משחקי 2025

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: משחקי 2025

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוקטובר 2025, 10:44

נינג׳ה גאיידן 4 עומד על 83 כרגע.
פושר מאוד יחסית למצופה ממנו, אבל אותי אישית זה לא מפתיע.
נחמד לגיימפאס אני מתאר לעצמי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 אוקטובר 2025, 12:00

זה בדיוק מה שציפיתי ממנו למען האמת, ואני שמח שהוא לא יצא אסון כי לא הייתי בטוח בכלל שפלטינום במצבם הנוכחי יכלו לספק את הסחורה.
הוא כמובן לא מגיע לגאונות של Black 1 או 2 המקורי, אבל נשמע שהוא יותר טוב מכל מה שהגיע אחריהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2025, 15:06

צפיתי ל-6+ אז 8+ בהחלט מעודד. הוא נראה כמו משחק פס3, פלטיניום לא עשו משחק טוב שנים ורוב הכישרון עזב מזמן כך שזה סוג של נס.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אוקטובר 2025, 15:32

בשבילי נינג'ה גיידן זה System seller שיכל לגרום לי לקנות Series X היום כדי לשחק בו :-). (אם למייקרוסופט היה שכל, הם גם ככה מימנו אותו)
אז ברור שהממוצע 83 הזה לא מזיז לי. ninja gaiden 3 razor edge הוא משחק מדהים, אולי משחק האק אנד סלאש הכי טוב מאז שיצא והוא יושב על ממוצע 69 בMC

אקנה ישר שאתפנה מהמשחקים שהעמסתי על עצמי חח.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 אוקטובר 2025, 17:39

the outer worlds 2 יושב על ממוצע 85 בMC. ממוצע מעולה ביחס למשחק הקודם. זה Fallout like כמו הקודם רק הרבה יותר טוב ממנו, לפי הביקורות. הבעיות של המשחק הם בעיקר ה20 שעות הראשונות, או הACT הראשון לא כזה חזק, אבל הACT השני יותר ממפצה על זה. זה נכנס לרשימה שלי, אחרי סייברפאנק 2077 :-)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 12 נובמבר 2025, 23:06

מחר (יום שישי) יוצא Call of Duty: Black Ops 7. מישהו מתכנן לשחק?

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 14 נובמבר 2025, 07:45

בלאק אופס 7

הקמפיין מזעזע ברמות.

סיפור מטומטם ממש, המשחק עצמו כאילו נוצר על ידי AI. זה שידור חוזר של MW3 2023. קמפיין שכל כולו הוא משימות ווארזון / DMZ. קמפיין שכולו נכסים ישנים שזרקו לתוך סלט. שעשו אותו בעשר דקות רק כדי לצאת ידי חובה ולהגיד ״יש קמפיין״. דחפו קצת זומבים, קצת ווארזון (אפילו ה-HUD הוא של ווארזון), קצת ״היי תראו הנה דמות מבלאק אופס 2״ ושיגרו, עם אפס מחשבה על סיפור קוהרנטי או משחקיות נורמלית.

מרוב שזה ווארזון, זה בעצם מצב אונליין. אי אפשר לעשות Pause כי אתה בתוך שרת וצריך לחפש לובי בשביל לשחק בזה. אפשר לשחק בקו אופ עם עוד 3 אנשים או לבד ועדיין אתה צריך לחפש לובי בשביל זה.

פרשתי אחרי 10 דקות. אני אמשיך היום שוב רק בשביל הצחוקים אבל זה מזעזע בכל רמה אפשרית. זה לא קמפיין קול אוף דיוטי, זה סתם מרגיש כמו Event של ווארזון.

ציון 2/10
נערך לאחרונה על ידי Golan ב 15 נובמבר 2025, 23:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 נובמבר 2025, 09:11

אם פרשת אחרי 10 דקות אתה לא יכול באמת לתת חוות דעת עליו

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 14 נובמבר 2025, 09:31

Laskin כתב:אם פרשת אחרי 10 דקות אתה לא יכול באמת לתת חוות דעת עליו

95% מהביקורות של אנשים אחרים על הקמפיין הם בדיוק הדברים שאמרתי.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 14 נובמבר 2025, 11:25

וואו, אפילו IGN נתנו לו 6/10.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 15 נובמבר 2025, 23:40

