במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Stick » 05 נובמבר 2025, 18:46

שני הדברים המרכזיים שהפריעו לי, בעיקר בדיעבד, זה הסיפור ותחושת המסע. יש בו קטעים מצויונים גם באספקט הזה, אבל בסך הכל הרגשתי שרמת הכתיבה ירדה מדרגה מסוימת.
2018 היה סיפור קטן, מהודק בטירוף, שהעלה מהצד המון שאלות ובניית עולם שהיה כיף להשתעשע איתם. התשובות שראגנרוק נתן היו בחלקן טובות, בחלקן מאכזבות, ובחלקן לא קיימות.
מהבחינה הזו 2018 נהנה קצת מתסמונת העונות הראשונות של אבודים - יותר כיף ומעניין להעלות את הרעיונות לאוויר מאשר להצטרך לתת להם תשובות.
אבל להבדיל מסדרת טלוויזיה במשחקים יותר קל להסתכל על זה כשתי חוויות שונות ומלאות, ולכן 2018 הרגיש לי יותר 'שלם' בסופו של דבר.
העולם של ראגנרוק היה יותר גדול, מגוון ומרשים, אבל העולם של 2018 התאים יותר למשחק שהוא היה בו.
יש בראגנרוק יותר סיפור, יותר דמויות והוא יותר אפי, אבל בסוף הוא גם מאבד פוקוס עם כל הכדורים שהוא מנסה לג'נגל במקביל.
הסיפור הקטן של 2018 על אב ובן התחבר מצוין עם שני סיפורי הצד גם הם על משפחה (פרייה ובאלדר, שני הגמדים), אפילו הסיפורים הקצרים ממש במשימות הצד או בבניית העולם, הכל התחבר טוב יותר לפאזל אחד ברור ובהיר.

עם זאת ברוב הנתונים היבשים כמשחק ראגנרוק טוב יותר ובחלק מהדברים באופן משמעותי. מבחינת נטו הנאה דקה אחרי דקה בזמן המשחק עצמו - יותר נהנתי מראגנרוק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2025, 19:02

אני מסכים עם כל מה שאמרת ואני רק אוסיף שהייתה מרגנרוק ציפיה להביא את הscale והאפיות שהאינטימיות גרמה ל-2018 לאבד, אבל הוא לא הביא אותם ולפחות מבחינתי זה מאכזב.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 05 נובמבר 2025, 20:15

DrKeo כתב:גולן משחק GOW2018:
אוי זה נוראי, אוי זה משעמם, אוי למה אני משחק בזה, אבוי לי אני סובל... והיה מדהים! :!:

נו מה אני אעשההההההההה חחחחחחחח.

ההתחלה של המשחק ממש איטית והיא לגמרי Walking Simulator ואני נבהלתי שכל המשחק יהיה ככה, 15 שעות של כלום. והסתבכתי לגמרי עם העולם הפתוח והמערכת שדרוגים. מזל מזל מזל!!! שנתתי לזה צ׳אנס. לא עשיתי שום משימות צד, שיחקתי על הרמה הכי קלה (Give me a story) ופשוט התמקדתי בסיפור הראשי. סיימתי אותו כשקרייטוס ברמה 5, אין לי שמץ של מושג איך אנשים הגיעו לרמה 8-10, לא הבנתי מה אני מפספס?

Stick כתב:והכל ביומיים..!
לא זוכר מתי פעם אחרונה סיימתי משחק AAA ביומיים בלבד... אה נכון! זה היה GOW 2018 :)
הוא כל כך תפס אותי שפשוט לא הפסקתי לשחק משישי בבוקר ועד שסיימתי אותו בשבת בלילה בסופ"ש שהוא יצא בו.

בכל מקרה גולן אני שמח לשמוע שבסוף גילית את האור. עקרונית אני חושב שראגנרוק משמעותית מהנה יותר מ2018 בקומבט שלו, בזירות, בגיוון וכמובן שבבוסים. למרות שגם שם יש כמה קטעים "נמתחים" של הליכה שאולי ישעממו אותך, אני מאמין שתאהב אותו יותר מאת 2018 לפי איך שתיארת את החוויה שלך. אישית הם היו אצלי די שווה בשווה כשסיימתי את ראגנרוק עם יתרונות ברורים על השני לכל אחד מהם, אבל בעוד שהיתרונות של ראגנרוק שהיו שם עדיין קיימים, ככל שהתרחקתי מהם אז 2018 נצרב לי בראש הרבה יותר כמשחק הבאמת מיוחד מבין שניהם.

מזל שישבתם לי על הראש! :D

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 נובמבר 2025, 19:43

בפינל פנטזי x
התקדמתי הרבה

חיסלתי את הבוס שיש לו 3 עניים
ימין ושמאל ובסוף המצע
כל עיין בנפרד

אחריו יש את אותו הבוס שפועל שונה והפסדתי לו כמה פעמים
בגלל עניין של זמן
אבל בסוף עברתי אותו

אבל די נימאס לי לילחם במיליון המפלצות שיש בהמצע
הבנתי שיש רמאות במחשב שלוחצים על f3
אבל אין לי את המקלדת כרגע (עברתי דירה )
אז אני יחכה כמה ימים
בינתים עברתי לשחק final fantsy mysticl
משחק שיצא בלי מספר
זה יצא לsnes ונחשב קל

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 נובמבר 2025, 20:58

מהפח אל הפחת קרירין. זה כמו להפסיק לראות הישרדות ולעבור לחתונמי.
שחק בדיג'ימון החדש הוא נראה אש, אני שוקל להביא אותו.למה לסבול :-)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 נובמבר 2025, 21:00

דיגימון לא מעניין אותי
ושכחתי לרשום

אני משחק על הrog ally
בגלל זה אין מקלדת
יש ווירטואלית אבל אין לה כפתורי f
ואני צריך f3

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 נובמבר 2025, 21:31

אם כבר מדברים על כל הניידות האלה.

ראית קרירין את כל הניידות DS האלו? איך בא לי קונסולה כזו.

כמו הAYN THOR ? איך בא לי לקנות אחת כזו, אבל הקימפול שיידרים על האימולציה של ה3DS עוצר אותי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 07 נובמבר 2025, 21:42

ראיתי את זאת או משהו דומה לאחרונה
אבל לי כבר יש את הally
וזה מספיק לרוב הרטרו ורוב משחקי הpc

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 נובמבר 2025, 18:46

אני משחק ב Dispatch במחשב. ממש נהנה :). זה משחק סטייל Telltale, שהבנתי שכלמיני יוצאי החברה עשו, אבל עם Look&Feel שמתאימים לעידן המודרני. בינתיים, אני חושב שהביצוע מעולה. יש קצת דברים מעצבנים, אבל לא משהו אקוטי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 08 נובמבר 2025, 19:19

Golan כתב:
DrKeo כתב:גולן משחק GOW2018:
אוי זה נוראי, אוי זה משעמם, אוי למה אני משחק בזה, אבוי לי אני סובל... והיה מדהים! :!:

נו מה אני אעשההההההההה חחחחחחחח.

ההתחלה של המשחק ממש איטית והיא לגמרי Walking Simulator ואני נבהלתי שכל המשחק יהיה ככה, 15 שעות של כלום. והסתבכתי לגמרי עם העולם הפתוח והמערכת שדרוגים. מזל מזל מזל!!! שנתתי לזה צ׳אנס. לא עשיתי שום משימות צד, שיחקתי על הרמה הכי קלה (Give me a story) ופשוט התמקדתי בסיפור הראשי. סיימתי אותו כשקרייטוס ברמה 5, אין לי שמץ של מושג איך אנשים הגיעו לרמה 8-10, לא הבנתי מה אני מפספס?

Stick כתב:והכל ביומיים..!
לא זוכר מתי פעם אחרונה סיימתי משחק AAA ביומיים בלבד... אה נכון! זה היה GOW 2018 :)
הוא כל כך תפס אותי שפשוט לא הפסקתי לשחק משישי בבוקר ועד שסיימתי אותו בשבת בלילה בסופ"ש שהוא יצא בו.

בכל מקרה גולן אני שמח לשמוע שבסוף גילית את האור. עקרונית אני חושב שראגנרוק משמעותית מהנה יותר מ2018 בקומבט שלו, בזירות, בגיוון וכמובן שבבוסים. למרות שגם שם יש כמה קטעים "נמתחים" של הליכה שאולי ישעממו אותך, אני מאמין שתאהב אותו יותר מאת 2018 לפי איך שתיארת את החוויה שלך. אישית הם היו אצלי די שווה בשווה כשסיימתי את ראגנרוק עם יתרונות ברורים על השני לכל אחד מהם, אבל בעוד שהיתרונות של ראגנרוק שהיו שם עדיין קיימים, ככל שהתרחקתי מהם אז 2018 נצרב לי בראש הרבה יותר כמשחק הבאמת מיוחד מבין שניהם.

מזל שישבתם לי על הראש! :D

התקדמתי ברגנרוק והגעתי לקטע של איירונוודס שאטראוס נותן לאנגרבודה פרח והיא לא רוצה אותו. דאמ איזה פרינדזון כואב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 נובמבר 2025, 19:42

Klayman כתב:אני משחק ב Dispatch במחשב. ממש נהנה :). זה משחק סטייל Telltale, שהבנתי שכלמיני יוצאי החברה עשו, אבל עם Look&Feel שמתאימים לעידן המודרני. בינתיים, אני חושב שהביצוע מעולה. יש קצת דברים מעצבנים, אבל לא משהו אקוטי.

ניסיתי את הדמו שלו ואהבתי את הסיפור למרות שזה הרגיש די פרוגרסיבי :-)
הבעיה שלי היתה כשאתה מתחיל לשלוח את גיבורי העל שלך לכל מיני עבודות וצריך להחליט את מי לשלוח לאיזו עבודה.

זה הרגיש די רנדומלי הרגשתי שגם אם אני שולח את גיבור העל המושלם לטפל במשהו שהוא לגמרי אמור לטפל בו טוב הוא לא פותר לאנשים את הבעיה כמו שצריך.
לא יודע למה ציפיתי אבל ציפיתי למשחק שידרוש ממני לחשוב על "קבלת החלטות" ולחשוב טוב לפני כל החלטה. וממה ששיחקתי הכל הרגיש לי כמו רולטה.

תן עוד רשמים בהמשך אחי :-)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 נובמבר 2025, 19:56

זה דווקא לא כ"כ רולטה - פשוט הם רוצים שתיכשל בחלק מהמשימות בהתחלה( וגם בהמשך). לא יודע לגבי פרוגרסיבי. זה לא הרגיש לי ככה בכלל.. גם ככה יש שם גוש חימר, שדה מהגיהינום, חייזר ואיש רטוב מאוד כ"גיבורי על". ה Voice acting הוא ברמה גבוהה מאוד, כנל הכתיבה.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 נובמבר 2025, 22:32

עוד כמה פרקים צריכים לצאת?
אני דווקא ממש בעניין של המשחק הזה, אבל רוצה להמתין עד שתסתיים העונה ואז אוכל לשחק ברצף, אבל מעדיף לדעת שזה גם ממשיך טוב, שלא יהיה מצב שאני מתחיל משהו שמתחיל טוב וממשיך או נגמר ממש לא טוב. שהרמה תהיה אחידה, או אפילו תשתפר עם הזמן.

שים שלום
Minion

הודעהעל ידי שים שלום » 11 נובמבר 2025, 06:47

השבוע יוצאים האחרונים כמדומני

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 11 נובמבר 2025, 17:07

סיימתי את רגנארוק :D אני מובטל כרגע אז יש לי זמן חחחחח.

אני לא סגור מה אני חושב על הסיפור כי מצד אחד אהבתי ומצד שני זה קצת בלאגן והרבה שטויות. אבל היה משחק טוב. ממש התמכרתי. שיחקתי מלא שעות רצוף במשך כמה ימים. לקח לי 28 שעות, על הרמה הכי קלה כמעט בלי סייד קווסט. כל העולם הפתוח והקומבט המסורבל לא בשבילי אז לקחתי את הכי קל ופשוט התמקדתי על הסיפור הראשי.

היה ממש כיף, משחק אדיר, רק חבל שעשו לי ספוילרים לפני :cry: :cry:
ספויילר: הצג
כמו שידעתי שטיר זה אודין, ושקרייטוס יחיה למרות הנבואה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 13 נובמבר 2025, 16:31

אני משחק עכשיו ב Detroit become human. מאמין שכבר לקראת הסוף. האמת, מאוד נהנה. מפתיע איך נושא שדיי כבר מוצה מכל הכיוונים עדיין מעניין כשעושים אותו טוב. והגרפיקה מאוד מאוד יפה. הכמעט עשור שעבר בין heavy rain לדטרויט מאוד מורגש. מחכה לראות בסוף איך החלטות שונות שלי יכלו לשנות דברים
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 13 נובמבר 2025, 16:53

ShiTDemoN כתב:אני משחק עכשיו ב Detroit become human. מאמין שכבר לקראת הסוף. האמת, מאוד נהנה. מפתיע איך נושא שדיי כבר מוצה מכל הכיוונים עדיין מעניין כשעושים אותו טוב. והגרפיקה מאוד מאוד יפה. הכמעט עשור שעבר בין heavy rain לדטרויט מאוד מורגש. מחכה לראות בסוף איך החלטות שונות שלי יכלו לשנות דברים

היי איפה נעלמת? :D
תהנה!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2025, 19:46

ShiTDemoN כתב:אני משחק עכשיו ב Detroit become human. מאמין שכבר לקראת הסוף. האמת, מאוד נהנה. מפתיע איך נושא שדיי כבר מוצה מכל הכיוונים עדיין מעניין כשעושים אותו טוב. והגרפיקה מאוד מאוד יפה. הכמעט עשור שעבר בין heavy rain לדטרויט מאוד מורגש. מחכה לראות בסוף איך החלטות שונות שלי יכלו לשנות דברים

ואו הזכרת לי אותו עכשיו. הוא יושב לי בחשבון פלייסטיישן שנים, אני צריך לצלול אליו.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 נובמבר 2025, 19:47

אני ניסיתי פעמיים והוא שיעמם אותי

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 נובמבר 2025, 19:55

אני שיחקתי בDetroit become human
לדעתי זה משחק מאוד טוב וריגש אותי מאוד
כמובן זה לפי בחירות של השחקן
ולי יצא טוב מאוד

אני לא יתן פה ספוילרים
אבל זה משחק , שעושים בחירות טובות לדעתי מצוין
וזה מה שעשיתי

להגיע לעומק האמיתי , צריך לתת זמן להתקדם במשחק

חוץ מזה אני קרוב לסוף ב ff x
משחק שהתחיל לעצבן לקרת הסוף
עברתי דירה אז הנחתי לו
עכשיו כבר אין צורך

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 14 נובמבר 2025, 11:38

Golan כתב:

היי איפה נעלמת? :D
תהנה!

4 שנים תואר ושנה ראשונה בעבודה בהן לא הצלחתי לנהל את הזמן שלי נכון, אבל עכשיו רגוע יותר :)

Laskin כתב:אני ניסיתי פעמיים והוא שיעמם אותי

באתי לשאול עד לאן הגעת אבל האמת היא שמהרגע הראשון בו אפשר להבין אם אתה מתחבר אליו או לא

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 נובמבר 2025, 12:27

משחק נהדר לדעתי. אם אני זוכר נכון, בסוף כל פרק אפשר לראות את הפיצולים האפשריים בעלילה ולאן אתה הלכת לעומת כלל השחקנים
?

Chen
Trainee

הודעהעל ידי Chen » 15 נובמבר 2025, 14:14

glass man כתב:מהפח אל הפחת קרירין. זה כמו להפסיק לראות הישרדות ולעבור לחתונמי.

הדיג'ימון החדש נראה פצצה אבל לא סיימתי את השתיים הקודמים. שיחקתי בזמנו בסייבר סלות והיה פשוט יותר מידיי מלל הרגיש לי. צריך לתת לו עוד צ'אנס
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 נובמבר 2025, 14:28

Chen כתב:
glass man כתב:מהפח אל הפחת קרירין. זה כמו להפסיק לראות הישרדות ולעבור לחתונמי.

הדיג'ימון החדש נראה פצצה אבל לא סיימתי את השתיים הקודמים. שיחקתי בזמנו בסייבר סלות והיה פשוט יותר מידיי מלל הרגיש לי. צריך לתת לו עוד צ'אנס

אני גם לא הצלחתי להתמיד עם סייבר סלות הגרפיקה שלו היתה בערכי הפקה של משחק ויטה (כי הוא משחק ויטה לול) וערכי ההפקה היו יותר מדי נמוכים בשבילי, וגם היה לא מאוזן קל מדי ברמה הרגילה קשה מידי/משעמם ברמה הקשה.

הדיג'ימון החדש לא נראה כמו הפקה של נוטי דוג או סנטה מוניקה, אבל הוא הראשון שנראה סבבה גרפית :-) אין לי כזו היכרות חזקה עם דיג'ימון חוץ מ2 העונות הראשונות לפני כמעט שלושים שנה אבל ממה שהבנתי המשחק לגמרי Stand alone.

אם אתה אוהב את הסאב ז'אנר הזה של תפיסת מפלצות, אני לא יכול להמליץ לך מספיק על Dragon Quest Monsters the dark prince.... כאילו בוא... אני לא מפתיע אף אחד שאני עף על משחק דרגון קווסט, אבל הוא כל כך טוב. גם אחרי 100 שעות לא נמאס לי והוא החזיר לי את כל האהבה לסאב ז'אנר הזה של תפיסת מפלצות.
בהחלט המשחק הכי טוב בסאב זאנ'ר הזה מאז Pokemon Gold silver ב1999 :-)
כמובן שאם לא הגעת לPokemon legends arceus גם הוא אחד הטובים ביותר של ה20 השנים האחרונות.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 15 נובמבר 2025, 16:04

Klayman כתב:

משחק נהדר לדעתי. אם אני זוכר נכון, בסוף כל פרק אפשר לראות את הפיצולים האפשריים בעלילה ולאן אתה הלכת לעומת כלל השחקנים

נכון וגם לעומת החברים שלך.

סיימתי את המשחק. מעולה לכל האורך
ספויילר: הצג
קיבלתי את הסוף נראה לי הכי גרוע שיכול להיות. כולם מתו חוץ מאליס וקונור, וקונור הפך להיות דיקטטור נשלט על ידי סייברלייף. נורא. מתחיל לחשוב שוב על הבחירות שלי בחיים

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים