DrKeo כתב:ב-2017 שלמת כנראה קצת יותר מ-1500 על פלייסטיישן 3+ ניידת, ב-2025 נינטנדו רוצה שתשלם קצת יותר מ-2000 על פלייסטיישן 4 ניידת. אני לא רואה הבדל גדול בין הסוויצ׳ 1 לסוויצ׳ 2 בתקופה המקבילה, גם לא במחיר אגב להתחשב באנפלציה. אם משתינים עליך בקשת עכשיו, השתינו עליך בקשת גם ב-2017.
DrKeo כתב:נינטנדו תמיד השתינו עלינו, במשך עשורים. אין פה חדש. לא מבין מה השוק הגדול, כבר 20 שנים נינטנדו מוכרת חומרה חלשה ברווח, מוכרת משחקי דו מימד במחיר מלא, מוכרת אביזרים במחירים פסיכים, מוכרת משחקים שוב ושוב ושוב במקום לתת תמיכה לאחור וכו׳. זה לא חדש, ככה נינטנדו מתנהלת עשורים.
הסוויצ׳ 2 לא מיוחדת בשום צורה מבחינת ״משתינים עלינו״. המחיר שלה דומה מאוד לסוויצ׳ באופן יחסי, המחיר שלה אפילו דומה מול הקונסולות הנייחות (הסוויצ׳ 2 עולה כמו פס5 דיגיטלית, הסוויצ׳ 1 עלתה כמו פס4 סלים), שלטי הפרו של סוויצ׳ 1 היו יקרים מהדואלשוק 4 בדיוק כמו שלטי הפרו 2 היום לעומת הדואלסנס וכך הלאה.
אין פה שום דבר מיוחד, פשוט נינטנדו ממשיכה להיות נינטנדו. כשנינטנדו באה לך טוב בעין אז לא אכפת לך, וכשהם לא באים לך טוב לעין אז זה מרגיש כמו מסחטת כספים. אבל נינטנדו ממשיכה להיות אותו דבר, היא תמיד מסחטת כספים, ההבדל הוא שהגישה שלנו משתנה למסחטה בהתאם לתקופה.
DrKeo כתב:ה-wiiu הייתה גרועה כמו ה-wii, שטיקים וטריקים. אולי טיפה פחות, אבל אותו קונספט.
Golan כתב:ואגב, יש משחקי דו מימד ששווה לשלם עליהם מחיר מלא. הנסיך הפרסי האחרון, למשל. ומטרואיד דראד. הם אמנם 2D אבל הם שווים 60 דולר.
Laskin כתב:Golan כתב:ואגב, יש משחקי דו מימד ששווה לשלם עליהם מחיר מלא. הנסיך הפרסי האחרון, למשל. ומטרואיד דראד. הם אמנם 2D אבל הם שווים 60 דולר.
המחיר המלא הרשמי של הנסיך הפרסי בהשקה - היה 50 דולר
ומהר מאוד היו מבצעים
רק נינטנדו מעזה לקחת עליהם מחיר מלא ולא נותנת באמת מבצעים, לפעמים שנים רבות אחרי יציאתם. שזה לאו דווקא שלילי, ועובדה שרוכשים, אבל הם מנותקים מהמציאות בשאר התעשייה. שוב, יכולים להרשות לעצמם אז גם אני הייתי עושה ככה, ועדיין…
DrKeo כתב:נינטנדו עושה את זה עוד מה-N64, משחק כמו יושיס איילנד שיהיה דו מימדי בתקופה שעברו לתלת מימד והרגיש מאוד ״מוזל״ נמכר באיזה 80$. נינטנדו כבר עשורים מוכרת משחקי דו מימדי שבכל פלטפורמה אחרת היו מוזלים ואפילו עולים 30$ במחיר מלא.
זה לא חדש, נינטנדו שנים לוקחת מחיר מלא על משחקים שמרגישים מוזלים, גובים מחיר מלא על פורטים כמעט ישירים של משחקים מדורות קודמים, השלטים שלהם תמיד יקרים נורא וכו׳. זאת נינטנדו, הם תמיד ידעו ליצור קהילה נאמנה ואז לסחוט מהקהילה הזו כל שקל אפשרי.
Golan כתב:וואו, עשית לי פלאשבק לויכוח שלך עם רונן על הנושא הזה.
glass man כתב:באתי לראות מה אנשים חושבים פה על דונקי קונג החדש ואני מוצא את הדיון הזה
אז תנו לי רק להגיד את זה, זה אחד המשחקים הכי טובים של הדור זה ברור לי מעכשיו, זה משחק שמשפיל,נותן כאפה, משתין, עושה, בית ספר וכו' לאסטרובוט. משחק מדהים, הסביבות ההריסות שאני כל כך חששתי שיהפכו את המשחק למשעמם ואינפנטלי גנבו את ההצגה, זה כל כך כייף להרוס את הסביבה, לרכב על סלעים (LOL )
ופשוט לראות את התגובתיות של הסביבה להרס.
זה פשוט מרגיש כמו סרט דיסני אינטרקטיבי, הכי קרוב שנינטנדו התקרבו לזה אי פעם.
עומר: אני מרגיש כמוך בגדול לגבי הסוויץ 2. אני חושב שזו קונסולה פח יחסית, במובן הזה שהיא גדולה מדי ליידים בשביל להיות ניידת, המסך מתלכלך כולל המגן שלו והיצע המשחקים פח, צד ג' כמעט לא קיים על הפלטפורמה אבל אני לא חושב שאני מגזים, דונקי קונג שווה את המשחק הזה לבד, ואני אומר את זה בתור מישהו שקנה בהשקה והכריח את עצמו לשחק את מריו קארט+פאסט פ'יוזן רק בשביל שיהיה לי מה לעשות איתה.
בתור מישהו שאוהב רא'צט ופלטפורמה אתה חייב לעצמך את המשחק הזה מתישהו.
לדעתי בסוף הוא יהיה אצלי בטופ 5 של נינטנדו בכל הזמנים.
גילוי נאות: אני אחרי הבוס הראשון ועוד לא הגעתי לבוס השני אבל זה מספיק.
DrKeo כתב:Golan כתב:וואו, עשית לי פלאשבק לויכוח שלך עם רונן על הנושא הזה.
כן, זכור לי שהתלוננתי ש-NSMB ל-wii עולה מחיר מלא. זה היה ויכוח שלם, אני עדין לא חושב שמשחקי NSMB שווים מחיר מלא.
kririn כתב:אני רוצה להגיד
רק היום התקנתי את הסוויץ 2
העברתי את כל הדברים שלי מהמקורי לשני
חוץ ממשחק בודד פיזי
בנוגע לישן
אני מוחק אותו ומעביר לאחיין שלי , ביחד עם פיזים מאחיין אחר
שהסוויץ שלו התקלקלה
דונקי קונג החדש קניתי פיזית היום
אז יתחיל היום קצת
omerkot כתב:גלאס, כאמור, אני מניח שאני אקנה את הקונסולה בשלב מסוים, אבל כרגע זה מרגיש לי מופרך.
DrKeo כתב:Golan כתב:וואו, עשית לי פלאשבק לויכוח שלך עם רונן על הנושא הזה.
כן, זכור לי שהתלוננתי ש-NSMB ל-wii עולה מחיר מלא. זה היה ויכוח שלם, אני עדין לא חושב שמשחקי NSMB שווים מחיר מלא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 27 אורחים