טוב, סיימתי את הקמפיין. שיחקתי בו נטו בשביל הצחוקים. ו-וואו כמה שצחקתי. צחקתי המון במהלך המשחק מהאבסורד, מהכתיבה הגרועה, הדיאלוגים הגרועים והקרינג׳יים, והטמטום שלא נגמר. :D :D

המשחק הזה הוא בעצם מפת וורזון אחת גדולה באונליין עם ״משימות״. אי אפשר לעשות Pause אפילו. הסיפור מפגר עד כמעט לא הגיוני והוא נמצא שם רק כתירוץ. מההתחלה יש זומבים וטריפ על סמים. הכל זה נכסים ממוחזרים כולל מפות מבלאק אופס 2 ומפות מבלאק אופס 6, מה ששוב מוכיח שהקמפיין הזה הוא מחשבה של רגע אחרון רק כי ״חייבים״. זה אחד הדברים הכי מצחיקים מרוב שזה גרוע ששיחקתי בהם.

אני באמת לא מציג פה דעה חריגה, אתם יכולים לראות בכל האינטרנט איך כולם חושבים שהקמפיין הזה הוא חרא של כלבים.

לא חוזר בי, ציון 2/10.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 נובמבר 2025, 00:02

עכשיו אתה כן יכול לתת חוות דעת עליו :)

הוא באמת נראה בדיחה
לא שיחקתי בשום משחק בסדרה מאז שלחצתי F כדי לחלוק כבוד.
קיוויתי מהטריילר הראשון שאולי הפעם יעשו משהו מעניין, כל שנה אני אומר ״אולי הפעם, אם הקמפיין יהיה טוב״ אבל לא… זה לא קורה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2025, 00:23

MW1 מ-2019 היה אחלה של משחק, ה-COD הכי טוב מזה שנים וגם קפיצה מרשימה טכנית עם מנוע חדש עם יכולות חדשות. להבנתי גם MW2 מ-2022 היה טוב אבל לא קניתי אותו כי קצת אחרי שהוא יצא מיקרוסופט החליטו לקנות את אקטיוויז'ן הייתי בטוח שהוא יגיע ל-GP, מה שמעולם לא קרה.

ובגלל שהרבה מתבלבלים אני אציין שזה לא רימייק, זה ריבוט מלא לסדרה ואין לו באמת קשר ל-COD4:MW. אקטיוויז'ן רק תרמו יותר לבלבול כי במקביל אליו הם הוציאו רימייק של COD4:MW. הזיה להוציא שני משחקים שנקראים MW באותה שנה, אחד רימייק ואחד משחק חדש לגמרי. הוא ניסה להיות חזרה לראליזם (היחסי) שאיתו הסדרה התחילה, כשהם לא היו בדיחת אקשן אלה משהו שניסה אשכרה לדמות מלחמה ויחידות מיוחדות, והוא עשה את זה בצורה לא רעה בכלל. אני חושב שהכי נהנתי ממנו מאשר מכל COD מאז תקופת MW1-3 על ה-360. אגב גם מאוד אהבתי את INFINITE WARFARE, חבל שהוא לא תפס.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 נובמבר 2025, 00:28

היו כמה קמפיינים מוצלחים מאז שיצא לי לשחק, הקמפיין של MW 2019 היה אחלה וגם השני היה לא רע, הקמפיין של BO CW היה גם כן בגזרת האחלה ושל BO6 משנה שעברה נהנתי למדי, ביחס לזאנר אומנם אבל בהחלט זמן טוב עם כמה משימות זכורות.
הקמפיינים של MW 3 האחרון ושל BO 7 עכשיו נראים לעומת זאת כמו חיה אחרת, באמת הדבקה של קמפיין בשנייה האחרונה בלי שום בשר או משהו אמיתי. איך MW 3 קרה הבנתי, הם הכריזו מראש שהוא יהיה רק DLC בלי קמפיין ובלי באמת יציאה של COD אמיתי באותה שנה, אבל בסוף עשו 180 ושחררו משחק "מלא" אבל לא אפוי לחלוטין. חשבתי שזה מצב שלא יחזור לעולם אבל הנה, כנראה זה הצילח למרות הביקורות הרעות ו BO 7 נמצא עכשיו באותה הסירה.
שנה הבאה לפי מה שאומרים יצא MW 4 שיהיה משחק אמיתי עוד פעם, אז אני מניח שאפשר כבר לצפות מCOD להיות יציאה של פעם בשנתיים, כשבתווך יוצא משחק שהוא למעשה מחזור ציני שפותח בשקל וחצי מהמשחק הקודם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2025, 00:31

Stick כתב:היו כמה קמפיינים מוצלחים מאז שיצא לי לשחק, הקמפיין של MW 2019 היה אחלה וגם השני היה לא רע, הקמפיין של BO CW היה גם כן בגזרת האחלה ושל BO6 משנה שעברה נהנתי למדי, ביחס לזאנר אומנם אבל בהחלט זמן טוב עם כמה משימות זכורות.
הקמפיינים של MW 3 האחרון ושל BO 7 עכשיו נראים לעומת זאת כמו חיה אחרת, באמת הדבקה של קמפיין בשנייה האחרונה בלי שום בשר או משהו אמיתי. איך MW 3 קרה הבנתי, הם הכריזו מראש שהוא יהיה רק DLC בלי קמפיין ובלי באמת יציאה של COD אמיתי באותה שנה, אבל בסוף עשו 180 ושחררו משחק "מלא" אבל לא אפוי לחלוטין. חשבתי שזה מצב שלא יחזור לעולם אבל הנה, כנראה זה הצילח למרות הביקורות הרעות ו BO 7 נמצא עכשיו באותה הסירה.
שנה הבאה לפי מה שאומרים יצא MW 4 שיהיה משחק אמיתי עוד פעם, אז אני מניח שאפשר כבר לצפות מCOD להיות יציאה של פעם בשנתיים, כשבתווך יוצא משחק שהוא למעשה מחזור ציני שפותח בשקל וחצי מהמשחק הקודם.

אני חושב שBO7, בדיוק כמו MW3, היה קורבן של הרכישה של אקטיוויז'ן. הם היו אמורים לעבור למודל לא שנתי והכוחות מלמעלה כפו עליהם להמשיך את המודל השנתי משום מקום. תקן אותי אם אני טועה אבל את BO7 עשו תוך שנה? הרי מדובר באותם מפתחים של BO6 שיצא רק לפני שנה. למשחקי פס4 היה לכל חברה מחזור פיתוח של 3 שנים, אז BO7 כנראה נראה כמו שהוא נראה בגלל מחזור פיתוח של שנה אחת.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 נובמבר 2025, 00:40

כן, BO 7 וMW 3 פותחו בשנה כשBO 6 וMW 4 שיצא בשנה הבאה למעשה קיבלו עוד שנה בתנור, במודל של משחק כל שנתיים. כלומר היום יש שתי מפתחות ראשיות, כל אחת עושה משחק כל 4 שנים, ובין לבין נאלצת לשים צוות קטן למחזר את המשחק הקודם בשביל היציאה בשנה ה"מתה".
זה עובד יחסית בסדר למולטיפלייר, זה כמו פאץ גדול שמוסיף עוד מפות ועונה לביקורות שחקנים שהתאספו לאורך השנה כדי לשפר את המשחק, לא שווה 70$ אבל זה עוד עובד יחסית טוב מבחינת היכולת לייצר משחק מהנה. לעומת זאת הקמפיינים שמשום מה הם מתעקשים עדיין להוציא הם סתם מפות מולטיפלייר עם סיפור מינימלי ומשימות של משחק GAAS.
יהיה מעניין לראות אם זה באמת יהפוך למודל האמיתי או לא. מעניין כמה BO 7 יצליח בכלל כשיש משחק BF שהתקבל מאוד טוב באותו הזמן. בכל מקרה בפועל המשחק COD הקודם הוא BO 6 שהיה אחלה והבא הוא MW 4 שיקבל פיתוח אמיתי. BO 7 וMW 3 הם סתם חבילות הרחבה במחיר מלא שמשווקות כמשחק שלם בצורה צינית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2025, 02:18

Stick כתב:כן, BO 7 וMW 3 פותחו בשנה כשBO 6 וMW 4 שיצא בשנה הבאה למעשה קיבלו עוד שנה בתנור, במודל של משחק כל שנתיים. כלומר היום יש שתי מפתחות ראשיות, כל אחת עושה משחק כל 4 שנים, ובין לבין נאלצת לשים צוות קטן למחזר את המשחק הקודם בשביל היציאה בשנה ה"מתה".
זה עובד יחסית בסדר למולטיפלייר, זה כמו פאץ גדול שמוסיף עוד מפות ועונה לביקורות שחקנים שהתאספו לאורך השנה כדי לשפר את המשחק, לא שווה 70$ אבל זה עוד עובד יחסית טוב מבחינת היכולת לייצר משחק מהנה. לעומת זאת הקמפיינים שמשום מה הם מתעקשים עדיין להוציא הם סתם מפות מולטיפלייר עם סיפור מינימלי ומשימות של משחק GAAS.
יהיה מעניין לראות אם זה באמת יהפוך למודל האמיתי או לא. מעניין כמה BO 7 יצליח בכלל כשיש משחק BF שהתקבל מאוד טוב באותו הזמן. בכל מקרה בפועל המשחק COD הקודם הוא BO 6 שהיה אחלה והבא הוא MW 4 שיקבל פיתוח אמיתי. BO 7 וMW 3 הם סתם חבילות הרחבה במחיר מלא שמשווקות כמשחק שלם בצורה צינית.

אני לא מעריץ COD גדול, במקרה הטוב אני רוכש 2 משחקים בדור, אבל אני חושב שכולנו למדנו שצריך לדעת טוב טוב איזה סוג כותר COD הולך לצאת לפני שרוכשים אותם כי זה מאוד ברור שיש עכשיו שני סוגים של כותרי COD. אני מקווה שהשוק יבין את זה ומיקרוסופט תקבל את הכוויה שמגיע לה לקבל על הכותרי שכונה שהם מוציאים לאחרונה.

אם מיקרוסופט רוצה COD שנתי, הם חייבים 3-4 חברות שמובילות את הסדרה כמו שהיה בתקופת הפס4 כי המודל הנוכחי קורס.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 16 נובמבר 2025, 13:15

האמת שעם כל הוייב השלילי על BO7, הוא כרגע יושב על 84 ב-mc (רק 16 ביקורות אמנם), כלומר הוא ה-COD עם הדירוג הכי גבוה ב-14 שנה האחרונות, מאז mw3. שוב, לפחות כרגע. ונראה שהקמפיין שלו די שנוי במחלוקת, יש כמה וכמה מבקרים שחושבים שהוא אחלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2025, 14:38

InterAl כתב:האמת שעם כל הוייב השלילי על BO7, הוא כרגע יושב על 84 ב-mc (רק 16 ביקורות אמנם), כלומר הוא ה-COD עם הדירוג הכי גבוה ב-14 שנה האחרונות, מאז mw3. שוב, לפחות כרגע. ונראה שהקמפיין שלו די שנוי במחלוקת, יש כמה וכמה מבקרים שחושבים שהוא אחלה.

האמת שזה מעניין כי בעיקר הסתמכתי על מה שראיתי שכתבו פה על המשחק, אבל אם מקפצים בין ביקורות של אתרים גדולים שומעים דברים כמו הקמפיין הכי מרענן מזה שנים ורואים את המילה שאפתני נזרקת על ימין על שמאל.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 16 נובמבר 2025, 14:58

InterAl כתב:האמת שעם כל הוייב השלילי על BO7, הוא כרגע יושב על 84 ב-mc (רק 16 ביקורות אמנם), כלומר הוא ה-COD עם הדירוג הכי גבוה ב-14 שנה האחרונות, מאז mw3. שוב, לפחות כרגע. ונראה שהקמפיין שלו די שנוי במחלוקת, יש כמה וכמה מבקרים שחושבים שהוא אחלה.

הביקורות לא רלוונטיות, אקטיבישן משלמות כסף לכל האתרים הגדולים האלה. ברצינות IGN נתנו לקמפיין ציון גבוה יותר מבאטלפילד 6? Xbox Era נתנו לזה 9 כי זה חברה של מיקרוסופט, למה ציפית? ועוד דוגמאות. זה אותם אנשים שנתנו לקונקורד 9/10.

מי שחושב שהקמפיין הזה הוא אחלה הוא או שקרן או על סמים. זה הדבר הכי עצלני ומטומטם ששיחקתי בו. אויבים שנמצאים שם סתם כדי להגיד שיש אויבים, אפשר לדלג על כולם ולהגיע לאובג׳קטיב הבא בספרינט. הקמפיין כולו הוא מפת וורזון אחת גדולה עם HUD של מולטיפלייר ומשימות שהכתיבה שלהן מגוחכת וקרינג׳ית וכוללת מפות ישנות מהמולטיפלייר (מפות בתוך הסינגלפלייר!), הכל נכסים ממוחזרים. כאילו AI יצר את הקמפיין הזה.

ולא נתחיל לדבר על כל הזומבים והשטויות שיש שם מההתחלה של המשחק. לא תגיד זה נבנה לאט לאט כמו בסיפור של בלאק אופס 1, איך שאתה מתחיל - בום, אויבים מהעולם של Doom והסיפור זה Somehow, Palpetine has retuned.

DrKeo כתב:

האמת שזה מעניין כי בעיקר הסתמכתי על מה שראיתי שכתבו פה על המשחק, אבל אם מקפצים בין ביקורות של אתרים גדולים שומעים דברים כמו הקמפיין הכי מרענן מזה שנים ורואים את המילה שאפתני נזרקת על ימין על שמאל.

מי שקורא לקמפיין הזה ״שאפתני ומרענן״ צריך אשפוז בכפייה. יש מקום לבוסים של רזידנט איוול, זה היה מעניין. אבל לפחות תנו לזה הקשר. הסיפור כל כך מפגר שזה מצחיק לראות את הבוסים זומבים האלה על ההתחלה. וכמובן המשחק עצמו הוא לא סינגלפלייר, אתה צריך לחפש לובי באונליין (כלומר אי אפשר לעשות Pause, ואתה נזרק מהלובי אם אתה AFK או אם אין לך אינטרנט עובד), ואתה פשוט נכנס למשימה במפה של ווארזון עם חוקים של וורזון.

מישהו רוצה לשחק איתי במולטיפלייר? תוסיפו אותי ונשחק ביחד. קחו בחשבון שעשו Nerf רציני ל-Aim Assist, שחקני קונטרולר יתקשו להתרגל (כולל אני).

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 16 נובמבר 2025, 15:14

אגב עוד דוגמה למה זה עצלני.

הסיפור הוא שיש סקוואד של 4 אנשים כדי שהקו אופ יהיה 4 אנשים.

אם אתה משחק לבד, אז אתה לבד. אין NPC שמחליפים את התפקיד של ה-3 הנותרים. אתה ליטרלי לבד. כמו במטרויד.

אבל מה, ב-cutscenes ה-3 הדמויות האלה כן מופיעות, ובמשימה עצמה, הדמויות האלה מדברות אליך במכשיר קשר כאילו הן שם.

זה פשוט קורע.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 16 נובמבר 2025, 16:52

למה אקטיוויז׳ן לא שיחדו עם MW3 לפני שנתיים? הוא נקטל חופשי.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 16 נובמבר 2025, 17:03

InterAl כתב:למה אקטיוויז׳ן לא שיחדו עם MW3 לפני שנתיים? הוא נקטל חופשי.

מה שמשנה זה הדעה של השחקנים. לא אתרי הביקורות הגדולים שמבלבלים את השכל ומנותקים מהקהל האמיתי של המעריצים.

קבל את זה:

המשחק Black Ops 7 שבר שיא שלילי — הדירוג של השחקנים ב־Metacritic צנח ל־1.7.

זה הופך אותו רשמית להמשחק עם הדירוג הגרוע ביותר בסדרת Call of Duty לפי חוות דעת המשתמשים.

לפני כן השיא השלילי היה של Modern Warfare 3, שקיבל ציון 2.3 — וציון המבקרים הנמוך שלו (56/100) באמת התאים למצב המשחק.

ב־BO7 הסיפור אחר:
השחקנים נתנו לו ציון ממש נמוך, אבל המבקרים דווקא אהבו אותו ונתנו לו 84/100.
קבצים מצורפים
IMG_4863.jpeg
IMG_4863.jpeg (103.93 KiB) נצפה 161 פעמים

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 16 נובמבר 2025, 17:09

הבנתי, אין לך תשובה.

ציון השחקנים אמין אפילו פחות. כל אחד יכול לכתוב ביקורת, אין שום הוכחה שמי שהצביע שיחק והן מוצפות טרולים וספאמרים.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 16 נובמבר 2025, 17:20

InterAl כתב:הבנתי, אין לך תשובה.

ציון השחקנים אמין אפילו פחות. כל אחד יכול לכתוב ביקורת, אין שום הוכחה שמי שהצביע שיחק והן מוצפות טרולים וספאמרים.

הקמפיין של MW3 היה מזעזע. הוא היה אותו רעיון רק קצת פחות גרוע מבלאק אופס 7. מלא משימות וורזון עצלניות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 18 אורחים