כן ברור שרכישה של קפקום היא wishful thinking

זה בזבוז מטורף בשביל לקבל משחקים שנינטנדו גם ככה מקבלת בלי לעשות כלום.
הסיבה שאני רוצה שהם ירכשו את קפקום היא שבעיני קפקום היא החברה הכי נינטנדואית שיש אחרי נינטנדו. כמו שמעידים OKAMI ומשחקי הצד של זלדה כמו מיניש קאפ, או משחקי הOrcale. הם מתאימים לנינטנדו כמו כפפה ומאוד מוכשרים טכנית.
אבל אם אני צריך להמר אני בטוח שנינטנדו ילכו על איזו חברת פיתוח יפנית שהיא מוכשרת טכנית אבל אין לה משחקים משלה או שם משלה, משהו כמו ORCA או TOSE אלה חברות הקבלן הכי גדולות שאני יכול לחשוב עליהן שיכולות לעשות עבודה טכנית מדהימה על זלדה ולתגבר מאוד את הצוות

אה פלטיניום כמובן היא גם מועמדת בטוחה. אני מקווה שנינטנדו פשוט לא הולכים לקנות משהו משעמם כמו MercurySteam כי למרות שהמשחקים שלהם אחלה, אני רוצה צוותים שיכולים לעזור לנינטנדו לדחוף את הסוויץ 2 טכנית

לגבי קריסטל דיינמיקס, אני אוהב אותם מאוד אבל הם שנים לא מייצרים רווח ואני לא מדבר על הנקומים גם הרבה לפני זה הם לא היו רווחים המון זמן. אם מייקרוסופט היו קונים אותם, אני בטוח שהיינו רואים את הסוף של קריסטל דיינמיקס כי מייקרוסופט היתה עושה לחברה לא רווחית כזו בדיוק את מה שהם עשו לטנגו.
לדעתי האישית בטסדה עצמה היתה רכישה מצוינת למייקרוסופט כי זה רק עניין של זמן לדעתי עד שטוד האוורד יביא איזשהו מגה להיט סטייל Fallout 3 או סקיירים

בסוף זה יקרה הוא יביא משהו שיתפוצץ בענק. אולי אפילו Fallout 5 יום אחד אחרי הסדרה.
הבעיה היא שמייקרוסופט קנו את בטסדה בזמן שהם עובדים על IP חדש, ולכל IP חדש יש חבלי לידה

הרכישה הזוועתית של מייקרוסופט באמת היתה, אקטביזן כי שוב, אם הם לא יכולים להוציא את COD בבלעדי בגלל הרגולציה אז מה הטעם בכל הרכישה הזו?
אני מבין את הטיעון על "מאסה קריטית של משחקים"
אני בהחלט רואה מצב שגיימרים מסוימים (אנשי הפורום הזה) היו קונים אקסבוקס בשביל מאסה קריטית של משחקים של רמדי, של קריסטל דיינמיקס או משחק טוב של טנגו
אבל הבאמפים האלה של 200-900K לחומרה לדעתי זה כלום לעומת מה שTES6 בלעדי היה עושה או COD בלעדי, או Fallout 5 בלעדי. אלה משחקים שיכלו לגרום ל40M אנשים שהם לא על הבוקס לקנות אותה. זה מטורף