נושא *לא* E3 2025

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: נושא *לא* E3 2025

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 25 ספטמבר 2025, 15:10

המצחיק הוא שהייתה דליפה דרך אינסטגרם כמה שעות לפני של הטיזר של הורייזון 6 וכולם היו בטוחים שזה רק חלק קטן מהחשיפה ובסוף זה כל מה שקיבלנו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 ספטמבר 2025, 18:56

נדב, אני מהמר שהמערכת קרב של וולברין תרגיש זהה לספיידרמן :(. מהאלפא שדלף אתה עושה במשחק וולברין הזה בדיוק מה שאתה עושה בספיידרמן ובאטמן, חצי מהזמן אתה מתגנב, רבע מהזמן אתה עושה טרוורסיה רק שאצל אינסומאנייק כידוע, בניגוד לרוקסטדי מערכת הקרב לא העבירה את הסחורה, והפעם אין את הטרוורסיה המדהימה של ספיידרמן אז... באסה.

לדעתי המשחק יהיה כייפי כהרפתקה נחמדה בייקום של מארוול, אבל יש לנו גם את קפטן אמריקה אז זה הורס את ההייפ.

בנוגע לסארוס, אני בטוח שהאוסמארק לא יתנו לנו פשוט להפסים את המגן כל היום חינם :-) בטוח יהיה "עונש" למי שחושב להסתמך עליו יותר מדי.נגיד אם אתה סופג יותר מדי כדורים אולי המגן שלך about to be broken ויש אנימציה שמרמזת לך שהגזמת ושהמגן עומד לקרוס ואתה בדרך להיות פגיע.

כל bullet shooter שיש בו ספיגת כדורים די הצליח לאזן את זה. נגיד איקרוגה נותן לך לספוג כדורים רק בתנאי שפוגעים בך כדורים בצבע של החללית שלך ככה שאתה חייב להחליף כל המזן את הצבע של החללית שלך לצבע הנכון. אני די בטוח שהאוסמארק שהם אמנים בז'אנר הזה והם לפחות בטופ ביחד עם Treasure הם בטוח חשבו על דרך שנונה לאזן הכל. :-)

על השחקנים... האמת שגם אני לא הכרתי את השחקן הזה ראול, אבל כן גם אני לא הכי מת על זה שמביאים שחקנים מוכרים... ריידוס הוא תמיד דרייל בשבילי,אני גם פחות אהבתי את הקטע שקיאנו ריבס נמצא בסייברפאנק 2077, אין לי בעיה עם ריבס אני מת עליו ואני לא מפספס שום דבר שהוא עושה, אבל להביא שחקנים כאלה מרגיש לי כאילו המפתחים אומרים לנו "אין לנו כוח לגרום לכם להיקשר לדמויות שלנו אז הבאנו דמות מוכרת שאתם כבר קשורים אליה רגשית" זה עצלני ביותר.

על הGTA היפני שלאסקין הביא... האמת נראה מושלם בעיני, מרגיש קצת כמו סליפינג דוגס באסתטיקה של אנימה, או לייתר דיוק, מה שONI היה הופך להיות, אם פאקינג באנג'י לא היו שוכחים מהמותג הזה ומבזבזים את הזמן שלהם על מרתון :(

הבעיה היחידה עם הGTA היפני הזה, זה שהבנתי שהוא משחק gacha game ? כאילו משחק חינמי כזה שמנסה למצוץ לנו את הדם והכסף? אולי יהיה לו קמפיין סינגל, אבל מבאס שהשקעה כזו תלך לפח כנראה ותתבזבז.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2025, 20:37

ציינת את מערכת הקרב של ספיידרמן ובטמן באותה נשימה. זה נכון שהן דומות, אבל הן מאוד שונות. אין לי בעיה שהמערכת תהיה מבוססת הקונספט של ספיידרמן ובטמן, אבל היא צריכה להיות ממש טובה בכדי להחזיק את המשחק. של בטמן מדהימה, של ספיידרמן לא טובה במיוחד. לספיידרמן יש עיר פתוחה עם מנגנון התנדנדות ממש כיפי והגשמת פנטזיה לכל מי שחובב את ספיידרמן (שזה בערך כולם). וולברין לעומת זאת לא יכול להישען על משהו אחר, כל מה שיש לו זו מערכת הקרב. אז כדאי שהיא תהיה ממש טובה, טובה ברמה של בטמן.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 ספטמבר 2025, 11:20

זה בדיוק העניין שנינו לא חושבים שאינסומאנייק יכולים להביא מערכת קרב כמו שרוקסטדי מביאים :-) אז שמערכת הקרב הופכת להיות ההמבורגר עצמו במקום התוספות :-(
אני חייב להיות כנה חלק מזה שירדה לי ההתלהבות זה גם כי נחשפתי לספוילרים אז קשה להתלהב שאני יודע לאן הסיפור בערך הולך, אבל גם בלי קשר לזה, לא הצלחתי לשרוד במשחקי ספיידרמן בגלל הילדותיות שבהם, לא שאני מצפה שזה יהיה באטמן, אבל ארקהם לילדים, זה לא מה שקיוויתי שנקבל מספיידרמן אקסקלוסיבי.

כן, ברור לי שכל הדם והGORE בוולברין בא להוכיח לכולנו, שהפעם זה לא יהיה משחק לילדים, אבל לא יודע זה מרגיש לי מאולץ. אינסומאנייק, הם די "דיסני" של סוני, פשוט אין להם יכולת לעשות משהו בוגר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 43 אורחים