חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2025, 19:39

לא הוגן להשוות לדןר הפס1 שבזמנו משחקים לקחו 18 חודשים ו-20 אנשים לפתח. אבל כן הוגן להשוות לדור הפס4 בו סוני הוציאו פי כמה וכמה וכמה משחקי צד א בלעדיים מאשר בדור הזה. ועם כמה שזמני הפיתוח התארכו, הם לא התארכו פי 4 כדי להצדיק רבע תפוקה. זה קרה בגלל קרוס ג׳ן, gaas וזמני פיתוח ארוכים יותר. זמני פיתוח ארוכים יותר נם גזירה משמיים, אין מה לעשות לגבי זה. אבל השאר זאת אשמת סוני.

בדור הקודם כבר היינו בשלב הזה עם משחק נוטידוג, סנטה מוניקה, שני משחקי גרילה, סאקרפאנצ׳, פליפוני, שני משחקי אינסומניאק, רבולושן, מדיה מוליקול, צוות ico, סוני יפן, בלופויינט, ואסובי. כמעט אף אחד מהם לא שחרר עדין משחק פס5. כמעט כולם היו משחררים משחק כבר אם הם לא היו מפתחים קרוס ג׳ן ו-gaas.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יולי 2025, 23:13

תכלס, הפס4 קיבל תפוקה טובה כמו שהוא קיבל כי הכל הופנה אליו בניגוד לדור הזה שהקרוס ג'ן והGAAS גנבו משאבים. משחקי ויטה בוטלו בשבילו והיא נזרקה לפח עבורו. גרילה התמקדו בפס4 ישר מ2011. במקום לנסות לעשות גרסה נכה שלו על הפס3.
חלק מהמשחקים פשוט ארוכים מדי לפיתוח בדור הזה. נגיד GOW OF WAR 2018 לקח רק 4 שנים בדור הקודם אבל אם סנטה מוניקה היו מבטלים את רגנרוק ועובדים על משחק מ2018 אין סיבה שלא היה לנו השנה או שנה הבאה לכל הפחות משחק מוכן מהם.

לדעתי זה גם שוב גם "תקשורת גרועה" מהצד של סוני. אני מהמר שהיינו מרגישים הרבה יותר טוב אם דרוקמן ונוטי דוג היו מופיעים בState of play האחרון ופשוט מראים גיימפלי קצר של אינטרגלקטיק. היינו מרגישים הרבה יותר טוב, אם קורי היה אומר "היי חבר'ה אני עובד על GOW חדש/רייבוט לסייפון פיילטר/Uncharted משלי... וכו'.

במקום זה מה הראו לנו אחרי 5 שנים של חוסר באקסקלוסיבים? ghost of yotei משחק שאנחנו יודעים מהרגע הראשון שאין בו שום הפתעה, נוסחתי.
לא יאמן, שכבר ראינו את רזי 9 ופרגמנטה, ואת המשחק הבא של גרילה וקורי וחשיפה נורמלית לוולברין לא קיבלנו.

אני מרגיש שהרבה מאוד מאיתנו לא יהיו "קהל שבוי" בדור הבא כמו שהיינו בדור הזה, סוני תצטרך לעבוד מאוד קשה להרוויח אותנו כלקוחות. בדור הבא כולנו בלינג, אני חותם על זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2025, 23:36

זה כמעט אקסקלוסיבת בגלל זמן ההתחלת עבודה על הפרוייקט דור הבא. הדוגמה הקלאסית היא גרילה. גרילה התחילו לעבוד על המשחק פס4 הראשון שלהם שנתיים וחצי לפני שיגור הפס4, לעומת זאת על המשחק פס5 הראשון שלהם הם התחילו לעבוד שנה וחצי אחרי שיגור הפס5.

קרוס ג׳ן גזל לגרילה 4 שנים, ועכשיו נהיה ברי מזל אם הם יסיימו את המשחק הראשון שלהם לדור הזה לפני שיגור הפס6. ואני אפילו לא רוצה להתחיל לכנס לסנטה מוניקה שרק התחילו לעבוד על הפס5 ב-2023. כל הצד א של סוני היה צריך להכנס עמוק לתוך פיתוח פס5 בין 2017 ו-2020, כל חברה שעשתה את זה בשלב מאוחר יותר היא כשל ניהולי קולוסאלי של סוני.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוגוסט 2025, 22:48

אחרי אחת התצוגות הגרועות שראיתי אי פעם אצל נינטנדו - הייתה עכשיו תצוגה של THQ Nordic ונראה שהיו שם כמה דברים מעניינים… אני בדיוק התחלתי לצפות

https://www.youtube.com/live/WERylZIMCiM

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 אוגוסט 2025, 00:57

The Eternal Life of Goldman נראה פשוט מדהים עם כל טריילר שהם משחררים, אני ממש ממש סקרן לראות מה ייצא ממנו.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 02 אוגוסט 2025, 10:35

bling כתב:אתה בכוונה אוהב לדבר שטויות תגיד לי? מפתחת סינגל שמצליחה - אוי ואבוי קיבלנו 4 משחקי אנצ׳רטד מעולים פלוס 2 משחקי TLOU מדהימים פלוס משחק נוסף בזיכיון חדש האק אנ סלאש בחלל.

מה זה השתעבדות כואב הלב פשוט :roll:

וממש כולם בוכים על איך שסנטה מוניקה משתעבדת כבר עשורים על GOW אה? ואיך קוג׳ימה השתעבד על מטאל גיר זאת כבר בכלל טרגדיה.

מאוד בר השוואה לאפיק שנעלמה לתוך פורטנייט או באנג׳י שנעלמה לתוך הזבל שעושה שם ושלא נדבר על כל החברות שלא הקימו מותג GaaS מצליח וסתם כשלו ושרפו שנים (שזה אשכרה התסריט החיובי מבחינת כולנו). רואים עד כמה אתה גיימר גדול שאוהב את המדיום :roll:

נתתי לך דוגמאות למפתחות שאחרי משחק SP מצליח משתעבדות לזיכיון הזה לשנים ודורכות במקום במקרה טוב. נתתי לך דוגמאות למפתחות מצליחות שפיתחו משחקי SP שבשורה התחתונה שלהם היו כישלון מסחרי ובזבוז.

מה את רץ להביא דוגמאות בכיוון השני? הפקות SP AAA יכולות להיות אסון פיננסי כמו שמשחקי GAAS יכולים להיות. ההבדל הוא שאני לא אומר אמירות כלליות מביכות
על משחקי MP/GAAS.

והנה אנחנו מקבלים עוד כתבה על development hell של ביושוק 4, ורימייק למשחק הראשון שהקופא. איזה בזבוז של כסף וזמן.

---

זה ממשיך להיות משעשע איך אתם מדברים ומנתחים את הדור הנוכחי. אני מחכה בכיליון עיניים לראות את התגובות שלכם על הדור הבא עם SKU ניידות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוגוסט 2025, 19:48

דיווח בבלומברג - ביושוק הבא נמצא ב״גהנום פיתוחי״ אחרי למעלה משש שנים שעובדים עליו, ולאחרונה החליפו שם את הראשים המובילים, וכנראה שהמשחק עובר שינויים מהותיים, כולל עלילה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוגוסט 2025, 10:00

מעניין אם שון אליוט עדין מוביל אותו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 אוגוסט 2025, 07:30

Hypno כתב:
bling כתב:אתה בכוונה אוהב לדבר שטויות תגיד לי? מפתחת סינגל שמצליחה - אוי ואבוי קיבלנו 4 משחקי אנצ׳רטד מעולים פלוס 2 משחקי TLOU מדהימים פלוס משחק נוסף בזיכיון חדש האק אנ סלאש בחלל.

מה זה השתעבדות כואב הלב פשוט :roll:

וממש כולם בוכים על איך שסנטה מוניקה משתעבדת כבר עשורים על GOW אה? ואיך קוג׳ימה השתעבד על מטאל גיר זאת כבר בכלל טרגדיה.

מאוד בר השוואה לאפיק שנעלמה לתוך פורטנייט או באנג׳י שנעלמה לתוך הזבל שעושה שם ושלא נדבר על כל החברות שלא הקימו מותג GaaS מצליח וסתם כשלו ושרפו שנים (שזה אשכרה התסריט החיובי מבחינת כולנו). רואים עד כמה אתה גיימר גדול שאוהב את המדיום :roll:

נתתי לך דוגמאות למפתחות שאחרי משחק SP מצליח משתעבדות לזיכיון הזה לשנים ודורכות במקום במקרה טוב. נתתי לך דוגמאות למפתחות מצליחות שפיתחו משחקי SP שבשורה התחתונה שלהם היו כישלון מסחרי ובזבוז.

מה את רץ להביא דוגמאות בכיוון השני? הפקות SP AAA יכולות להיות אסון פיננסי כמו שמשחקי GAAS יכולים להיות. ההבדל הוא שאני לא אומר אמירות כלליות מביכות
על משחקי MP/GAAS.

והנה אנחנו מקבלים עוד כתבה על development hell של ביושוק 4, ורימייק למשחק הראשון שהקופא. איזה בזבוז של כסף וזמן.

---

זה ממשיך להיות משעשע איך אתם מדברים ומנתחים את הדור הנוכחי. אני מחכה בכיליון עיניים לראות את התגובות שלכם על הדור הבא עם SKU ניידות.

ואני אומר שחובבי אותו זיכיון נהנים מזה כנראה. זה נורא פשוט, אם אני אוהב לצורך העניין זיכיון מסויים אז בסכ״ה נחמד לי לקבל עוד ממנו - כל עוד שומרים על הרמה. זה אפילו לא בהכרח לסינגל או מולטי, למשל אני אוהב את אפיק אז כיף לי לקבל אנריל, גירס ומשחקי מולטי מעולים במשך עשורים.

עכשיו בתור חובב אפיק מבחינתי החברה לא קיימת עוד, היא תקועה בתוך עולם הפורטנייט שלה, מתחזקת את המפלצת, גם אם אהבתי את פורטנייט אז היה לי כיף איתו כמו שהיה לי כיף עם אנריל לאיזה שנה פלוס ועברתי הלאה, לא כולם בראש של להשתעבד כל חייהם למשחק. הבעיה שאפיק לא עברה הלאה, זהו איבדתי אותה, לא אקבל מהם עוד אנריל חדש או גירס חדש או כלום, היא בפח הזה לשנים על גבי שנים ולא נראה שזה אי פעם יסתיים.

כנ״ל באנג׳י, ברור לי שמבין חובבי היילו היו לא מעט שנהנו מדסטיני כשיצא ורץ, עכשיו גם עבורם אין עוד באנג׳י, למרות שגם היילו זה מותג מולטי ענק - אף אחד לא באמת רוצה לראות בראש שלו את באנג׳י משתעבדת נגיד למולטיפלייר של היילו 3 כל החיים עם כמה שהוא אדיר ואייקוני. רוצים היילו 4 ו 5 שלא נדבר על זה שמפתחות גם מוציאות מותגים חדשים ומגוונים ולא בהכרח תקועות כל החיים על אותו אחד אבל גם אם ״תקועות״ זה ממש סבבה כל עוד הוא שומר על איכות וגיוון.

עכשיו אתה מבין מה ההבדל בין להשתעבד לסינגל או אפילו מולטי ״מסורתי״ לעומת הזבל הזה שנקרא GaaS או שעדיין אתה לא קולט?

אין דוגמאות חיוביות ל GaaS מראיית עולם של גיימר, זה לא קיים, זה או שהצליח ואיבדת את המפתחת שאהבת או שנכשל וסתם שרפו שנים ואינספור מיליונים במקרה הטוב או שהמפתחת התרסקה ביחד עם הפרויקט במקרה הפחות טוב.

לאף אחד לא מפריע שקאפקום השתעבדה לרזידנט איוול או פוליפוני ל GT, המעריצים שמחים ומתרגשים מכל יציאה נוספת בסדרות האלה. ואם אתה לא עושה את זה נכון כמו יוביסופט ששורפת את המותגים שלה - אז אתה תשלם על זה כמו שקורה לה עכשיו שהיא מתפרקת אבל זה לא בגלל ״השתעבדות״ אלא ניהול לא נכון. עם GaaS אין מבחינת הגיימר שאוהב משחקים ניהול נכון - כל התסריטים גרועים. ברור לי שמבחינתך כלום לא נקלט כי לא אכפת לך באמת מגיימינג אבל מי יודע, אולי יום אחד תחזור לזה ואז בעצמך תרגיש על הבשר שלך את כל מה שמדברים איתך.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 07 אוגוסט 2025, 16:44

לא יודע אם הביאו כבר, או האם זה מתאים יותר לנושא אחר:

סוני אמרו רשמית בהודעה על Q1 FY2025 שהם למעשה באנג'י נספגת לתוך חטיבת PlayStation Studos. הסופו של התהליך הם יהיו חלק מהם לגמרי. "זהו תהליך שהתחיל כבר לפני שנה וימשיך הלאה". בקיצור - האוטונומיה הולכת ומצטמצמת ככל שעובר הזמן. (עד שתעלם לגמרי כמובן).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2025, 18:54

…כצפוי.
לא ייתכן שחברה שרכשו בכל כך הרבה כסף תשאר עם אוטונומיה כמעט מוחלטת עם דגש על הכח להחליט לאיזה פלטפורמות המשחקים שלהם יצאו. בטח לא אחרי שלא הוכיחו את עצמם, בלשון המעטה… לא בייעוץ (קונקורד) ולא בתפוקה (נראה שמרתון, לו היה יוצא בזמן שתוכנן - היה כשלון עצום). הם צריכים לפתח את דסטיני 3 בבלעדיות לפס6, בקונסולות כמובן, ואני לא אתפלא אם זה מה שסוני מכוונים אותם לעשות עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 07 אוגוסט 2025, 21:48

למעט דסטיני 3, שלא יקרה, כי המשחק מתעצב לאיטו כפי שרוצים גם בלי להוציא משחק חדש (ההרחבה החדשה האחרונה היא למעשה חצי משחק חדש ושונה.)
בנוסף, משחק מהסוג הזה לעולם לא שווה שיהיה אקסקלוסיבי, הוא בנוי על הרבה קהל. בדיוק מה שדסטיני עם קרוס פליי נותן היום.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוגוסט 2025, 21:53

האקס בוקס חצי מתה, בדור הבא אולי לפחות 3/4 מתה
מחשב ופלייסטיישן יספיקו

אבל רגע, אתה באמת חושב שזהו? דסטיני 2 יהיה הדסטיני האחרון שימשיך עוד 12 שנה? אני בספק ענק שלא יצא דסטיני 3 בסביבות 2030

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 אוגוסט 2025, 22:17

אני חושב שהם בהחלט אמרו שדסטני 3 לא הולך לקרות בעתיד הנראה לעין או אפילו הרחוק. מה שקצת טורף פה לדעתי את הקלפים זה הכישלון הצפוי של מרתון, אני לא אומר שזה הולך להיכשל ברמות של קונקורד או battleborn או lawbreakers אבל לפי דעתי צריך פה נס בקנה מידה תנכי כדי שמארתון יגיע לרבע מהציפיות של באנגי', והכישלון הכל כך לא צפוי הזה יכול אולי לגרום להם לעשות שינוי חד בתוכניות לגבי דסטני 3 ולחזור אליו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוגוסט 2025, 02:00

הם אמרו, כי היו להם תכניות חדשות, עוד בימים שתכניות היו דבר שבשליטתם…

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 08 אוגוסט 2025, 09:14

מכיוון שאני שחקן דסטיני כמעט בלעדי, אני יכול להגיד שמצד אחד, כולם רוצים דסטיני חדש, אבל באותה מידה, אף אחד לא רוצה לאבד את כל מה שהוא בנה ואסף במשך עשור.
תחשבו מה זה אומר שוב להתחיל מאפס, זה יכול לגמור את כל בסיס המשתמשים. (בסופו של דבר, אחת הסיבות שכיף במשחק, זה תחושת ההשגות שיש לך מהלוט)
אז מה שכרגע בעצם באנגי עשו, יחד עם סיום הסגה של אור וחושך של העשור האחרון, ופתיחת הסגה החדשה, הוא סוג של אתחול סגנון שקט. השינוי המשמעותי הוא עדכון לשיטת שריונות חדשים ושיטת teir לדברים. אז למעשה עכשיו, כל השריונות הישנים פחות או יותר לא שווים (כלומר בתכלס, יש רדיפת לוט חדשה לגמרי פה) וגם הנשקים בדרך לזה. (שם זה קצת שונה)
אבל בתכלס, השינוי הכי משמעותי שפחות ציפו שיהיה כזה משמעותי, היה איפוס הרמה של הדמות, והעליה ברמות מחדש. ויותר מזה, העובדה שזה הולך להתאפס כל הרחבה (ואולי אפילו עדכון גדול). משהו סטייל דיאבלו. מה שמאפשר למשחק עוד יותר אפשרות להשאיר מאחור דברים ישנים ובעצם להתקדם לדסטיני 3.

אציין שכרגע השיטה לא נעשתה בצורה הכי טובה ויש המון ביקורת על זה. בעיקר כי הם קשרו את רמת הלוט לרמת הדמות, שהיא בעצם סתם תלויית גריינד של זמן ולא לרמת הקושי של הפעילות. אז יוצא שלסיים raid ברמה גבוהה, לא רק שאתה לא מקבל לוט ברמה (teir) גבוהה, אלא אפילו אתה לא מקבל אותו ברמה של הדמות שלך (הסופט קאפ הוא 200, ואחכ צריך לקבל דרופ ברמה גבוהה מפעילות חדשה). אז אם אני למשל רמה 350, אני יכול לעשות פעילות חדשה ליחיד שלוקחת 5 דק, ולקבל לוט שיהיה רמה 3 או 4,ודרגה של 350-353, אבל אם אעשה raid או dungeon, אקבל לוט רמה 1, ובדרגה 200. וייקח לי הרבה יותר זמן. ואם זה יהיה שריון זה לא יהיה שווה כלום ממש, כי הוא פחות טוב מהשיטה החדשה, ולא מקבלים כלום כשנפטרים ממנו. (אם זה נשק, אולי הוא יהיה עוד סבבה, תלוי בסוג, עדיין זה יצריך המון משאבים להעלות אותו לרמה שלי)
בנוסף, תכלס למרות שעל הנייר אתה יכול להינות ולהסתפק בלוט רמה 2,3 (יש הבדל גדול בינו לרמה 1,בין 2 ו3 אין הבדל בין אותו roll, ארבע וחמש זאת עליה, אבל לא ממש משמעותית. אז רמה 3 ורמה 4 של אותו רול זה נחמד, אבל לא צריך להרוג בשביל זה ), מכיוון שאתה יודע שתוכל לקבל אותו דבר יחסית בקלות ברמה גבוהה יותר, אז כל מה שעושים הוא רק גריינד של אותו דבר, רק לעלות רמה, ומתעלמים מכל הלוט שכרגע יוצא, כי הוא רק משמש לעלות רמה (למעט מקרים יוצאים דופן). אז בתכלס זה פשוט שאלה של כמה זמן יש לך לעשות פעילות במשחק שלא דורשת שום מחשבה וסקיל כמעט. ומכיוון שהכי יעיל זאת פעילות סולו, זה אפילו לא משחק עם חברים שיהיה כיף, זה אנטיתזה לכל הרעיון של המשחק.
והדבר היותר נורא, זה שאפילו הרמה הגבוהה יותר לא באמת משפיעה, כי הפעילויות עצמן הנחשבות מקבעות רמה בסקייל בכל מקרה, אז לא משנה הרמה שלך בכל מקרה!

אז נכון שבאנגי הודיעו אתמול שהם שומעים את הביקורת, ויחשבו על השינויים, אבל נראה.

אגב, בעיה נוספת, היא דווקא הקונסולות הישנות. לא מעט דברים של נוחות במשחק כרגע "תקועים" בגלל תמיכה בקונסולת הישנות (פס4, וואן). תחשבו כמה אחורה זה הולך!
אז בטח שאם באנגי לא מוכנה עדיין להוריד את התמיכה בהן (מדברים על כ15%מהשחקנים), היא לא תהיה מוכנה לעשות משחק אקסקלוסיבי רק לסוני מהסוג הזה.
תמונה

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 08 אוגוסט 2025, 09:43

Laskin כתב:…כצפוי.
לא ייתכן שחברה שרכשו בכל כך הרבה כסף תשאר עם אוטונומיה כמעט מוחלטת עם דגש על הכח להחליט לאיזה פלטפורמות המשחקים שלהם יצאו. בטח לא אחרי שלא הוכיחו את עצמם, בלשון המעטה… לא בייעוץ (קונקורד) ולא בתפוקה (נראה שמרתון, לו היה יוצא בזמן שתוכנן - היה כשלון עצום). הם צריכים לפתח את דסטיני 3 בבלעדיות לפס6, בקונסולות כמובן, ואני לא אתפלא אם זה מה שסוני מכוונים אותם לעשות עכשיו.

אתה חושב שם סוני לא רוצים שמרתון ייצא ל XBOX, הם לא יכולים לעשות כלום בנדון?

זה מבדח איך אנשים פה ממשיכים להיות תקועים עם השקפות של העבר ולא מעדכנים אותן לנוכח המציאות.

המציאות: סוני משחררת החודש ל XBOX אולי את הבלעדי הכי מצליח שלה בדור הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוגוסט 2025, 11:34

לפי הדיווחים בעת הרכישה - החוזה של סוני ובאנג׳י מאפשר לבאנג׳י להחליט אם להוציא לקונסולה מתחרה או לא.
אני חושב שזה כבר לא רלוונטי או לא יהיה רלוונטי בקרוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2025, 15:46

Laskin כתב:לפי הדיווחים בעת הרכישה - החוזה של סוני ובאנג׳י מאפשר לבאנג׳י להחליט אם להוציא לקונסולה מתחרה או לא.
אני חושב שזה כבר לא רלוונטי או לא יהיה רלוונטי בקרוב.

זה לא דיווחים או שמועות, באנג׳י כתבו את זה בבלוג שלהם. זה רשמי.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 21 אוגוסט 2025, 20:37

2K מפטרים שליש מהאולפן הפיתוח של ביושוק 4. עוד ריאלטי צ'ק בפיתוח משחקי SP AAA.
המשחק ממשיך להיות בגיהנום פיתוח ושוב מביאים את פרגוסון להציל את המצב.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 אוגוסט 2025, 08:48

ועוד חדשות באנג'י, פיט עוזב. אחרי עשור כמנכל (ויש שיגידו עשור יותר מדי) יש מנכ"ל חדש...

.Passing the Torch
Aug 21, 2025 - Bungie
A Message from Pete Parsons

To the Bungie community,

After more than two decades of helping build this incredible studio, establishing the Bungie Foundation, and growing inspiring communities around our work, I have decided to pass the torch. This journey has been the honor of a lifetime. I am deeply proud of the worlds we’ve built together and the millions of players who call them home – and most of all I am privileged by the opportunity to work alongside the incredible minds at Bungie.

When I was asked to lead Bungie in 2015, my goal was to grow us into a studio capable of creating and sustaining iconic, generation-spanning entertainment. We’ve been through so much together: we launched a bold new chapter for Destiny, built an enviable, independent live ops organization capable of creating and publishing its own games, and joined the incredible family at Sony Interactive Entertainment.

Today marks the right time for a new beginning. The future of Bungie will be in the hands of a new generation of leaders, and I am thrilled to announce that Justin Truman will be stepping into leadership as Bungie's new Studio Head.

I have worked alongside Justin for many years. His passion for our games, our team, and our players is unmatched. As a leader in engineering, production, and design - and most recently as the General Manager for Destiny 2 and our Chief Development Officer- he has been instrumental in bringing some of the most memorable moments in Bungie’s history to life. He lives and breathes this studio, and I have full confidence that he is the right person to lead Bungie forward.

Thank you for being the best, most passionate community in gaming. It has been a privilege to serve you. As for me, I’ll be second star to the right and straight on till morning.

A Message from Justin Truman

In the 15 years I’ve been a developer at Bungie, I’ve worn a lot of different hats.

As an engineer, I wrote some code I’m really proud of for our original weapon, abilities, and networking in Destiny 1. As a designer, I helped craft many of our Destiny 2 systems (including some of the endgame systems I got terribly wrong at Destiny 2 launch). As a producer, I helped our team build and roll out Destiny’s first Seasons. More recently, I’ve helped with our overall talent strategy as Chief Development Officer, and have been helping the Marathon team as we build our next world.

Across all of these different roles, Bungie’s purpose has stayed clear: “We create worlds that inspire friendship”.

When we’re at our best – we create those worlds alongside you, our player community, and build something that matters. Something that’s worth your time, your passion, and your investment in us. Something that I’ve learned, hopefully, overdelivers.

I’ve also been part of these efforts at Bungie when we’ve maybe not been at our best. When we’ve stumbled and realized through listening to our community that we had missed the mark. I know I’ve personally learned a lot over the years, as have all of us here, from those conversations.

I am committed to supporting and working alongside every member of the team here as we continue pouring our hearts and souls into these worlds. Worlds that we love, and that we hope have been worth your time and your passion. Because ultimately those worlds only exist, and thrive, with you in them.

We are hard at work right now doing that – both with Marathon and Destiny. We’re currently heads down, but we’ll have more to show you in both of these worlds later this year.

In closing – I know I can speak for all of Bungie when I say:

I appreciate your passion, your perspective, and the time you spend with us.

Per Audacia Ad Astra,

Justin Truman

Studio Head, Bungie
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2025, 10:16

כן, זה מלפני כמה ימים... הגיע הזמן, נקווה שהחדש הזה יוביל את מה שנשאר מהם למקום טוב יותר

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 אוגוסט 2025, 13:55

ג'סטין טרומאן החדש הזה נשמע לפחות מההודעה הזו לא רק איש חליפות אלא אשכרה אחד שעבד על המשחקים הגדולים שלהם ברמת hands on אז אני אופטימי.
השאלה אם אפילו בחור כזה שנשמע מההודעה משהו מעל הממוצע, אם אפילו אחד כזה יכול להציל את הספינה הטובעת והתובענית שהיא "מרתון" אני מרגיש שאי אפשר להציל את המשחק הזה.

מנגד קראתי לא מזמן שלפחות מהעינים של סוני, היא קנתה את באנג'י כי הם רוצים להפוך את דסטני למותג Cross media ענק, כלומר הכל, משחקים, סרטים, וכל מה שמשתמע מזה, אז אם זה נכון, ג'סטין הזה נראה בן אדם שעבד קשה על דסטני ומחובר למותג הזה ויהיה בעד להחזיר אותם לדסטני, יותר מוקדם ממה שכולנו חשבנו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 אוגוסט 2025, 11:21

חדשות שלא יפתיעו אף אחד ועדיין כייף לשמוע: Sandfall מאשרים סופית ש"משלחת 33" תהיה סדרת משחקים ולא משחק חד פעמי, לסדרה קוראים כמובן clair obscur שכל משחק בסדרה יהיו לו גם את כותרת המשנה שלו ממה שSandfall אמרו, זה נשמע שמשחק ההמשך יהיה עצמאי ונפרד כמו שנגיד משחקי פיינל פנטזי הם עצמאים ונפרדים זה מזה.

מה אגיד חבר'ה אחרי כל זיון המוח שלי על "חרם" אני כנראה אהיה שם Day one! (מותר לי אחרי שהם ביקרו בסקוור והחליפו אפילו רעיונות זה עם זה)
אם "משלחת 33" זה היה הפפ10 שלהם, אני מודה שאני מת לדעת איך תראה הגרסה שלהם לפפ7, או לפפ16 :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוגוסט 2025, 15:32

לפי השמועות (הדלפה של גיימסטופ) - סילקסונג יעלה 20 דולר.
זו טעות ענקית, בעיניי. הם יכולים בכיף לבקש 40 דולר ולמכור 90% ממה שהיו מוכרים ב-20, בחודשים הראשונים.
זה משחק שהולך למכור כמה מליונים יפים בחודשים האלה… אני ממש חושב שהם מעריכים את עצמם נמוך אם זה יתברר כנכון.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 26 אורחים