Stick כתב:אני לא שחקתי בקמפיין של BO7, גם לא בקמפיין של MW3 החדש, שניהם נראים לי מאוד לא מעניינים. סך הכל אני משחק בקמפיין COD אחת לכמה שנים אבל דווקא בששת השנים האחרונות התאים לי קמפיין קצר וסינימטי ושיחקתי בארבעה מהם (MW 1-2, BO CW וBO 6) וסך הכל נהנתי מכולם, הכי טובים בעיניי היו של MW 2019 ושל BO 6, שום דבר באמת יוצא דופן אבל הם היו זמן טוב. אני יודע שגם הקמפיין של BO 6 התקבל בצורה מעורבת אצל הרבה שחקנים כי היו בו אלמנטים של זומבים או שלבים במבנה קצת אחר, אני חיבבתי את זה אבל אני יודע שלא כולם התחברו וזו ממש לא יציאה עם קונצנזוס חד משמעי.
בגזרת המולטיפלייר יצא לי לשחק בעיקר בשני משחקי הMW האלו, בCW בכלל לא שיחקתי ובBO 6 שיחקתי מעט, אני יודע שהמולטי שלו נחשב די נפילה אצל המעריצים וכנראה שמשם הציון הנמוך שלו, אבל לא שיחקתי מספיק כדי לחוות דיעה אמיתית על המולטיפלייר.
מבחינת מה שאני מבין מהביקורות - הקמפיין של MW 3 הוא באמת בדיחה, והקמפיין של BO 7 הוא באותו המבנה אבל מבוצע קצת יותר טוב. שוב, זה רק מביקורות, כי ממה שראיתי שניהם ממש לא מעניינים בעיניי, יכול להיות שבאמת יש מי שאוהב את הסגנון השונה הזה, אבל בכל הקשור למחזור, ל"התקמצנות" בשלבי COD קלאסיים של סט פיסס ושלבים לינאריים ומתוסרטים, אין ספק שהם שניהם באותה הקטגוריה - ואפשר גם להבין את זה ממחזור הפיתוח שלהם.
המפות של הרבה מהשלבים האלו הם פשוט מפות של מולטיפלייר, וספציפית המפות הגדולות של וורזון, בלי שום שינוי. הדביקו שם משימות ואיזה סיפור. אפשר לאהוב את זה ושיהיה בכיף למי שאוהב, אבל זה בבירור קמפיין "מזורז" שהרבה יותר מהיר וקל להכין מאשר קמפיין סט פיסס שכל מי שרוצה לשחק בקמפיין COD מצפה לו מלכתחילה.
בכל מקרה הקמפיין במשחקי COD הוא אף פעם לא באמת העיקר, הגם שיש שחקנים כמונו שזה מה שהם מחפשים אחת לכמה יציאות. המעריצים הכבדים של הסדרה מעבירים 95% אם לא 100% מהזמן שלהם במצבי המולטיפלייר, ושם להבנתי בלבד המצב של BO 7 הרבה יותר טוב, כי זה אכן מודל פיתוח שהרבה יותר מתאים לליטוש וחידוש על מצב מולטיפלייר קיים מהשנה שעברה מאשר יצירת קמפיין חדש מאפס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים