חשבו שמדובר באביזר לווי, ובנוסף העובדה שהייתה אפס תמיכה בצד ג׳.

לגבי עומר, אני דווקא מבין אותו. נינטנדו באמת משתינים עלינו, גם המחיר של מריו קארט שעלה ל-80 דולר. הסיבה שאני נשברתי זה כי עד עכשיו הייתי עם סוויץ׳ לייט, אז בשבילי זה חתיכת שדרוג. אבל למי שהיה סוויץ׳ רגיל אני יכול להבין למה זה לא כל כך משכנע הצורך לשדרג במחיר כזה פסיכי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2025, 13:49

נינטנדו תמיד השתינו עלינו, במשך עשורים. אין פה חדש. לא מבין מה השוק הגדול, כבר 20 שנים נינטנדו מוכרת חומרה חלשה ברווח, מוכרת משחקי דו מימד במחיר מלא, מוכרת אביזרים במחירים פסיכים, מוכרת משחקים שוב ושוב ושוב במקום לתת תמיכה לאחור וכו׳. זה לא חדש, ככה נינטנדו מתנהלת עשורים.

הסוויצ׳ 2 לא מיוחדת בשום צורה מבחינת ״משתינים עלינו״. המחיר שלה דומה מאוד לסוויצ׳ באופן יחסי, המחיר שלה אפילו דומה מול הקונסולות הנייחות (הסוויצ׳ 2 עולה כמו פס5 דיגיטלית, הסוויצ׳ 1 עלתה כמו פס4 סלים), שלטי הפרו של סוויצ׳ 1 היו יקרים מהדואלשוק 4 בדיוק כמו שלטי הפרו 2 היום לעומת הדואלסנס וכך הלאה.

אין פה שום דבר מיוחד, פשוט נינטנדו ממשיכה להיות נינטנדו. כשנינטנדו באה לך טוב בעין אז לא אכפת לך, וכשהם לא באים לך טוב לעין אז זה מרגיש כמו מסחטת כספים. אבל נינטנדו ממשיכה להיות אותו דבר, היא תמיד מסחטת כספים, ההבדל הוא שהגישה שלנו משתנה למסחטה בהתאם לתקופה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 17 יולי 2025, 14:15

DrKeo כתב:נינטנדו תמיד השתינו עלינו, במשך עשורים. אין פה חדש. לא מבין מה השוק הגדול, כבר 20 שנים נינטנדו מוכרת חומרה חלשה ברווח, מוכרת משחקי דו מימד במחיר מלא, מוכרת אביזרים במחירים פסיכים, מוכרת משחקים שוב ושוב ושוב במקום לתת תמיכה לאחור וכו׳. זה לא חדש, ככה נינטנדו מתנהלת עשורים.

הסוויצ׳ 2 לא מיוחדת בשום צורה מבחינת ״משתינים עלינו״. המחיר שלה דומה מאוד לסוויצ׳ באופן יחסי, המחיר שלה אפילו דומה מול הקונסולות הנייחות (הסוויצ׳ 2 עולה כמו פס5 דיגיטלית, הסוויצ׳ 1 עלתה כמו פס4 סלים), שלטי הפרו של סוויצ׳ 1 היו יקרים מהדואלשוק 4 בדיוק כמו שלטי הפרו 2 היום לעומת הדואלסנס וכך הלאה.

אין פה שום דבר מיוחד, פשוט נינטנדו ממשיכה להיות נינטנדו. כשנינטנדו באה לך טוב בעין אז לא אכפת לך, וכשהם לא באים לך טוב לעין אז זה מרגיש כמו מסחטת כספים. אבל נינטנדו ממשיכה להיות אותו דבר, היא תמיד מסחטת כספים, ההבדל הוא שהגישה שלנו משתנה למסחטה בהתאם לתקופה.

אני מסכים שאפילו בתקופת איוואטה ז״ל היו את הבדיחות על נינטנדו התאגיד הקר והאכזר שמדפיס כסף מה-DS, אבל אז לפחות הרגשת שיש נשמה מאחורי זה. היום הניהול הוא קורפורטיבי על מלא, בלי שום מחשבה על הגיימרים.

ואגב, יש משחקי דו מימד ששווה לשלם עליהם מחיר מלא. הנסיך הפרסי האחרון, למשל. ומטרואיד דראד. הם אמנם 2D אבל הם שווים 60 דולר.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 יולי 2025, 14:34

DrKeo כתב:ה-wiiu הייתה גרועה כמו ה-wii, שטיקים וטריקים. אולי טיפה פחות, אבל אותו קונספט.

דווקא הwiiu היתה הקונסולה הנינטנדואית ״הרגילה״. זה נכון שהיה לה שטיק של שלט מסך נייד, אבל השליטה היתה רגילה לחלוטין, גם בשלט מסך וגם עם השלט נורמלי (שלט הפרו של הwiiu) שנתמך באופן נרחב, בניגוד למה שהיה עם הwii.
כבר פירטתי כאן לא מעט פעמים מדוע אני חושב שהפעם הזו היא חריגה (אפס חידושים, אפס סיכונים, חומרה באיכות נמוכה מאוד ותמחור מופרך), אבל זו כמובן דעתי וזה בסדר גם לא להסכים איתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2025, 14:48

החומרה בסוויצ׳ 1 הייתה ברמה נמוכה באותה מידה והתמחור מאוד דומה. לא רק זה, החומרה של הסוויצ׳ 1 הייתה זמינה בשוק שנה וחצי לפני הסוויצ׳ בגרסה עם מהירות שעון גבוהה יותר תחת המותג nvidia shield ובתג מחיר זול ב-100$. באמת שאין יותר מדי הבדל בין הסוויצ׳ 1 לסוויצ׳ 2 ביחס לתקופה חוץ מאשר ה-novelty שהיה לסוויצ׳ 1 בזמנו שלפחות אותי לא עניין.

ובנוגע ל-wiiu, המשחקים שלה היו מלאים בשטיק של ה״מסך השני״. מריו 3d world דרש ממך לרדת למסך השני ולהזיז פלטפורומות, סטארפוקס עם המערכת טרגוט המוזרה שלו, פיקמין עם המפה וכו׳. זה לא שונה מדי משליטת פויינטר בפריים 3 או איסוף כוכבים עם פויינטר במריו אודסי.

הסוויצ׳ 1 הייתה הקונסולה הראשונה מאז הקיוב שלא הסתמכה על שטיק. השטיק היחיד שהיה לה זה לעבור ממצב נייד לנייח שזה יותר שטיק meta של מערכת ההפעלה ולא משהו שבא לידי ביטוי במשחקים עצמם. היא הייתה הקונסולה הראשונה של נינטנדו מאז הקיוב שבה המשחקים היו משחקי קור סטנדרטים שנועדו לשלט סטנדרטי בלי שטיקים מיוחדים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 יולי 2025, 15:00

Golan כתב:ואגב, יש משחקי דו מימד ששווה לשלם עליהם מחיר מלא. הנסיך הפרסי האחרון, למשל. ומטרואיד דראד. הם אמנם 2D אבל הם שווים 60 דולר.

המחיר המלא הרשמי של הנסיך הפרסי בהשקה - היה 50 דולר
ומהר מאוד היו מבצעים
רק נינטנדו מעזה לקחת עליהם מחיר מלא ולא נותנת באמת מבצעים, לפעמים שנים רבות אחרי יציאתם. שזה לאו דווקא שלילי, ועובדה שרוכשים, אבל הם מנותקים מהמציאות בשאר התעשייה. שוב, יכולים להרשות לעצמם אז גם אני הייתי עושה ככה, ועדיין…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2025, 15:04

נינטנדו עושה את זה עוד מה-N64, משחק כמו יושיס איילנד שיהיה דו מימדי בתקופה שעברו לתלת מימד והרגיש מאוד ״מוזל״ נמכר באיזה 80$. נינטנדו כבר עשורים מוכרת משחקי דו מימדי שבכל פלטפורמה אחרת היו מוזלים ואפילו עולים 30$ במחיר מלא.

זה לא חדש, נינטנדו שנים לוקחת מחיר מלא על משחקים שמרגישים מוזלים, גובים מחיר מלא על פורטים כמעט ישירים של משחקים מדורות קודמים, השלטים שלהם תמיד יקרים נורא וכו׳. זאת נינטנדו, הם תמיד ידעו ליצור קהילה נאמנה ואז לסחוט מהקהילה הזו כל שקל אפשרי.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 17 יולי 2025, 16:30

Laskin כתב:
Golan כתב:ואגב, יש משחקי דו מימד ששווה לשלם עליהם מחיר מלא. הנסיך הפרסי האחרון, למשל. ומטרואיד דראד. הם אמנם 2D אבל הם שווים 60 דולר.

המחיר המלא הרשמי של הנסיך הפרסי בהשקה - היה 50 דולר
ומהר מאוד היו מבצעים
רק נינטנדו מעזה לקחת עליהם מחיר מלא ולא נותנת באמת מבצעים, לפעמים שנים רבות אחרי יציאתם. שזה לאו דווקא שלילי, ועובדה שרוכשים, אבל הם מנותקים מהמציאות בשאר התעשייה. שוב, יכולים להרשות לעצמם אז גם אני הייתי עושה ככה, ועדיין…

לגבי הנסיך הפרסי לא ידעתי.

והאמת שהיו מבצעים עכשיו בחנות של נינטנדו, משחקים של 60 דולר נמכרו ב-40$… מריו 3D וורלד, זלדה ההתעוררות של לינק, ועוד.

DrKeo כתב:נינטנדו עושה את זה עוד מה-N64, משחק כמו יושיס איילנד שיהיה דו מימדי בתקופה שעברו לתלת מימד והרגיש מאוד ״מוזל״ נמכר באיזה 80$. נינטנדו כבר עשורים מוכרת משחקי דו מימדי שבכל פלטפורמה אחרת היו מוזלים ואפילו עולים 30$ במחיר מלא.

זה לא חדש, נינטנדו שנים לוקחת מחיר מלא על משחקים שמרגישים מוזלים, גובים מחיר מלא על פורטים כמעט ישירים של משחקים מדורות קודמים, השלטים שלהם תמיד יקרים נורא וכו׳. זאת נינטנדו, הם תמיד ידעו ליצור קהילה נאמנה ואז לסחוט מהקהילה הזו כל שקל אפשרי.

אני עדיין חושב שמטרויד דראד שווה 60$ דולר. מבחינת תוכן, חידושים וחוויה - זה משחק שלם ומלוטש מאוד, וזה לא משנה שהוא דו מימדי.
נערך לאחרונה על ידי Golan ב 17 יולי 2025, 16:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2025, 16:33

יש משחקים ששווים, יש משחקים שלא, אבל נינטנדו שמה על הכל מחיר מלא עשרות שנים.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 17 יולי 2025, 17:06

וואו, עשית לי פלאשבק לויכוח שלך עם רונן על הנושא הזה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 יולי 2025, 17:22

באתי לראות מה אנשים חושבים פה על דונקי קונג החדש ואני מוצא את הדיון הזה :-)
אז תנו לי רק להגיד את זה, זה אחד המשחקים הכי טובים של הדור זה ברור לי מעכשיו, זה משחק שמשפיל,נותן כאפה, משתין, עושה, בית ספר וכו' לאסטרובוט. משחק מדהים, הסביבות ההריסות שאני כל כך חששתי שיהפכו את המשחק למשעמם ואינפנטלי גנבו את ההצגה, זה כל כך כייף להרוס את הסביבה, לרכב על סלעים (LOL )
ופשוט לראות את התגובתיות של הסביבה להרס.

זה פשוט מרגיש כמו סרט דיסני אינטרקטיבי, הכי קרוב שנינטנדו התקרבו לזה אי פעם.

עומר: אני מרגיש כמוך בגדול לגבי הסוויץ 2. אני חושב שזו קונסולה פח יחסית, במובן הזה שהיא גדולה מדי ליידים בשביל להיות ניידת, המסך מתלכלך כולל המגן שלו והיצע המשחקים פח, צד ג' כמעט לא קיים על הפלטפורמה אבל אני לא חושב שאני מגזים, דונקי קונג שווה את המשחק הזה לבד, ואני אומר את זה בתור מישהו שקנה בהשקה והכריח את עצמו לשחק את מריו קארט+פאסט פ'יוזן רק בשביל שיהיה לי מה לעשות איתה.

בתור מישהו שאוהב רא'צט ופלטפורמה אתה חייב לעצמך את המשחק הזה מתישהו.
לדעתי בסוף הוא יהיה אצלי בטופ 5 של נינטנדו בכל הזמנים.
גילוי נאות: אני אחרי הבוס הראשון ועוד לא הגעתי לבוס השני אבל זה מספיק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2025, 17:40

Golan כתב:וואו, עשית לי פלאשבק לויכוח שלך עם רונן על הנושא הזה.

כן, זכור לי שהתלוננתי ש-NSMB ל-wii עולה מחיר מלא. זה היה ויכוח שלם, אני עדין לא חושב שמשחקי NSMB שווים מחיר מלא.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 17 יולי 2025, 17:54

גלאס, כאמור, אני מניח שאני אקנה את הקונסולה בשלב מסוים, אבל כרגע זה מרגיש לי מופרך.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 יולי 2025, 18:02

אני רוצה להגיד
רק היום התקנתי את הסוויץ 2

העברתי את כל הדברים שלי מהמקורי לשני
חוץ ממשחק בודד פיזי
בנוגע לישן
אני מוחק אותו ומעביר לאחיין שלי , ביחד עם פיזים מאחיין אחר
שהסוויץ שלו התקלקלה

דונקי קונג החדש קניתי פיזית היום
אז יתחיל היום קצת

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 17 יולי 2025, 19:30

glass man כתב:באתי לראות מה אנשים חושבים פה על דונקי קונג החדש ואני מוצא את הדיון הזה :-)
אז תנו לי רק להגיד את זה, זה אחד המשחקים הכי טובים של הדור זה ברור לי מעכשיו, זה משחק שמשפיל,נותן כאפה, משתין, עושה, בית ספר וכו' לאסטרובוט. משחק מדהים, הסביבות ההריסות שאני כל כך חששתי שיהפכו את המשחק למשעמם ואינפנטלי גנבו את ההצגה, זה כל כך כייף להרוס את הסביבה, לרכב על סלעים (LOL )
ופשוט לראות את התגובתיות של הסביבה להרס.

זה פשוט מרגיש כמו סרט דיסני אינטרקטיבי, הכי קרוב שנינטנדו התקרבו לזה אי פעם.

עומר: אני מרגיש כמוך בגדול לגבי הסוויץ 2. אני חושב שזו קונסולה פח יחסית, במובן הזה שהיא גדולה מדי ליידים בשביל להיות ניידת, המסך מתלכלך כולל המגן שלו והיצע המשחקים פח, צד ג' כמעט לא קיים על הפלטפורמה אבל אני לא חושב שאני מגזים, דונקי קונג שווה את המשחק הזה לבד, ואני אומר את זה בתור מישהו שקנה בהשקה והכריח את עצמו לשחק את מריו קארט+פאסט פ'יוזן רק בשביל שיהיה לי מה לעשות איתה.

בתור מישהו שאוהב רא'צט ופלטפורמה אתה חייב לעצמך את המשחק הזה מתישהו.
לדעתי בסוף הוא יהיה אצלי בטופ 5 של נינטנדו בכל הזמנים.
גילוי נאות: אני אחרי הבוס הראשון ועוד לא הגעתי לבוס השני אבל זה מספיק.

כיף לשמוע! אני מסיים כמה משחקים לפניו ואז ניגש אליו גם. :D

DrKeo כתב:

כן, זכור לי שהתלוננתי ש-NSMB ל-wii עולה מחיר מלא. זה היה ויכוח שלם, אני עדין לא חושב שמשחקי NSMB שווים מחיר מלא.

מה עם Super Mario Bros Wonder? יוצא מן הכלל?

kririn כתב:אני רוצה להגיד
רק היום התקנתי את הסוויץ 2

העברתי את כל הדברים שלי מהמקורי לשני
חוץ ממשחק בודד פיזי
בנוגע לישן
אני מוחק אותו ומעביר לאחיין שלי , ביחד עם פיזים מאחיין אחר
שהסוויץ שלו התקלקלה

דונקי קונג החדש קניתי פיזית היום
אז יתחיל היום קצת

כיף גדול קרירין, תהנה ותן רשמים.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 17 יולי 2025, 19:34

omerkot כתב:גלאס, כאמור, אני מניח שאני אקנה את הקונסולה בשלב מסוים, אבל כרגע זה מרגיש לי מופרך.

בגדול נראה שבסוף הפתרון הוא לחכות לגרסת הOLED שבטח תצא בשלב כלשהו, ביחד עם מבצע כלשהו ולקנות באילת

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יולי 2025, 20:00

DrKeo כתב:

חחח איזה נוסטלגיה זה ״נדב האטום שחושב שאם משחק לא עומד לפי הפרמטרים שלו - אז הוא לא שווה מחיר מלא״ ואז לחפור שעות מה זה AAA וכמובן כל פעם כשיוצא משחק ״פשוט״ שמקבל ציונים טובים ישר משתגרת לעברך עקיצה כאילו עוד הוכחה שמשחקים האלה שווים לא פחות ואף יותר ממשחקי ה AAA המהוללים שלך.

שמע אתה סבלת רבות בשביל מנת הבידור של הפורום הזה במהלך השנים, מגיע לך עיטור כלשהו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 יולי 2025, 20:10

בכללי כמו שנדב כתב בזמנו, גם לי החבר של לאסקין שסידר לו את הסוויץ עשה חשש כבד שהולך להיות איזשהו מחסור בסוויץ 2 אז העדפתי לקנות לקנות על היום הראשון בחנות הראשונה שאמרו לי שיש להם במלאי (מחסני חשמל, כי אני מטומטם זה ידוע)

אם החבר של לאסקין לא היה מכניס אותי לפראנויה גם אני הייתי מחכה אבל בסוף כמו שאמרתי החבר של לאסקין עשה מצווה.

תמיד התלוננתי שמריו אודסי קל מדי בעיני ושהוא יותר מדי Collect a ton. דונקי קונג בPath הראשי הוא ממש קל, אבל כבר מצאתי לא מעט אתגרי צד כאלה שכבר מאתגרים אותי יותר מכל מה שראיתי במריו אודאסי (לא עשיתי לו 100% אבל כן שיחקתי כמות מאוד מכובדת) וזו הפתעה ממש נעימה כי אני חושב שהוא יעסיק את מי שיקנה קונסולה רק בשבילו

שלומי: הLite גם יהיה ממש שווה הפעם לדעתי. הסוויץ 2 כל כך לא נוחה. זה לא שיש לי יידים קטנות או משהו דווקא בדיוק הפוך, אבל עדיין 20 דקות במצב הנייד והיידים תפוסות או נרדמות הג'ויקונס שוב על הפנים וכבר יש לי בהם דריפט מזל שיש לי קונטורלר רגיל. כקונסולה ניידת אני באמת חושב שהיא לא שווה כרגע את זה.

בטח לא לעומר שיש לו את הלגיון גו, שנותן לו פי מאה יותר תוכן צד ג' לשחק, אבל כקונסולה נייחת? אני מתאר לעצמי שלקראת השקת הפס6/החשיפה שלו ייצא כבר מריו הבא אז הסוויץ 2 כבר יהיה לה את המאסה הקריטית של צד א' שיצדיק אותה לכולם, אבל דונקי קונג הוא בשקט המשחק האקסקלוסיבי הכי טוב של הדור בנתיים, לפחות עד שיגיע אינטרגלקטיק, לא ברור לי איך מריו הבא הולך להתעלות על מה שאני רואה פה. :-)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 27 אורחים