נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2025, 10:24

Laskin כתב:אבל הם לא מפתחים רק לקונסולה אחת, הם גם מתעדפים את הסוויץ׳ 2 שמכרה מן הסתם בינתיים הרבה פחות מאשר הפלייסטיישן 5 ושפיתוח עבורה יצריך הרבה יותר עבודה מאשר לאקס בוקס, שקרובה מאוד לפיתוח של משחק לפס5.
זה מכוון. הם רואים את הכיוון שמיקרוסופט לוקחים ואת ההתנהגות הצרכנית של הלקוחות שלהם בדור הזה, והם לוקחים צעד אחורה.
החברה הזו בנתה את השם שלה תחת מיקרוסופט והוציאה את שני המשחקים שהפכו אותם לשם של דבר בתעשייה תחת ההפצה של מיקרוסופט. זה לגמרי נחשב ״לשרוף גשרים״.

יש 30 מליון מכשירי אקסבוקס בשוק וקהל המעריצים של Moon בתאוריה נמצא שם. לא להוציא את המשחק בשיגור לאקסבוקס זאת חתיכת הצהרה. והעובדה שמיקרוסופט נותנת לזה לקרות אומר המון על המצב המנטלי שמיקרוסופט נמצאת בו עכשיו. אם מיקרוסופט של 2006 הייתה רואה שותף קרוב מדלג על הקונסולה שלה היא הייתה שולחת אליו מהנדסים עד שהייתה גרסת אקסבוקס רצה. את הפורט של GOW:R למחשב עשו שלושה מהנדסים, פאקינג שלושה! מיקרוסופט לא יכולה לשלוח כמה אנשים שיעזרו עם הפורט? המשחק כבר רץ על DX12 למען השם, הוא כבר רץ על מחשבים חלשים כך שסדרה S היא לא בעיה, היש קל מלעשות פורט ל-XSX? אם היה שמץ של מוטיבציה באקסבוקס לתחזק פלטפורמה חיה המשחק היה מגיע ל-XSX בשיגור.

יש פי 6 יותר מכשירי XSX מאשר סוויצ׳ 2 בשוק כרגע, העובדה שהם עושים גרסת סוויצ׳ 2 ולא גרסת XSX אומרת בדיוק דבר אחד - Moon חושבים שיש לסוויצ׳ 2 עתיד מזהיר, ולאקסבוקס לא.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יולי 2025, 11:31

אני חושב שזה מעבר לעניין העתיד / לא עתיד, אלא עניין שהם חושבים שמיקרוסופט פוגעת בתעשייה בכיוון שהם לקחו.
זו סתם השערה כמובן, אבל יש לי תחושה שמדובר באקט מחאתי שנועד לאותת למיקרוסופט לשנות כיוון, בתקווה שעוד יבואו אחריהם.
זאת כמובן בנוסף לעובדה שהמשחק בטח לא ימכור שם אפילו 10% מסך מכירות המשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2025, 11:35

אקסבוקס פשוט מאבדת מהרלוונטיות. Moon יודעים שלא רק שאין אפילו 30 מליון יחידות של XSX עולמית, הם יודעים שה-XSX כמעט ולא מוכרת יותר כלל ועד סוף הדור לא יהיו יותר מכשירים מזה בשוק. הם גם יודעים שמי שיש לו XSX כבר קנה מזמן פס5 או מחשב כי הפלטפורמה גוססת. וכמובן שהם גם יודעים שהדור הבא של מיקרוסופט הולך להיות כזה כישלון קולוסאלי שאין ל-NRFTW שום עתיד פיננסי על אקסבוקס עוד 3-4 שנים כשנהיה כבר עמוק בדור הבא.

באסטרטגיה הקלאסית, בזמן שמיקרוסופט לא הצליחה להוציא בלעדיים טובים, הם עדין מכרו בערך ביחס של 1:2 מול פס5. הם יכלו להיות כמעט ב-50 מליון יחידות היום, הם יכלו להיות פלטפורמה רלוונטית. אבל מיקרוסופט בחרו להרוג את אקסבוקס, וככה קונסולה גוססת נראת, מפתחי משחקים מתחילים לראות אותה כלא רלוונטית. אני לא חושב ש-Moon מנסים ללמד אף אחד לקח, הם מפתחת עצמאית והם יעשו מה שטוב להם פיננסית. ה-XSX פשוט לא וולידית פיננסית ככל שהדור מתקדם.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 23 יולי 2025, 20:21

Laskin כתב:אבל הם לא מפתחים רק לקונסולה אחת, הם גם מתעדפים את הסוויץ׳ 2 שמכרה מן הסתם בינתיים הרבה פחות מאשר הפלייסטיישן 5 ושפיתוח עבורה יצריך הרבה יותר עבודה מאשר לאקס בוקס, שקרובה מאוד לפיתוח של משחק לפס5.
זה מכוון. הם רואים את הכיוון שמיקרוסופט לוקחים ואת ההתנהגות הצרכנית של הלקוחות שלהם בדור הזה, והם לוקחים צעד אחורה.
החברה הזו בנתה את השם שלה תחת מיקרוסופט והוציאה את שני המשחקים שהפכו אותם לשם של דבר בתעשייה תחת ההפצה של מיקרוסופט. זה לגמרי נחשב ״לשרוף גשרים״.

אז איפה היית כאשר הם הכריזו על המשחק הבא שלהם בהפצה של Take2? במקום שזה יהיה שוב בשיתוף פעולה עם מיקרוסופט? שם 'נשרף הגשר' כי כביכול מיקרוסופט ויתרו עליהם.

כן, לתעדף את סוויץ' 2 על פני XBOX למשחק אינדי זה 1000% הצעד הנכון. זה פלטפורמה בחודשים הראשונים שלה שמגיעה עם מומנטום.

'זה מכוון'. כן, זה ברור. כי XBOX זה מקום אחרון אז למה למה למען השם להשקיע משאבים מוגבלים בגרסה למקום האחרון? ה XSX זה קונסולה בgarbage time.
אם אתה משחק אינדי עם משאבים מוגבלים וצריך לתעדף באיזה קונסולות לבחור אז לפתח לפס5 ולסוויץ' 2 זה הדבר המתבקש והמובן מאליו.

אם אין לך דיל לגיימפאס אז אין סיבה לתעדף גרסה ל XBOX על פני גרסה אחרת.
כאילו ג'יזס כמה אפשר לעשות דרמה מכל דבר.

המשחק הזה כנראה לא ייצא מ EA השנה. אז נגיד גרסה 1.0 למחשב מתוכננת ב 2026. מתי גרסת הפס5? בסוף 2026? הדור הבא מעבר לפינה. ומה יש בדור הבא? לא צריך להקדים משאבים מיוחדים לגרסת XBOX ייעודית כי המכשיר של מיקרוסופט יריץ את הקוד של גרסת המחשב. אין שום סיבה והגיון שעוד שנה וחצי האולפן יבחר לפתח גרסת XBOX Series מאשר גרסת סוויץ' בשביל אנשים ספורים שנשארו בשעות הדמדומים של הדור הנוכחי של הקונסולה.

אני מקווה שנדב יהיה כזה פרואקטיבי במכשיר הבא של מיקרוסופט ויזכור לחגוג כל 'בניית גשרים' שמביאה משחקים לXBOX החדש שנים לפני כל קונסולה אחרת.

וכמובן אי אפשר לסיים בלי להצביע על הצ'רי פיקינג: 'שורפים גשרים' עם MOON, אבל בונים עם SE והבאת פיינל פנטזי ל XBOX. בונים עם סגה ואטלוס להביא את פרסונה, מטפור ואחרים כולל דילים בגיימפאס. מה החברות האלה לא יודעות ש MOON כן?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 יולי 2025, 21:49

הייתי פה, זה שמפתחת מחליפה מפיצה זה לא דבר כל כך חריג. מה שהם עשו עם מיקרוסופט ולהתעלם ממנה לעת עתה למרות בסיס של כמעט 35 מליון קונסולות זה בהחלט חריג. מומנטום או לא - לסוויץ׳ 2 יש עשרות מליוני קונסולות פחות בשוק כרגע, אז יש פה מהלך מכוון שמאותת על משהו רע. רע מאוד. הרי מתוך שלוש הקונסולות שיש להם פה - האקס בוקס *לא* במקום האחרון. יש להם כמעט 30 מליון יותר קונסולות בשוק כרגע. בערך פי 6 (!) מנינטנדו.
אפילו אם מדובר במפתחת קטנה - הפיתוח לפס5 וXS הוא כל כך קרוב, מדובר בהגדרות בודדות שיהיה צריך לשנות, זה הכל. הכח שלהן והמעבד וכרטיס המסך הוא כמעט זהה! לעומת הסוויץ׳ 2 שהוא חיה אחרת לגמרי עם הרבה הרבה הרבה יותר התאמות שצריך יהיה לעשות. מאמץ כל כך הרבה יותר גדול, בשביל בסיס משתמשים קטן פי 6, נכון לעכשיו.

אבל הנה - בסוף עלית על הסיפור האמיתי:
״אם אין לך דיל לגיימפאס אז אין סיבה לתעדף גרסה ל XBOX על פני גרסה אחרת״
כל הכבוד! וזאת בגלל ששחקני אקס בוקס הורגלו לא לקנות ואכן אף אחד כמעט לא קונה שם כלום. זו הפלטפורמה לעניים, זה המרקטפלייס שלא מוציאים בו כסף, זה האקוסיסטם שרק טמבל ישקיע בו, כי אין שם עתיד ואין אמון ואין אסטרטגיה או עקביות.
אז כן, הם לא מרוצים מהמצב ולדעתי עושים זאת כאקט מחאתי.

לגבי SE - הם פשוט רוצים למצוץ עכשיו כל שקל שהם יכולים כי הם כבר הודו שפפ16 מכר הרבה מתחת לציפיות והכריזו שהם מפסיקים עם בלעדיות.
אבל המכירות על האקס בוקס התבררו כל כך חלשות שבאמת לא נראה לי שהם הולכים להמשיך עם זה, גם הם הבינו שאין שם ארנקים פתוחים כמעט. אני בספק אם גם הם יטרחו להוציא להם שוב משחק בלי לגרום למיקרוסופט לממן את הפורט בעצמם, פלוס עוד כמה מליונים יפים.
ויש מצב שזה מה שעומד פה מאחורי הסיפור, אגב… שסגה, סקוור ועוד אולי קיבלו סכום יפה בשביל המאמץ הזה. אבל זו סתם ספקולציה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 יולי 2025, 23:03

GP הוא בעיה גדולה באקוסיסטם של אקסבוקס, אבל לא גדולה כמו העובדה שהפלטפורמה מתה. אף אחד לא יקנה משחק לספריה שהוא לא יודע אם היא תהיה זמינה עוד X שנים. ברגע שהמשחק זמין לפס5 או למחשב, כל שחקן אקסבוקס יעדיף לקנות את המשחק שם. זאת הסיבה האמיתית שמשחקים לא מוכרים באקסבוקס, אף אחד לא רוצה לקנות שם משחקים כי מיקרוסופט יצרה אוירה של "אל תתקרבו אלי".

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 יולי 2025, 23:12

אשכרה חזרנו לימי הפס2 שמפתחות צד ג׳ פשוט מדלגות על המתחרות מרצונן וללא שום תמריץ מסוני רק בגלל החוסר רלוונטיות שלהן שלא שוות להן את המאמץ של הפיתוח והשיווק.

מייקרוסופט אשכרה הגיעה לשפל שמפתחת בית שלה חושבת שהפלטפורמה שלה לא שווה אפילו את הטרחה של פורט מסריח שיצא ביחד עם כולן.

אם זאת לא נורה אדומה בשבילם אני כבר לא יודע מה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2025, 00:03

BMW כנראה היה תחת חוזה עם סוני, BG3 סבל מבעיות במסך המפוצל על הXSS אבל זה כבר רשמית מהלך של ״לא שווה לנו להשקיע״. ידענו שהרגע הזה יגיע ברגע שמיקרוסופט התחילה באסטרטגיה החדשה שלה בתחילת שנה שעברה, לא חשבתי שזה יגיע כל כך מהר.

האסטרטגיה של מיקרוסופט תהיה הסוף של אקסבוקס.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 יולי 2025, 06:12

אני זוכר שהמנכל של Moon אמר שהם במצב כלכלי לא כ"כ טוב, לפני כמה חודשים ( אין לי סבלנות ללכת לחפש כרגע, אז אם בא לכם, מוזמנים). אולי זה גם תורם לקשיים בפיתוח.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2025, 10:19

יכול להיות, אבל היית מצפה שחברה שכמעט כל נסיון הפיתוח שלה היה ב-ecosystem של אקסבוקס תרצה להוציא את המשחק שלה לאקסבוקס, הרי זה קלי קלות בשבילם. ביחוד אם יש קשיים כספיים, הרי יותר פלטפורמות = יותר מכירות. אבל הם לא טורחים לעשות אפילו את המאמץ הקטן לפורט הכי פשוט שיש (יש להם נסיון אינסופי עם ה-SDK של אקסבוקס וכמעט כלום עם הסוויצ׳ 2 והפס5 וכמובן שיש למשחק כבר גרסת DX12 במחשב) וזה אומר הרבה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 יולי 2025, 11:57

אין לנו ויכוח, קיאו. סתם ציינתי עוד פרט שלא עלה בשיח.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 יולי 2025, 14:08

כן לגמרי. לא ידעתי שהם בקשיים, ממש חבל כי הם מוכשרים בטרוף. בסוף הם ימכרו לאיזו סוני או מיקרוסופט שיהרסו אותם לגמרי, ממש חבל. מקווה ש-NRFTW יתפוצץ. יש כמה אינדים קטנים כמו Moon, Playdead, Mobius או Odd Tales שיהיה לי ממש עצוב אם הם יפלו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 יולי 2025, 21:19

הם הלכו פה על ז׳אנר שיכול להרוס או לבנות אותם.
אישית המשחק נראה לי ממש מדהים, אבל אני מפחד שהם הולכים על משהו מסובך מדי, מסורבל מדי, מפוצץ במלא מלא מערכות מיותרות, יותר מדי loot וציוד ולבנות ולשפר, במקום משחק מהודק יותר ופשוט יותר, שלדעתי אולי היה טוב יותר.
הלוואי ואני טועה. אני ממש מת על משחקי אורי, הלוואי והסטודיו יפרח בזכות המשחק הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2025, 00:52

הם משנים את המשחק מקצה לקצה כל כמה חודשים על בסיס שחקני הEA. זה ממש מעניין לראות את התהליך. אני מחזיק אצבעות שנקבל משהו ממש חזק ביום ש-1.0 יגיע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 יולי 2025, 02:31

כן, הם משנים מקצה לקצה ואני עוקב אחרי השינויים גם מבלי ששיחקתי בו, אבל בכל פעם שאני צופה זה נראה לי מורכב מאוד וקצת קפיצה מעל הפופיק עבור סטודיו קטן, נראה שהם רוצים שהוא יהיה הכל מהכל וזה חתיכת סיכון.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 יולי 2025, 11:52

מאפיה 1 רימאסטר ב-25 ש״ח בחנות הוירטואלית! קניתי.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 25 יולי 2025, 15:00

Laskin כתב:הייתי פה, זה שמפתחת מחליפה מפיצה זה לא דבר כל כך חריג. מה שהם עשו עם מיקרוסופט ולהתעלם ממנה לעת עתה למרות בסיס של כמעט 35 מליון קונסולות זה בהחלט חריג. מומנטום או לא - לסוויץ׳ 2 יש עשרות מליוני קונסולות פחות בשוק כרגע, אז יש פה מהלך מכוון שמאותת על משהו רע. רע מאוד. הרי מתוך שלוש הקונסולות שיש להם פה - האקס בוקס *לא* במקום האחרון. יש להם כמעט 30 מליון יותר קונסולות בשוק כרגע. בערך פי 6 (!) מנינטנדו.
אפילו אם מדובר במפתחת קטנה - הפיתוח לפס5 וXS הוא כל כך קרוב, מדובר בהגדרות בודדות שיהיה צריך לשנות, זה הכל. הכח שלהן והמעבד וכרטיס המסך הוא כמעט זהה! לעומת הסוויץ׳ 2 שהוא חיה אחרת לגמרי עם הרבה הרבה הרבה יותר התאמות שצריך יהיה לעשות. מאמץ כל כך הרבה יותר גדול, בשביל בסיס משתמשים קטן פי 6, נכון לעכשיו.

אבל הנה - בסוף עלית על הסיפור האמיתי:
״אם אין לך דיל לגיימפאס אז אין סיבה לתעדף גרסה ל XBOX על פני גרסה אחרת״
כל הכבוד! וזאת בגלל ששחקני אקס בוקס הורגלו לא לקנות ואכן אף אחד כמעט לא קונה שם כלום. זו הפלטפורמה לעניים, זה המרקטפלייס שלא מוציאים בו כסף, זה האקוסיסטם שרק טמבל ישקיע בו, כי אין שם עתיד ואין אמון ואין אסטרטגיה או עקביות.
אז כן, הם לא מרוצים מהמצב ולדעתי עושים זאת כאקט מחאתי.

לגבי SE - הם פשוט רוצים למצוץ עכשיו כל שקל שהם יכולים כי הם כבר הודו שפפ16 מכר הרבה מתחת לציפיות והכריזו שהם מפסיקים עם בלעדיות.
אבל המכירות על האקס בוקס התבררו כל כך חלשות שבאמת לא נראה לי שהם הולכים להמשיך עם זה, גם הם הבינו שאין שם ארנקים פתוחים כמעט. אני בספק אם גם הם יטרחו להוציא להם שוב משחק בלי לגרום למיקרוסופט לממן את הפורט בעצמם, פלוס עוד כמה מליונים יפים.
ויש מצב שזה מה שעומד פה מאחורי הסיפור, אגב… שסגה, סקוור ועוד אולי קיבלו סכום יפה בשביל המאמץ הזה. אבל זו סתם ספקולציה.

מה זה משנה בסיס השחקנים? אז שיוציאו לסוויץ' 1 ולפס4.
DrKeo עושה סנסציה אבל אחר כותב את כל הסיבות למה שחקנים לא יקנו את גרסת ה XBOX.

גרסה ראשונה לקונסולה של המשחק תיצא ב 2026 בתרחיש הכי מוקדם. סוויץ' 2 ב 2026 >>> Xbox Series ב 2026.
שום 'אקט מחאתי' אלא הגיון פשוט. עדיף להשקיע איפה ששחקנים קונים.

התמיכה של SE התחילה לפני FF16 ורימייק עם FF14. פיינל פנטזי 16 היה המשחק הרביעי היא מוכר על XBOX ב NPD של יוני.
ברור שסגה קיבלו כסף על דילים של מטפור ופרסונה בגיימפאס. אם היינו שומעים שNRFTF הוא בלעדי זמני בקונסולות ל XBOX אז תהייה בטוח שגם שם מעורבים סכומי כסף.

פשוט תמוה לעשות מהדבר הזה סיפור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2025, 10:21

סוני תובעים את TENCENT על החיקוי הורייזן Light of Motiram. לדעתי לגמרי מוצדק, אחד החיקויים הבוטים. הנה כמה תמונות מהמשחק:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 יולי 2025, 10:40

ברצינות חשבתי זאת חבילת הרחבה להורייזון במבט ראשון.

טוב גנבו את הדברים העיקריים שהמשחק הזה עושה טוב, קונספט, ארט סטייל וגרפיקה (ביחס לדור הפס4 כמובן)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2025, 10:45

מה שמזכיר את הורייזן זה בעיקר השיווק שלהם והבולשוטס, ככה נראה הגיימפליי:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יולי 2025, 13:10

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 יולי 2025, 18:04

וואלה בראש של אמא שלי ראיתי את הפיל הזה בהוריזון 2 בראש של אמא שלי.
כזה חיקוי לא ראיתי כבר שנים, זה גורם לPALWORLD להראות כמו הדבר הכי מקורי בעולם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 אוגוסט 2025, 22:51

רק לי זה נראה כמו משחק שיכל לרוץ על הPS4 בלי שום בעיה?
מדלג עליו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אוגוסט 2025, 11:33

אכן נראה כמו משחק שיכל לרוץ על הפס4. אם זאת האינדיקציה שלך אפ לדלג על משחק או לא אז מצטער לבשר לך אתה כנראה הולך לפרוש מגיימינג כי 99 אחוז מהמשחקים שיוצאים במחיר מלא עונים על ההגדרה הזאת ובדור הבא אתה תאמר אותו הדבר על משחק פס6 שברור לך שיכול לרוץ על הפס5.

זאת המציאות החדשה, לסוני ספציפית כבר לא אכפת מכל העניין של לדחוף טכנולוגיות ואת החומרה, נגמר העסק. אולי רק נוטי דוג שזה סימן הכר שלה כבר 4 דורות לא תוותר על זה במשחק בלעדי שתוציא לחומרה חדשה וכנ״ל סנטה מוניקה כנראה. כל השאר כנראה קפוט

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 אוגוסט 2025, 22:42

אכן נגמר העסק מבחינת סוני. סאקר פאנץ תמיד עלו על הגל של חומרה חדשה וניצלו אותה כמיטב יכולתם. אין לי כמעט הוכחה אחרת שסוני לא מעוניינת להרשים אף אחד יותר בעזרת אקסקלוסיבים אם זה מה שסאקר פאנץ הוציאו בכמעט 6 שנים של הקונסולה בשוק.

נדב פעם אמר משפט שאני מזדהה איתו, אם מראים לך שלב ממשחק המשך וזה נראה לך כמו שלב..... שעוד לא הגעת אליו במשחק המקורי זה מרגיש כמו חבילת הרחבה ולא המשך.

וזה מה שאני מרגיש פה, אם לא הייתי מכיר את GOT והיית אומר לי שזה איזשהו שלב מהמשחק המקורי הייתי קונה את זה.

אני מרגיש לחלוטין מנותק מהPS5 שלי אין לי אליו את אותה "היקשרות רגשית" שהיתה לי לפס1 פס2 פס4 ואפילו אני לא מתבייש לומר שבפחות משנה שהיה לי את הPS3
אפילו הוא נתן לי חוויות בלתי נשכחות שהPS5 עוד לא נתן.

הPS5 ממש לא שונה מהמחשב שלי. זה סתם מכשיר בלי זהות משלו שאני משחק עליו משחקי BC. זה מה שעשיתי בסטים שנים וזה מה שאני עושה בPS5...כי גם ככה משחקי הPS5 נראים כמו משחקי PS4.

אני מרגיש ממש במצב שאתה היית בדור הזה שלא שידרגת, אין לי שום רצון לשדרג ואני מרגיש שהPS5 יכול לשרת אותי במשך שנים, אולי אשדרג לPS7 אם הוא סוף סוף יוציא משחק אחד טוב.

זה מרגיש לי כאילו לאנשים כמונו, אנשים שרגילים שלכל דור יש את הזהות שלו, הגרפיקה שלו, האקסקלוסיבים שלו ויש הפרדה ברורה בין איך שכל דור נראה ומרגיש... באמת נגמר העסק והPS4 היה הדור המסורתי האחרון. מה אגיד לפחות הייתה תקופה ממש יפה ונהנהתי ממנה עד הסוף.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים