Laskin כתב:לא, זה שהוא נכשל בגלל הסיבות שהוא נכשל גרם לי לחשוב למה זה הכיוון שהם לקחו איתו, שאחראי לכשלון שלו.
GaaS מצריך עלויות גדולות מאוד גם אחרי שהמשחק יוצא, לכן זה ריסקי יותר. אתה צריך להמשיך להכניס כסף לאורך זמן ולא רק את הכסף שהמשחק עצמו עולה, כדי לתחזק אותו, את השרתים, התמיכה וכו, ליצור עוד ועוד תוכן כל הזמן כדי ליצור עניין וכו.
אתה סתם מטפס על עץ מאוד מטופש, אתה יודע שזה שונה מאוד.
Laskin כתב:אתה מפספס פה גם כן את הנקודה גלאס… אני לא הייתי רוצה באטמן ״ראשי״ מחברה אחרת או tlou מחברה אחרת, אני הייתי רוצה את נוטי דוג ורוקסטדי, לא חברה הרבה פחות כשרונית שזה לא בDNA שלה, שהיא לא ״המציאה״ את זה, ולא הייתי רוצה ששתי החברות האלה יעשו GaaS כי זה גם כן לא בDNA שלהן בשום צורה, האנשים שם לא עשו את זה אף פעם והנה עובדה - כשהן עושות את זה תראה את התוצאה.
Hypno כתב:הבאתי את Arc Raiders כדוגמת-נגד לבולשיט שנאמר בפורום על זה על כל משחק GAAS שמוכרז (לא משנה ממי) שכאילו מדובר בטעות וכישלון ידוע מראש כי אין עוד 'מקום' למשחקים בשוק הזה.
A straw man fallacy (sometimes written as strawman) is the informal fallacy of refuting an argument different from the one actually under discussion, while not recognizing or acknowledging the distinction.[1] One who engages in this fallacy is said to be "attacking a straw man".
Laskin כתב:היו ממש אחלה טריילרים!
גם Arc Raiders נראה מדליק, זה משחק מולטי שאני רוצה לנסות, משהו שאני לא אומר כמעט אף פעם.
Hypno כתב:Arc Raiders בסופ"ש השלישי שלו ממשיך להרים את הרף וקובע שיא CCU חדש גם כאשר COD וטארקוב שוגרו מולו.
(אגב מדדי סטים של BO7 הם מפלה לעומת BO6).

This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים