glass man כתב:יש לי אפס עניין בחרא הזה. אבל אני בטוח שאם ואלב יהיו חכמים לעשות לזה באנדל עם מגהבונק+Ballxpit+איתמר מטפס על קירות+פיפוש+פט-פט+stardew valley זה יעוף מהמדפים כמו לחמניות חמות והPS6 גמור.
Hypno כתב:השאלה היא למה מתרגשים בכלל מהרעיון אם בסופו של דבר זה עוד PC שמתחבר לטלוויזיה.
MGS FREAK כתב:Hypno כתב:השאלה היא למה מתרגשים בכלל מהרעיון אם בסופו של דבר זה עוד PC שמתחבר לטלוויזיה.
בדיוק בגלל זה.
אתה מקבל כאן מוצר מוגמר בדמות מחשב קטן שאפשר לדחוף בכל מקום עם שלט ומערכת הפעלה מובנית עם פלטפורמת הPC הגדולה ביותר. זה כמובן יושפע מאוד ממה יהיה המחיר אבל בכל מקרה קהל היעד הוא לא מי שמכוון ל16K עם 480 פריימים וRTX שמסמלץ פוטונים אלא בתור אולי מוצר משלים לאלה כדי לדחוף באחד החדרים, לקנות בתור מחשב גיימינג (ראשון או בכלל) לבן משפחה צעיר או להוות אחלה תחנת ביניים למי שכל חייהם שיחקו רק על קונסולות ורוצים לנסות להרטיב את הרגליים בעולם הPC.
ברור שאת כל זה אפשר לעשות כבר היום אבל שוב, מקבל כאן את החבילה השלמה ובמקומם הייתי עושה פרומושן מוגבל בזמן שנותן קוד באזור ה20 דולר לקניה בסטים עם כל קניית מכשיר, ואז בכלל קנית בלי בעיה את קהל שחקני הקונסולות שמתעניינים במחשב עם מהלך הרגל בדלת הזה.
Klayman כתב:glass man כתב:יש לי אפס עניין בחרא הזה. אבל אני בטוח שאם ואלב יהיו חכמים לעשות לזה באנדל עם מגהבונק+Ballxpit+איתמר מטפס על קירות+פיפוש+פט-פט+stardew valley זה יעוף מהמדפים כמו לחמניות חמות והPS6 גמור.
שכחת את Volfied, Commander Keen, Dangerous Dave וכמובן סימולטור מכירת חפצי יד שניה לזרים.
זה לא מריץ AAA ברמה סבירה, הדבר הזה מת.
InterAl כתב:זה לא מריץ AAA ברמה סבירה, הדבר הזה מת. כנ"ל ה-VR, הם לא ימכרו את זה בהפסד כמו meta, אין לדבר הזה סיכוי. על השלט בכלל אין מה לדבר, זה שיקוץ.
MGS FREAK כתב:
בדיוק בגלל זה.
אתה מקבל כאן מוצר מוגמר בדמות מחשב קטן שאפשר לדחוף בכל מקום עם שלט ומערכת הפעלה מובנית עם פלטפורמת הPC הגדולה ביותר.
DrKeo כתב:החיסרון העיקרי של המכשיר הזה הוא שקהל שרוצה לשחק pc gaming בסלון במכשיר קבוע שלא נותן את רוב היתורונות של הPC הוא מאוד קטן. מדברים עליו המון באינטרנט עכשיו, אבל גם על הסטים דק דברו המון והמכשיר מוכר בערך בקציב של 1/10 לעומת הפס5.
זה מגניב והכל, וכמובן שיש לזה קהל, אבל זה לא מיינסטרים כמו קונסולה. זאת נישה של 10~ מליון יחידות אם מדובר במכשיר טוב ואטרקטיבי.
Hypno כתב:איזה יתרונות של PC המכשיר הזה לא נותן? הסטים מאשין נותן את רוב היתרונות של מחשב שאנשים מן השורה רוצים.
פלוני לא רוצה סטים מאשין כדי להשתמש ב cheat engine או לחפש מודים בנקסוס.
מי שיגדיל לעשות ישים ווינדוס ויוכל להשתמש בו גם לאמולציה.
Hypno כתב:המכשיר הזה לא נועד כדי לספק את כל ה bells and whistles. והזינוק במחירים של RAM הוא פקטור.
אם המכשיר יצליח באופן דומה לסטים דק אז כנראה באיטרציה הבאה הם יהיו יותר בטוחים לשים כרטיס חזק יותר.
MGS FREAK כתב:אתם מסתכלים על זה בצורה שגויה, לגייבקיוב והפריים יש מטרת על אחת ויחידה והיא להכניס משתמשים חדשים לאקוסיסטם של סטים (וכמובן להעלות את ההכנסות ממשתמשים קיימים דרך אפיקים חדשים כמו VR שיונגש להם). יש לנו מספרים על הסטים דק, כמה משתמשים חדשים נפתחו בשבילו וכמה מהם המשיכו להישאר פעילים ולהוציא כסף בעקביות? מאמין שמספיק כדי שינסו לשחזר את המודל הזה עם מכשירים שונים שתופסים נישות שונות. יפסידו מכל מכירה? לא ימכרו מספיק? כל עוד בשנים הקרובות ההשקעה תחזיר את עצמה פי כמה וכמה דרך מכירות תוכנה בסטים זו במקרה הגרוע ביותר בקושי מכה קלה בכנף.
ובהמשך לזה, שאלת בונוס של הדיוט גמור בתחום הטכני של הדברים: אם הבנתי נכון הפריים די מחדש מבחינת היכולת של משחקי מחשב לרוץ על מעבד מסוג מסוים למרות שמעולם לא היו אמורים בכלל לעשות את זה. האם בתאוריה אפשר יהיה לעשות את זה גם על מעבדים של טלפונים\טאבלטים, ובכך להפוך מיליונים רבים של מכשירים שכבר בידיים של אנשים למכרה זהב עבור ואלב?
swym כתב:אבל זה
https://dbrand.com/shop/limited-edition/companion-cube?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים