ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Golan » 17 יולי 2025, 20:13

וואלה דווקא הקונסולה ממש נוחה לי! מוזר מה שאתה אומר. לא מבין למה צריך את הפרו קונטרולר, הג׳ויקונים שמחוברים לפלסטיק הזה שמייצר ״קונטרולר״ ממש נוח לי.

במצב נייד לא שמתי לב לבעייתיות מסוימת.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 יולי 2025, 21:25

למי שרצה רשמים
שיחקתי היום קצת מאוד

קצת כנידת קצת כקונסולה

לממש התחלה דונקי קונג נחמד
אבל זאת ממש ממש התחלה ולא אומר הרבה

ניסיתי גם את מאריו ה2d האחרון קצת
רק לראות

מבחינתי הקונסולה סבבה

אני כן רוצה מגן זכוכית במקום המגן פלסטיק ששמתי על המסך
בערך בסדר

אני כן רוצה גימפאד פרו 2 , את זה שיש לי מעביר לאחין
וזה של המקורי
ואני יודע שאפשר להשתמש בו אבל לא נראה לי נוח

ולמרות שיש לי מקום
אני רוצה כרטיס זיכרון מתאים

הכל יגיע בסוף

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 יולי 2025, 21:53

קונסולה זוועה גולן. לא מבין איך היא נוחה לך. היום שיש אופציות כמו הPS PORTAL או ניידות PC עם סטייקים איכותים ונורמלים? אני מוכן 1000 פעם לקבל קרטועים במשחק בגלל חיבור אינטרנט בפלייסטישן פורטל ולא שירדמו לי היידים על הסוויץ 2, לפחות הפורטל נוח ומרגיש כמו חלום ביידים.נינטנדו דפקו לקונסולה הזו מחיר פרמיום אבל ההרגשה היא עדיין שהבאת צעצוע סיני מכפר השעשועים.:-)

אין לי סבלנות עד שסוני תוציא את הניידת שלה וכבר תהיה לנו ניידת אמיתית נורמלית ולא הסוויץ 2 עם 3 וחצי משחקים של צד ג'.

הGRIP של הסוויץ 2 ? גם כן זוועת עולם שלא ברא השטן. חצי מהזמן הוא גורם לשלטים לחשוב שהם 2 שלטים נפרדים ואני חייב כל איזה שעה לסנכרן אותם.
אם יש לך קונטרול של סוויץ 1 כמוני אתה גם לא יכול להעיר איתו את הקונסולה.... ואני בכלל לא מדבר על זה שעדיין אי אפשר להדליק את הסוויץ מהשלט עצמו שהיא כבויה לחלוטין, עדיין צריך להדליק אותה מהכפתור כאילו זה איזה פאקינג רדיו.

פשוט מזל שדונקי קונג כל כך טוב, כל כך תפס אותי אני מאמין שאשחק היום עד שארדם מול המסך לא ציפיתי בכלל שהוא יהיה כזה טוב נינטנדו תמיד יהיו הכי טובים במשחקי פלטפורמה אין אפס, אבל הקונסולה עצמה כניידת פח אשפה לטעמי.

קרירין, תתחדש אחי. אני גם רוצה את הגיימפאד פרו 2 כי אני חייב את החיבור לאוזניות שהוא מאפשר בשביל לשחק בכייף שלי (אוזניות אלחוטיות תמיד הולכות לעולמן אצלי מתישהו) גם אומרים שהסטיקים של הגיימפאד פרו 2 הם שידרוג מטורף שאי אפשר להסביר במילים, ולמרות שאני ממש מרוצה מהפרו 1 אני די סקרן לראות על מה הרעש :-)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 19 יולי 2025, 13:15

מה הפרינד קוד שלכם? תוסיפו אותי:

SW-7337-7213-7224

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 יולי 2025, 07:39

קיבלתי לפני כמה חודשים Switch (ועוד פרוצה תוכנתית כי מדובר בדגם מההשקה), משחק כיום בMetroid Dread המשחק ממש חביב, אבל השליטה פשוט זוועתית. אני משתמש בחתיכת פלסטיק שאפשר לחבר לה שני Joycontrollers וזה פשוט השלט הכי גרוע ששיחקתי בו כנראה איי פעם, בנוי לידיים של ילדים. גם השליטה בסאמוס לא משהו באופן כללי.

אני מניח שרוב האנשים פשוט משחקים על שלטים של אקסבוקס או פלייסטישן במקום. למשהוא יש רעיון מה עוד הוא Must play מעבר לזלדה? שBROTW 2 לא מצליח לרוץ על אבל איזה מאריו מומלץ? או בכלל המלצות אחרות שהן פחות מוזרות ברמת Ace attorney ויותר main stream.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יולי 2025, 10:25

Golan כתב:מה עם Super Mario Bros Wonder? יוצא מן הכלל?

אני חושב שאחרי 20 שנים של שחרורים כאלה כבר אבדתי כל יכולת לשפוט. נניח הרימייק של זלדה LA שווה מחיר מלא? משחק NES בגרפיקה חמודה של UE4? אין לי כבר שמץ, אני פשוט משלם כמו זומבי וסותם את הפה שלי.

bling כתב:חחח איזה נוסטלגיה זה ״נדב האטום שחושב שאם משחק לא עומד לפי הפרמטרים שלו - אז הוא לא שווה מחיר מלא״ ואז לחפור שעות מה זה AAA וכמובן כל פעם כשיוצא משחק ״פשוט״ שמקבל ציונים טובים ישר משתגרת לעברך עקיצה כאילו עוד הוכחה שמשחקים האלה שווים לא פחות ואף יותר ממשחקי ה AAA המהוללים שלך.

שמע אתה סבלת רבות בשביל מנת הבידור של הפורום הזה במהלך השנים, מגיע לך עיטור כלשהו.

ואז פתחתי את וקסלים כדי שאני אוכל להמשיך לסבול :)
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 יולי 2025, 16:00

Death_119 כתב:קיבלתי לפני כמה חודשים Switch (ועוד פרוצה תוכנתית כי מדובר בדגם מההשקה), משחק כיום בMetroid Dread המשחק ממש חביב, אבל השליטה פשוט זוועתית. אני משתמש בחתיכת פלסטיק שאפשר לחבר לה שני Joycontrollers וזה פשוט השלט הכי גרוע ששיחקתי בו כנראה איי פעם, בנוי לידיים של ילדים. גם השליטה בסאמוס לא משהו באופן כללי.

אני מניח שרוב האנשים פשוט משחקים על שלטים של אקסבוקס או פלייסטישן במקום. למשהוא יש רעיון מה עוד הוא Must play מעבר לזלדה? שBROTW 2 לא מצליח לרוץ על אבל איזה מאריו מומלץ? או בכלל המלצות אחרות שהן פחות מוזרות ברמת Ace attorney ויותר main stream.

הרבה משחקים על גימפאד פרו
אבל יש שלטים אחרים טובים

בנוגע למאריו
לדעתי אודיסי מצוין

אבל יש הרבה משחקים טובים , מין הסתם הרבה התישנו
אבל יש טובים
הבעיה הגדולה שהרבה מאוד משחקים , שלא ישירות של נינטנדו
גם במקומות אחרים
וזאת הנינטנדו הרגילה אז לרוב גרסאות משונמכות

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 20 יולי 2025, 17:32

Death_119 כתב:קיבלתי לפני כמה חודשים Switch (ועוד פרוצה תוכנתית כי מדובר בדגם מההשקה), משחק כיום בMetroid Dread המשחק ממש חביב, אבל השליטה פשוט זוועתית. אני משתמש בחתיכת פלסטיק שאפשר לחבר לה שני Joycontrollers וזה פשוט השלט הכי גרוע ששיחקתי בו כנראה איי פעם, בנוי לידיים של ילדים. גם השליטה בסאמוס לא משהו באופן כללי.

אני דווקא ממש אהבתי את השליטה של מטרואיד דראד, מבחינתי משחק 10/10.

בסוויץ׳ 2 זה יותר טוב כי הג׳ויקונים גדולים יותר. תקנה את הפרו קונטרולר אם זה ממש מפריע לך.

וכמובן מריו אודיסי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יולי 2025, 23:04

- לואיג׳יס מנשן 3 ממש מקסים
- פיקמין 4 אחלה משחק וילמד את הילדים חשבון אם הם בגיל
- מריו וונדר הפלטפורמר הדור מימדי הכי כיפי של נינטנדו מאז הsnes ומתאים לעד 4 שחקנים
- אם אתה בקטע של jrpg אז כמובן יש את סדרת זינובלייד
- יש את האוסף של מריו 64/סאנשיין/גלקסי בקטע נוסטלגי
- יש את שני משחקי מריו והרנבונים אם בא לך ״xcom״
- מריו אודסי כמובן למריו תלת מימדי בקטע של חקר עולמות לא לינארי
- מריו 3d world ממש חמוד, בעיקר ההרחבה bowsers fury שמרגישה כמו מריו ממש רענן ואני לא אהיה בשוק אם הוא יהיה הבסיס למריו הגדול הבא.
- אם בא לך ספורט סופר ארקיידי אז מריו סטרייקרס (כדורגל) ומריו טניס ממש חמודים.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 20 יולי 2025, 23:30

לואיג׳יס מנשנס 3 יותר טוב מ-2? לא שיחקתי ב-2, ראיתי שיש רימייק.

והייתי מוסיף לרשימה גם את קירבי והארץ האבודה, ומטרואיד פריים רימאסטרד אם לא שיחקת במקורי, אבל אמרת שלא אהבת את מטרויד דראד. המממ אני אישית אהבתי גם את Yoshi’s crafted World, פלטפורמ חמוד עם ארט סטייל מדהים.

יש גם את Astral Chain שאולי תאהב, של PlatinumGames.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2025, 10:10

שחקתי בראשון ובשלישי, בשני לא שחקתי כי הוא היה משחק 3DS ולא הייתי אדם של ניידות נינטנדו. אבל השלישי משחק ממש טוב, חקירה ופאזלים ממש מהנים והמשחק מאוד אוירתי. הוא מפוצץ אישיות והרגשה של נינטנדו קלאסית. בצורה מוזרה הוא גם אחד המשחקים היותר יפים של נינטנדו, יש שם עבודת חומרים ממש טובה והוא מרגיש כמו אחד המשחקים היותר מתקדמים טכנית של נינטנדו. הוא ממשיך את המסורת של המשחק המקורי אני משער שבשיגור היה אמור להדגים את היכולות החדשות של הגיימקיוב כמו אלפא (ולכן קלאסי לעשות רוחות חצי שקופות).

לדעתי לאוג׳יס מנשן 3 הוא ה-sleeper hit של הסוויצ׳. כמעט אף אחד לא מדבר עליו, והוא (לדעתי) שם למעלה עם הכי טובים של הפלטפורמה. ברגע שהוא יקבל שדרוג 4K/HDR לסוויצ׳ 2 הוא יראה פשוט נהדר ויזואלית.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 21 יולי 2025, 13:06

DrKeo כתב:שחקתי בראשון ובשלישי, בשני לא שחקתי כי הוא היה משחק 3DS ולא הייתי אדם של ניידות נינטנדו. אבל השלישי משחק ממש טוב, חקירה ופאזלים ממש מהנים והמשחק מאוד אוירתי. הוא מפוצץ אישיות והרגשה של נינטנדו קלאסית. בצורה מוזרה הוא גם אחד המשחקים היותר יפים של נינטנדו, יש שם עבודת חומרים ממש טובה והוא מרגיש כמו אחד המשחקים היותר מתקדמים טכנית של נינטנדו. הוא ממשיך את המסורת של המשחק המקורי אני משער שבשיגור היה אמור להדגים את היכולות החדשות של הגיימקיוב כמו אלפא (ולכן קלאסי לעשות רוחות חצי שקופות).

לדעתי לאוג׳יס מנשן 3 הוא ה-sleeper hit של הסוויצ׳. כמעט אף אחד לא מדבר עליו, והוא (לדעתי) שם למעלה עם הכי טובים של הפלטפורמה. ברגע שהוא יקבל שדרוג 4K/HDR לסוויצ׳ 2 הוא יראה פשוט נהדר ויזואלית.

דווקא לא זכרתי אותו ככזה מדהים. היה כיף והבוסים היו אדירים, אבל לא עפתי כמוך. :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יולי 2025, 13:36

כל אחד והטעם שלו :)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 יולי 2025, 10:33

לגבי DK, אני חייב להגיד שהמצלמה והמפה על הפנים. המצלמה זה עוד נסלח כי בגלל שאתה יכול לשבור כל דבר מסביבך ואתה זז במהירות אז היא משתגעת. אבל המפה לא נוחה ומסורבלת, וזה חשוב מאוד במשחק כזה שצריך לאסוף בו כמה שיותר בננות ויש לכל "שלב" המון "שכבות".

גם מבחינת המכניקה של הפלטפורמינג קצת התאכזבתי, הוא לא חלק כמו אסטרו בוט אבל יכול להיות שהתרגלתי לסטנדרטים לא הגיוניים.

חוץ מזה אני נהנה ממנו. יש בו המון מה לעשות, היכולות של דונקי קונג מגניבות ממש, הדינמיקה עם פאולין אדירה וזה כיף לחפש בננות ולמצוא אותם. ואגב הוא נראה מדהים על טלוויזית OLED 4K.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יולי 2025, 10:40

לא קניתי אותו בנתיים, אני עמוק בתוך DS2, אבל אסטרובוט שם לך סטנדרט לא הגיוני? אני לא חושב שנינטנדו אי פעם הוציאו משחק פלטפורמה עם שליטה פחות טובה משל אסטרובוט. אסטרובוט משחק סופר מקסים בזכות הגיוון, היצירתיות והרגשות הנוסטלגיה לפלייסטיישן. אבל מה שאי אפשר להגיד על אסטרובוט זה שהשליטה בו היא מרשימה במיוחד.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 יולי 2025, 10:42

זו לכל הפחות ירידת מדרגה מהסטנדרט שהיה אצל אודיסי. שם זה היה נורא חלק, וזה מוזר לראות ירידה כזאת מאותו צוות. כבר קרו לי מקרים בדונקי קונג שנפלתי ממתלה שנתלים עליו עם הידיים כי נגעתי בקצה של משהו, וזה מעצבן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יולי 2025, 10:47

טוב עם זה אני לא יכול להתווכח, לא שחקתי בו בעצמי :)
כל מה שאני רואה עליו בנתיים זה את ג׳ף קילי מדבר על המשחק כאילו זה המשחק הכי טוב שאי פעם היה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 22 יולי 2025, 10:51

DrKeo כתב:טוב עם זה אני לא יכול להתווכח, לא שחקתי בו בעצמי :)
כל מה שאני רואה עליו בנתיים זה את ג׳ף קילי מדבר על המשחק כאילו זה המשחק הכי טוב שאי פעם היה.

כן הוא מקבל אורגזמות, מעניין מה חירט וילדרס חושב. :o

לא אמרתי שהוא משחק רע, רק אמרתי למה לדעתי הוא לא ״10/10״. הוא משחק מעולה וחובה למי שיש סוויץ׳ 2, יש המון מה לעשות בו והוא מגניב ממש.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 יולי 2025, 09:05

המפה מסורבלת זה נכון, אבל היא אחד האתגרים במשחק, היא גורמת למשחק להרגיש כמעט כמו "מבוך של זלדה" זה לא באמת משהו מאתגר כמו הפאזלים של זלדה אבל בשביל משחק פלטפורמה זה מרענן.

לגבי השליטה על דונקי קונג עצמו, זה כנראה עניין של טעם אבל אני לא מסכים השליטה נהדרת, הוא לא מרגיש כמו מריו, אבל גם משחקי דונקי קונג קאנטרי לא מרגישים כמו סופר מריו ברוס, וגם Wario לא מרגיש כמו מריו בשליטה... אז אין ולא היתה סיבה שזה ירגיש כמו מריו :-)

אני דווקא מאוד אוהב את זה שבטריילרים ובחשיפות המשחק הרגיש כמו DLC למריו אודאסי עם דונקי קונג ושאתה משחק אתה מבין שזו חוויה שונה בתכלית אין בכלל דרך אמיתית להשוות בין המשחקים.

אני קרוב לחצי דרך. (אני בשכבה השמינית) במשחק וזה משחק מדהים אני בטוח שיגיע רגע הקליק שלך איתו :-)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 23 יולי 2025, 13:59

glass man כתב:המפה מסורבלת זה נכון, אבל היא אחד האתגרים במשחק, היא גורמת למשחק להרגיש כמעט כמו "מבוך של זלדה" זה לא באמת משהו מאתגר כמו הפאזלים של זלדה אבל בשביל משחק פלטפורמה זה מרענן.

לגבי השליטה על דונקי קונג עצמו, זה כנראה עניין של טעם אבל אני לא מסכים השליטה נהדרת, הוא לא מרגיש כמו מריו, אבל גם משחקי דונקי קונג קאנטרי לא מרגישים כמו סופר מריו ברוס, וגם Wario לא מרגיש כמו מריו בשליטה... אז אין ולא היתה סיבה שזה ירגיש כמו מריו :-)

אני דווקא מאוד אוהב את זה שבטריילרים ובחשיפות המשחק הרגיש כמו DLC למריו אודאסי עם דונקי קונג ושאתה משחק אתה מבין שזו חוויה שונה בתכלית אין בכלל דרך אמיתית להשוות בין המשחקים.

אני קרוב לחצי דרך. (אני בשכבה השמינית) במשחק וזה משחק מדהים אני בטוח שיגיע רגע הקליק שלך איתו :-)

לא אמרתי שאני לא אוהב אותו, הוא משחק כיפי מאוד מצוין והוא Must Have למי שיש סוויץ׳ 2. וכן אני מסכים שזה חיובי שהמשחק מרגיש עומד בפני עצמו, הוא לא הרחבה לאודיסי.

אני כרגע בשכבה השלישית רק, אין לי מושג איך אתם מספיקים כזה הרבה!

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 יולי 2025, 00:10

זה המשחק שחלמתי עליו מאז 2010 שנחשף שרטו עובדים על משחק דונקי קונג.החלום שלי תמיד היה שרטרו יעשו רייבוט כזה לדונקי קונג/דונקי קונג 64 והמשחק פשוט עושה כל מה שיכולתי לחלום עליו ומעבר :-) אז אי אפשר לזוז מהמשחק :-) בסוף קיבלנו את זה מהצוות של אודאסי ולא מרטרו אבל העיקר המשחק אצלנו :-)

אם יש משהו יחיד שבאמת מטריד אותי זה שהיה ראוי שלפחות הבוסים יהיו קשוחים והיה נחמד אם הם היו מביאים את David wise לעשות את המוזיקה . בתכלס?
חוץ מהריימיקים של דרגון קווסט 1+2 אני לא מצליח לחשוב על משהו שיכול להזיז לי אותו ממשחק השנה. כן גם לא E33. את E33 לא תמיד היה לי זין להדליק בכלל.פה אני לא מרגיש את הזמן עובר. עזוב משחק השנה זה משחק הדור בנתיים.

אני חושב שהוא לא קיבל/יקבל את השבחים האלה של מריו אודאסי נטו בגלל שמריו אודאסי היה המריו הראשון מאז גלקסי 1 שהרגיש משחק מריו ממש מושקע.

גלקסי 2 הרגיש כמו DLC, ומריו 3D WORLD הרגיש כמו DLC למריו 3D LAND בHD אז אודאסי העיף את המוח ועוד על קונספט חדש של קונסולה היברידית בזמנו, אין צ'אנס בחיים לבננזה להתחרות בהייפ כזה לצערי.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 24 יולי 2025, 11:42

אני כרגע בשכבה הרביעית, וואו כמה דברים יש לעשות במשחק הזה, הוא לא נגמר! רואים שעבדו עליו 7 שנים.

לגבי משחק השנה יש תחרות קשה הפעם. דונקי, 33, דת׳ סטרדינג 2 ומטרואיד פריים 4 אם ייצא השנה (אני עדיין מהמר שיידחה ל-2026).

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 יולי 2025, 12:10

לגבי דונקי קונג
לא ירשום פה הרבה
כי ירשום ב" מה אתם משחקים "

לדעתי מאוד מומלץ לחובבי פלטפורמות
עדין לדעתי 90 לא 100

זה לא שהוא לא משחק מאוד טוב בחלקים ששיחקתי
הוא פשוט לא מרגיש 100

לגבי המפה צריך להתרגל אליה
לי זה היה די קל

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 יולי 2025, 11:36

Golan כתב:אני כרגע בשכבה הרביעית, וואו כמה דברים יש לעשות במשחק הזה, הוא לא נגמר! רואים שעבדו עליו 7 שנים.

לגבי משחק השנה יש תחרות קשה הפעם. דונקי, 33, דת׳ סטרדינג 2 ומטרואיד פריים 4 אם ייצא השנה (אני עדיין מהמר שיידחה ל-2026).

בשיא הכנות אני לא חושב שיש משהו השנה שיכול לנצח את E33 כמשחק השנה אם אני מתעלם מהטעם האישי.
דונקי? משחק פלטפורמה.
דת סטרדינג 2? כנראה משחק מדהים אבל דורש את המשחק הקודם להיכנס אליו והמון לא סיימו את הראשון או שיחקו בו בכלל מה שמונע מאנשים לחוות אותו.
מטרויד פריים 4? כנראה יהיה מדהים אבל דומה מדי למשחקי המטרויד של הקיוב בלי שום שינוי משמעותי לפחות לפי שעה.
אף אחד מאלה לא הולך להתחרות בבאז התקשורתי שהיה לE33 השנה ולאימפקט שלו.

לגבי תאריך היציאה של מטרויד פריים 4. אני עדיין מהמר על יציאה השנה אבל נראה לי שנדע סופית שבוע הבא, Nate אמר שהדירקט הבא ממש ממש בקרוב.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 יולי 2025, 11:53

אז מה אם דונקי קונג זה פלטפורמה? להזכירך אסטרו בוט ניצח שנה שעברה…

והלוואי שיהיה דירקט אבל אני בספק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים