Klayman כתב:הגעתי ל act 2 אחרי בערך 20 שעות.. אם זה נחשב קצת/שלא חקרתי מספיק( מוכן לפרסם את המפה שלי פה, חושב שהלכתי ללא מעט מקומות שיש לי גישה אליהם, מלבד Hunter's March), אז כנראה שאני צריך לשחק אותן צמוד עם מדריך למציאת השדרוגים או משהו... הבנתי כבר את החיבה היתרה שלהם לקירות נסתרים, ואני מכה כל מקום שאני מגיע אליו, כולל הפינות הקיצוניות ביותר שאני יכול להגיע אליהן בינתיים... העובדה שכמעט אף בוס/מיני בוס לא נותן משהו, גם היא, תורמת רבות לכך שאין תחושת התקדמות. מה היה נורא אם איזה מיני בוס היה נותן memory locket ? או חתיכת מסיכה ? אפילו אם זה מיני בוס שצריך להתאמץ למצוא.. בקיצור, משהו מרגיש לי שבור /לא מאוזן בהיבט הזה מצד אחד, אבל מצד שני, כמו שסטיק תמיד אומר, זה מכריח אותי ללמוד את התנועות והמהלכים של הבוסים, כי יש לי רק 5 מסיכות בריאות... ככה יצא שאת הפנטום הורדתי בסוף כמעט בלי שהוא נגע בי.
Laskin כתב:המפה - מה הבעייה בה?? היא מובנת, מסבירה איפה היית, לא מבין את הטענות פה. לא, אין לך מפה עד שאתה קונה או מוצא אחת באיזור חדש, זה מקשה עליך, אבל למה בהכרח רע?
קצב ההתקדמות איטי יחסית למשחקים אחרים בז׳אנר כי הם 10 שעות וזה 60. אז זה מסתדר.
Laskin כתב:אין שום קטע של מסדרונים שלא מופיע במפה. לא מבין את התלונה פה.
Klayman כתב:Laskin כתב:אין שום קטע של מסדרונים שלא מופיע במפה. לא מבין את התלונה פה.
בוודאי שיש. כל מסדרון "סודי", לא מופיע במפה( זאת שאתה קונה וגם זאת שאתה ממלא) עד שאתה מוצא אותו. במשחק שאולי חצי מהמסדרונות הם סודיים, זה מצטבר.
Hypno כתב:Klayman כתב:הגעתי ל act 2 אחרי בערך 20 שעות.. אם זה נחשב קצת/שלא חקרתי מספיק( מוכן לפרסם את המפה שלי פה, חושב שהלכתי ללא מעט מקומות שיש לי גישה אליהם, מלבד Hunter's March), אז כנראה שאני צריך לשחק אותן צמוד עם מדריך למציאת השדרוגים או משהו... הבנתי כבר את החיבה היתרה שלהם לקירות נסתרים, ואני מכה כל מקום שאני מגיע אליו, כולל הפינות הקיצוניות ביותר שאני יכול להגיע אליהן בינתיים... העובדה שכמעט אף בוס/מיני בוס לא נותן משהו, גם היא, תורמת רבות לכך שאין תחושת התקדמות. מה היה נורא אם איזה מיני בוס היה נותן memory locket ? או חתיכת מסיכה ? אפילו אם זה מיני בוס שצריך להתאמץ למצוא.. בקיצור, משהו מרגיש לי שבור /לא מאוזן בהיבט הזה מצד אחד, אבל מצד שני, כמו שסטיק תמיד אומר, זה מכריח אותי ללמוד את התנועות והמהלכים של הבוסים, כי יש לי רק 5 מסיכות בריאות... ככה יצא שאת הפנטום הורדתי בסוף כמעט בלי שהוא נגע בי.
אני עברתי את ה 20 שעות ועדיין ב Act 1, ומצאתי כבר שדרוג חרב ושדרוג בריאות, ושדרוג כמות משי, יש לי 6 tools, ופתחתי את כל הסלוטים ב crest שלי. אחרי ששיחקתי היום מצאתי עוד חצי שדרוג לחרב, מצאתי התקפה חדשה (silk skill), וגם מצאתי לראשונה Crest חדש. עכשיו אני מבין למה יש יותר memory lockets ממה שהייתי צריך.
אחת מהמשאלות בלוח המשאלות שבאיזור ההתחלה נותנת memory locket כפרס.
החצי שדרוג חרב, ה silk skill, ו tool אחד שמצאתי בסשן היום היו בהתקדמות שלי בקצה הימני של greymoor שלא חקרתי עד עכשיו. לא היה שם קרב בוס/מיני בוס.
הייתי שמח אם המשחק היה מציע 'היסטוריה' של דברים חשובים שהשגתי והיה מראה לי במפה איפה הם היו.
וכמובן חובה לאפשר כתיבת הערות חופשיות שמקושרות ל pins. יכול להיות שגם הייתי מעדיף שהמשחק יעשה סימון מיוחד לאיזורים שמצאתי בהם 100% כולל דברים נסתרים וסודות. אבל לא בטוח שהייתי רוצה שבמפה יראו לי כמה אחוזים סיימתי בכל איזור ושזה יכתוב לי שבאיזור הזה יש X ו Y למצוא.
עוד משהו דבילי זה שהמשחק לא מראה לך כמה שדרוגים שלמים כבר עשית לחרב/מסיכה/משי. אתה צריך לזכור שאתה כבר בסיבוב מספר כזה או אחר.
InterAl כתב:במשחקי סולס, אגב, אין מפה בכלל.
Klayman כתב:אני לא שותף להפרזות על כך שהמשחק קשה מדי. הוא קשה, אבל לא מאוד. אני כן חושב שקצב ההתקדמות/פתיחת שדרוגים לא מדהים והיה אפשר לעשות את זה טוב יותר...
InterAl כתב:גם בראשון זה היה ככה. שיחקת בו?
Klayman כתב:אני לא שותף להפרזות על כך שהמשחק קשה מדי. הוא קשה, אבל לא מאוד. אני כן חושב שקצב ההתקדמות/פתיחת שדרוגים לא מדהים והיה אפשר לעשות את זה טוב יותר...
Laskin כתב:זה מסביר קצת…
בכל אופן אני לא שותף לחוויה הזו שלך ממנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 52 אורחים