Golan כתב:מה עם Super Mario Bros Wonder? יוצא מן הכלל?
bling כתב:חחח איזה נוסטלגיה זה ״נדב האטום שחושב שאם משחק לא עומד לפי הפרמטרים שלו - אז הוא לא שווה מחיר מלא״ ואז לחפור שעות מה זה AAA וכמובן כל פעם כשיוצא משחק ״פשוט״ שמקבל ציונים טובים ישר משתגרת לעברך עקיצה כאילו עוד הוכחה שמשחקים האלה שווים לא פחות ואף יותר ממשחקי ה AAA המהוללים שלך.
שמע אתה סבלת רבות בשביל מנת הבידור של הפורום הזה במהלך השנים, מגיע לך עיטור כלשהו.
Death_119 כתב:קיבלתי לפני כמה חודשים Switch (ועוד פרוצה תוכנתית כי מדובר בדגם מההשקה), משחק כיום בMetroid Dread המשחק ממש חביב, אבל השליטה פשוט זוועתית. אני משתמש בחתיכת פלסטיק שאפשר לחבר לה שני Joycontrollers וזה פשוט השלט הכי גרוע ששיחקתי בו כנראה איי פעם, בנוי לידיים של ילדים. גם השליטה בסאמוס לא משהו באופן כללי.
אני מניח שרוב האנשים פשוט משחקים על שלטים של אקסבוקס או פלייסטישן במקום. למשהוא יש רעיון מה עוד הוא Must play מעבר לזלדה? שBROTW 2 לא מצליח לרוץ על אבל איזה מאריו מומלץ? או בכלל המלצות אחרות שהן פחות מוזרות ברמת Ace attorney ויותר main stream.
Death_119 כתב:קיבלתי לפני כמה חודשים Switch (ועוד פרוצה תוכנתית כי מדובר בדגם מההשקה), משחק כיום בMetroid Dread המשחק ממש חביב, אבל השליטה פשוט זוועתית. אני משתמש בחתיכת פלסטיק שאפשר לחבר לה שני Joycontrollers וזה פשוט השלט הכי גרוע ששיחקתי בו כנראה איי פעם, בנוי לידיים של ילדים. גם השליטה בסאמוס לא משהו באופן כללי.
אני מניח שרוב האנשים פשוט משחקים על שלטים של אקסבוקס או פלייסטישן במקום. למשהוא יש רעיון מה עוד הוא Must play מעבר לזלדה? שBROTW 2 לא מצליח לרוץ על אבל איזה מאריו מומלץ? או בכלל המלצות אחרות שהן פחות מוזרות ברמת Ace attorney ויותר main stream.
DrKeo כתב:שחקתי בראשון ובשלישי, בשני לא שחקתי כי הוא היה משחק 3DS ולא הייתי אדם של ניידות נינטנדו. אבל השלישי משחק ממש טוב, חקירה ופאזלים ממש מהנים והמשחק מאוד אוירתי. הוא מפוצץ אישיות והרגשה של נינטנדו קלאסית. בצורה מוזרה הוא גם אחד המשחקים היותר יפים של נינטנדו, יש שם עבודת חומרים ממש טובה והוא מרגיש כמו אחד המשחקים היותר מתקדמים טכנית של נינטנדו. הוא ממשיך את המסורת של המשחק המקורי אני משער שבשיגור היה אמור להדגים את היכולות החדשות של הגיימקיוב כמו אלפא (ולכן קלאסי לעשות רוחות חצי שקופות).
לדעתי לאוג׳יס מנשן 3 הוא ה-sleeper hit של הסוויצ׳. כמעט אף אחד לא מדבר עליו, והוא (לדעתי) שם למעלה עם הכי טובים של הפלטפורמה. ברגע שהוא יקבל שדרוג 4K/HDR לסוויצ׳ 2 הוא יראה פשוט נהדר ויזואלית.
DrKeo כתב:טוב עם זה אני לא יכול להתווכח, לא שחקתי בו בעצמי
כל מה שאני רואה עליו בנתיים זה את ג׳ף קילי מדבר על המשחק כאילו זה המשחק הכי טוב שאי פעם היה.
glass man כתב:המפה מסורבלת זה נכון, אבל היא אחד האתגרים במשחק, היא גורמת למשחק להרגיש כמעט כמו "מבוך של זלדה" זה לא באמת משהו מאתגר כמו הפאזלים של זלדה אבל בשביל משחק פלטפורמה זה מרענן.
לגבי השליטה על דונקי קונג עצמו, זה כנראה עניין של טעם אבל אני לא מסכים השליטה נהדרת, הוא לא מרגיש כמו מריו, אבל גם משחקי דונקי קונג קאנטרי לא מרגישים כמו סופר מריו ברוס, וגם Wario לא מרגיש כמו מריו בשליטה... אז אין ולא היתה סיבה שזה ירגיש כמו מריו
אני דווקא מאוד אוהב את זה שבטריילרים ובחשיפות המשחק הרגיש כמו DLC למריו אודאסי עם דונקי קונג ושאתה משחק אתה מבין שזו חוויה שונה בתכלית אין בכלל דרך אמיתית להשוות בין המשחקים.
אני קרוב לחצי דרך. (אני בשכבה השמינית) במשחק וזה משחק מדהים אני בטוח שיגיע רגע הקליק שלך איתו
Golan כתב:אני כרגע בשכבה הרביעית, וואו כמה דברים יש לעשות במשחק הזה, הוא לא נגמר! רואים שעבדו עליו 7 שנים.
לגבי משחק השנה יש תחרות קשה הפעם. דונקי, 33, דת׳ סטרדינג 2 ומטרואיד פריים 4 אם ייצא השנה (אני עדיין מהמר שיידחה ל-2026).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים