DrKeo כתב:גולן משחק GOW2018:
אוי זה נוראי, אוי זה משעמם, אוי למה אני משחק בזה, אבוי לי אני סובל... והיה מדהים!
Stick כתב:והכל ביומיים..!
לא זוכר מתי פעם אחרונה סיימתי משחק AAA ביומיים בלבד... אה נכון! זה היה GOW 2018
הוא כל כך תפס אותי שפשוט לא הפסקתי לשחק משישי בבוקר ועד שסיימתי אותו בשבת בלילה בסופ"ש שהוא יצא בו.
בכל מקרה גולן אני שמח לשמוע שבסוף גילית את האור. עקרונית אני חושב שראגנרוק משמעותית מהנה יותר מ2018 בקומבט שלו, בזירות, בגיוון וכמובן שבבוסים. למרות שגם שם יש כמה קטעים "נמתחים" של הליכה שאולי ישעממו אותך, אני מאמין שתאהב אותו יותר מאת 2018 לפי איך שתיארת את החוויה שלך. אישית הם היו אצלי די שווה בשווה כשסיימתי את ראגנרוק עם יתרונות ברורים על השני לכל אחד מהם, אבל בעוד שהיתרונות של ראגנרוק שהיו שם עדיין קיימים, ככל שהתרחקתי מהם אז 2018 נצרב לי בראש הרבה יותר כמשחק הבאמת מיוחד מבין שניהם.
Golan כתב:DrKeo כתב:גולן משחק GOW2018:
אוי זה נוראי, אוי זה משעמם, אוי למה אני משחק בזה, אבוי לי אני סובל... והיה מדהים!
נו מה אני אעשההההההההה חחחחחחחח.
ההתחלה של המשחק ממש איטית והיא לגמרי Walking Simulator ואני נבהלתי שכל המשחק יהיה ככה, 15 שעות של כלום. והסתבכתי לגמרי עם העולם הפתוח והמערכת שדרוגים. מזל מזל מזל!!! שנתתי לזה צ׳אנס. לא עשיתי שום משימות צד, שיחקתי על הרמה הכי קלה (Give me a story) ופשוט התמקדתי בסיפור הראשי. סיימתי אותו כשקרייטוס ברמה 5, אין לי שמץ של מושג איך אנשים הגיעו לרמה 8-10, לא הבנתי מה אני מפספס?
Stick כתב:והכל ביומיים..!
לא זוכר מתי פעם אחרונה סיימתי משחק AAA ביומיים בלבד... אה נכון! זה היה GOW 2018
הוא כל כך תפס אותי שפשוט לא הפסקתי לשחק משישי בבוקר ועד שסיימתי אותו בשבת בלילה בסופ"ש שהוא יצא בו.
בכל מקרה גולן אני שמח לשמוע שבסוף גילית את האור. עקרונית אני חושב שראגנרוק משמעותית מהנה יותר מ2018 בקומבט שלו, בזירות, בגיוון וכמובן שבבוסים. למרות שגם שם יש כמה קטעים "נמתחים" של הליכה שאולי ישעממו אותך, אני מאמין שתאהב אותו יותר מאת 2018 לפי איך שתיארת את החוויה שלך. אישית הם היו אצלי די שווה בשווה כשסיימתי את ראגנרוק עם יתרונות ברורים על השני לכל אחד מהם, אבל בעוד שהיתרונות של ראגנרוק שהיו שם עדיין קיימים, ככל שהתרחקתי מהם אז 2018 נצרב לי בראש הרבה יותר כמשחק הבאמת מיוחד מבין שניהם.
מזל שישבתם לי על הראש!
Klayman כתב:אני משחק ב Dispatch במחשב. ממש נהנה. זה משחק סטייל Telltale, שהבנתי שכלמיני יוצאי החברה עשו, אבל עם Look&Feel שמתאימים לעידן המודרני. בינתיים, אני חושב שהביצוע מעולה. יש קצת דברים מעצבנים, אבל לא משהו אקוטי.
ShiTDemoN כתב:אני משחק עכשיו ב Detroit become human. מאמין שכבר לקראת הסוף. האמת, מאוד נהנה. מפתיע איך נושא שדיי כבר מוצה מכל הכיוונים עדיין מעניין כשעושים אותו טוב. והגרפיקה מאוד מאוד יפה. הכמעט עשור שעבר בין heavy rain לדטרויט מאוד מורגש. מחכה לראות בסוף איך החלטות שונות שלי יכלו לשנות דברים
ShiTDemoN כתב:אני משחק עכשיו ב Detroit become human. מאמין שכבר לקראת הסוף. האמת, מאוד נהנה. מפתיע איך נושא שדיי כבר מוצה מכל הכיוונים עדיין מעניין כשעושים אותו טוב. והגרפיקה מאוד מאוד יפה. הכמעט עשור שעבר בין heavy rain לדטרויט מאוד מורגש. מחכה לראות בסוף איך החלטות שונות שלי יכלו לשנות דברים
Golan כתב:ShiTDemoN כתב:אני משחק עכשיו ב Detroit become human. מאמין שכבר לקראת הסוף. האמת, מאוד נהנה. מפתיע איך נושא שדיי כבר מוצה מכל הכיוונים עדיין מעניין כשעושים אותו טוב. והגרפיקה מאוד מאוד יפה. הכמעט עשור שעבר בין heavy rain לדטרויט מאוד מורגש. מחכה לראות בסוף איך החלטות שונות שלי יכלו לשנות דברים
היי איפה נעלמת?![]()
תהנה!
Laskin כתב:אני ניסיתי פעמיים והוא שיעמם אותי
glass man כתב:מהפח אל הפחת קרירין. זה כמו להפסיק לראות הישרדות ולעבור לחתונמי.
שחק בדיג'ימון החדש הוא נראה אש, אני שוקל להביא אותו.למה לסבול
Chen כתב:glass man כתב:מהפח אל הפחת קרירין. זה כמו להפסיק לראות הישרדות ולעבור לחתונמי.
שחק בדיג'ימון החדש הוא נראה אש, אני שוקל להביא אותו.למה לסבול
הדיג'ימון החדש נראה פצצה אבל לא סיימתי את השתיים הקודמים. שיחקתי בזמנו בסייבר סלות והיה פשוט יותר מידיי מלל הרגיש לי. צריך לתת לו עוד צ'אנס
Klayman כתב:ShiTDemoN כתב:אני משחק עכשיו ב Detroit become human. מאמין שכבר לקראת הסוף. האמת, מאוד נהנה. מפתיע איך נושא שדיי כבר מוצה מכל הכיוונים עדיין מעניין כשעושים אותו טוב. והגרפיקה מאוד מאוד יפה. הכמעט עשור שעבר בין heavy rain לדטרויט מאוד מורגש. מחכה לראות בסוף איך החלטות שונות שלי יכלו לשנות דברים
משחק נהדר לדעתי. אם אני זוכר נכון, בסוף כל פרק אפשר לראות את הפיצולים האפשריים בעלילה ולאן אתה הלכת לעומת כלל השחקנים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 18 אורחים